Panny Młode 2009 cz. III - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-25, 22:31   #2491
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

czesc kochane

odzyskalam prawie wiekszosc zdjec ze subu juz dwa sa na naszej klasie..tu postaram sie tez cos wkleic tylko musze zobaczyc co i jak
co do tesciow..nio to ja mam tylko tesciowa...zyjemy na odleglosc wiec jest ok, chociaz nie zapeszjac moja tesciowa wogole jest ok nie mialam z nia jeszcze zdanego konfliktu wrecz na odwrot takze jstem zadowolona
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 22:33   #2492
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc kochane

odzyskalam prawie wiekszosc zdjec ze subu juz dwa sa na naszej klasie..tu postaram sie tez cos wkleic tylko musze zobaczyc co i jak
co do tesciow..nio to ja mam tylko tesciowa...zyjemy na odleglosc wiec jest ok, chociaz nie zapeszjac moja tesciowa wogole jest ok nie mialam z nia jeszcze zdanego konfliktu wrecz na odwrot takze jstem zadowolona
no widziałam te zdjęcia Pięknie wyglądaliście No i miałaś śliczny bukiet koniecznie pochwal się innymi fotkami
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 22:36   #2493
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
czesc kochane

och...a ja jeszcze nie dotarłam do fotek, więc jak coś to chetnie obejrze na wizazu, bo na naszej klasie to sporadycznie ostatnio bywam.....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 22:40   #2494
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
jejku to trudna sytuacja, ale to jest lekko dziwne, że tak traktuje swoje dzieci. Ja w jej sytuacji bym się tak nie zachowała, nawet jeśli bym była naprawdę w złych relacjach z byłym mężem to nie krzywdziłabym tak swoich dzieci nie przychodząc na ich śluby, czy chrzciny wnuka. przecież nikt jej nie każe sie do męża odzywać, a kilka godzin da się to ścierpieć
Tylko widzisz, ja sie tej kobiete troche i nie dziwie... Tu jest troche zagmatwana sytuacja, bo dziewczyna brata TZ ma wujka (brat ojca chyba, bo maja te samo nazwisko), ktorego od niedawna byla zonka jest kochanka ojca TZ. Dlatego moi, ze jedna X odebrala mu meza a druga X syna... Kobieta popadla w ciezki dolek, z ktorego do tej pory nie moze wyjsc. Powoli sie podnosi, ale rewelacyjnie nie jest. Dlatego mowi, ze z rodzina X nie chce miec nic do czynienia. Do tego, gdy byly chrzciny malego (to jej pierwszy wnuk!) zostala zaproszona cala rodzina od strony matki malego, tak wiec i ciotki, babki itd i rodzina ojca TZ. Rodziny matki TZ zaproszona nie zostala. Wiec zle sie by czula w towarzystwie, na ktore patrzec nie moze. Co innego, jakby miala kolo siebie jeszcze swoja rodzine. Byloby jej razniej, ale tak... No i ma zazle synowi, ze wzial dziewczyne prawoslawna, gdzie oni sa katolikami. No i syna w wierze prawoslawnej ochrzcili.

sas, a ja Twoich fotek nie obejze, bo nie ma cie w kontaktach.
EDIT: Jesli Twoje inicjaly to M. D-W. to wyslalam zaproszenie. ;P

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 22:57   #2495
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
nie będe robić takich rzeczy.
Zainteresowani dostaną zdjęcia na płycie cd i już.
Strona www to bardziej dla znajomych - z rodziny starsza data z komputerem nie za bardzo sa w zgodzie A jak jakaś znajoma będzie chciała zobaczyć to niech przyjdzie na kawę z ciastkiem. I przy mnie komentuje fotki, a nie zbierze się watacha przed monitorem i będa komentować - laski takie są
całkowicie się zgadzam..
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
laseczko moj mezczyzna nauczyl se grac przerewelacyjnego kawalka na harmonijce ustnej i mi brzdeka.. specjalnie dla mnie.. jeden z moich ulubionych kawalkow.. ale mi milo...

dzis moja tesciowa sie dowiedziala ze absolutnie nie chce bialej sukienki bo jestem za blada i najepiej to bym wziela rozpuscila moje loki troche podrasowane i wpiela sobie we wlosy stokrotki, a do tego lekka i zwiewna sukienka.. i wiecie co obrazila sie hahahaha umarlam ze smiechu.. moja mama sie zaczela smiac ze jesczez tego bedzie brakowac ze mi wukienke wybierze... ehssss///
eheheh.. moja teściowa ostatnio wyrzaliła się bratu TŻ'ta że jej robimy nazłość bo chcemy dj'a a nie orkiestre

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
A ja nie chwaląc się będe mieć fajną, nawet super Teściową nie zachwalam za bardzo bo się może popsuć pozdrawiam i śle Wam buziaki :d
też mam fajną, tzn. bardzo ją lubie, ale wiadomo każdy jest tylko człowiekiem i nie zawsze ludzie się ze sobą ze wszystkim zgadzają... w końcu na rodziców też się człowiek czasem wkurzy ale jednak bardziej się znamy więc inaczej to wygląda nie ma ideałów

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Apropo to teście zaproponowali mi, abym jechała z Nimi, z tż oraz Jego rodzeństwem nad morze i później, że tak powiem przekazali by mnie moim rodzicom, bo też jadą... i kurna nie wiem co zrobić... fajnie tak dwa tygodnie nad Bałtykiem (tydzień z Nimi i tydzień z moimi ) tylko, że to takie wstydliwe jest... i nie wiem, czy godzić się na wyjazd, czy nie... Pomóżcie.

A... i z góry teściowa założyła, że będę spała w osobnym pokoju z siostrą tż.. Hehe śmiechu warte.
czemu wstydliwie przeciez już niedługo to będzie Twoja rodzina ja już kilka razy byłam gdzieś z rodzicami TŻ'ta, było też tak że spałam u TŻ'ta sama keidy on był w wojsku i naprawde nic strasznego

Cytat:
czesc kochane

widziałam na naszej klasie już.. śliczne szczgólnie te zdjęcie gdzie TŻ Cię niesie na rękach jutro skomentuje bo dziś już TŻ marudzi bo mamy sobie wziąść wspólną kompiel
Stary 2008-06-25, 22:57   #2496
sas
Wtajemniczenie

oki dziewczynki probojeje zaladowac...niestety powiem wam szczerze, ze fryzura moja mi sie nie podobala ale juz mialam za malo czasu by ja zmienic nie do twarzy mi we wlosach spietych do gory
Stary 2008-06-25, 23:01   #2497
jaga_2001
Zakorzenienie

sas, sliczne fotki.
A torcik jaki fajny Te rozyczki byly zjadliwe?

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-25, 23:01   #2498
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
no widziałam te zdjęcia Pięknie wyglądaliście No i miałaś śliczny bukiet koniecznie pochwal się innymi fotkami
dziekuje ale ja chyba niezbyt ladnie wyszlam wazne ze Tz nadrobiil

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
och...a ja jeszcze nie dotarłam do fotek, więc jak coś to chetnie obejrze na wizazu, bo na naszej klasie to sporadycznie ostatnio bywam.....
zamiescilam pare zdjatek
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

widziałam na naszej klasie już.. śliczne szczgólnie te zdjęcie gdzie TŻ Cię niesie na rękach jutro skomentuje bo dziś już TŻ marudzi bo mamy sobie wziąść wspólną kompiel
nio jasne zmykaj hehe sama czasem tak mam

jaga juz cie mam dzieki za zaproszenie
Stary 2008-06-25, 23:02   #2499
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Tylko widzisz, ja sie tej kobiete troche i nie dziwie... Tu jest troche zagmatwana sytuacja, bo dziewczyna brata TZ ma wujka (brat ojca chyba, bo maja te samo nazwisko), ktorego od niedawna byla zonka jest kochanka ojca TZ. Dlatego moi, ze jedna X odebrala mu meza a druga X syna... Kobieta popadla w ciezki dolek, z ktorego do tej pory nie moze wyjsc. Powoli sie podnosi, ale rewelacyjnie nie jest. Dlatego mowi, ze z rodzina X nie chce miec nic do czynienia. Do tego, gdy byly chrzciny malego (to jej pierwszy wnuk!) zostala zaproszona cala rodzina od strony matki malego, tak wiec i ciotki, babki itd i rodzina ojca TZ. Rodziny matki TZ zaproszona nie zostala. Wiec zle sie by czula w towarzystwie, na ktore patrzec nie moze. Co innego, jakby miala kolo siebie jeszcze swoja rodzine. Byloby jej razniej, ale tak... No i ma zazle synowi, ze wzial dziewczyne prawoslawna, gdzie oni sa katolikami. No i syna w wierze prawoslawnej ochrzcili.

sas, a ja Twoich fotek nie obejze, bo nie ma cie w kontaktach.
EDIT: Jesli Twoje inicjaly to M. D-W. to wyslalam zaproszenie. ;P
no to zmienia postać rzeczy, kurcze w rodzinie twojego tz to jak w wenezuelskiej telenoweli

Cytat:
oki dziewczynki probojeje zaladowac...niestety powiem wam szczerze, ze fryzura moja mi sie nie podobala ale juz mialam za malo czasu by ja zmienic nie do twarzy mi we wlosach spietych do gory
śliczne zdjęcia a fryzura ok, ładnie wyglądałaś
Stary 2008-06-25, 23:03   #2500
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
sas, sliczne fotki.
A torcik jaki fajny Te rozyczki byly zjadliwe?

tak tak zjadiwe a torcik wbrew pozoom byl czekoladowy wsrodku - to moj ulubiony smak tylko na wierzchu byla biala czekolada zeby podkresalo okazje
Stary 2008-06-25, 23:05   #2501
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

sas bardzo ładnie wyglądałas

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 23:07   #2502
eseska
Zakorzenienie

Sas bardzo ładne zdjęcia! Ślicznie razem wyglądacie i takie szczęście od Was bije! Dobrze, że udało się odzyskać te zdjęcia - bo była by straszna szkoda. A wysłałam Ci zaproszenie na nk.

teściowie - ja na razie nie narzekam. moze dlatego ze mam porównanie jaka teściowa moze być - byłam juz raz zareczona i jego matka miała niezłe schizy. To teraz mam teściowa jak anioła.
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 23:08   #2503
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
sas bardzo ładnie wyglądałas

dziekuje
Stary 2008-06-25, 23:09   #2504
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
ślicznie wygladałas zreszta Twój mąż tez
heh...az łezka mi sie zakręciła w oku.....

Stary 2008-06-25, 23:10   #2505
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Sas bardzo ładne zdjęcia! Ślicznie razem wyglądacie i takie szczęście od Was bije! Dobrze, że udało się odzyskać te zdjęcia - bo była by straszna szkoda. A wysłałam Ci zaproszenie na nk.

teściowie - ja na razie nie narzekam. moze dlatego ze mam porównanie jaka teściowa moze być - byłam juz raz zareczona i jego matka miała niezłe schizy. To teraz mam teściowa jak anioła.

dostalam dziekuje teraz jzu wiem od kogo i milo czytac te sympatyczne komentarze buziolki
Stary 2008-06-25, 23:13   #2506
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
ślicznie wygladałas zreszta Twój mąż tez
heh...az łezka mi sie zakręciła w oku.....
az sie zaczerwienie za chwile wielkie buziaki
Stary 2008-06-25, 23:16   #2507
marti86
Zakorzenienie

Sas bardzo ladnie-nie wiem czego sie czepiaszgustownie, subtelniecudnie

a ja chcialam sie pochwalic ze mam juz kamerzyste i fotografaa oprocz tego mam jeszcze napiety terminarz i totalny brak czasu aby czynnie brac udzial w wizazowaniu

a oto moje zdobycze
http://www.amadeofilm.pl/
http://www.photopr.pl/slub/galeria.php?galeria=plener

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 23:18   #2508
sas
Wtajemniczenie

moj tz sie smieje i mi nie wierzy ze mamy takie komentarze do zdjec bo otworzana tylko str naszej klasy ztn wierzy ale strasznie chce wjesc na nasze forum a ja mu nie pozwalam:P juz mysli ze jak jest mezem to moze wszedzie zagladac:P a nie ma tak latwo
Stary 2008-06-25, 23:20   #2509
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
no to zmienia postać rzeczy, kurcze w rodzinie twojego tz to jak w wenezuelskiej telenoweli
Juz ktos te slowa w tym watku pisal.
Ano dosc "dziwna" ta rodzinka. Mam nadzieje, ze nie bede miec z nimi problemow...
Cytat:
tak tak zjadiwe a torcik wbrew pozoom byl czekoladowy wsrodku - to moj ulubiony smak tylko na wierzchu byla biala czekolada zeby podkresalo okazje
Ooo, a ja myslalam, ze ta polewa to macepan a nie czekolada. No i te rozyczki sa przesliczne na torcie.

Co do tortow, to my z TZ z tortu z naszego cateringu rezygnujemy. Niby wlscicielom smakuje, ale dla nas jest bleee. Nie dosc, ze ciasto za suche to jeszcze tort z margaryny, a tej margaryny tyle, ze masa jest mdla. Bierzemy ktorys z hortexu.
http://www.hort-cafe.pl/cukiernia/torty.php?str_inf=1&id_ka tegorii_tortow=1

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-25, 23:21   #2510
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
moj tz sie smieje i mi nie wierzy ze mamy takie komentarze do zdjec bo otworzana tylko str naszej klasy ztn wierzy ale strasznie chce wjesc na nasze forum a ja mu nie pozwalam:P juz mysli ze jak jest mezem to moze wszedzie zagladac:P a nie ma tak latwo
hehe mój jeszcze nie jest mężem a juz chciałby wszedzie zajrzec a co dopiero po slubie będzie....
i wlasnie tez najbardziej go ciekawi o czym my tu nawijamy na tym forum ale ja gonie jak tylko do kompa mojego przysiądzie

p.s. i pozdrow od nas swojego męzunia

Stary 2008-06-25, 23:25   #2511
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe mój jeszcze nie jest mężem a juz chciałby wszedzie zajrzec a co dopiero po slubie będzie....
i wlasnie tez najbardziej go ciekawi o czym my tu nawijamy na tym forum ale ja gonie jak tylko do kompa mojego przysiądzie

p.s. i pozdrow od nas swojego męzunia

mowie ci po slubie bedzie gorzej ech ci faceci dziekuje za pozdrowienia i rowniez je przesylam
Stary 2008-06-25, 23:31   #2512
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
mowie ci po slubie bedzie gorzej ech ci faceci dziekuje za pozdrowienia i rowniez je przesylam
ojej, to może ja sie jeszcze zastanowie

ide ja kobitki spać
pozdrawiam i dobrej nocki życze

Stary 2008-06-25, 23:33   #2513
marti86
Zakorzenienie

dziewczyny tak patrze na suwaczki i....czyzbym szla na pierwszy ogien??

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 23:39   #2514
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
dziewczyny tak patrze na suwaczki i....czyzbym szla na pierwszy ogien??
oj, rozczaruje Cie. Nie bedziesz pierwsza. Pierwsza bedzie rosette, ktora slub bierze w kwietniu. Nastepna jest Zottel.

Fajne fotki robi Wasz fotograf.

A ja jutro spotykam sie z drugim kamerzysta i mam mieszane uczucia. Nie wiem czy pozostac przy tym, z ktorym umowe mam podpisana, czy zmienic...

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-26, 08:12   #2515
kliwia
Zakorzenienie

no toście się ropzisały!!!
sas fajowsko wyglądaliście, na prawdę ślicznie!
Śliczna sukienusia, zresztą cała śliczna jesteś, i świadkowej kiecka też mi się podoba, akurat do mojej figury

kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 08:43   #2516
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 09:40   #2517
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
no jeśli masz ochotę to jedz, nie ma się co wstydzić wszak masz być ich synową, niech się przyzwyczajają
Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
a co tam ja bym pojechala jak ci sama zaproponowala i bedziesz ze swoim tz przez tydzien a tak by go nie bylo??
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
(...)
czemu wstydliwie przeciez już niedługo to będzie Twoja rodzina ja już kilka razy byłam gdzieś z rodzicami TŻ'ta, było też tak że spałam u TŻ'ta sama keidy on był w wojsku i naprawde nic strasznego
(...)
Mam pewne obawy... w końcu to ten sam domek i będę całkowicie podporządkowana.. no i wiadomo jedna łazienka... i co z posiłkami... zapewne teście będa chcieli fundować co stawia mnie też w niezręcznej sytuacji.

Cytat:
dziekuje ale ja chyba niezbyt ladnie wyszlam wazne ze Tz nadrobiil

zamiescilam pare zdjatek
(...)
Sas bardzo ładne zdjęcia i jako paro ślicznie razem wyglądacie.
Może jeszcze kilka?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 10:00   #2518
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
cudnie wygladalas nooo laska jak sie patrzy piekna panna mloda
Stary 2008-06-26, 10:27   #2519
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 12:00   #2520
baja_86
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Sas bardzo ladnie-nie wiem czego sie czepiaszgustownie, subtelniecudnie

a ja chcialam sie pochwalic ze mam juz kamerzyste i fotografaa oprocz tego mam jeszcze napiety terminarz i totalny brak czasu aby czynnie brac udzial w wizazowaniu

a oto moje zdobycze
http://www.amadeofilm.pl/
http://www.photopr.pl/slub/galeria.php?galeria=plener
no widzę, że poszukiwanie i rezerwowanie świetnie ci idzie a jak cenowo przedsztawia się oferta tych firm?

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Mam pewne obawy... w końcu to ten sam domek i będę całkowicie podporządkowana.. no i wiadomo jedna łazienka... i co z posiłkami... zapewne teście będa chcieli fundować co stawia mnie też w niezręcznej sytuacji.
a po ślubie też będziesz się krępowała takimi sprawami? Myślę, że wszystko da się przeżyć. Co do spraw finansowych to zapytaj ich ile musisz się dołożyć do noclegów, co do posiłków to prawdopodobnie nie będą chcieli żebyś im coś zapłaciła, ale możesz im czasem lody postawić, albo dołożyć się do zakupów, nawet jeśli będą nalegać, że nie chcą od ciebie pieniędzy.

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
wydaje mi się, że często patrzymy na teściowe pod tym złym kątem, bo przecież jest stereotyp złej teściowej, no i czasem za wszelką cenę chcemy wypatrzeć w niej jakieś negatywne cechy, a to że jest ciekawska, a to że nadopiekuńcza wobec synka itd. Pewnie niektóre z tych cech są prawdziwe, nie każda teściowa jest przecież ok, ale część tych cech same sobie wyszukuijemy, żeby móc ponarzekać na teściową, bo przecież wszyscy narzekają. Takie mam odczucia, no i szczerze mówiąc chyba sama niekiedy tak patrze na swoją
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości