![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Dzień Dobry Wszystkim!
Agata R zdjęcia pazurków boskie, a najbardziej podobają mi się takie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1214388274 lulucelo tak jak któraś napisała wcześniej wyglądałaś ślicznie i z klasą, a sukienkę do ślubu kościelnego masz ładniusią ![]() kasienka1985 trzymam mocno ![]() Dzisiaj się dowiedzieliśmy, że sekcja zwłok Tz'ta ojca będzie dopiero w piątek, więc pogrzeb pewnie będzie na początku przyszłego tygodnia. Tz jakoś się trzyma (przy moim wsparciu) ale podejrzewam, że na pogrzebie będzie gorzej i da upust emocjom ![]() Rozmawialiśmy o weselu i pytałam się go czy chce przełożyć, ale powiedział, że wesele normalnie się odbędzie. Pojedziemy w dniu wesela na grób ojca i złożymy kwiaty i chwilę się pomodlimy. |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Twoich dolegliwości ![]() Buziak ![]()
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Lulucelo potwierdzam- wyglądasz pięknie!
Oj astmatyk alergik to przekichana sprawa- mam takiego w domu- mój TZ. Współczuję ze nie możecie w pełni cieszyć się wiosną- tragiczne są te dolegliwości. Witam również w krainie niskociśnieniowców- pamiętam jak po wbiegnięciu na 3 piętro po schodach do gabinetu lekarskiego w szkole miałam ledwie 100/50 i pani pielęgniarka powiedziała ze mam więcej sportu uprawiać a był to czas gdzie ja mialam treningi 3 razy w tygodniu po 2 h i dodatkowo prowadziłam zajęcia dla grupy dzieci 2 razy w tygodniu po 1,5 ha w soboty 3 h grałam w siatkówkę;0 kasieńka jestem z Tobą- wszystko będzie w porządku |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale dobrze, że się ponownie zarejestrowałaś i jestem z nami z powrotem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-25 o 20:15 Powód: dopisek |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki, strasznie mało piszę , ale czytam na bieżąco!!!
![]() ![]() A nam z 16 sierpnia tylko 51 dni zostało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobranoc Dziewczynki u mnie była burza i Wizaż dopiero się dla mie otworzył ![]() ![]() edit: milibili jak humorek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() LilStar u mnie pada od około 17.00 teraz też jest mokro na ulicy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
no dobra dziewczyny, czas spać, bo jutro rano trzeba wstać i jazda na uczelnie
![]() ![]() ![]() ![]() a u mnie teraz pada, wręcz leje ![]()
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Śpicie jeszcze?
![]() ![]() ![]() Wczoraj byliśmy u plebana i organisty w kwestii zapłaty. Jesteśmy lżejsi o 1000. W sumie to i tak nie jest źle w pierwszej wersji ksiądz powiedział nam, że w 1400 powinniśmy się wyrobić. Nie będę tego nawet komentować bo to temat stary jak świat a chciwość "SŁUG BOŻYCH" nie zna granic. A tak poza tym to szkoda, że Niemcy wygrali. |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
bardzo dziekuje za wstawiennictwo ja juz sie wsciekałam co z moim kontem nie rozumiałam dlczego nie ma mojego konta i juz o mały włos miałam zrezygnowac ale sie zarejestrowałam Cytat:
to Was nieźle skasował my robimy w kapliczce i razem z chrztem płacimy 500zł ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-26 o 18:10 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Ja też 26 lipiec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to nie jest zło ja tam wszystko robie by nie przepłacać nikt tu nie pisze ze ksiadz to wyciaga tylko 1000 za udzielenie ślubu to lekka przesada moim skromnym zdaniem wiesz jak ktos ma kasy jak lodu lub rodzice mu płaca za slub to sobie mozna poszalec i ksiedzu dac nawet 2 tysiaki a co? ale jak jakas para sama ze swoich oszczednosci robi to troszke liczy te pieniazki. same nie przyszły trza było orac od switu po noc...... i zarobic wiec jak juz zarobiłam to płace ksiedzu 500zł i przyjaciel ksiadz bedzie nam udzielał ślubu a tamten ksiadz tylko kaske odobierze sami kapliczke dekorujemy i płacimy dodatkowo organiscie jeszcze ciuszków synkom nie kupiliśmy i nie mamy pomysłu na ubranie dla nich jeden ten do chcrztu bedzie miał 11 miesicy a drugi ma 4 i poł roczku. takze jest na co wydawac a nie ma z czego ... eh zycie zycie takze droga kolezanko jezeli masz tylko ochote płacic ksiedzu 2 tysiaki to smiało niemam nic przeciwko ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Dziweczyny Obroniłam sie wczoraj
![]() ![]() ![]() ![]() Dzieki wszystkim za piąstki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bynajmniej ja trzymam kciukasy niesamowicie mocno- aż ciężko mi się pisze... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#137 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ślub ma się raz, dlatego zapłaciłam te pieniazki i nie ma problemu. Jednak swoje zdanie na temat kościoła jako instytucji mam, wiele rzeczy mi się nie podoba, ale to trwa od wielu wielu lat, dlatego uważam, że nie warto komentować. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
podatkow nie placi ale rachunki tak
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny do mojego ślubu został równy miesiąc
![]() ![]()
#140 |
Wtajemniczenie
|
Każdy płaci rachunki. Księża niby cennika nie mają, powinno być co łaska- i ja na szczeście znam takich księży!!! I znam księdza który nie chciał wziąć ani grosza za pogrzeb dzidziusia koleżanki bo stwierdził że to za wielka tragedia dla rodziny by on coś brał.
Nie obraźcie się- ale to co dla nas jest wyjątkowym dniem to dla innych sposób na biznes. Moja przyszła mama ma skleb z obuwiem i na próbę wstawiła białe i ecri buty z tworzywa. U niej kosztowały 99 zł w pobliskim salonie ślubnym- identyczne, tej samej firmy 159zł. Różnica kolosalna. Sukienkę wieczorową z tafty kupisz już za 400- 500 zł,za ślubną dasz "nieco więcej". Wszystko kosztuje a jak ktoś uroczystość wyczuje nosem to zapłacimy słono. Dlatego wprawdzie ja suknię szyję w salonie ale dodatki załatwiam na własną rękę- allegro wita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Jeju miałyscie mało pisać,a tu 5 stron do nadrabiania
![]() A ja w końcu sie wyspałam i teraz dopiero jem sniadanko ![]() Miłego dnia Kobietki ![]()
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje!!! ![]() Cytat:
Widzisz, muszę odnieść się do Twojej wypowiedzi... Jestem osobą wierząca i z tego tez powodu biore ślub kościelny. Ma to dla mnie ogromne znaczenie... Jednak uważam- podobnie jak koleżanki,że większość księży jest... zwykłymi zdzierusami. Taka jest smutna prawda o pasterzach kościoła. I w pełni sie z nią zgadzam. A udawanie, że się tego nie widzi i ładowanie im w kieszenie na kolejne auta nie świadczy o chrześcijaństwie i wierze... Znam wielu księży <chodziłam swojego czasu na pielgrzymki piesze> i wiem, że nie wszyscy są tacy. Niektórzy są tak wspaniali, że po stopach można by ich całować... Więc jeśli mogłabym Cię prosić uszanuj zdanie innych ludzi na ten temat... Pamiętaj, że bierzemy ślub dla Boga, a nie dla księdza... A odprawienie ceremonii trwającej godzinkę- 1000 zł? Rzeczywiście- to ogromny nawał roboty! Moja pensja miesięczna!!! Dziękuję za uwagę ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki, nie bylo mnie wczoraj,a tu tyle naskrobane, ze juz nie wiem, co chcialam pisac
![]() kupilam wczoraj butki slubne ![]() ![]() milego dzionka Kochane ![]() pazurki sliczne pokazywalyscie, no oprocz tych szponow na nogach, bllllleeeeeeee |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
kina 2807 strasznie zgrabniusie te buciki twoje
![]()
#146 |
Raczkowanie
|
kina 2807 oczywiscie że ładniusie Twoje buciki bo wszystko co tutaj pokazujecie jest śliczne. Bo macie dobry gust.
![]()
#147 |
Raczkowanie
|
m.a.r.t.a MAMY III CZ.PM
![]() ![]() kasienka1985 bede trzymac kciuki za zdrowie Twojegeo Taty i pomodle sie za niego ![]() ![]() JA WCZORAJ wybralam sie z moim kochaniem na spacer z psiakami nad rzeke....i co?????ubralam koszulke na szeleczkach i wrocilam po godzinie spaceru ze spalonymi plecami i ramionami i mam takie brzydkie szelki zrobione na ramionach...no slabo mi.......jak ja bede do slubu wygladac z szelkami skornymi?????? |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |||||
Rozeznanie
|
Witam was w nowym pieknym, slonecznym dzionku!
Dzisiaj jadem do fryzjera i umowie sie na probna fryzurke i makijaz... i wlasnie w tym dniu bedzie panienski (bo niestety nie ma innej okazji na przetestowanie tych probnch ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a jesli chodzi o tate to sle w Wasza strone pase ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie mega lalo wczoraj wieczorem... a dzisiaj jest piekne sloneczko i da sie wreszcie oddychac Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jak bedziesz jechac na przymiarki to zabierz aparat zeby nam sie potem pochwalic ![]()
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.