|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
zbłaźniłam się przed kolegą
pewien chłopak ode mnie z grupy dawał sygnały, ze mu się podobam, zagadywal. po czasie on zaczął mi się tez podobać. jednak gdy dochodziło do konfrontacji, zazwyczaj dochodziło do krótkiej wymiany zdań, albo uśmiechu. postanowiłam do niego napisać. w wigilię złożył życzenia na grupie naszego roku na fb, robi to co roku. nasza rozmowa : ja: - o, juz zaczęłam się martwić ze nie ma życzeń od ciebie
on: ja nie zapominam ![]() ja: nie watpie. nie chce mi się wchodzić na fb, tak mnie te życzenia denerwuja (chodziło mi o posty na tablicy a nie jego życzenia) :/ on- zaraz usune ![]() ja- haha nie o to mi chodzi, sama myślałam żeby dodać np. smacznego jajka, ale nie chce robić wiochy (chodziło mi o fakt dodania życzeń wielkanocnych w boże narodzenie) on- 😜 cały dzień mi zajęło myślenie co poszło nie tak, nie miałam zamiaru go obrazić, chciałam tylko zagadac i zrobiłam z siebie debila. co o tym sadzicie ? |
|
|
|
|
#2 |
|
Gazela inteligencji
|
Dot.: zbłaźniłam się przed kolega
Ja sądzę, że za bardzo się przejmujesz
Zagadaj do niego za jakiś czas na zupełnie inny temat, nie wracaj do tego. Może się nie zrozumieliście, ale to tak mała sprawa, że zaraz pójdzie w niepamięć
|
|
#3 |
|
lokalna gwiazda
|
Na moje oko, nic się nie stało. Więc spokojnie.
Wyobraź sobie, jak ja się poczułam, gdy szefowi firmy, który przybył do niej nie wiedzieć czemu o 6 rano, powiedziałam "dobranoc". No, schodziłam z nocnej zmiany, ale jasny dzień już był i raczej "dzień dobry" było wskazane. A facet taki z kołkiem w d. |
|
|
|
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc tą sytuacją nie przejęłabym się bardziej niż autorki wątku, a może nawet jeszcze mniej.
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego masz o sobie takie niskie poczucie? "Zblaznilam sie przed kolega" cieżko mi to skomentować.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zbłaźniłam się przed kolegą
Ja nie widzę powodu do rozkminiania xD. Jeśli on jest przewrazliwiony to to jego problem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

Zagadaj do niego za jakiś czas na zupełnie inny temat, nie wracaj do tego. Może się nie zrozumieliście, ale to tak mała sprawa, że zaraz pójdzie w niepamięć