|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 4
Hejo Przyjechali dzisiaj moi rodzice
a ja wzielam auto i poszłam w tango ![]() ![]() . Zaliczylam mega duzy ciuszek . Cala siata moja tzn Antka. Za 50 zl mam tyle ciuchów, że az moja mama za glowe sie złapala ![]() ![]() Jestem dumna z moich łowów Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1773 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Jeszcze nie wiem kiedy dokładnie, ale będę szyła kocyk córce. Ostatnio pojawił się problematyczny minky na tapecie, więc ja podpowiem jaki ja będę szyć. Będzie to cienki kocyk bez wypełnienia (bo na być kocykiem a nie kolderką). Z jednej strony będzie z weluru bawełnianego (tak jak ubranka dziecięce z weluru), a z drugiej strony będzie albo panel bawełniany albo z jerseyu. Jeszcze nie wiem jakie kolory i wzory, ale chociaż główna myśl zarysowana jest 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Brunetka pochwaliłaś się, że duże zakupy to teraz nie damy Ci żyć - też chce fotki
![]() Polasia jak już uszyjesz kocyk to się pochwal
|
|
|
|
#1775 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie sobie przypomniałam, że mam przeuroczą kurteczke z nexta znaleziona przez moją mamę na ciuchach za 2zl, granatowa w białe kropki 😊 |
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam z lumpka na razie, ale same nowe z metkami, jak się kiedyś dopcham do kartonu to obfocę. Część już bez metek, bo wyprana.
Mój tata idzie na nockę, więc będziemy siedzieć z TŻ i mamą w domu. Ja tam mam zamiar kiecę założyć i szpilki! (oczywiście tylko do fotek haha) Pizza domowa w menu, chipsy z warzyw dla mnie a TŻ i mama mają bardziej niezdrowe przekąski Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1778 |
|
Konto usunięte
|
No dobra wrzucam zarową paczkę 😉
Body wydają się fajne, materiał mi się podoba bardziej niż to co macałam w c&a - będę na te paczki polować w innych rozmiarach : ) Portki zostawiam. Kiecki do przemyślenia - jak ustrzelę taniej na przebitkach to podmienię. We wtorek ma przyjść next - czas robić miejsce w szufladach 😍Załącznik 7372231 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1779 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() uprzejmie donoszę, że Pampers robi jakąś akcję promocyjną ![]() na allegro dostałam kupon (każde konto chyba otrzymuje, bo Mąż też dostał) ważny 20 dni, obniżka 18zł przy zakupach powyżej 100zł. Chyba się opłaci? myślicie, że możnaby już kupić jakieś 1. New Born? I czym się różnią te premium od zielonych o których piszecie?
|
|
|
|
#1780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sok pomaranczowy z syropem zurawinowym ale na mohito dziewicze też mi narobiłaś ochoty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
ciekawe czy się sprawdzi. Zawsze połowa szansy jest hahaWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem bo rodzicow mialam i dopiero pojechali
A to moje dzisiejsze zdobyczeIMG_20171230_160628-2304x1728.jpgIMG_20171230_160719-2304x1728.jpgIMG_20171230_160808-2304x1728.jpgIMG_20171230_160842-1728x2304.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ładne ciuszki 😊
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje, jak na secend hand sa bardzo ładne tylko musze uprac
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1784 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1785 |
|
Wtajemniczenie
|
Super ciuszki i te panirumiankowa i brunetka 😊
Twardnienie brzucha to i ja mam, i to nawet nie tylko po przytulankach ale i samoistnie. Czuję się wtedy jakbym cegłę miała pod skórą 😐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1786 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8005533 1]No dobra wrzucam zarową paczkę 😉
Body wydają się fajne, materiał mi się podoba bardziej niż to co macałam w c&a - będę na te paczki polować w innych rozmiarach : ) Portki zostawiam. Kiecki do przemyślenia - jak ustrzelę taniej na przebitkach to podmienię. We wtorek ma przyjść next - czas robić miejsce w szufladach 😍Załącznik 7372231 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Slicznosci ❤ Cytat:
Cytat:
). Kupili 5-pak bodow z dlugim rekawkiem za 40zl w promocji w smyku i jedne body i pajacyk w pepco. Pozniej jeszcze mama pisala, ze kupila mi cienki szlafrok, bo mam same polarowe a do szpitala przeciez potrzebny (w maju ) i dwie pieluszki. Ciesze sie, ze przyszli dziadkowie tez tak sie ciesza zakupami 😁Cytat:
Wrocilam od kolezanki, jeszcze nie przywiozla od tesciow ubranek po malym, ale juz mi spakowala laktator reczny tommy tippee i kilka ubranek, ktore dostala dla syna ale od razu byly mu za male i nie nosil. Maz mowi ze lepiej nowy laktator kupic, ale moze na poczatek sprobuje ten a jak sie nie sprawdzi to od razu kupie elektryczny albo reczny medeli np. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham moją mamę
Zakupki z Lidla i sweterek na 56 IMG_20171230_173552.jpgIMG_20171230_173924.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1788 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1789 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero mam czas by dziś do was zajrzeć.
Co za dzień miałam.... Rano obudził mnie mój pies który zaczął szczekać jak oszalały , więc już byłam szczęśliwa z pobudki. Dodam że w nocy dla odmiany śniły mi się wózki...temat który na razie mocno mnie irytuje bo nic nie mogę znaleźć co mi pasuje, ale staram sobie tłumaczyć że jeszcze troszkę czasu na to jest. Jak rano wstałam...postanowiłam, że się już przyszykuje na wizytę wtorkową by bożenka nie wyglądała na nie uczesaną. ![]() Odszykowałam się zadowolona w pół goła widzę przez żaluzję że ministranci chodzą....szok ....po kolędzie, a co gorsza są już u sąsiadki. Pierwsza myśl wpuścić czy udawać że mnie nie ma. ![]() Szybko się ubrałam, kolejna myśl...kasa cholerka kolejny zonk...same grubasy, wiec łapie się za telefon i dzwonie czy druga sasiadka ma cos rozmienić i czy to na bank dobrze widzę, że dziś po kolędzie. Nie myliłam się...jednak dziś. Ok, kasa rozmieniona nie jest źle myślę. A tu kolejna myśl...burdello w domu. Suszarka z bielizną na salonie, ze zlewu się wylewa. Trudno , suszarke wrzuciłam do pokoju a zlew już zostawiłam bo widziałam w oknie że już idą. Ok było już po wszystkiemu, zadowolona z siebie że dałam rade. Zadzwoniłam do męża że farciarz jest i go ominęło spotkanie...uśmiał się i zadowolony. Poszłam wypuścić psa z pokoju i wtedy mnie trafił szlag....zjadła mi podczas wizyty wełniany dywanik i maskotkę którą miałam zszyć...teraz już nie mam co Ale dywanika mi szkoda bo ładny i dostaliśmy go w prezencie. No cóż...Dla relaksu szaleńczego poranka poszłam do sąsiadki na kawę, a potem sprzątanie chałupy. I tym samym po zrobieniu obiadku zasiadłam już do was. Nogi w tyłek mi wchodzą ![]() Melduję, że u mnie pępek jeszcze wklęsły i nie ukrywam, że mam nadzieję że tak zostanie. Linia jako taka widoczna, ale włosków jest więcej ![]() W całym tym dzisiejszy, zamieszaniu zapomniałam się zważyć. Śliczne ubranka upolowałyście Edytowane przez blaira Czas edycji: 2017-12-30 o 18:07 |
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Na tyle postów chciałam odpowiedzieć a mi się nie zacytowalo, więc piszę z pamięci.
W poprzedniej ciąży linie na brzuchu miałam baaaardzo szybko teraz nic. Włosy są niestety, wtedy też miałam. Dobrze że to później znika. Pępek mam głęboki i raczej nie ma szans żeby zrobił się wystający. Mi brzuch twardnieje i nie tylko po ten teges, w różnych sytuacjach. My sylwestra w domu w pizamkach grzecznie, kupiłam bezalkoholowego szampana winogronowego, zrobię jakąś sałatkę i sernik na zimno i będzie impreza, i jeszcze pizza tradycyjnie u nas. Cytat:
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
Brunetka świetne ubranka!
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne ciuszki dziewczyny
moja mama lubi szaleć w lumpeksach i już mi kupiła kilka rzeczy ![]() Mój pępek był bardzo wklęsły, a teraz zrobił się prawie płaski, strach się bać co będzie dalej ![]() My jutro w domu, pewnie będzie pizza domowa, i ciasto takie bez pieczenia. Do tego może chipsy i cola Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Blaira, ale mialas zwariowany dzien
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Blaira, haha dobrze, że Cię nie zastali półnago
|
|
|
#1795 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha to by było dopiero ciekawe.
![]() Teraz już się relaksuje przed kominkiem z pierniczkiem. Co do sylwestra, jutro chcemy pojechać pooglądać szopki, pospacerować po rynku i ew coś zjeść na mieście a przed wieczorem wrócić do domku i resztę nocy raczej też będę podróżować między miastowo z pilotem
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8005533 1]No dobra wrzucam zarową paczkę 😉
Body wydają się fajne, materiał mi się podoba bardziej niż to co macałam w c&a - będę na te paczki polować w innych rozmiarach : ) Portki zostawiam. Kiecki do przemyślenia - jak ustrzelę taniej na przebitkach to podmienię. We wtorek ma przyjść next - czas robić miejsce w szufladach 😍Załącznik 7372231 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Cytat:
super ciuszki |
|
|
|
|
#1797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() osobiście laktator wolałabym nowy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
myślę zrobić małe pizzerinki i pierwszy raz tartę czekoladową
|
|||
|
|
|
#1798 |
|
Konto usunięte
|
blaira bosko
to prawie tak jak w zeszłym roku nasz babcia hrabianka została zaskoczona przez księdza i później miesiąc opowiadała jak to źli ministranci jej nie poinformowali wcześniej i ona musiała w pół godziny fryzurę zrobić a dziadek przygotować świeczki, wodę święconą itd no i dobrze, że pani sprzątająca akurat była dzień wcześniej, normalnie kocham tą kobietę i jej oderwanie od rzeczywistości brunetka dobre łupy, owieczki bym przygarnęła jak będę jechała na badania to spróbuję gdzieś zajrzeć.z tym używanym laktatorem no od koleżanki to może trochę inaczej, ale jednak bym się nie zdecydowała - profesjonalne laktatory w wypożyczalni czy szpitalu się sterylizuje itd. ale z domowym nie do końca się da z tego co czytałam. Ja kupuję ręczną medelę za stówkę, zobaczymy czy się przyda choć trochę chciałam grzecznie zauważyć, że nie wszyscy wrócili do nas po świątecznym obżarstwie! Proszę się meldować
|
|
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to prawie tak jak w zeszłym roku nasz babcia hrabianka została zaskoczona przez księdza i później miesiąc opowiadała jak to źli ministranci jej nie poinformowali wcześniej i ona musiała w pół godziny fryzurę zrobić a dziadek przygotować świeczki, wodę święconą itd no i dobrze, że pani sprzątająca akurat była dzień wcześniej, normalnie kocham tą kobietę i jej oderwanie od rzeczywistości brunetka dobre łupy, owieczki bym przygarnęła jak będę jechała na badania to spróbuję gdzieś zajrzeć.z tym używanym laktatorem no od koleżanki to może trochę inaczej, ale jednak bym się nie zdecydowała - profesjonalne laktatory w wypożyczalni czy szpitalu się sterylizuje itd. ale z domowym nie do końca się da z tego co czytałam. Ja kupuję ręczną medelę za stówkę, zobaczymy czy się przyda choć trochę chciałam grzecznie zauważyć, że nie wszyscy wrócili do nas po świątecznym obżarstwie! Proszę się meldować [/QUOTE]Wlasnie obejrzalam go i jednak tez zamawiam nowy 😎 kolezance powiem ze maz mi zamowil jako niespodzianke i juz. Nie chce zeby myslala ze sie po niej brzydze czy cos. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle rozmawiałam z koleżanką i mówiła mi że żadna położna nie poleca laktatora ręcznego i że to strata pieniędzy... A ja właśnie myślałam żeby kupić ręczny.. spotkalyscie się z podobną opinią ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

a ja wzielam auto i poszłam w tango 

i sok pomaranczowy z syropem zurawinowym ale na mohito dziewicze też mi narobiłaś ochoty 

ciekawe czy się sprawdzi. Zawsze połowa szansy jest haha