|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Cytat:
![]() Cytat:
i marze by tam byc... )ja niestety tez swiadectwa w terminie nie wezme... ![]() w sumie na 4 osoby 200 euro za 4 noce... czyli wychodzi jakies 50 euro .. do Krakowa do Wyzszej Szkoly Europejskiej tylko ze to jest prywatna szkola...i nie wiem czy dam rade z kasą..
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
O i jak bylo?
![]() Masz moze jakies fotki samego tego miejsca? naprawde jest tam tak slicznie jak sama nazwa brzmi?
|
|
|
|
#3453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
to i tak nie tak drogo.. jak na Chrowacje.. [chyba]
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo się cieszę z wygranej Niemców. Nie mam faworyta, jeżeli chodzi o dzisiejszy mecz. Ale byłoby ciekawie, gdyby w finale Niemcy spotkali się z Rosją. A po meczu Podolski poszedł do szatni Turków. On ma jakieś zapędy do szatni przeciwników, do pocieszania czy czegoś takiego. Śmieszny człowiek. A co do studiów: jestem w panice, bo nie wiem, gdzie iść :| |
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
ja też byłam rok temu
a gdzie dokładniej byłaś![]() jestem już po połowie badań itp ![]() teraz mam przerwe do 11 i sobie przyszłam do mamy do gabinetu, a że jej nie ma to sprawdzam co w necie słychać ![]() śmieją się ze mnie bo akurat mam kroplówke podłączoną i nie chciałam leżeć na sali i chodze z tym wieszakiem, na którym mam ją zawieszoną ![]() DsC a ile stopni u Ciebie jest są upały czy da się wytrzymać?
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie pogodowej byla mapka z temperatura morz i w Chrwacji jest az 26 stopni
![]() Zetko no to moze Ty masz jakies foty?
|
|
|
|
#3458 | |
|
po prostu Em :)
|
Fajnie, nie tak dużo.
![]() Cytat:
Wyjechaliśmy pod koniec roku szkolnego z biura podróży za 699 zł. A w last minute można było jechać za 399. Mam zdjęcia, wrzucę jak wrócę z pracy. ![]() Giens, koło Hyeres i Toulonu.
|
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na ile dni tam bylas? I te 699 to od osoby juz za wszystko (przejazd tez)? Musze pojechac tam z TŻtem w przyszle wakacje
|
|
|
|
|
#3460 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
no nie bo to chyba jeszcze nie jest szczyt sezonu tutaj szczyt to chyba sierpien... i wtedy jest w chorwacji najdrozej...tak slyszalam...
da sie wytrzymac... ja lubie upaly wiec nie narzekam, poza tym w dzien ciagle na plazy i w wodzie wiec tego az tak nie odczuwam...ale jak siedze w pokoju czy cos to ciagle pod prysznic zeby sie schlodzic Cytat:
zmykam podsmazyc tylek :P jak wroce do domu to wysle wam pare fot tamtam widokow... jak chcecie ![]() Em no tutaj sie wlasnie ceny wahaja od 45-50 euro za noc..bo to nie liczy sie na osobe tylko od apartamentu
|
|
#3462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3463 |
|
|
|
|
#3464 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny pogubilam sie...
jak sie dostane do jakiejs szkoly to tylko do niej skladam dokumenty? a co z innymi szkolami do ktorych teoretycznie sie dostane?trzeba to jakos odwolac czy cos.. zeby dla innych sie miejsce zwolnilo? bo juz nei wiem ![]() jem truskawki[ jeszcze mi malo ] ze smietanka i curem mniami hihiih
|
|
#3465 |
|
Adwokat diabła
|
tęskno mi za Wami
![]() leluśka, nie przepracuj nam się ![]() za oknem zaduch i facet koszący trawę jaką trawę? tam nic nie ma !!!złożyłam wczoraj i dziś kilka CV, zobaczymy co z tym będzie.. ehh =((
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi sieże jeżeli do innych szkoł nie dostarczysz dokumentów w odpowiednim terminie to automatycznie wylatujesz z listy
|
|
|
|
#3467 |
|
Zadomowienie
|
aha. no to luzik..
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez sie wydaje ze jak sie po prostu nie zlozy dokumentow na uczelni to od razu wywalaja z listy
Wrocilam z miasta i kupilam jedynie bluze w Housie ![]() Chcialam jakies t-shirty kupic ale wszystkie takie zwykle kolorowe a ja chcialam z jakims fajnym nadrukiem musze poczekac na wyjazd do tego gdanska bo u mnie w miescie nic nie ma :/Buuuu ![]() TŻ tez sie obkupil, spodnie, spodenki krotkie, pasek i jeszcze mu malo ale przynajmniej na pizze mnie zabral
|
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
Nudy
Tyle co do dnia dzisiejszego..DsC, opowiedz i załącz zdjęcia, jak wrócisz, bo chętnie wybrałabym się w przyszłym roku Chorwacji Mamy z Tż dość łażenia po Rzymie, także trzeba coś leniwego wymyślić ![]() I widzisz, czas szybko leci, nie? ![]() Już kilka dni tam jesteś. em, najlepsze jest to, że stewardessy mówiły kilka razy przez mikrofon, że nie wolno używać telefonów, no chyba że pan po angielsku nic nie zrozumiał i pierwszy raz leciał.. Nienawidzę lądowania, także jak go zobaczyłam, że robi zdjęcia, to aż ciśnienie mi skoczyło. Wyprzedaże się zaczynają, a ja nic już nie potrzebuję, więc chyba lepiej dla portfela moich rodziców ![]() Na jesień tylko chcę sobie butki kupić, bo w Anglii mi się nie podobają trzewiczki, ale to dopiero w sierpniu.. Wiecie, jaki blondyn z mojej kici się zrobił? ![]() "Opalił" się tak na balkonie. Aż się zdziwiłam jak go zobaczyłam ![]() Zamiauczał na mnie na przywitanie
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) byłam po wyniki z sanepidu , potem sprzedać książki, za które dostałam w sumie ok. 100 zł (byłam w trzech miejscach gdzie skupują, w jednym mi proponowali za książki do angielskiego 15 zł, olałam ich i poszłam gdzie indziej i dali mi 30 zł ![]() Kupiłam w Cubusie 2 bluzki (całkiem zwykłe podkoszulki, czarny i fioletowy) i sweterek szary z krótkim rękawem ![]() No, idę gotować moje kotlety sojowe na obiad
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukam osoby ktora by mi zakupila tam sliczny sweterek
|
|
|
|
|
#3472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo całkiem sporo za nie dostałaś znudziło mi się opalanie, jadę na wycieczkę
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
![]() mama mowila siostrze ze czemu ja mam isc na prywatne a nie TZ do innego miasta czemu ona nic nie rozumie ![]() ja chce sie uczyc 2 jezykow![]() jak sie dowiadjemy czy jestesmy przyjeci? rodzice musza o tym wiedziec? bo jak powiem ze sie nie dostalam do lublina da mi spokoj
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Wen ale w niektorych telefonach, np moim jest tryb samolotowy.. ze ani nie mozesz dzownic ani odbierac i nie zakloca nic.. a zdjecia mozna robic czy sluchac muzyki..
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej koleżance kiedyś sam się włączył.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#3476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem jakieś do gimnazjum kilka, ale za nie dostałam po 4 zł za każdą, ale sprzedałam to już, bo na all i tak by nie poszło. WOS z operonu rozsz 2 podręczniki, cała rozsz historia z Nowej Ery i pewnie jeszcze coś. W jednej księgarni za 6 książek dali mi 38 zł - to pamiętam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A rodzice wiedzieć wszystkiego nie muszą Ale po co ich okłamywać w takiej sprawie, lepiej jasno przedstawić swoje racje i albo zrozumieją albo nie - ich strata...
|
|
#3477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja już wyciągnęłam rower z piwnicy i odjeżdżam w siną dal
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Nija ja juz nei moge zniesc tego jeczenia
![]() owszem sa inne prywatne szkoly gdzie ucza filologii ale tui moge sie uczyc 2 jezykow na rozszerzeniu a to chyba roznica... poza tym potem moe tez isc gdzies na inny kieruneka teraz chce tu bo to wcale nie jest zla szkola;( juz niw iem jak do niej mowic;( a chce mieszkac i studiowac z TZ a on nie ma mozliwosci isc na prywatne tez sklada do lublina ale teraz juz nei chce tam isc bo wole tlumacza czy ktos to rozumie
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja znajoma coś takiego robi właśnie.
|
|
|
|
|
#3480 |
|
Rozeznanie
|
Zegnam Panie Berlin i lotnisko mnie oczekuje. a co do samolotow to ja uwielbiam
ale bez przesiadek z przesiadkami to jest masakra(japonia) a po za tym to ja sie najbardziej boje ze mi bagaz zgubia. moze to puste ale raz mialam taka sytuacje wiec dzien bez swoich rzeczy to naprawde nie mily dzien.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.

kupi.łam aparat wiec teraz obiecuje beda fotki z backstage i z pokazu jak mi sie uda
jade do paryza na pokaz mody slubnej

Mam zdjęcia, wrzucę jak wrócę z pracy.

hihiih

!!!