|
|
#2701 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Szczęśliwego Nowego Roku! To będzie rok naszych Maluszków...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2702 |
|
Zadomowienie
|
Pozdrowienia z patologii ciąży 😑
|
|
|
#2703 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie właśnie mąż odprowadził do domu i wrócił jeszcze na salę. Szczerze to chętnie zostałabym dłużej ale mam jakieś opory. Boję się że np rano złe bym się czuła i obwiniała że hulam po nocach. A nawet trochę potańczyłam. To będzie dla nas wyjątkowy rok. Życzę wszystkim przede wszystkim zdrowia! Ostatnio dużo smutnych historii wokół mnie i przekonuje mnie to że zdrowie najważniejsze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2705 |
|
Zadomowienie
|
Miałam 39 stopni gorączki i za chiny nie dało rady tego zbić...tragicznie się czułam, mały się bardzo mało ruszał...strach i panika w oczach. W ten sposób jeszcze przed północą wyladowalam w szpitalu i od razu wzięli mnie na oddział
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam sie w 2018 roku! I zycze wam wszystkiego najlepszego! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ode mnie również życzenia szczęśliwego nowego roku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2711 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny! Tak się sprawy szybko potoczyły...
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Goście wyszli, posprzątaliśmy - możemy iść spać. Dobranoc
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w Nowym roku, wszystkiego co najlepsze!
Koma, mam nadzieję, że już czujesz się lepiej i z młodzieżą wszystko dobrze Przyznam się, że tuż przed północą zasnęłam, ale oczywiście obudziły mnie petardy i wystraszony kot. Miałam wrażenie, że nigdy nie skończą strzelać, w tym roku impreza była bliżej nas i łomot okropny, mała skakała w brzuchu. Jeden kot miał to gdzieś, drugi przyszedł do łóżka i ciężko oddychał, bidulek. Ale dzisiaj już z nimi ok, właśnie mnie obudzili swoim tupaniem i jakimiś jękami przy zabawie. Obudziłam się też masakrycznie głodna, chyba nie wyczekam po zelazie godzinki
|
|
#2714 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry, pobudka o 5:30
jeszcze chwila i mogę jeść śniadanie, córka już zjadła, a mąż ciągle w łóżku ![]() Koma, trzymaj się, dużo zdrowia dla ciebie i małego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2715 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry w nowym roku
Poszliśmy spać przed 23, o północy oczywiście pubudka, bo taki huk. Mąż już pojechal do pracy, a ja zaraz pójdę coś zjeść. Koma dużo zdrówka dla was! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, że z dzieckiem ok i zdrówka dla Ciebie Trzymaj się ![]() Ja wczoraj poszłam spać przed 2, młody się obudził przed 7 i czuje się jakbym miała kaca :/ Ale chociaż tyle, ze spał całą noc. Obok mamy hotel i była impreza, fajerwerki o północy, huk był na maksa, a on spał Mąż dosypia, potem jak wstanie ja pójdę na drzemke Miłego dnia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Koma, mam nadzieję, że już lepiej, nie zazdroszczę stresu
w ogóle witam w 2018 to chyba najlepszy sylwester od lat, w piżamce, z mężem, przy filmie i lodach poszliśmy spać przed pierwszą dziś jedziemy na urodzinowy obiad do teściowej
|
|
|
|
#2718 |
|
Wtajemniczenie
|
Koma życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. Musiało mi umknąć jak pisałaś wczesniej, że chora sie czujesz.
Dobrze, że szybko zareagowaliście Wy i w szpitalu od razu na oddział. Oby teraz było tylko lepiej ![]() Dzien dobry po raz pierwszy w tym roku doczekałam 24, ale przed 22 miałam wielki kryzys i chciałam Sylwestra z Moskwą obchodzić ![]() Dziec był taki aktywny, że w nocy wstawanie na siku go nie ruszało. Teraz dopiero cos tam zaczyna sie ruszać. A jutro juz wizyta ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
miłego dnia Koma, jak u Was? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż wrócił jakiś czas temu z psem z postapokaliptycznego spaceru mówi że pies bal się iść obok miejsca gdzie wczoraj ktoś przy nim odpalił racę - niestety po tym zdarzeniu kiepsko reagował na wystrzaly o północy, wcześniej to olewal Dzisiaj w planach mam wystawić regały na olx żeby oproznic pokój synka i znieść na dół do piwnicy wanienkę żeby i nią nie zagracać jak przyjdzie facet od ścian Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2721 | |
|
Raczkowanie
|
zdrowiej tam!
Cytat:
Szczęśliwego nowego! mam nadzieję, że u nas będzie lepiej niż wczorajsza "impreza" :/ |
|
|
|
|
#2722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Posiedzielismy do 1 i do wyrka, huk petard ogromny, a mala spala w najlepsze Wstala o 8 wiec nie bylo tak zle.
Edytowane przez lelowa Czas edycji: 2018-01-01 o 10:02 |
||
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Witam się w nowym roku
![]() Zaczął się super - moja przyjaciółka jest w ciąży a bardzo długo się starali i mieli różne problemy. Cieszę się że będziemy razem wychowywać dzieci mój mąż wczoraj poległ na imprezie tak opijał ich ciąże dzisiaj jeszcze śpi, ale nie wróżę mu dobrego dnia ![]() Koma! Ojej! Dużo zdrówka życzę dobrze, że z malenstwem wszystko dobrze uff Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- wrzuciłam do koszyka tak na wszelki wypadek ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() czasami bardziej opłaca się za przesyłkę zapłacić niż stacjonarnie w Rosiu kupować
|
||
|
|
|
#2725 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Bezbolesnych porodów, szybkiego spadku wagi i zdrowych dzieciątek.
U mnie jeszcze wszyscy śpią. Byliśmy na domówce u znajomych. Super taka 3latka już ogarnięta. Tańcowała z dzieciakami, później zachwycona oglądała fajerwerki pierwszy raz, zawsze przesypiają Teraz odsypia![]() Fematiker też polecam, szczoteczki nie mialam dałam radę, więc też nie kupuje. Ja niby powinnam ogarniać co w jakim rozmiarze kupić ale ostatnie lato to tragedia. 3lata temu to mała tylko pierwsze dwa tygodnie luty-marzec w kombinezonie, później dresowy z hm też nie za długo ewentualnie lekka kurteczka. A od maja upały, więc na 68 praktycznie wszystko bardzo letnie. A rok temu koleżanka rodziła koniec kwietnia i na wyjście ze szpitala pożyczała nasz kombinezon! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dawaj znać na bieżąco ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- i ja już po imprezie ![]() posiedzieliśmy do 3, dziecko w miarę spokojne ale niestety poczułam, że zaczynają puchnąć mi palce i łydki zaczyna się ![]() A rano wstałam z planem, żeby ten rok był wyjątkowo wyjątkowy jest tyle rzeczy do których dążę i które są dla mnie ważne, ale były one gdzieś odwlekane w czasie. Oby ten rok był przełomowy ![]() I tego też wszystkim Wam życzę
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Koma dużo zdrówka! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2728 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry! Najlepsze życzenia w nowym roku!!!! Bobasy niech kopią w brzuchu ale grzecznie trwają tam do marca!!!!
U mnie dni z przygodami... w sobotę jadąc już do Krakowa na sylwestra na autostradzie zepsuło nam się auto, normalnie siwy dym i nie pojedzie dalej.... podobno padła turbina i gdyby mąż nie zadziałał właściwie to zatarł by się silnik i wszystko byłoby do wymiany... laweta chyba ostatnia dostępna przed sylwestrem, dwie straże pożarne i policja. Całe szczęście że dość szybko się ogarnęłam i uspokoiłam nerwy bo stwierdziłam że jeszcze brakuje żebym tam zaczęła rodzić. Najgorsze że jakieś 200 m przed zjazdem do McDonalda, 25km przed Krakowem, ale no już nie dało się go tam stoczyć... autko stoi i mechanika i nowy rok zaczyna nam się z wydatkami.... Wczoraj w końcu poszliśmy na tego sylwestra na drugi koniec Krakowa od naszego mieszkania w którym się zatrzymaliśmy i wracaliśmy kolo 4 i to mpk bo od 1 nie udało nam się znaleźć ani nawet dodzwonić po taksówkę... generalnie padłam na pysk po powrocie ale mimo to, jestem zadowolona że się wybrałam ma tego sylwestra bo to ostatni we dwoje i odpoczelam sobie od teściów co mi na pewno na dobre wyszło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Fallen jakie przeboje, o matko
Dobrze, ze sie jednak dobrze skonczylo i Sylwek sie udal
|
|
|
|
#2730 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie z lozka. Pospalismy do 9:00 ale nadal lezymy. Ide sprawdzic czy zabka jest otwarta bo tak to czekaja nas banany na sniadanie.
Koma - trzymaj sie tam, Bedzie dobrze ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.

Trzymaj się

13.03.2008
mój mąż wczoraj poległ na imprezie tak opijał ich ciąże
dzisiaj jeszcze śpi, ale nie wróżę mu dobrego dnia 
Femaltiker mają również w Rossmannie ale aż 10 zł drożej niż na Gemini