Panny Młode 2009 cz. III - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-26, 12:03   #2521
popscene
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

wydaje mi się, że często patrzymy na teściowe pod tym złym kątem, bo przecież jest stereotyp złej teściowej, no i czasem za wszelką cenę chcemy wypatrzeć w niej jakieś negatywne cechy, a to że jest ciekawska, a to że nadopiekuńcza wobec synka itd. Pewnie niektóre z tych cech są prawdziwe, nie każda teściowa jest przecież ok, ale część tych cech same sobie wyszukuijemy, żeby móc ponarzekać na teściową, bo przecież wszyscy narzekają. Takie mam odczucia, no i szczerze mówiąc chyba sama niekiedy tak patrze na swoją
A ja właśnie tak bardzo się staram, żeby nie przejmować się tymi cechami mojej teściówki. Ja wiem, że ona chce dobrze i chciałabym to docenić. Ale co mam zrobić jak się cały czas narzuca, woła nas żeby nam jakieś pierdoły powiedzieć, że np coś jest w kuchnii jak my wiemy, że jest i 10 telefonów na dzień z kolejnymi bzdurami. I jak tu nie zaczynać być podejrzliwą, że ona to naumyślnie robi....
Stary 2008-06-26, 12:09   #2522
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
A ja właśnie tak bardzo się staram, żeby nie przejmować się tymi cechami mojej teściówki. Ja wiem, że ona chce dobrze i chciałabym to docenić. Ale co mam zrobić jak się cały czas narzuca, woła nas żeby nam jakieś pierdoły powiedzieć, że np coś jest w kuchnii jak my wiemy, że jest i 10 telefonów na dzień z kolejnymi bzdurami. I jak tu nie zaczynać być podejrzliwą, że ona to naumyślnie robi....
a Tż co na to? Bo mój gdy jesgo mama za dużo się wtrąca strasznie się burzy i jej od razu mówi co jest nie tak. Czasem aż zbyt dostadnie jej powie, ale przydajmniej daje to dobry skutek
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 12:16   #2523
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
a Tż co na to? Bo mój gdy jesgo mama za dużo się wtrąca strasznie się burzy i jej od razu mówi co jest nie tak. Czasem aż zbyt dostadnie jej powie, ale przydajmniej daje to dobry skutek
Też się denerwuje i na szczęście jest po mojej stronie. Zresztą jakby nie był, to ja bym odeszła od niego, bo jego rodzina jest po prostu wścibska i upierdliwa. Zero spokoju. Mieszkamy z babcią czyli mamą jego mamy, no i codziennie się widujemy z jego mamą. Ja przychodzę zmęczona po pracy. Idę sobie na pięterko, rzucam się na kanapę, włączam telewizor i chcę mieć trochę spokoju a ona zawsze ale to zawsze musi mnie zawołać, bo to truskawki albo pączki i kurcze musi mi powiedzieć, to nic że ja i tak sama z siebie zejdę do kuchni zrobić obiadek, ale ona musi mnie ubiec i wkutwić. To niby takie pierdoły są, ale tego jest dużo i codziennie. Przestaję już reagować na te jej wołania, bo co to ma być. Zresztą nienawidzę jak ktoś mnie woła. Wydaje mi się to niekulturalne. Jak coś chce to niech przyjdzie. Może wtedy odechce jej się wchodzić tyle schodków, żeby wypowiedzieć kolejna pierdołę...Już nie mówię o bezsensownych telefonach. Takim ludziom jak ona powinno się robić testy psychologiczne przed podpisaniem umowy z operatorem, bo potem dręczy taka innych. To jest takie dziwne, ja mieszkam 400 km od mojej mamy, i gadam z nią raz na 2 tygodnie przy dobrych wiatrach, a mój TŻ musi codziennie słuchać biadolenia swojej...
Stary 2008-06-26, 12:19   #2524
mala2241
Raczkowanie

witam dziewczynki!!!

sas piekna sukienka i wogole pieknie wygladaliscie!!! wogole takie szczescie od was bije ze tylko pozazdroscic!!!!

ana ale twoi tesciowie jak ci zaproponowali zebys jechala to pewnie wiedza ze beda cie karmic wiec mysle ze nie musisz sie wstydzic juz niedlugo bedziesz w rodzinie musisz sie przyzwyczaic

co do tesciow to hmm moja tesciowa jest mozna powiedziec nieszkodliwa
ogolnie tylko duzo mowi jest straszna gadula i po godzince mam juz czasami dosc co do tescia to jest super nie wtraaca sie i kazal mi do siebie mowic tato bo jak mowie panie wladku to udaje ze mnie nie slyszy

nawet dal mi sie przejechac swoim autkiem mondeo kombi boze jaka to wielka krowa !!! myslalam ze ie zaparkuje a to bylo jeszcze przed wypadkiem

a musze sie wam czyms pochwalic moj brat 2 sierpnia bierze cywilny ale robi takie male przyjatko na 26 osob

a i przedwczoraj pierwszy raz prowadzilam autko po wypadku!!! ale bylam przerazona tak mi sie nogi i rece trzesly ze szok jednak w psychice zostaje ten strach a i wiozlam moja bratowa w ciazy i mowi ze przynajmniej nie boi sie ze mna jechac bo hamuje kilometr od drugiego autka
ale sie rozpisalam
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 12:28   #2525
baja_86
Zakorzenienie

popscene niestety teściowej się nie wybiera, trzeba ją jakoś zcierpieć. Niestety pierdoły najbardziej człowieka wkurzają. widać tu syndrom nadopiekuńczej matki, za ciekawie nie macie. Oby tesciowa się opaniętała

mala no to się pobawisz na przyjęciu weselnym brata
skoro kobieta w ciąży mówi ci, że dobrze jezdzisz to znaczy, że jestem mistrzynią bezpiecznej jazdy
Stary 2008-06-26, 12:31   #2526
popscene
Wtajemniczenie

Basiu, zwykle włącza mi się "olewator". Ostatnio jak mnie woła to ignoruję to, zresztą czasem posyłam jej taką minę, że ona sama już wie, że musi się opamiętać. A najbardziej lubię, jak jest obrażona (tak, tak, obraża się jak małe dziecko), wtedy mamy spokój na jakiś czas.
Stary 2008-06-26, 12:35   #2527
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Basiu, zwykle włącza mi się "olewator". Ostatnio jak mnie woła to ignoruję to, zresztą czasem posyłam jej taką minę, że ona sama już wie, że musi się opamiętać. A najbardziej lubię, jak jest obrażona (tak, tak, obraża się jak małe dziecko), wtedy mamy spokój na jakiś czas.
heheh niezłą strategię działania wybrałaś no podziwiać, że starasz sie to olać, bo ja jestem w tych sprawch nerwus, jak mi coś nie pasuje to krzyczę, choć na taką nie wyglądam, Dobre z dwojga złego, że kobieta prawidłowo reaguje na twoje miny
Stary 2008-06-26, 12:42   #2528
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
heheh niezłą strategię działania wybrałaś no podziwiać, że starasz sie to olać, bo ja jestem w tych sprawch nerwus, jak mi coś nie pasuje to krzyczę, choć na taką nie wyglądam, Dobre z dwojga złego, że kobieta prawidłowo reaguje na twoje miny
Wiesz nie mam wyjścia. Czasem trzeba się opamiętać, że szkoda nerwów i życia na takie frustracje. Czasem też brakuje cierpliwości i wtedy wybucham.
Moja siostra, kilka lat temu, niestety nie znalazła oparcia u swojego ówczesnego narzeczonego, i niestety ze względu na jego matkę się rozstali. Dużo zależy od nastawienia samego faceta. Bo jeśli nie potrafi się postawić, to ja współczuję takim dziewczynom. Ja zawsze mówię, że ja chce stworzyć rodzinę na naszych tj moich i mojego TŻta zasadach, a nie na zasadach jego matki. A cały czas ją to gryzie, że ja nas tak izoluję. Wyniosłam to z domu po prostu. W mojej rodzinie rozmawia się o konkretach, nie zawraca się nikomu gitary i każdy żyje swoim życiem nie czyimś, co nie znaczy że w mojej rodzinie nie ma miłości. Dlatego nie jestem w ogóle przyzwyczajona do wtykania nosa w nasze sprawy
Stary 2008-06-26, 12:51   #2529
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
mala no to się pobawisz na przyjęciu weselnym brata
skoro kobieta w ciąży mówi ci, że dobrze jezdzisz to znaczy, że jestem mistrzynią bezpiecznej jazdy
nio mam nadzieje bo w miescie nie przekraczam 60 a ostatnio to jak sie scigalam (oczywiscie przed wypadkiem) to z moim tata poza miastem to mialam 140 zostawilam go troszke z tylu to tylko powiedzial ze mam dobra jazde we krwi bo on taksowkarz wiec musze dobrze jezdzic
a brat podobno tylko obiad uroczysty robi i tyle troche szkoda no ale kasy nie maja ja jako prezent zastanawiam sie czy aby im fotografa na slub nie zamowic

a co do tesciowych to zobaczymy za pare lat jak my sie bedziemy zachowywac mam nadzieje ze nie bede wscibska i popsence wspolczuje ci normalnie ja to bym kota dostala jak bym taka tesciowa miala a ja po prostu jak mam dosc to nie odbieram jej telefonow wiem wredna jestem ale pozniej mowie ze w pracy bylam i nie moglam odebrac a jak wyszlam no to bylo zbyt pozno zeby dzwonic zawsze mi wierzy
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 12:56   #2530
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Już nie mówię o bezsensownych telefonach. Takim ludziom jak ona powinno się robić testy psychologiczne przed podpisaniem umowy z operatorem, bo potem dręczy taka innych.
dobre znam jeszcze kilku takich co by się przydały testy i nie chodzi mi o teściową ..
Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
ana ale twoi tesciowie jak ci zaproponowali zebys jechala to pewnie wiedza ze beda cie karmic wiec mysle ze nie musisz sie wstydzic juz niedlugo bedziesz w rodzinie musisz sie przyzwyczaic
wlaśnie to miałam na myśli.. wiadomo każdy się na początku krępuje, ale myśle, że tak naprawde nie ma za bardzo czego

Cytat:
nawet dal mi sie przejechac swoim autkiem mondeo kombi boze jaka to wielka krowa !!! myslalam ze ie zaparkuje a to bylo jeszcze przed wypadkiem

a musze sie wam czyms pochwalic moj brat 2 sierpnia bierze cywilny ale robi takie male przyjatko na 26 osob

a i przedwczoraj pierwszy raz prowadzilam autko po wypadku!!! ale bylam przerazona tak mi sie nogi i rece trzesly ze szok jednak w psychice zostaje ten strach a i wiozlam moja bratowa w ciazy i mowi ze przynajmniej nie boi sie ze mna jechac bo hamuje kilometr od drugiego autka
ale sie rozpisalam
mi też teściowie dają prowadzić auto ale wole nasze własne bo jest mniejsze i lepiej się w nim czuje choć nie powiem bo tamto ma fajne przyspieszenie

a brat TŻ'ta się zaręczył.. TŻ go już uprzedził, żeby przypadkiem nie postanowił brać ślubu przed nami (tak troche na żarty ) ale generalnie bardzo się cieszymy

wczoraj podpisaliśmy umowe z Dj'em. Nawet już sobie na umowie zapisał naszą piosenke na 1 taniec. I generalnie taki spoko facet.. nie umieliśmy z tamtąd wyjśc bo cały czas rozmawialiśmy nie tylko o weselu, ale też tak ogólnie. Dał nam kilka cennych wskazówek o których nawet jeszcze nie myślałam
I tym sposobem mamy już wszystkie najważniejsze rzeczy:
sale, muzyke, kościół, fotografa i kamerzyste
po a tym 20 września ten Dj będzie grał na naszej sali więc wybieramy się oblukać, za jednym strzałem i dj'a i sale
to teraz już się nie umiem doczekać na wycieczki po salonach mama w lipcu ma urlop więc nie wymiga się hehe

po za tym dziś snił mi się nasz ślub.. oczywiście koszmar śniło mi się że ślub był na 15, a była 15.30 a ja jeszcze bez fryzury, bez makijażu.. musiałam sobie wogóle sama wszystko zrobić.. ksiądz już wkurzony, na sali kierownik wkurzony, goście mi pod domem czekają, a ja latam jak głupia :P w dodatku chciałam iść do kościoła w czarnych spodniach hehe... masakra.. no cóż..
TŻ mówi że za dużo o tym wszystkim myśle, ale jak tu nie myśleć, jak to nasz najważniejszy w życiu dzień
Stary 2008-06-26, 12:57   #2531
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:

a co do tesciowych to zobaczymy za pare lat jak my sie bedziemy zachowywac mam nadzieje ze nie bede wscibska i popsence wspolczuje ci normalnie ja to bym kota dostala jak bym taka tesciowa miala a ja po prostu jak mam dosc to nie odbieram jej telefonow wiem wredna jestem ale pozniej mowie ze w pracy bylam i nie moglam odebrac a jak wyszlam no to bylo zbyt pozno zeby dzwonic zawsze mi wierzy
Mala, ona już nawet do mnie nie dzwoni, bo ja też nie odbieram Kiedyś TŻ nie odbierał, to obraziła się na maksa. Rety, gorzej niż nastolatka... Hehe
W ogóle najlepiej uniezależnić wszystko co się da od teściówki. Jak się przeprowadziliśmy, to chciała nam zabierać nasze pranie i prać u siebie, bo w tym domu co mieszkamy jest mniejsza pralka. Oczywiście nie zgodziłam się, nie zniosłabym kolejnego powodu do kontaktu.
Ostatnio tak sobie myślałam, że gdyby się trochę opamiętała i nie narzucała się tak bardzo, to sami szukalibyśmy z nią kontaktu raz na jakiś czas. Ale niestety nie jest na tyle sprytna
Stary 2008-06-26, 13:01   #2532
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
a brat podobno tylko obiad uroczysty robi i tyle troche szkoda no ale kasy nie maja ja jako prezent zastanawiam sie czy aby im fotografa na slub nie zamowic
moim zdaniem bardzo dobry pomysł z tym fotografem sama bym się naprawde bardzo ucieszyła
Stary 2008-06-26, 13:01   #2533
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
dobre znam jeszcze kilku takich co by się przydały testy i nie chodzi mi o teściową ..

wczoraj podpisaliśmy umowe z Dj'em. Nawet już sobie na umowie zapisał naszą piosenke na 1 taniec. I generalnie taki spoko facet.. nie umieliśmy z tamtąd wyjśc bo cały czas rozmawialiśmy nie tylko o weselu, ale też tak ogólnie. Dał nam kilka cennych wskazówek o których nawet jeszcze nie myślałam
I tym sposobem mamy już wszystkie najważniejsze rzeczy:
sale, muzyke, kościół, fotografa i kamerzyste
po a tym 20 września ten Dj będzie grał na naszej sali więc wybieramy się oblukać, za jednym strzałem i dj'a i sale
to teraz już się nie umiem doczekać na wycieczki po salonach mama w lipcu ma urlop więc nie wymiga się hehe
Kto Cię tak dręczy telefonami motylku??
Ciekawe czy podpisaliście umowę z tym samym DJem. Nasz się nazywa Sławek i w sumie trafiliśmy na niego przez jedną wizażankę, która tak w ogóle będzie nam robić zdjęcia na ślubie
Ja też się nie mogę doczekać przymierzania sukien, ale boję się, że tak się napalę, że będę chciała już zamówić, a potem trafię na jakąś piękniejszą i co ja wtedy zrobię
Stary 2008-06-26, 13:05   #2534
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
moim zdaniem bardzo dobry pomysł z tym fotografem sama bym się naprawde bardzo ucieszyła
zgadzam się, to świetny pomysł

gratuluje podpisanej umowy
Stary 2008-06-26, 13:09   #2535
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Kto Cię tak dręczy telefonami motylku??
Ciekawe czy podpisaliście umowę z tym samym DJem. Nasz się nazywa Sławek i w sumie trafiliśmy na niego przez jedną wizażankę, która tak w ogóle będzie nam robić zdjęcia na ślubie
Ja też się nie mogę doczekać przymierzania sukien, ale boję się, że tak się napalę, że będę chciała już zamówić, a potem trafię na jakąś piękniejszą i co ja wtedy zrobię
Dręczył mnie kiedyś bardzo były chłopak.. psychicznie nie wytrzymywałam normlanie z tymi jego telefonami.. a najlepsze jest to, że później znalazł sobie inną dziewczyne i przestał i teraz po 3 latach dzwoni do mnie, że tak chciałby pogadać od kuzynki wiedziałam, że nie jest już z dziewczyną. Dzwonił i na domowy i na kom. ale na szczęście na domowy przestał kiedy moja mama go zjechała gdy byłam w pracy, a na kom, odebrał TŻ i też już tylko od tego czasu puszcza sygnały,na które ja nie mam zamiaru reagować. Najlepsze jest to, że mówiłam mu że mam narzeczonego, ale mu to w zupełności nie przeszkadzało.. co za ludzie..

A mój DJ nazywa się Grzegorz.. do dj Sławka też pisałam, ale on już miał zajęty nasz termin..
Jeśli chodzi o suknie mam podobne obawy, ale później znowu uczelnia i praca -nie bede miala kiedy skupić się tak na szukaniu. Ale mam zamiar przejść najpierw 500 salonów i nawet jak w jakiejś się zakocham to jeszcze jej nie kupie tylko poszukam jeszcze troszke, żeby potem nie było, że widziałam lepszą
Stary 2008-06-26, 13:16   #2536
popscene
Wtajemniczenie

Motylku, takie testy psychologiczne rozwiązałyby jednak wiele problemów.
Jejku u Was to się stanie tydzień przed nami. Jacie jacie!
Zawsze możemy powymieniać się doświadczeniami. Chociaż ja chyba wiem gdzie zakupię suknię. W Sosnowcu jest taki salon, że jest dosyć tanio i ładne kiecki i można uszyć u nich i zostawić później w salonie. Kumpela miała śliczną sukienkę za 800 zł. Marzy mi się dosyć prosta suknia, bez koła i nie za bardzo strojna, więc chyba nie będzie mnie aż tyle kosztować.
Stary 2008-06-26, 13:37   #2537
zielony_motylek
Rozeznanie

Mi też marzy się taka nie za bardzo stojna, najlepiej bez koła, choć nie wiem czy da rade bez koła przy mojej figurze.. też mi koleżanka coś ostatnio mówiła o takim salonie gdzie jeśli panna młoda odrazu przy zakupie zdecyduje się na to, że po ślubie odda suknie do salonu, to połowe jej zwrócą.. Musze się dokładnie zapytać gdzie to, bo napewno za więcej niż połowe i tak już tej sukni nie sprzedam nigdzie, a nie mam gdzie (i po co) jej trzymać
Stary 2008-06-26, 13:53   #2538
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
no toście się ropzisały!!!
sas fajowsko wyglądaliście, na prawdę ślicznie!
Śliczna sukienusia, zresztą cała śliczna jesteś, i świadkowej kiecka też mi się podoba, akurat do mojej figury

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Sas bardzo ładne zdjęcia i jako paro ślicznie razem wyglądacie.
Może jeszcze kilka?
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
cudnie wygladalas nooo laska jak sie patrzy piekna panna mloda
Cytat:
witam dziewczynki!!!

sas piekna sukienka i wogole pieknie wygladaliscie!!! wogole takie szczescie od was bije ze tylko pozazdroscic!!!!
Dzieki kochane jeszcze raz co do fotek to moze cos powybieram i dolacze jeszcze...eh powiem wam, ze nie sadzilam, ze moj Tz bedzie tak przezywal ten nasz slub zeja to bede przezywac ze juz jestesmy malzenstwem-bo w sumie juz od ponad roku mieszkamy razem,ale jednak to jest cos nie doopisania ..mam tylko nadzieje, ze to wszystko nie bedzie tylko ulotna chwila..nio w kncu za rok powtorka: a przez te wasze komplementy to sie az czerwona zrobilam normalnie

co do sukien slubnych ja mam niestety problem bo jeszcze nie znalazlam takiej ktora chcialabym miec tak w 100%..sa ktore mi sie w miare podobaja ale tej jedynej nie widzialam aczkolwiek tez chcialabym jakas skromnadelikatna zobaczymy moze cos wynajde teraz musze jeszcze zaczac dzownic za kamerzysta ehhh
milego dzionka
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 15:58   #2539
anuulaa
Wtajemniczenie

Sas, ślicznie wyglądaliście!!

Widzę, że gadacie o teściowych. Ja z moją ostatnio mamy dobry kontakt, lubię z nią rozmawiać, fakt jest często bardzo dociekliwa i pyta o wszystko, ale tak bardzo mi to nie przeszkadza.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 16:11   #2540
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
oki dziewczynki probojeje zaladowac...niestety powiem wam szczerze, ze fryzura moja mi sie nie podobala ale juz mialam za malo czasu by ja zmienic nie do twarzy mi we wlosach spietych do gory
sliczne fotki

Cytat:
moj tz tez jej mowi co o tym mysli.,.. i calkowicie jest po mojej stronie

tesciowa ma tez dobry kontakt z moimi rodzicami.. tylez e wiecie ja ja lubie.. nieznosze tylko jak sie czasemn w cos wtraca i chce narzucic wlasne zdanie.. na to niepozwole..
Stary 2008-06-26, 16:13   #2541
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
tesciowa ma tez dobry kontakt z moimi rodzicami.. tylez e wiecie ja ja lubie.. nieznosze tylko jak sie czasemn w cos wtraca i chce narzucic wlasne zdanie.. na to niepozwole..
Ja moją też lubię, jest sympatyczna, można pogadać, pożartować albo obgadać kogoś Szkoda tylko, że jest taka upierdliwa...

EDIT:

Przypomnialo mi się jak ostatnio poprosiliśmy babcię TŻta, żeby zrobila nam frytki. Ona lubi to robić i sprawia jej to przyjemność jak chwalimy jedzonko. No i w międzyczasie pojechaliśmy do rodzinnego domu TŻta coś tam zalatwić i ledwo co dojechaliśmy do tego domu a jego mama już wiedziala, że będziemy jeść frytki. Komunikacja między babcią a mamą TŻta dziala bezblędnie. Normalnie ręce opadają. Niby *******a, ale zastanawia mnie czasem, czy mama TŻta wie, że o 17stej weszlam do ubikacji
Stary 2008-06-26, 16:33   #2542
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
a po ślubie też będziesz się krępowała takimi sprawami? Myślę, że wszystko da się przeżyć. Co do spraw finansowych to zapytaj ich ile musisz się dołożyć do noclegów, co do posiłków to prawdopodobnie nie będą chcieli żebyś im coś zapłaciła, ale możesz im czasem lody postawić, albo dołożyć się do zakupów, nawet jeśli będą nalegać, że nie chcą od ciebie pieniędzy.
(...)
Nocleg akurat nie stanowi problemu, ponieważ domek jest 6-osobowy, a ich jest piątka.

Cytat:
(...)
(...)
Cytat:
(...)
wlaśnie to miałam na myśli.. wiadomo każdy się na początku krępuje, ale myśle, że tak naprawde nie ma za bardzo czego
(...)
No niby tak, ale wiecie po ślubie to już jakoś to inaczej wygląda. Pomyśle jeszcze... tym bardziej mi głupio, gdyż to z moimi rodzicami spędzamy dużo więcej czasu a u Niego jestem sporadycznie (własnie dzisiaj jade). Ok powiedzmy, ze sprawa noclegów i jedzenia odpada, ale dochodzą jeszcze inne... (a tak swoją drogą, ale kombinuję) wspólna łazienka, pokój na pół dzielony z 13-letnią siostrą tż... no i ogólnie pokazywanie się od tej drugiej strony, w piżamie itd... Sama nie wiem .
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 16:48   #2543
anuulaa
Wtajemniczenie

Właśnie dostałam telefon z pewnego sklepu i jutro idę na rozmowę, wreszcie jakieś kolejne telefony, cały czas roznoszę te cv i już byłam zrezygnowana
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 16:50   #2544
popscene
Wtajemniczenie

anuulaa, powodzenia na rozmowie
Stary 2008-06-26, 16:55   #2545
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam telefon z pewnego sklepu i jutro idę na rozmowę, wreszcie jakieś kolejne telefony, cały czas roznoszę te cv i już byłam zrezygnowana
oj znam te sytuacje...znow sama szukam pracy i zaczął sie dla mnie koszmar...;/

powodzenia życze, bede trzymac kciuki

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 18:01   #2546
Ashleee
Przyczajenie

Witam
No to i ja się włączę nieśmiało do grona przyszłych panien modych
Ten magiczny dzień, którego nie mogę sę doczekać to 18.07.2009r.

Apropos teciów to na szczęście w moim przypadku są bardzo neutralni, czasem nawet bardziej wyluzowani niż ja. Czasem aż mi głupio
Ashleee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 18:09   #2547
sas
Wtajemniczenie

dziekuje dziewczyny jeszcze raz milo jest gdy inni ciesza sie razem z toba twoim szczesciem- szczegolnie wy
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
powodzenia!!!!!trzymam kciuki!!!

Cytat:
Napisane przez Ashleee Pokaż wiadomość
Witam

Apropos teciów to na szczęście w moim przypadku są bardzo neutralni, czasem nawet bardziej wyluzowani niż ja. Czasem aż mi głupio
Witamy w gronie napisz cos wiecej o sobie o was
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 18:10   #2548
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashleee Pokaż wiadomość
Witam

Witamy, witamy. Slub bierzesz w terminie, nad ktorym i ja z TZ sie zastanawialismy i w ktorym moja kolezanka z roku bierze swoj slub

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 18:18   #2549
Ashleee
Przyczajenie

Ja z moim K bardzo chcieliśmy aby ślub i wesele odbyły się 08.08.2009r. Jednak ostatecznie wybralismy 18.07.2009r. ze względu na miejsce (nasz wymarzone) no i zespół. Teraz wiem,ze decyzja była trafna. Jak dotąd jakoś wszystko idzie powoli dobrym torem
Ashleee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 19:06   #2550
Niki_20
Raczkowanie

Hej dziewczyny,właśnie zaczął się na tv 4 dokument "Nasze polskie wesele",może was zainteresuje
Niki_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości