|
|
#2761 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Torrence, jakie smakołyki
U mnie zawiązanie butów zaczyna byc problematyczne ![]() W sumie to sie boje jutrzejszego ważenia na wizycie. Tyle ostatnio jadłam śmieciowego, że ledwo moge zliczyć ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2762 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Torrence ale frykasow narobilas 😎 mogłabym takiego sylwestra zaliczyć 😊
Mi mąż właśnie szykuje budyń jaglany, ale zapomniałam że dopiero pół godz temu zjadłam żelazo. No i co teraz? 🤔 i zasiadamy do filmu. Lunak ja też dziś byłam na spacerze, ale w te mżawke. I cała drogę klełam że jak było słońce to leżałam pod kocem a potem w taka bide spaceru się mi zachciało. Ale o dziwo bardzo dobrze mi się szło, nic podbrzusze nie ciągnęło ani siku się nie chciało... No szok🤗 No a ubieranie rajtek to też już jazda bez trzymanki jak dla mnie. 😜 co to będzie w lutym... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2763 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapraszam, jeszcze są
![]() Dodam tylko, że towaru dorzuciła jeszcze koleżanka, której rodzice mają cukiernię a zdjęcie jest zrobione przed ich przyjściem więc to połowa tego co było. Więc domyślacie zapewne, czym się dziś żywimy i jakie sampoczucie mamy w związku z tym . A za tydzień wizyta. Mam nadzieję, że położna zapomni o ważeniu (jakby miało to coś zmienić...)
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2018-01-01 o 18:29 |
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie już +10 kg
![]() święta, sylwester, imieniny i czuję że się toczę a nie chodzę ![]() Torrence mimo mojego wstętu do jedzenia dzisiaj to bym wciągnęła te Twoje słodkości
|
|
|
|
#2766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Haha wierzę, też bym pewnie żałowała
Może to dobrze, że tylko mogę popatrzeć na to
|
|
|
|
#2768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I chyba nie trzeba dodawać, że moja lokatorka ma imprezę po cukrze? Ufff... mycie zębów pomogło
|
|
|
#2769 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny, dziecko mi pomierzyli i powazyli z każdej strony. Mózg, pepowine, budowę małego. Waży ponad 2 kg, termin wyprzedza o ponad dwa tygodnie. Ja padam na twarz, a on się pięknie rusza , obrasta w tluszczyk. Ja dostaję kroplowke za kroplowką, witaminy i antybiotyk. Mam dość duży stan zapalny. Ginekologicznie wszystko dobrze, szyjka dluga i zamknieta, maly jest ustawiony glowa do dolu. Najprawdopodobniej jutro wyjdę, a antybiotyk będę mogła brać do końca w domu. Ogólnie czuję się beznadziejnie...chora. najważniejsze, że z dzieckiem wszystko dobrze.
Dziękuję Wam za kciuki i słowa otuchy!! Nie można bagatelizować żadnego sygnału, gdybym została w domu, pewnie leczylabym się paracetamolem, czosnkiem, miodem, cytryną i sokiem z malin. A lekarz mi powiedział, że nasz organizm broni siebie przed infekcją i "intruzem", dlatego trzeba działać!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, mozna dołączyć? Jestem Ania, mam w domu synka i termin na 17 marca, w brzuszku mieszka Ninka 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2771 |
|
Wtajemniczenie
|
Torrence - wszamałoby się
![]() Ja dziś się czuję jakbym 3 noce przebalowała
|
|
|
|
#2772 |
|
Wtajemniczenie
|
Jolinko, to tak ze spacerem jak my wczoraj. Rano było ładnie, to leżeliśmy, bo nic sie nam nie chciało, a popołudniu zbiórka na spacer, a na polu deszcz. Obeszlismy osiedle dookoła i powrót do domu
i tak samo jestem zdziwiona tym, ze nic a nic nie odczuwałam i teraz tez jest bardzo dobrze ruchowo ![]() Koma, świetne wiesci, że z synkiem wszystko w porzadku i jaką piękną wagę zaprezentował na pewno Cie to uspokoiło bardzo. Ty nam zdrowiej i wracaj do formy szybko moze to i lepiej, ze wypiszą Cie do domu. Tylko bedziesz musiała sie oszczędzać w takim zapaleniu. Blackberry, witaj ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Torrence, smakowicie to wszystko wygląda
Koma, duży dzieć dobrze, że z nim wszystko okumieram po wizycie u teściowej, koniec z posiadówkami do porodu, plecy cholernie bolą ![]() zdrzemnęłam się pół godzinki i jest trochę lepiej, ale pewnie będzie teraz trzeba dłużej posiedzieć jutro sporo wizyt, w tym moja mam nadzieję, że krew i mocz ok, bo zapomniałam odebrać w piątek mąż wziął wolne na jutro, więc pewnie przy okazji pozałatwiamy kilka rzeczy, zamówimy fotelik itp. |
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tez tak koszmarnie sie czujecie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
20180101_025748.jpg
To ja się pochwalę częścią naszego stołu, zanim wszystko było wystawione i było ciasno Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2777 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też jutro wizyta. W pt byłam na morfo i mocz, sikam po trzy krople dosłownie, niby nic mnie nie piecze ale boję się żeby jakaś infekcja nie wyszła... no i odbieram już wymarzone L4
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Koma dobre wieści
Ważne, że z maluszkiem wszystko ok. A wiadomo, skąd ten stan zapalny? Czy taka grypa po prostu?Selina robimy wymiankę? Dam desery za sałatki ![]() Cytat:
A z tymi wodami to nam chyba położna mówiła, że jak odejdą to jechać. Ja tak zrobię
|
|
|
#2779 |
|
Wtajemniczenie
|
Koma - super, na pewno jesteś spokojniejsza
widziałam dzisiaj Twój wózek ale cały czarny albo z szarym, fajnie się prezentował Torrence - kurcze, bo nie chcę jechać za wcześnie, chociaż jak odejdą wody to wiadomo że poród niedługo. a ja nie chciałabym żeby mnie cofnęli na ginekolgię, tylko chcę jechać i urodzić
|
|
|
|
#2780 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
po prostu zastanawiam sie czy dam sobie rade, bede dobra mama itp ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2781 |
|
Wtajemniczenie
|
oooo idę oglądać sylwester w nowym jorku
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mieliśmy na sylwestra duże plany jedzeniowe, ale po pizzy zrezygnowałam z przygotowaniami innych przekąsek, bo żadne z nas nie miało ochoty już zmieściliśmy jeszcze tylko lody |
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2784 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
możliwe ze po prostu bedziesz miała małego Klocuszka ![]() W domu to zawsze w domu, tylko musisz na siebie uważać juz ![]() Cytat:
Cytat:
Tez wyglada smakowicie
|
||||||
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jakby odeszły to w takim przypadku ile jest czasu?
|
|
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh ten 3 trymestr to jednak masakra
![]() Też mam usg 3 trymestru 11 stycznia, będzie się działo na wątku ![]() Teraz głupie pytanie
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2789 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki 😉 a zielony jaki jest ekstra 😄 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
||||
|
|
|
#2790 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chciałabym, żeby cała akcja zaczęła się popoudniu lub wieczorem, żeby TŻ był w domu, żeby było w miarę przejezdnie w Warszawie Ostatnio teściowa przy świątecznym stole wygłosiła, że jak zacznę rodzić to będzie mnie wiózł ten, kto akurat będzie w domu. No już widzę, jak jadę z teściem albo szwagrem Cytat:
Mój mąż chyba też już czuje, że to blisko bo kazał mi wybrać wszystko, czego nam jeszcze brakuje i kupować póki kasa jest Zabieram się więc za wybieranie koszul
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.

.
(jakby miało to coś zmienić...)

i tak samo jestem zdziwiona tym, ze nic a nic nie odczuwałam i teraz tez jest bardzo dobrze ruchowo 
dobranoc ! 
cieszę się że już ten 2018 i wkrótce dzidziuś się pojawi na świecie a jednocześnie boję tych wszystkich nowości które mnie czekają 
u nas jest tak ze jedna wlascicielka ma dwie zabki na osiedlu i np w swieta zamyka jeden sklep a drugi jest otwarty ale nigdy nie zamknie obu na raz- hajs sie musi zgadzac...
z oczkami Juz lepiej, katar nadal się utrzymuje. Inhalujemy się dzielnie

czuje się jak po świętach albo i gorzej