|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Placent Hair Liquid - cudowny środek na nowe włoski
Jeszcze tu jest , też za 35zł
http://www.allegro.pl/item383147487_...ga_szklo_.html ja ją jutro kupuję ![]() Ups, w tym linku jednak co podałam to droższa wysyłka jest ;/ Chyba jednak skorzystam z linku wcześniej podanego
Edytowane przez malenka146 Czas edycji: 2008-06-24 o 21:17 Powód: Dopisek |
|
|
|
|
#152 |
|
po prostu Łinli
|
witam;-) to mój pierwszy wpis, choć czytam wasze wypowiedzi od dawna;-)
opis działania cudownej placenty baaaaaardzo mnie zainteresował, (stosowałam maskę z placenty na włosy zniszczone-rewelacja), też muszę spróbować ampułek!!! może w końcu to mi pomoże na wypadające włoski ![]() wcześniej w tym wątku chyba z dwie osóbki pisały że kupiły tą za 27 zł >> http://www.allegro.pl/item386405751_...ml_x12szt.html czy ktoś może napisać czy też działa tak cudownie jak ta za 35? niestety w tym miesiącu muszę oszczędzać na wszystkim wybrałabym więc tą za 27 jeśli efekty równie dobre czekam na wiadomości;-) pozdrawiam;-)
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tą tańszą placentę dopiero dziewczyny tutaj testują, narazie napewno włosy są ładniejsze, miękkie, błyszczące, co do efektów w postaci nowych włosków trzeba poczekać. Ale myślę, że spokojnie możesz kupic tańszą a efekty będą te same, pozdrawiam
|
|
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
malenka- jesli chodzi o ta druga planente-jest drozsza przesylka bo sprzedawca zaznacza na przesylce"uwaga szklo". wiec lepiej dac 8zl i miec pewnosc ze nic sie nie stlucze
|
|
|
|
|
#155 |
|
po prostu Łinli
|
kupiłam...no zobaczymy jak to działa
myślę o tym dziś i myślę... na gęstość włosów i wypadanie pewnie TAK. A ja mam od zawsze takie zakola (tak mi włoski rosną a raczej nie rosną). Nie jakoś bardzo wysokie czoło, tylko zakola i tak sie zastanawiam-ciekawe czy mogą urosnąć włoski tam, gdzie ich nigdy nie było jak myślicie? chyba mało prawdopodobne
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie masz w tych miejscach po prostu cebulek, a placenta pobudza już istniejące
|
|
|
#157 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I to wygląda niesamowicie!!! A to masowanie to czysta przyjemnosc.Placenta wciąga
|
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
używasz tej co ja ?
|
|
|
|
#159 |
|
BAN stały
|
Nie dziękuję
Załączam moje foto z widocznymi nowymi włoskami ![]() ![]() [img=http://img215.imagevenue.com/loc38/th_08348_0132526249_122_3 8lo.jpg] |
|
|
|
|
#160 | |
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
mmmmm super, ja też już tak chce!!! |
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) naprawdę widać już spore nowe włoski, oby tak dalej w ogóle widać po twoich włoskach, że są zdrowe ![]() Więc ja też załaczam placentowe włoski, teraz już naprawdę ich sporo
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dziś kupiłam sobie na allegro placentę
Już nie mogę się doczekać... Aż mi się humor poprawił
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#165 |
|
po prostu Łinli
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale naprawde warto czekac,efekt super,włosy naprawde "ożywiają" No dziewczynki,zdawac relacje jak tam u Was efekty Niecierpliwie czekamy
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
moja placenta w końcu dotarła
Oparta na wyciągu z łożysk i dodatkowych minerałach, naprawia miejsca, które doznały największych uszkodzeń. Ekstrakt z łożysk zwiększa elastyczność i nawilża, co sprawia że włosy odzyskują pełnię zycia. STOSOWANIE: na umyte włosy nanieść ampułkę na całą długość włosów. Stosować raz w tygodniu przez pięć kolejnych tygodni! czy coś nie tak kupiłam? nie ma tu nic o porośćie włosów ani o wmasowaniu w skurę głowy...no i raz w tygodniu?...HELLLP!!! jak ja mam tego używać? po myciu głowy mogę nałożyć odrzywkę a po jej spłukaniu placente? i czy na całe włosy czy na tą skórę???
|
|
#168 |
|
po prostu Łinli
|
hmmm no nie wiem... według 'instrukcji' wygląda jakby miała inne zastosowanie...ale nie znam się, sama czekam na moją pierwszą placentę
i też jestem ciekawa, niech się wypowiedzą obeznane w tym temacie![]() doruś jeśli możesz to podaj nazwę dokładną tej co kupiłaś, albo link do aukcji jeśli kupiłaś przez net, może ta co kupiłam jest taka sama. oby była to właściwa placenta! w opisie aukcji z której kupiłam placente jest napisane: ZALECANA PRZY PROBLEMACH Z WYPADANIEM WŁOSÓW. 90% CEBULEK WŁOSOWYCH JEST UŚPIONYCH, NIE .MARTWYCH. PLACENTA ROZBUDZA UŚPIONE CEBULKI, CO WPŁYWA NA SZYBSZY WZROST WŁOSA. ZALECANA PRZY TZW, ZAKOLACH U MĘŻCZYZN POPRAWIA I REGENERUJE STRUKTURE WŁOSÓW,ZWŁASZCZA ZNISZCZONYCH I ZMĘCZONYCH ZABIEGAMI CHEMICZNYMI, PO KOLORYZACJI I TRWAŁEJ ONDULACJI. POPRAWIA KONDYCJE WŁOSÓW ZNISZCZONYCH DZIAŁANIEM SŁOŃCA I MORSKIEJ WODY. ZWIĘKSZA OBJĘTOŚĆ WŁOSÓW DELIKATNYCH I CIENKICH WZMACNIA STRUKTURĘ WŁOSA. więc mam nadzieję że będzie ok Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2008-06-26 o 21:45 Powód: post pod postem- proszę korzystać z edycji |
|
|
|
|
#169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesli nie ma nic o masażu to nic, masuj tak czy inaczej A co do odżywki, jesli zawsze sotsujesz ją i bez tego twoje włosy nie wyglądają dobrze to nie ma co z niej rezygnować, ale nie nakładałabym żadnej odżywki na skórę głowy jak masz zamiar użyc ampułki, bałabym się, że coś może kolidować ze składnikami placenty. Co do nakładania ampułki, już było pisane - wmasuj w skórę głowy, możesz minimalnie nałożyć na całe wlosy jesli nie boisz się alkohol denat albo jesli nie szkoda ci ampułki powodzenia
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
moje pudełko jest biało niebieskie i pisze na nim: PLACENTA Trattamento Ristrutturante Restorative Treatment
www.rolland.it kupiłam z tej aukcji http://www.allegro.pl/item386405751_...ml_x12szt.html i tam jest napisane co innego...ale mam mętlik... a odrzywkę nałożę tylko od ucha w dół bo mi się włosy przetłuszczają a później po zmyciu placente na skóre. Kupiłam od razu dwa opakowania więc bede używała co drugie mycie. A i zaskoczyła mnie wielkość ampułek..są naprawde spore
|
|
#171 | |
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
to ta sama co ja kupiłam. nawet na tej samej aukcji dziwne ze w opisie aukcji co innego, a na pudełku co innego.... Ja bym napisała do sprzedawcy i tak zrobię jak dojdzie moja, aby rozwiał/a wątpliwości
|
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
WinlyEm ja nie mam możliwości napisania do sprzedawcy bo nie mam konta na allegro, zamówiła mi to koleżanka, ale jak dojdzie Twoja i też będzie taka rozbierzność informacji to napisz może do tego człowieczka
![]() Calioppe ** ampółki są naprawde spore i zastanawiam sie czy nie dało by rady użyć jednej na dwa razy...zobacze jak to się będzie w skalp wchłaniało ![]() relacje oczywiście będe zdawała na bierząco Rozumiem ze Twoje są mniejsze?!Zastanawiam się czy w churtowniach kosmetychnych nie ma tel placenty...widziałam w centrum wawy w podziemiach koło złotych tarasów ze jest sklep z fryzjerskimi artykółami...zobacze może tam mają i nie trzeba bedzie zamawiać z allegro choć dochodzi jeszcze kwestia ceny. Ciekawe dla czego jest taka rozbierzność cenowa na allegro tej niby takiej samej placenty
|
|
#174 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do ceny, wiadomo, różni sprzedawcy narzucają sobie różne ceny. Tak jak i ze wszystkimi produktami tak i z placentą
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Calioppe** moje ampółki mają 12ml a Twoje?
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
ja mam takie :
http://www.allegro.pl/item383147487_...ga_szklo_.html po 6 ml ...czyli twoje,Doruś, sa dwa razy wieksze ...skoro tak to chyba moglabys je stosowac na dwa razy ..tylko musialabys chyba przelewac zawartosc gdzies po zlamaniu ampulki .. a tak poza tym to swietne sa te wasze wloski nad czolkiem ja tez mam nad czolem i na przedzialkach takie pojedyncze wlosy roznej dlugosci od krociutkich po takie do 10 cm ale mialam je juz wczesniej wiec po prostu chyba to sa te ,ktore odrosly mi od stycznia ale mam nadzieje ze po placencie wyrosnie mi ich wiecej i beda rosly szybciej i czuprynka sie mi zagesci a co do efektow poplacentowych to dzis nalozylam czwarta ampulke i kurcze mam takie fajne ,puszyste ,wizualnie gesciejsze i fajnie ulozone wlosy <skacze z radosci> tylko z tylu koncowki sa troche marne ale to dlatego ze tam sa najbardziej przerzedzone .. w ogole zauwazylam ze placenta wysuszyla mi troche wlosy od skory i dzieki temu nie przetluszczaja sie tak i sa bardziej uniesione i w dotyku nie sa juz takie jak pajeczyna tylko wyraznie grubsze ![]() tylko koncowki troche rozdwojone ale to raczej wina moich nawykow pielegnacyjnych :P ...zreszta chcialabym koncowki podciac ale nie mam czasu isc do fryzjera ;( a poza tym pewnie przydalaby sie jakas odzywka regenerujaca na nie ..tylko nie za bardzo wiem jaka bo stosowalam juz rozne i obciazaja mi wlosy a ja nie chce tej cudownej objetosci po placencie stracic ![]() co do porostu to wlosow nie mierze wydaje mi sie ze od stycznia ,gdy zaczely wypadac ,nie urosly ani cm ale to moze zludzenie bo podwijam konce na zewnatrz i nie widac dokladnie dlugosci ale jak podetne to wtedy zaczne obserwowac efekty aha ,zapomnialabym o najwazniejszym. wypadanie. no wiec dzis ilosc wloskow wyjetych z glowki po myciu byla mniejsza niz zazwyczaj ale nie mialam czasu ich policzyc byle tak dalej
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do was kilka pytań
![]() Ostatnio włoski wypadają mi garściami i chcę to jakoś zahamować ;/Czy placenta pozwala zahamować wypadanie?? I czy "obecne" włosy zaczynają szybciej rosnąć, czy tylko nowe wyrastają? Czy stosując ampułkę po umyciu włosów nie czujecie że są bardziej obciążone? Z gory dziękuję za odpowiedzi
|
|
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłyście mi smaka na placente a że kocham wszystko co się wciera w skórę głowy to na nią również zapoluje. Tylko że wtedy to ja będę chyba musiała zrezygnować z pozostałych wcierek, bo obecnie wcieram sobie jantar i seboradin niger i sok z rzepy. Jakbym to wszystko stosowała równocześnie to mogłyby się jakieś nieporządane interakcje między nimi porobić
![]() A w ogóle to mi się coś przypomniało propo placenty. Bo placenta to wyciąg z łożysk co nie. I z tego co sobie przypominam są na allegro odżywki do włosów z wyciągiem z łożysk zwierzęcych i odżywki ze szpikiem kostnym, szpik kostny jest taka samą bombą odżywczą jak łożysko. To są takie odżywki pakowane w małe woreczki - takie na jedno użycie. I jakby połączyć wcierkę z palcenty z taką odżywką to by był prawdziwie zmasowany atak na włosy
|
|
|
|
|
#179 | |
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
bo tą maskę o której piszę to się trzyma na włoskach minimum 30 min i spłukuje... i tak raz/dwa w tyg. jak Ty to widzisz, to połączenie?
|
|
|
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
normalnie - codziennie albo co dwa dni wcierasz placente a dwa razy w tygodniu używasz odżywki na włosy, bo jednak wcierka jest do wcierania w skórę a nie we włosy.
a chodzi mi o tą odżywkę http://www.allegro.pl/item383071922_...ego_norki.html to jest akurat ze szpiku kostnego. Miałam też z placentą kallosa ale ten szpik jest o niebo lepszy. A jak napisałam wyżej zarówno szpik jak i łożysko to bomba odżywcza. Osobiście używałam już kiedyś tej ze szpikiem i była super i dlatego pomyślałam że połaćzenien wcierki z ta odzywka to moze byc prawdziwy zmasowany atak na włosy by byly sliczne i rosly lepiej. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.

niestety w tym miesiącu muszę oszczędzać na wszystkim
czekam na wiadomości;-) pozdrawiam;-)

myślę o tym dziś i myślę... na gęstość włosów i wypadanie pewnie TAK. A ja mam od zawsze takie zakola (tak mi włoski rosną
a raczej nie rosną). Nie jakoś bardzo wysokie czoło, tylko zakola
jak myślicie?
A to masowanie to czysta przyjemnosc.Placenta wciąga

super, ja też już tak chce!!!