Mamusie majowe 2018 cz. 4 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-03, 06:41   #2311
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 4

Dzien dobry 🌼
Czy wy tez tak macie, ze jak sie Wam w nocy chce siusiu to musicie isc? Mi sie jeszcze z poczatku udawalo oszukac, ze przespalam do rana, ale teraz to juz ciezko (nie ze nie wytrzymam i sie posikam, ale jak mam pelny pecherz to odczuwam taki dyskomfort jakby tam gdzies w srodku za duzy scisk juz byl ).

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-03, 06:50   #2312
edzka1104
Zakorzenienie

Ile nadrabiania
Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
Już po wizycie.

Szybciutko wam napisze ze maluszek ma się dobrze 458g.

Najważniejsza wiadomość fałd karłowy w normie 4,5 mm ❤️❤️❤️

Pani dr uważa ze wszystko ok ale zaleciła nam dla spokojności bad III trym.

Zmienił troszkę pozycje co odczułam po częstotliwości wizyt w wc.

Szyjka zamknięta wysoko 🙂

Zdjęcia tym razem nie mamy bo zasłonił się rączkami jak to słynne zdjęcie Galganicy, natomiast przyrodzeniem świecił 😂
Suuuper
Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Moze jestem jakas dziwna, ale nie wyobrazam sobie tych akrobacji znajoma mowila, ze lekarz kazal jej lezec bez majtek i bez tych podkladow zeby powietrze tam dobrze dochodzilo, tylko podkladac cos na lozko.

Różne cuda trzeba robić, wstyd znika.

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Podkłady, podpaski, pierwsza kąpiel po porodzie w asyście położnej a tam lecą ze środka takie rzeczy, ze głowa mała
O wstydzie już dawno zapomniałam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dokladnie.

Ja miałam sporo podkładów, bodajże z Conpola maja jakiś klej i jeszcze tena lady takie największe też mają. Bella mama mialam jedną paczkę, poza tym absorgyn (tez ok), Canpol i tena lady. Tych ostatnich już duzo nie użyłam. Na podpaski chyba po tygodniu przeszłam, ale ja mialam mega długi bo 2 miesiace i mega obfity połóg.

---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

Tak w ogóle to dzień dobry

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-03, 06:50   #2313
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edzka1104 Pokaż wiadomość
Ile nadrabiania

Suuuper

Różne cuda trzeba robić, wstyd znika.

Dokladnie.

Ja miałam sporo podkładów, bodajże z Conpola maja jakiś klej i jeszcze tena lady takie największe też mają. Bella mama mialam jedną paczkę, poza tym absorgyn (tez ok), Canpol i tena lady. Tych ostatnich już duzo nie użyłam. Na podpaski chyba po tygodniu przeszłam, ale ja mialam mega długi bo 2 miesiace i mega obfity połóg.
Nie tyle o wstyd mi chodzilo z tymi podkladami tylko o to chodzenie z nimi bez majtek w sensie jak one maja sie trzymac 😎 ale chod pingwina przytoczony przez Ladymame mi troche to zobrazowal 😂

Stary 2018-01-03, 07:17   #2314
edzka1104
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tyle o wstyd mi chodzilo z tymi podkladami tylko o to chodzenie z nimi bez majtek w sensie jak one maja sie trzymac 😎 ale chod pingwina przytoczony przez Ladymame mi troche to zobrazowal 😂

Tylko chód pingwina, ale ja chyba tylko w momencie jak mi odeszly wody i musialam z sali obserwacyjnej na porodowke przejsc to tak szlam. Po porodzie to w majtkach siateczkowych.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
Stary 2018-01-03, 07:52   #2315
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4
Konto usunięte

Treść usunięta
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-03, 07:58   #2316
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Skorpio kciuki!
Stokrotka, ja w nocy jeszcze ani razu nie wstałam na siusiu, ale w dzień niezliczona ilość wizyt.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-03, 08:10   #2317
_groooszek_
Zakorzenienie

Dzień dobry, dzisiaj będzie moja paczka z nexta

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-03, 08:17   #2318
myboyismine
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Znow wczoraj zaprosil kolegow i szukal pretekstu zeby ulotnic sie z domu, nie mialabym nic przeciwko niech idzie (tyle jego ze sie wyrwie na troche) ale on nic nie powiedzial tylko czekal az poszlam uspic malego i "wykradl" sie z domu, wrocil kolo 1 a jak pisalam do niego smsa ze mogl powiedziec ze wychodzi to jeszcze pretensje do mnie mial teraz sie nie odzywa i nie wiem o co mu chodzi ale niech spada na drzewo

tak się nie robi...
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
To jeszcze troche i moze moj takze na usiadzie, oby teraz tylko przetrwac te kilka lat do 30

Moj maz z tych ciapowatych (dobrze ze tego nie czyta) nie potrafi sie sprzeciwic, postawic ani wyrazic swojego zdania - skoro koledzy mowia ze idziemy to idziemy no bo glupio im odmowic. On mowi ze ma swoje plany ale ktos cos proponuje to glupio mu odmowic Zona juz "przyklepana" wiec jej latwiej sie postawic, czy sie oburzyc a kolegom glupio powiedziec nie . Mam nadzieje ze kiedys mu to przejdzie

nie wytrzymałabym
Cytat:
Dzien dobry
Czy wy tez tak macie, ze jak sie Wam w nocy chce siusiu to musicie isc? Mi sie jeszcze z poczatku udawalo oszukac, ze przespalam do rana, ale teraz to juz ciezko (nie ze nie wytrzymam i sie posikam, ale jak mam pelny pecherz to odczuwam taki dyskomfort jakby tam gdzies w srodku za duzy scisk juz byl ).

ja muszę za każdym razem wstawać
Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość

pochwalisz się
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-03, 08:18   #2319
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Cytat:

Oby moja też, bo oberwę temu kurierowi wszystkie piórka za wklepanie przy mojej paczce drugi dzień z rzędu, że próbował doręczyć jak go tu wcale dziada nie było.

Gałganisko od 4 urządziło sobie potańcówkę i nie dało mi spać, jak uśpić takiego rozrabiaka?
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-03, 08:21   #2320
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
pochwalisz się
No ba

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8014621 6]Oby moja też, bo oberwę temu kurierowi wszystkie piórka za wklepanie przy mojej paczce drugi dzień z rzędu, że próbował doręczyć jak go tu wcale dziada nie było.

Gałganisko od 4 urządziło sobie potańcówkę i nie dało mi spać, jak uśpić takiego rozrabiaka? [/QUOTE]
Weź wysmaruj na jegomościa skargę do centrali. Jak mu obetną premię to nauczy się nie kłamać

A taka ładna miłość...

Stary 2018-01-03, 08:22   #2321
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:

Czekamy na foteczki 😍

Stary 2018-01-03, 08:25   #2322
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Czekamy na foteczki 😍

Sama czekam na te cudowności miałam iść do ciucha i na zakupy ale no, słodycz sama się od kuriera nie odbierze

skorpio mocne kciuki za wizytę

A taka ładna miłość...

Stary 2018-01-03, 08:28   #2323
Ladymama85
Zakorzenienie

Mnie gardlo boli,ze ledwo sline łykam, czuje ze mi z zatok idzie , woec swietnie sie zapowiada :/

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-03, 08:37   #2324
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:

Hejo z rana
Weszłam na strone nexta i za głowe sie zlapalam jakie tam ceny są Co Wy tam takiego kupujecie Bo za taka cene to jakos mi sie nic nie spodobalo chyba, ze jakies kody macie chwalic sie i to juz Ja to chyba jednak zatrzymam sie na ciuchlandzie bo jakos mniej rujnuje moj budżet no chyba, ze w h&m znowu bedzie wielka wyprz

brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-03, 08:42   #2325
edzka1104
Zakorzenienie

Cytat:

Moja też ma być dzisiaj.

Cytat:
Napisane przez Ladymama85 Pokaż wiadomość
Mnie gardlo boli,ze ledwo sline łykam, czuje ze mi z zatok idzie , woec swietnie sie zapowiada :/

Ja mam nieciekawy kaszel do tego opryszczka na ustach. Fantastycznie.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
Stary 2018-01-03, 08:46   #2326
Edzik_87
Zadomowienie

Dzień dobry !

domii29 zachowanie męża bardzo dziecinne. :/ .ale może z wiekiem mu przejdzie. Jest bardzo młody..choć tak naprawdę nie od wczoraj jesteście małżeństwem a to do czegoś zobowiązuje..najlepiej to sobie przegadać i ustalić jasne zasady..

Blaira Cieszę się że z syneczkiem wszystko dobrze i fałd karkowy w normie

Co do podkładów poporodowych to fajne są Canpol Mama, mają klej i nie są takie grube jak Bella i Absorgyn.. po 2-3 tygodniach połogu przeszłam na zwykłe podpaski.

A chyba Stokrotka zastanawia się nad szkoła rodzenia?.. ja zdecydowanie polecam..nawet po to żeby swojego partnera zapoznać z tym co go czeka.. poród, zajmowanie się maluszkiem, no warto zaangażować męża i pokazać że to nie tylko rola kobiety..urodzenie i opieka nad dzieckiem..szczególnie jeśli to pierwsze dziecko.

Dziś ma być kurier z przesyłką z nexta
Nazamawialam różowych rzeczy dla dziewczynki.. oby jednak została córeczka bo będę musiała sprzedawać swoje łowy

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-03, 08:46   #2327
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Hejo z rana
Weszłam na strone nexta i za głowe sie zlapalam jakie tam ceny są Co Wy tam takiego kupujecie Bo za taka cene to jakos mi sie nic nie spodobalo chyba, ze jakies kody macie chwalic sie i to juz Ja to chyba jednak zatrzymam sie na ciuchlandzie bo jakos mniej rujnuje moj budżet no chyba, ze w h&m znowu bedzie wielka wyprz

Wyprzedaż była, regularne ceny nie są na moją kieszeń

A taka ładna miłość...

Stary 2018-01-03, 08:49   #2328
Mirabilka
Zakorzenienie

Hejka dopiero wstałam - mąż zawiózł młodego do przedszkola to ja wolne mam

Cytat:
Dzien dobry 🌼

jeszcze nie wstaję na siusiu - jak idę przed 22 to do rana wytrzymuję

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

a propo wyprz to next nie wychodzi tak drogo w wielopakach szczególnie ( ofc na wyprz) - mnie wkur HM - np dresowy pajac w gwiazdki z 69.90 na 59.90 - to przecież żadna wyprzedaż

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-03, 08:50   #2329
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edzka1104 Pokaż wiadomość
Moja też ma być dzisiaj.

Ja mam nieciekawy kaszel do tego opryszczka na ustach. Fantastycznie.
U mnie tez kaszel :=) to mi razniej ze nie tylko ja sie tak.fantastycznie czuje :/

Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-03, 08:56   #2330
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Sama czekam na te cudowności miałam iść do ciucha i na zakupy ale no, słodycz sama się od kuriera nie odbierze

skorpio mocne kciuki za wizytę

Tez bym sie przeszla do ciucha, ale wstrzymuje sie az kolezanka mi da te ubranka po synku bo jesli okaze sie ze tych "startowych" mam juz duzo to w ciuchu bede celowac w nieco wieksze rozmiary za duzo tez nie ma co kupowac, bo maluch na poczatku rosnie w ekspresowym tempie a podejrzewam, ze goscie tez z ubrankami beda przychodzic. Choc jak beda sie pytac co kupic to chyba powiem wprost ze pampersy albo chusteczki mile widziane my jak do znajomych szlismy to zazwyczaj kupowalam cos do ubrania z rozmiar-dwa wieksze niz obecnie dziecko nosi i do tego np. chusteczki nawilzane. Najpierw oczywiscie dopytuje o rozmiar i jakich chusteczek czy pampersow rodzice uzywaja jesli nie wiem.
Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry !

domii29 zachowanie męża bardzo dziecinne. :/ .ale może z wiekiem mu przejdzie. Jest bardzo młody..choć tak naprawdę nie od wczoraj jesteście małżeństwem a to do czegoś zobowiązuje..najlepiej to sobie przegadać i ustalić jasne zasady..

Blaira Cieszę się że z syneczkiem wszystko dobrze i fałd karkowy w normie

Co do podkładów poporodowych to fajne są Canpol Mama, mają klej i nie są takie grube jak Bella i Absorgyn.. po 2-3 tygodniach połogu przeszłam na zwykłe podpaski.

A chyba Stokrotka zastanawia się nad szkoła rodzenia?.. ja zdecydowanie polecam..nawet po to żeby swojego partnera zapoznać z tym co go czeka.. poród, zajmowanie się maluszkiem, no warto zaangażować męża i pokazać że to nie tylko rola kobiety..urodzenie i opieka nad dzieckiem..szczególnie jeśli to pierwsze dziecko.

Dziś ma być kurier z przesyłką z nexta
Nazamawialam różowych rzeczy dla dziewczynki.. oby jednak została córeczka bo będę musiała sprzedawać swoje łowy
Maz jest chetny na szkole rodzenia 👍 w ogole to jestem milo zaskoczona, ze caly czas utrzymuje ze chce byc przy porodzie i do szkoly rodzenia chce sie zapisac. Nawet ostatnio komus mowil, ze niemowlece ubranka trzeba wszystkie prasowac a myslalam ze wcale mnie nie sluchal jak mu tlumaczylam dlaczego zaskakuje mnie 👍

Stary 2018-01-03, 09:15   #2331
Edzik_87
Zadomowienie

Cytat:
Tez bym sie przeszla do ciucha, ale wstrzymuje sie az kolezanka mi da te ubranka po synku bo jesli okaze sie ze tych "startowych" mam juz duzo to w ciuchu bede celowac w nieco wieksze rozmiary za duzo tez nie ma co kupowac, bo maluch na poczatku rosnie w ekspresowym tempie a podejrzewam, ze goscie tez z ubrankami beda przychodzic. Choc jak beda sie pytac co kupic to chyba powiem wprost ze pampersy albo chusteczki mile widziane my jak do znajomych szlismy to zazwyczaj kupowalam cos do ubrania z rozmiar-dwa wieksze niz obecnie dziecko nosi i do tego np. chusteczki nawilzane. Najpierw oczywiscie dopytuje o rozmiar i jakich chusteczek czy pampersow rodzice uzywaja jesli nie wiem.

Maz jest chetny na szkole rodzenia 👍 w ogole to jestem milo zaskoczona, ze caly czas utrzymuje ze chce byc przy porodzie i do szkoly rodzenia chce sie zapisac. Nawet ostatnio komus mowil, ze niemowlece ubranka trzeba wszystkie prasowac a myslalam ze wcale mnie nie sluchal jak mu tlumaczylam dlaczego zaskakuje mnie 👍

Nie ma co przesadzać z ilością tych najmniejszych ubranek..tymbardziej że będzie lato więc najbardziej w użytku będą body na krótki rękaw..tych mam zamiar kupić trochę więcej. Reszta umiarkowanie bo dziecko mega szybko wyrasta i niektórych rzeczy nawet pewnie nie zdąży założyć.

A mąż super że ma takie podejście

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-03, 09:24   #2332
Konto usunięte

Cytat:
a propo wyprz to next nie wychodzi tak drogo w wielopakach szczególnie ( ofc na wyprz) - mnie wkur HM - np dresowy pajac w gwiazdki z 69.90 na 59.90 - to przecież żadna wyprzedaż
hm dał d&^% jak nigdy.
Wysłali maila na wyprzedaży, a w zasadzie na stronie towar przeceniony dokładnie ten sam co od pół roku.

Mój mąż nadal w wózkowym rozkroku, pytam się wieczorem czy zły jest a on taka mina i "no czemu ten anex się tak nie składa?"
Dobrze niech się pomartwi trochę też tymi okropnymi wózkami
Stary 2018-01-03, 09:31   #2333
_groooszek_
Zakorzenienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8014742 6]Mój mąż nadal w wózkowym rozkroku, pytam się wieczorem czy zły jest a on taka mina i "no czemu ten anex się tak nie składa?"
Dobrze niech się pomartwi trochę też tymi okropnymi wózkami [/QUOTE]

A taka ładna miłość...

Stary 2018-01-03, 09:41   #2334
Mirabilka
Zakorzenienie

ale tak czyli jak ?

Stary 2018-01-03, 09:42   #2335
Sunset89
Rozeznanie

Hej Dziewczyny Ależ pędzicie, do maja to tych wątków będzie ze 20 Odpowiadam na wszystkie pytania, już bez cytowania bo nie znajdę teraz wszystkich odnośników Pochodzimy oboje z lubelskiego, obecnie mieszkamy w Wwie, ja od 10 lat, mąż od 4 Imiona wstępnie wybrane, ja chciałam bardzo Izę albo Ninę ale oba się nie podobają mężowi, więc będziemy wybierać pomiędzy Hanią a Emilką Mam łożysko na przedniej ścianie, być może dlatego jeszcze nic nie czuję, macie rację. W ogóle od wczoraj przypałętało mi się coś, co przypomina zapalenie gardła, mam nadzieję, że szybko je zwalczę domowymi sposobami, bo przecież teraz praktycznie nic nie możemy brać....
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-03, 09:54   #2336
Mirabilka
Zakorzenienie

ktoś tu o chorobach?
coś mnie w nocy gardło pobolewało ale mega łagodnie - otwieram właśnie buzię do lusterka a tam na migdałach czopy ropne dwa wielkie
jeny no nic mi nie ma w sensie gorączki - trzeba iść do lekarza czy jakieś domowe sposoby są na te migdalki? ktoś cos?

Stary 2018-01-03, 09:56   #2337
Konto usunięte

Cytat:
ale tak czyli jak ?
Pokazałam mu wczoraj filmik jak się składa mytrax jedną ręką prawie się popłakał

Już tak się nastawił na anexa, amortyzatory i te rzeczy no takie tam męskie sprawy ja cały czas mówiłam o tym, że mnie trochę nie urządza ten wózek bo będzie za chwile szukanie spacerówki.

No i taki był pewny swego, tabelkę zrobił wymiary i wagi wszystkiego co podesłałam za i przeciw wypisał. Skwitował, że nic go nie zachwyciło, ale zobaczymy na żywo.

A potem go zastrzeliłam tym składaniem
Stary 2018-01-03, 09:58   #2338
Mirabilka
Zakorzenienie

składanie z 2 częsci to porażka -szczególnie na etapie dziecko nie chodzi, nie stoi a w foteliku się drze
dlatego ten bee tak za mną chodzi

Stary 2018-01-03, 10:00   #2339
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny Ależ pędzicie, do maja to tych wątków będzie ze 20 Odpowiadam na wszystkie pytania, już bez cytowania bo nie znajdę teraz wszystkich odnośników Pochodzimy oboje z lubelskiego, obecnie mieszkamy w Wwie, ja od 10 lat, mąż od 4 Imiona wstępnie wybrane, ja chciałam bardzo Izę albo Ninę ale oba się nie podobają mężowi, więc będziemy wybierać pomiędzy Hanią a Emilką Mam łożysko na przedniej ścianie, być może dlatego jeszcze nic nie czuję, macie rację. W ogóle od wczoraj przypałętało mi się coś, co przypomina zapalenie gardła, mam nadzieję, że szybko je zwalczę domowymi sposobami, bo przecież teraz praktycznie nic nie możemy brać....
Hania pięknie
Cytat:
ktoś tu o chorobach?
coś mnie w nocy gardło pobolewało ale mega łagodnie - otwieram właśnie buzię do lusterka a tam na migdałach czopy ropne dwa wielkie
jeny no nic mi nie ma w sensie gorączki - trzeba iść do lekarza czy jakieś domowe sposoby są na te migdalki? ktoś cos?
Ja bym poszła, żeby z tego coś gorszego nie wylazło
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8014826 1]Pokazałam mu wczoraj filmik jak się składa mytrax jedną ręką prawie się popłakał

Już tak się nastawił na anexa, amortyzatory i te rzeczy no takie tam męskie sprawy ja cały czas mówiłam o tym, że mnie trochę nie urządza ten wózek bo będzie za chwile szukanie spacerówki.

No i taki był pewny swego, tabelkę zrobił wymiary i wagi wszystkiego co podesłałam za i przeciw wypisał. Skwitował, że nic go nie zachwyciło, ale zobaczymy na żywo.

A potem go zastrzeliłam tym składaniem [/QUOTE]
Właśnie na FB ze _St0kr0tka pisałam, że będę dzisiaj tworzyła tabelę porównawczą - jak masz tą Waszą to podeślij mi, co? zrobimy zbiorową pracę

U mnie póki co na czele mytrax i x-lander x-cite tylko nie wiem czy u mnie w mieście są do zmacania

A taka ładna miłość...

Stary 2018-01-03, 10:01   #2340
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Rumians u mnie w domu też fanklub Sporta i nastawienie "a najwyższej się kupi potem lżejszą jednoczęściową spacerówkę" Ciekawa jestem czy jutro uda mi się dorwać tego Sporta, Bexe i te Adamexy w typie wymienionych wózków, Roan Bass i jakie będą wrażenia.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości