|
|
#3211 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar IV
Myszko gratuluję bardzo!!!
Zuziuniu trzymam kciukasy z całych sił! Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3212 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Poza spodniami widziałabym je do długich spódnic w stylu eko. Ale ja się nie znam. ![]() Cytat:
![]() Zuziuniu, ja już wszystko napisałam, ale jeszcze raz obiecuję .Cytat:
3:0 zasłużenie. ![]() Cytat:
Toż to chwalić sie trzeba głośno! I gratulować też trzeba głośno. Gratuluję Pani Magister! Cytat:
Przyznaję, że jestem zaskoczona. Bo gdyby obie drużyny zagrały tak, jak w poprzednich meczach - wygrałaby Rosja (biedni chłopcy). Tym niemniej zwycięstwo Hiszpanii zasłużone, ładne i... I po mojej myśli. ![]() Cytat:
![]() Najbardziej przykre, smutne, zniechęcające jest to, co robili sędziowie. Odebrało mi to radość oglądania meczy. Naprawdę. Mój mąż powiedział, że jestem pierwszą znaną mu osobą, dla której ważniejsze od tego kto wygra jest to, czy wygrał uczciwie. I chyba tak jest. Sport bez reguły fair play nie ma sensu. Nie jest sportem. ![]() Myślę, że te skandaliczne błędy i kanty powinny stać się przyczynkiem do dyskusji o zmianie sposobu sędziowania w piłce możnej. Wiem, że nie jest to łatwy temat, i że dyskusje mogą być burzliwe, ale może połączyć jakoś stanowisko głównego arbitra i pomocniczego składu sędziowskiego poza boiskiem naciskającego przyciski tak, jak w boksie? Jeśli decyzja sędziów weryfikujących różni się od decyzji arbitra głównego - może dopuścić jakąś ingerencję? ![]() Cytat:
Nie mogę jednak powiedzieć, żeby odpadli niezasłużenie. Półfinały wygrali lepsi (choć w meczu Turcja : Niemcy sędzia wyraźnie kibicował Turkom ).Cytat:
Po dzisiejszej pięknej grze dopuszczam możliwość, że będą to Hiszpanie. Jedyne, na co mam nadzieję, to dobry mecz i uczciwe sędziowanie. Na to czekam.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-06-26 o 23:59 Powód: Morze mi się wdarło :( |
||||||||
|
|
|
#3213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fav
Ha ! Ja też będę Truskawciu ![]() Bo tak nieśmiało się pochwaliłam... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyli Hiszpania
|
|
|
#3214 |
|
Zadomowienie
|
Strap Up wyglądają na cudnie miękkie
]ja dziś kliknęłam te sandałki, bo w stacjonarnej Zarze ostały się tylko białe [trochę zbyt eleganckie jak dla mnie, ale też bardzo fajne] ___________ Myszko, wykształciuchu gratuluję serdecznie
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko - Gratulacje
|
|
|
|
#3216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czym uczcisz sukces naukowy? Cytat:
![]() Wczoraj Niemcy grali pięknie i dzisiaj Hiszpania grała przepięknie. Baj de łej, gdybyśmy mieli finał Turcja-Rosja, to letko azjatyckie byłoby to Euro
|
|
#3217 |
|
Zadomowienie
|
Myszko, dołączam do gratulacji!
(to pisałam ja, paolla, mgr ze stażem o 4 dni dłuższym, bo od poniedziałku )wyjęłam właśnie z pieca dwie blachy ciastek francuskich - z nutellą i marmoladą, mam nadzieję, że do jutrzejszego grilla u znajomych się ostaną (niektóre marmoladowe, które się podczas pieczenia otworzyły, wyglądają jak małe waginy |
|
|
|
#3218 | ||
|
Wiedźma
|
No, rzeczywiście, zrobiłaś to nieśmiało jak Myszka.
![]() Cytat:
![]() A tego to ja jeszcze nie wiem. Cytat:
Lubie ubrania, które są "jakieś" (jesli wiesz, co mam na myśli ).
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Farciara
No i już oficjalnie mogę pogratulować ZAZIELENIENIA Cytat:
(co do sędziów, co do waleczności Rosji i Turcji, co do fair play no i co do finału - NIECH WYGRA LEPSZY)Mogłabym parafrazować i udawać, że mam jeszcze coś do dodania, ale już za późno dzisiaj na to. Więc pokiwam tylko głową
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
to jeszcze tutaj gratulacje dla dzikiej truskawki jako nowej modki
|
#3221 | |
|
Wiedźma
|
I ja zauważyłam! Gratulacje Truskawo Nieoswojona!
Zastanawiałam się, któż to będzie i... Cytat:
|
|
#3222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę, że rozumiem nie znoszę np. kupować czegoś tylko dlatego, że nie ma tego co sobie wymyśliłam lub mnie na to nie stać w takim jakby zastępstwie pod tytułem "musisz nosić to co jest, choćby było beznadziejnie nijakie i/lub tandetne" dlatego mam zawsze problemy na zakupach ![]() __________ oooh, teraz do mnie dotarło, że moi przyjaciele zrobili sobie dziś wypad na koncert The Police, a w Trójce słyszę że grali między innymi Roxanne i Message In The Bottle
|
|
#3223 | ||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Ale ta marka ma w ofercie naprawdę różne modele Twoje zakupy absolutnie po-wa-la-ją-co pię-kne! Te szpilki z Zary też widziałam i na żywo prezentują się równie zabójczo jak na fotce Jedyne buty do których absolutnie się nie przekonam i nie włożę w żadnym wydaniu to ... mokasyny To jest dla mnie tragedia a nie buty ![]() O, poza tym dziś dr House wygłosił swoją teorię właśnie na temat podejścia Twojego, Yoony i mojego do butów. Cytat:
Ta cała splątana góra jest z miękka jak wypchana pluszem zabawka a podeszwa jest tak wyprofilowana, że jest wygodniej niż na boso ![]() Kiedy przyszłam do biura to właśnie takie seledynowe miała na nogach właścicielka ![]() Widzę, że właśnie obniżyli cenę na 159zł ![]() Cytat:
Z tyłu na pięcie miałam luz a ten paseczek z przodu był tak usytuowany, że pił mnie w palce tak, że nie dałabym rady zrobic kroku... Oby na Tobie leżały bezbłędnie! :ckiuki: Truskawciu, jeśli mogę to spytałabym jakie masz na oku Np takie Minky Moo podobno wypadają naprawdę malutkie więc rekomenduje się wzięcie takich o rozmiar mniejszych Cytat:
![]() ![]() Cynamonowa Myszko, OGROMNE gratulacje
|
|
#3224 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
To jest powód, dla którego nienawidzę kupować ciuchów. Niemal nigdy nie ma tego, czego bym chciała, a kupienie czegokolwiek... No nie... ![]() Tez tak masz, że kiedy już kupisz coś, co Ci odpowiada to nosisz to do zdarcia bez względu na mody i trendy? Nie mówię, że tak jest dobrze. mówię, że ja tak mam i dlatego nie jestem modna. Pochlebiam sobie, że niemodna tez nie jestem, bo czasem przypadkiem zdarza się, że jakiś mój ciuch okazuje się trendy. ![]()
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawa modem!
Sabbacie, mam podobnie (wejście do sklepu budzi u mnie zwykle rozpacz) tylko niestety, jak już kupię coś, co mi się bardzo podoba, to... nie noszę, bo mi żal zdzierać. Mamina krew i 25-letnie wdrażanie "nie niszcz najlepszych ubrań".
|
#3226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zuziuniu trzymam kciuki dzika truskawko gratuluje zazielenienia sie
|
|
#3227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Dziękuję Papużko, dziękuję Akurat dzisiaj przyszły cynamonowe kosmetyki, które zamówiłam kilka dni temu i Caarną Koszmarą na zapas Cytat:
Trochę tak ![]() ![]() Cytat:
Truskawciu, gratuluję
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
dziś hiszpański dzień
Hiszpańska Myszko gratulacje Zielona Dzika Truskawko moduj dzielnie Rachelo, pokaż się w nowym kolorze
|
|
|
|
#3229 | ||
|
|
Cytat:
Na razie jestem zielona głównie ze strachu ![]() Cytat:
![]() A teoria dr House'a to ta o której już kiedyś była mowa?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Najwyraźniej
![]() Dziękuję
|
|
#3231 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Nieee, to inna teoria Ale nie będę jej powtarzac i powielac głupot Myszko, a zdradziłabyś jaki miałaś temat magisterki ?Ja miałam taki moment kiedy chciałam licencjata (który będzie za całe dwa lata...
|
|
#3232 |
|
|
Dzięki
Angel KLIK (teraz będzie, że nowy mod nie ma gustu Znalazłam Minky Moo - kompletnie nie-truskawkowe. Jakieś... za normalne No... poza podeszwą
|
|
|
#3233 | ||
|
BAN stały
|
Pani mgr Aneto - proszę przyjąć moje gratulacje
![]() Pani Moderator Agato - jak wyżej ![]() Zuziu - trzymam Będzie dobrze Cytat:
Jak pachną? ![]() Cytat:
Edit: Truskawo, zabiłaś mnie tym butem Taki... odważny. Bardzo
|
||
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do PW
![]() Gryxiu, podwójne podziękowania dla Ciebie - dziękuję za gratulacje Dziękuję
|
|
#3235 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale rzeczywiście miałam parę rzeczy, które nosiłam do "rozpadku", np. ulubione jeansy ale najtrudniej jest mimo wszystko z kupnem butów. Cytat:
buty wbrew pozorom są pewnie całkiem wygodne serio, superoryginalne.jeśli masz możliwość, to włącz sobie Trójkę - dzwonią ludzie wracający z koncertu, a w przerwach same piosenki The Police
|
|
#3236 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Jutro do pracy na rano, więc trzeba iść spać
Właśnie wybrałam prezent dla swojego mężczyzny na urodziny. Zamówię po pierwszym Oto on.No i łańcuszek będę musiała dobrać jak wisior przyjdzie. Dobrej nocy. |
|
|
|
#3237 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3238 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() To znaczy noszę swoje ulubione ciuchy, ale wewnątrz mózgu jakiś podświadomy pacan kwili, że może by lepiej zostawić na lepsze czasy... ![]() A ja mu na to, że teraz są lepsze czasy. ![]() Jakoś działa. Cytat:
![]() Nie powiem, dobrze mi z tym moim barbarzyństwem, choć mam świadomość, że zabawa modą tez może dawać wiele radości.
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Pani Magister Myszko- gratuluję!!!
![]() ![]() Pani Moderatorko Truskawo- gratuluję!!! ![]() ![]() Zuziuniu- trzymam kciuki
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Pani Moderator Truskawko, serdeczne gratulacje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

ale zdrowe stópki

.

).

No... poza podeszwą