|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 4
Blaira Roana tu nie było i Bexy a jeszcze te dwa chcę zmacać
![]() Ja na razie się hamuje z tym kupowaniem, ale jak wpłyną trzynastki pewnie mi się nie uda Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Laski tych ciuszkow wciaz mi przybywa
znalazlam jeszcze te brakujace... Chyba moge zapomniec o zakupach ciuszkowych dla maluszka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
ale miałam dzisiaj zły dzien. Obudziłam się o 5 z dziwnymi snami,tzt jak nigdy przytulał mnie w nocy i było mi niewygodnie a dodatkowo brzuszkowy potworek kopał dość mocno i nie mogłam zasnąć a wstałam o 7:20...zasnelam o 6 i o 7 lezalam zaspana bez mocy..Wróciłam z uczelni, ugotowałam obiad i od razu mi lepiej. Zaraz zakupy a już jutro wizyta żabci <3 rodzice tęsknią za jej widokiem! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
ale w nocy jest meeega ciężko mi zejść i trzezwiec na siku ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
Skoro łożysko na przedniej ściance to wszystko jasne. Cierpliwości niebawem poczujesz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Ja widzę czasem ale..ruszajacy się brzusio. Zazdroszczę tego widoku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Marzec raczej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Grosia mmm bułeczki! Ja się powstrzymam, bo ja to już sama jak bułeczka
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2018-01-03 o 17:28 |
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Oj białe boskie
Ale my chyba zamówimy u wujka, zrobi z dębu specjalnie dla Lilci żeby pasowało do naszego wystroju w pokoju ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamusie i prosze o wybacznie za tak dluga nieobecnosc
![]() U nas wszystko dobrze,dzidzius szaleje w brzuszku,narazie 4 kg na plusie,nadal nie wiemy co bedzie nasz maly wstydzioszek za tydzien ide na badanie glukozy z obciazeniem kupilam cytrynową bo lekarz nie mial nic przeciwko![]() Gratuluje udanych wizyt grooszek sliczne te ciuszki Dzis wrocila moja mama od siostr z Irlandii i przywiozla mi 3 7paki body kr rekaw i 1 3pak pajace tylko jeden siedmiopak rozowy ale poczatkowy wiec nawet jak bedzie facet to sie chyba nie obrazi jak w rozu pochodzi troche,zwlaszcza ze jaśniutki ten róż![]() Ja pralam w lovelli ciuszki bo zwyczajnie mialam ja za darmo tylko plyn do plukania dokupilamChcialam jeszcze zasięgnąc waszej opinii w kwestii termometru,czy jest sens brac zwykly elektroniczny czy lepiej ten co sie do czółka przyklada?mam dziecko ale glupio sie przyznac ze nie mam opinii na ten temat bo chyba tylko raz jej temperature mierzylam bo mi nie chorowala,ale spodziewam sie ze jak bedzie dwojka a corka od wrzesnia idzie do szkoly to juz moze nie byc tak kolorowo niestety ![]() Jeszcze chcialam prosic mamusie ktore juz maja jakąs liste "apteczną" dla siebie i maluszka jakby mogly podrzucic bo jednak nie wszystko idzie spamietac
|
|
|
|
#2500 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie musz ejej znosić to duże ma znaczenie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Qazasew lepiej na podczerwień do czoła - te inne pokazują co chwile rożna temp a takiego małemu się dość często mierzy szczególnie przy ząbkowaniu. Ja miałam najpierw do ucha Brown i mnie tak wkur niedokładnym pomiarem ze głowa mała. Zainwestowałam 4 lata temu na podczerwień Microlife i mogę go polecić z czystym sumieniem. Tez mam z polecenia.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Ale mnie te gardło napierdziela ( dosłownie ) płuczę soda i srebrem + tantum verde do psikania i dużo wit C. Mam nadzieje ze mi przejdzie tymi domowymi sposobami ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Quazsew brawo za wizytę. Ale wstydnisiątko!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyszła paczka z nexta Coś czuję że stanę się stałą klientką nexta
|
|
#2504 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za 10 zł z apteki i na tyle, co potrzebowałam wystarczał. Sama też nim mierzę sobie temperaturę ![]() ten na podczerwień pokazywał mi za każdym razem inną temperaturę, nie mogliśmy się dogadać
|
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Microlife ogólnie dość dobre ma produkty - z polecenia ja znam i komu się poleca to zadowolony. Ja mierze sobie jeszcze zwykłym rtęciowym jak jakaś wyższa jest
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2507 |
|
Rozeznanie
|
Hej! ale naprodukowałyście! ledwo ledwo, ale nadrobiłam
![]() Sunset89 witaj ![]() [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8015282 6]Domima widzę Cię! Melduj![/QUOTE] hahaha ![]() _groooszek_ śliczności ciuszki ![]() domii29 niezłe składowisko na stryszku podziwiam, że przebrnęłaś i odkopałaś co trzeba, szacun! ja niestety też mam już tyle ubranek, że nawet nie patrze na te wyprzedaże co polecacie, żeby nie kusić losu Qazsew cieszę się, że u Was wszystko dobrze, podpowiesz ile płaciłaś za glukozę? Blaira dziękuję za czujność już się grzecznie odmeldowuję ![]() u nas na UP wszystko dobrze, niby wiedziałam, że jest OK, bo choć ruchów w dalszym ciągu ni chu chu, to tż przykłada ucho i zawsze coś tam "plumka" no ale przed samym wejściem jednak lekki stresik był...Nasza córa ma 320g, wychodzi dwa dni młodsza niż z OM, ale wszystko Pani dr przebadała, pomierzyła, różne różniaste te parametry, masę rzeczy "łapała", wpisywała, jakieś różne podglądy włączała, strasznie mnie wymolestowała, żeby się dzidziol obracał i z różnych kątów pomiary. Najważniejsze, że wszystko w normach, na swoim miejscu, o prawidłowych cechach - serduszko całkowicie zdrowe 153u/min, łożysko bez cech odklejania, szyjka 30mm. Jestem bardzo zadowolona z dzisiejszego badania, tż był ze mną i mówił, że wszystko widział i wiedział co jest co, główka, rączka, nóżka, nawet nam lekarka pokazywała soczewki obu oczek, wow! ![]() aaa no i wymyśliłam nowe niestandardowe zdrobnienie imienia - Lilianna - Liluśka - Luśka tak se wykombinowałam
Edytowane przez skorpio87 Czas edycji: 2018-01-03 o 18:11 |
|
|
|
#2508 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez usg ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
będę musiała coś zamówić i bez płci
|
|||||
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Nooo sorrryyy - muszę o Was dbać ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
skorpio wizyta super
za glukoze 75g zaplacilam 6,5zl albo 6,9zl skleroza juz![]() Aha i zeby nie bylo,wszystko pięknie nadrobilam,a nie ze tak wbijam nie wiadomo skąd i nic nie wiem ![]() Jeszcze chcialam zapytac co myslicie o prasowaniu ubranek i jesli juz bedziecie prasowac to jak dlugo?I czy przy kp bedziecie odbijac dzidziusia? |
|
|
|
#2511 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Skorpio, ale super. Widać, że szczegółowe badanie. No i najważniejsze, że wszystko ok.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2513 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja prałam ubranka w proszku "dzidziuś" i płyn biały lenor
|
|||
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
Skorpio super ☺☺
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prasować będziemy bieliznę w sensie to co bezpośrednio ze skóra - chociaż w sumie ja wszystko prasuje poza majtkami i skarpetkami ![]() Ale takiemu noworodkowi to prasowałam wszystko tak do ponad pół roku - nawet tetrowe pieluchy co do wycierania buzi albo podkładania koło głowy były. Pamietam, ze do chyba coś ok pol roku lekarz nasz od bioderek zalecał szerokie pieluszkowanie - w sensie ze na pampersa tetra żeby bioderka były szeroko. Robiłam co kazał i jak długo kazał - problemów nie mamy do dziś. Ciekawe czy teraz tez powie to samo - ogólnie nie przeszkadzało mi to i moge znów to robić jak zaleci. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Wy Moje - strasznie Was przepraszam ze byłam taka nieobecna
- wybaczcie - wiedzcie ze bardzo tęskniłam ... Ostatnio średnio mi się wszystko układa swieta były średnie- klocilam się z mężem - tam w domu średnia atmosfera - pierwsze swieta bez taty ... potem jakos złapałam dola z tego wszystkiego - przerażają mnie zmiany które mnie czekają.. przeprowadzka, kredyt, Mała Lenka, szukanie przedszkola dla Syna, niewiadoma co będzie dalej z moja praca bo raczej nie będę miała gdzie wrócić ... Wszystko mnie dobiło - szczerze po prostu opadłam z sił- tak się wkręciłam w te moje niepokojące myśli - ze sobie nie poradzę , ze nie dam rady ... ze ciężko mi było samej ze sobą ... Nie chciałam Wam tu truć bo tak mam wrażenie ze już jestem jakimś narzekającym watkowym smutasem ... - nie chce psuć atmosfery Potem jak już chciałam do Was napisać to wylądowałam na sorze z kamieniami - znowu mi cholera schodziła ale tym razem już potrzebowałam pomocy bo się zapowiadała grubsza akcja ... Przetrzymali mnie tam jedna dobę i wróciłam do „żywych” - powiedzmy ... Kochane Moje - Dziękuje za troskę i za to ze mnie wywolywalyscie - Blaira - Ty chyba kilka razy o mnie wspominałaś - Dziękuje - i w ogóle dziękuje tym które o mnie pomyślały ❤️ to bardzo miłe ❤️ Z wieści lepszych to wczorajsza wizyta u gina - U Lenki wszystko w porządku ( oczywiście fotki brak ) Mała rośnie jak na drożdżach ❤️ 850 g ❤️ - znowu machała łapkami przy buzi jakby chciała nas pozdrowić niczym Papież Szyjka zamknięta ,ale znowu coś się mu nie do końca podobała - od lutego idę na L4 - a póki co mam trochę się oszczędzać No i 6 magnezow dziennie ... Postaram się wieczorem co nieco Was nadrobić bo teraz czekam na Księżulka ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie majowe 2018 cz. 4
Cytat:
Mam to samo Siostro ![]() ![]() ![]() a ścierki no baaaaa must have - przecież niewyprasowane wyglądają jak niewyprane wg mojej skomplikowanej teorii ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Edytowane przez Mirabilka Czas edycji: 2018-01-03 o 18:38 |
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się , że u Lenki wszystko dobrze. I jaka już duża 😍 super ❤
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ktore czują ruchy, czy te ruchy są codziennie takie same czy raczej nie. Bo wczoraj to prawie caly dzien czulam jak sie moje dziecko tłucze w brzuchu, a dzisiaj no nerwa mam bo wcale go nie czuje
i juz oczywiscie mam głupie myśli. Jak to jest z tymi ruchami.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

znalazlam jeszcze te brakujace... Chyba moge zapomniec o zakupach ciuszkowych dla maluszka
ale miałam dzisiaj zły dzien. Obudziłam się o 5 z dziwnymi snami,tzt jak nigdy przytulał mnie w nocy i było mi niewygodnie a dodatkowo brzuszkowy potworek kopał dość mocno i nie mogłam zasnąć a wstałam o 7:20...zasnelam o 6 i o 7 lezalam zaspana bez mocy..

Ależ pędzicie, do maja to tych wątków będzie ze 20
Odpowiadam na wszystkie pytania, już bez cytowania bo nie znajdę teraz wszystkich odnośników
niebawem poczujesz 

kupilam cytrynową bo lekarz nie mial nic przeciwko
najczesciej wstaje kolo 4 i do 7 nie moge pozniej zasnac 

może coś zostanie po 19.01 albo 11.01 

za glukoze 75g zaplacilam 6,5zl albo 6,9zl
- wybaczcie - wiedzcie ze bardzo tęskniłam ...
- od lutego idę na L4 - a póki co mam trochę się oszczędzać No i 6 magnezow dziennie ...
i juz oczywiscie mam głupie myśli. Jak to jest z tymi ruchami.