![]() |
#2611 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
czytam, czytam co napisałyscie i nie wiem czy ja źle to wyjasniłam, czy co??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no... a dzis nie odpisalam mu na smska i ten łobuz zrobil mi niepsodziankę i o 14 przyjechał do mnie ![]() ![]() ![]() tak więc nie sadze aby on robil cos źle. a ze wtedy sie wkurzylam na niego. to chyba normalne, wyszykowalam sie czekalam , a ten kurde nagle jakąs robotę sobie wynalazl. choc wiem, ze nie mogła czekac. No ale...mógł spąć tyleczek i tyle. za to dzis swoją niespodzianką i czułością mi to wynagrodził. bo do tej pory było tak, ze jak byl jakis foch to każdy siedział i czekał az sie ta druga strona odezwie. wiec , że przyjedzie sie nie spodziewałam ![]() ps. aaa w odp. Kaśce to nie boję się wspólnego mieszkania bo wiem, ze bedzie super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() niebawem stanę się stałą bywalczynią pierwszej zmiany. pewnie niesamowicie się cieszycie ![]() Cap, wyglądałaś pięknie. Madziu, trzymam kciuki. Ines, gratulacje dla W. Haniu, aż się miło czyta, jak się kochacie ![]() Poemi, zawsze poprawiasz mi humor. jaka ja zwięzła ![]() ps. Madziu, niby tak super, niby wszystko och i ach..ale ile razy Ty tu się żaliłaś, wynikały jakies nieporozumienia, jakies niewłaściwe zachowania Tżta..to nie zliczę. więc nie wiem czy to tak po prostu wygląda, czy starasz się nas i może siebie przekonac..czy po prostu net jest aż tak niemiarodajny ![]()
#2617 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2618 |
Zakorzenienie
|
W końcu spędziłam cały wieczór z TŻem
![]() ![]() ![]() ![]() PS. Dziś TŻ wrócił z pracy z bukiecikiem niezapominajek ![]() ![]() ![]()
#2619 |
Zakorzenienie
|
twin brawa dla TZ
![]() et-ka super, ze bedziesz z nami częsciej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no... a ja zaraz zmykam sie szykowac. bo za godzinkę musze byc w tym przedszkolu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zadomowienie
|
Dobry dzień
![]() Cape pięknie wyglądałaś. Tak czytałam Was i czytałam i muszę powiedzieć, że ja z kolei z moim TŻ spędzam niewiele czasu. Pracuję na Mazurach i dojeżdzam 70km do pracy. Teraz układ jest 24/48 tzn pracuję dobę, dwie mam wolne (i ten układ mi najbardziej pasuje). Ale w okresie zimowym pracowałam 3/3. 3 dni w hotelu, 3 dni w domu. Z tym, że jak przyjeżdzam do domu to widzę się z nim kilka godz, bo on też do pracy - codziennie. Kiedyś powtarzałam, że przez to, że tak rzadko się widujemy nie mamy czasu się kłócić, a teraz muszę opuścić łepetynę i przeprosić. Dlatego, że tak rzadko się widujemy jest wiele nieporozumień, niedomówień, które kończą się kłótnią. Poza tym rzadko gdziekolwiek wychodzimy. Ostatnią "większą" imprezą było wesele mojej przyjaciółki ponad rok temu. Jak już jestesmy razem to albo środek tygodnia, albo padamy na pyski ![]() Całe szczęście, że jakiś czas temu udało nam się chociaż wyrwać nad morze na dwa dni (akurat moje dwa wolne i jego weekend). Zazdroszczę zatem wszystkim, które mogą się cieszyć czasem spędzonym wspólnie z TŻ.
#2621 |
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() ![]() Madzia, koniecznie daj znać jak tam po rozmowie.
#2622 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Cytat:
Cytat:
Sama mieszkam z TŻ i nie wyobrażam sobie już inaczej, więc chyba to się trochę kłóci z tym, co napisałam wyżej. Dziś go zostawiam samego i jadę na weekend do rodziców |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Zakorzenienie
|
No wiec juz pisze. napisałam to juz na innym watku wiec wkleje bo nie chce mi sie jeszcze raz tego pisac
![]() "moja komisja w przedszkola to jakies niekompetentne babki chyba ![]() poszlam a one na poczatke jaka jest moja specjalnosc (jakby kurde w CV tego nie widziały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Rozeznanie
|
Dzien Doberek!
![]() A ja zadzwonilam wczoraj do TZta i mowie: drogi mezu, kocham Cie, a Ty mnie. Szkoda zycia na klotnie. Czekam na Ciebie z obiadem i usmiechem. Alez sie ucieszyl! Przytargal szampana, bo akurat tydzien minal od slubu, wiec okazja ![]() Zrobilam pierogi z kapusta i grzybami oraz upieklam drozdzowke. Obejrzelismy sobie meczyk, a potem film i znowu jest super. Jak malo potrzeba, zeby wszystko zmienic ![]() Diano, masz racje, nie jest latwo zyc na odleglosc. Trzeba sie nauczyc jak najlepiej wykorzystywac wspolnie spedzony czas, ale nie zawsze to wychodzi. Wystarczy niewyspanie, a juz czlowiek chodzi poirytowany i niechetny do budowania zgody. Et-ko, bywaj czesciej, bywaj ![]() ![]() Madzia, trzymam kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
Kapturku dziekuje, ale juz kciukó nie trzeba trzymac
![]() oo to super, że tak powiedziałas do TZ. masz rację związku na odległosc są cieżki wystarczy zły humor i można rozpętac burzę. jak sie juz razem mieszka jest inaczej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zastanawiałaś się dlaczego ten problem z taką intensywnością (bo większośc kłótni była przeciez z tego samego powodu) występuje akurat u Was?. Zauważ, że nie wszystkie dziewczyny mieszkają z Tżami ale Ty jesteś jedyna która odczuwa ten problem. Stąd nasze rozważania, co jest powodem takich a nie innych zachowań męskich. Słuszne czy niesłuszne tylko Ty możesz to ocenić . Przecież nikt nie chce dla Ciebie źle, czasem dobrze jest spojrzeć na problem oczami innej osoby i zastanowić się nad realnym podłożem tego wszystkiego zamaist w nieskończoność idealizować swojego mężczyznę. Ja Ci życzę aby ideałem był ale wiadomo, tacy to już chyba wymarły gatunek ![]() Madzia trzymam kciuki za rozmowę w przedszkolu ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Dzisiaj mierzę kieckę ślubną ![]() Cape wreszcie, jednak troszkę mnie posłuchałaś ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś podobnego było jak ja swego czasu szukałam pracy. W jednym miejscu przynajmniej pokusili się o szczerość i od razu powiedzieli, że jedna z pań odchodzi na wcześniejszą emeryturę, a na jej miejsce przychodzi jej córka. A tak, jest miejsce na stażu, ale to kuzynka koleżanki obejmie... Dramat ![]() Cytat:
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
Dorinko to super, ze dzis juz przymiarka, pewnie się nie mozesz juz doczekac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. a w przedszkolu już byłam, ale dziekuję za trzymanie kciuków ![]() Diana tak to kobietki własnie w wieku 45-50 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Kochany też ideałem nie jest ![]() ![]() Znowu dzisiaj wyjeżdza i wraca w sobotę w południe, strasznie mobilizująco działa na niego ten nasz ślub, zaczął rozkręcać swój własny biznes - zwariować można wszystko naraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
czesc.
zaliczylam egzamin- juz tylko 7 zostalo ![]() ja mojego troche ganiam za spotkania z kumplami ale to tez chodzi o to ze on wychodzi z tymi z ktorymi pracuje. wiec na brak meskiego towarzystwa nie moze narzekac ![]() a jutro robimy grilla z TZa rodzina- jakos polubilam te spotkania w 2-3 pary ![]() ![]() a teraz uciekam sie dalej uczyc....
#2631 |
Zakorzenienie
|
Dorinko a jaki biznes rozkręca??
no własnie trzeba wiele pracy wkładac w ten związek. szczególnie jak my takie perfekcjonistki a TZ-ci są czasami tacy uparci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 | |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim!
Cytat:
![]() Zdaj relację! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
L_V czesc
![]() Sanetko gratulacje ze wszytsko idzie do przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm... Pamietam jak ja mierzyłam pierwszy raz sukienki... Chlip! Dawno to było ![]()
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
Diana a ty chyba nigdy nam jeszcze nie wklejałas tu swoich fotek co??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdam, zdam i na pewno. Cytat:
![]() Diana to ile po ślubie jesteście ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Dorinko firma handlowa to super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie nic więcej, ale jak zaskoczy wszystko to oczywiście powiem więcej ![]() Dzisiaj od rana jestem spsikana tym fixerem, muszę dojść do perfekcji w uzywaniu go i lepiej wiedzieć co mnie może spotkać. Jak na razie wygląda świetnie ![]() Wczorak psiknęłam się raz Liberte w domu, żeby oswoic się z zapachem . Tż wraca i pya czy psikałam się jakimiś nowymi perfumami ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to za projekt, jeżeli można spytac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do klotni...to mialyscie posredni wplyw na porzucenie bojowego nastroju ![]() I bardzo Wam dziekuje ![]() Naprawde, czasem tak niewiele trzeba, zeby znowu bylo dobrze ![]() Madziu, widocznie takie Twoje przeznaczenie, ze masz wyjechac i juz ![]() Diano, wysylam Ci mnostwo pozytywnych fluidow, zeby Wam sie ukladalo . Chciec to moc. Ja np. zawsze rano jestem zla po wstaniu. Dopoki sie nie umyje i nie wypije kawy to bez kija nie podchodz. TZ przeciwnie, wstaje wesoly jak skowronek i gada mi cos od rana. Miniklotnia gotowa. Postanowilam wiec wstawac pol godziny wczesniej, zebym juz miala humorek zanim TZ wstaje i od razu zycie wyglada inaczej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.