|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 4
Cytat:
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
z przepisu na bułeczki mam tylko sól i mleko
jutro nadrobię
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
To dobry początek
śmiało możesz zrobić z połowy porcji, dużo ich wychodzi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubimy Cię za to, al bexe wstawiałam ze mi podobała się i Tobie wtedy też to to troche lubimy |
|
|
|
|
#2585 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do odbijania myslalam, ze trzeba ![]() Cytat:
Cytat:
ale bym zjadla.Przejrzalam ubranka od szwagierki, ktore mialam juz wczesniej schowane. Troche mam tych pierwszych. Jak mam jeszcze dostac od kolezanki i zony kuzyna to chyba naprawde na razie nie bede szalec. Skupie sie na kocykach, poscielach i innych potrzebnych rzeczach. W jakiej temperaturze pierzecie dzieciece rzeczy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#2586 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam ten kwadratowy wózek, od którego chce uciec kupując coś innego, a Wy wstawiacie jako swoje typy takie rodzaje wozkow 😂 może jednak jak tak Was poczytam, to nowy wózek mi przejdzie i zaoszczedze zaledwie 1700zl 🙈🙊🙉 Ja ustawiam syntetyki. Czasem zdarzy mi się wrzucić męża koszulkę na bawełniany tryb i wyjmuje dwa rozmiary mniejszą😂 ale teraz już bacznie patrzę co wrzucam i dopiero dobieram tryb 😉 |
|
|
|
|
#2589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
On nieco buczy, co przy rzadszym używaniu nie przeszkadza, ale przy dłuższych sesjach już jest upierdliwe. Miałam wypożyczony szpitalny kombajn medeli i był cichszy ![]() tak podpowiem, że jeśli chciałabyś kupić używany, to zobacz też na model medela swing- on jest droższy, ale czasem na olx idzie kupić za 150 - 200 zł, jak ktoś się chce szybko pozbyć. Jakby co łatwo się też sprzeda, jakbyś nie potrzebowała, bo to niezły sprzęt, nawet do samego odciągania da radę utrzymać laktację na przyzwoitym poziomie. |
|
|
|
|
#2590 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2591 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2592 |
|
Zadomowienie
|
każdy materiał ma inną kurczliwość- na metkach czasem są napisy, że 3% 10% itd.
u mnie jest program na najwyższą temperaturę (na ręczniki?) i tam niektóre rzeczy np. z aplikacjami rzeczywiście nieco się skurczyły (ręcznik z jakimś haftem). Ale przy opcji syntetyki, czy różne nie zdarzało mi się, bo i temperatura suszenia niższa. Ja w sumie kupowałam suszarkę z myślą o ubraniach dziecięcych, bo ilość body, maleńkich skarpetek i wieszania tego osobno była dla mnie utrapieniem za pierwszym razem a tak hops i po sprawie, tylko złożyćAle ja jestem leń wolę nawet zaryzykować i prać ubrania w pralce, niż robić to ręcznie. Jeszcze się nie przejechałam nawet ze swetrami, czy delikatnymi tkaninami, tak samo do suszarki.Ostatnio odświeżałam w suszarce mężowski płaszcz, który już leciwy jest, więc jakby co nie byłoby szkoda. Ale wygląda tak rewelacyjnie, że już się nawet nie rozgląda za nowym! Tylko musiał instrukcję suszarki przeczytać, żeby wiedzieć jaki program najpszy do takiego odświeżenia |
|
|
|
#2593 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Na produkcję ciastków
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Dziewczyny ❤️ jesteście nieocenione ❤️
Eh ... taki mam słaby ten charakter wiec stad jakieś zamykające smutne myśli Wszystkim Dziewczynom gratuluje udanych wizyt - wczoraj to była kumulacja - cieszę się ze wszystko idzie u naszych Dzieciaczków tak jak powinno ❤️ Malinkaaaa bardzo się cieszę z pozytywnych wyników amnio ❤️❤️❤️ cudowne wieści - Blaira - i twoje wieści mnie wzruszyły niesamowicie - wspaniale ze wszystko dobrze z fałdem ![]() ![]() Cieszę sie razem z Wami Stokrotka - Adaś cudne imię - mam do niego cholerny sentyment ... niestety mój mąż nie chciałby nawet usłyszeć tej propozycji ..Eh ... a gdzieś tam z tylu głowy mi to imię siedziało ... Tyyyyleee fajnych tematów poruszalyscie podczas mojej nieobecności - mam nadzieje ze już będę z Wami na bieżąco Groszku - aleee bułeczki ❤️❤️❤️ No nie mogę ... zgrzeszyłabym ... dziękuje kochana za to co napisałaś - postaram się już nie znikać Rumiankowa - i jak z Dhl ? Do mnie dzisiaj dotarł ufff - tez zrobiłam wtedy zamówienie i zaraz patrzę a tu u nas na grupie taka fala poszła ❤️❤️❤️ cudowne te grupowe zakupy ❤️ No i Dziewczyny mam dwa takie same komplety pajaców - czy któraś by była chętna na dziewczynkowy zestawik 3pack pajaców ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha, to w takim razie ja bym szukała, zmieniała co suszenie inny program, żeby chociaż na czuja wyszukać odpowiedni. Na bawełnę wstawiam pościel i ręczniki, resztę na syntetyki. Koc akrylowy jeszcze suszyłam na programie koc, ale wyszedł wilgotnawy więc doprawiłam syntetykiem 😁 nie ogarnęłam jeszcze funkcji odświeżenia i suszenia na czas 🤔
|
|
|
|
#2600 |
|
Zadomowienie
|
Na HM sobie tak patrzę, i w sumie to zwykły kardigan chciałam zamówić, ale nie ma na nie żadnej obniżki, a tak z samym kodem kupić? nie
hehejeszcze zalando przejrzałam i tam kilka jest takich zwykłych zwykłych w moim rozmiarze, więc chyba tam się zdecyduje. Od razu Młodego w spodnie obkupie, bo te z HM mi anulowali, a On już bidak nie ma w czym chodzić ;/ w ogóle, to chciałam zamówić tesco i ten persil i u mnie nie ma dostępnego sensitive. Zielony i turkusowy tylko. Na razie dojadamy, co mamy po świętach i sylwestrze, więc mnie nie pili, żeby zamawiać zakupy, to poczekam ![]() i tak sobie myślę, że ja tak naleśnikuję i naleśnikuję, przeglądam te sklepy online i zamawiam... albo wzdycham,żeby zamówić- jesteśmy jeszcze nieurządzeni do końca, więc sporo do kupienia ![]() nie wiem, czy do maja nie pójdziemy z torbami, jak tak dalej pójdzie :P albo chociaż będziemy w końcu umeblowani i urządzeni- bo to też dzięki temu trochę pchnęłam. |
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2602 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() odświeżenie- super sprawa! serio! |
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Skorpio super że wizyta udana
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego ufam jego pomiarom
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Domina dobrze że jesteś
i że Twoja malutka tak rośnie ! Oby te wstrętne kamienie więcej Ci nie dokuczaly Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Brunetka ja ruchy czuje w sumie o regularnych porach ale są o różnym nasileniu. Zauważyłam że zależa od mojej aktywności i od tego co jem. Jak czasem posmyram brzuch to wzamian dostaję kopniaczka ale to nie zawsze działa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2607 | |||
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Dziewczyny za miłe słowa, niesamowicie to miłe
Cytat:
na początku trochę kręciłam nosem jak Mąż takie wybrał, ale teraz już się przyzwyczaiłam i się w tym imieniu zakochałam my też nienawidzimy sprzątać, ale wczoraj się szarpnęliśmy na konserwację okien+wymianę uszczelek w mieszkaniu (ponoć raz na 10 lat pasuje zrobić) i Pan nam nabałaganił mocno to mieliśmy przymusowe sprzątanie, ale przynajmniej z głowy ja tak samo! w zimie to nawet nie patrze tylko wszystko złożyć i do szafy, chociaż też swoje powisi zanim tam trafi ![]() Cytat:
mała ułożona w poprzek co też mnie w jakiś sposób cieszy, bo ja mam taki defekt, że mam macicę jednorożną i myślałam, że dziecko jest tylko po jednej stronie bo tylko tam ma miejsce, no ale skoro jest poprzecznie ułożona to znaczy, że macica się rozciągnęła też trochę w bok a na Lalkę bym nie wpadła chyba! słyszałaś to Rybcia?Cytat:
![]() DomimaZet bardzo się cieszę, że z córą wszystko dobrze, to najważniejsze na ten moment, a resztą się nie przejmuj! a przynajmniej się postaraj bo łatwo się mówi.... wiem, że jak się wpadnie w pesymistyczny nastrój, to o czym byś nie pomyślała to wszystko Ci się wyda przytłaczające i idące w złym kierunku.... trzeba być dobrej myśli, po złych chwilach przychodzą dobre, równowaga musi być zachowana, także głowa do góry i przychodź tu marudzić bo komu jak nie nam |
|||
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
A w temacie prasowania kupiłam dzisiaj deskę viledy w Biedrze. Byłam przekonana że kosztuje ponad 80 zła cena przy kasie 49.90 także jestem zadowolona
chyba to te przeceny noworoczne ale nie było to oznaczone na etykiecie produktu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre wyszly?bo na zdjeciu wygladaja pyyyysznie![]() Ja wlasnie corce nie prasowalam wogole,szczerze to wolalam sie kimnąc jak ona spala niz stac z zelazkiem nic sie nie dzialo,tez jej nie odbijalam i tez bylo ok,dlatego pytam jakie macie zdanie na ten temat,jeszcze tak sie zastanawiam ze jak wlasnie mam wozek juz i lozeczko i sporo ciuszkow czyli wydatki ograniczone to moze zaszaleje i kupie jakis lezaczek bujaczek czy cos takiego,ale czekam az mi tu rzucicie jakis super model,w sensie funkcjonalnosci a nie ceny bo jednak znacie sie troche na tym a ja nie mam pojecia bardziej mi chodzi o to zebym mogla dziecko miec blisko np jak gotuje niz zeby ten bujaczek chodzil
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Skorpio nie słyszałam takiego określenia
ale nie brzmi źle strzelalam raczej że każdy będzie na Lilke mówić Lidka![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

za glukoze 75g zaplacilam 6,5zl albo 6,9zl
skleroza juz
- wybaczcie - wiedzcie ze bardzo tęskniłam ...
- i w ogóle dziękuje tym które o mnie pomyślały ❤️ to bardzo miłe ❤️
- od lutego idę na L4 - a póki co mam trochę się oszczędzać No i 6 magnezow dziennie ... 

- cieszę się ze wszystko idzie u naszych Dzieciaczków tak jak powinno ❤️
- czy któraś by była chętna na dziewczynkowy zestawik 3pack pajaców ?
dobry gust!
słyszałaś to Rybcia?
trzeba być dobrej myśli, po złych chwilach przychodzą dobre, równowaga musi być zachowana, także głowa do góry i przychodź tu marudzić bo komu jak nie nam
chyba to te przeceny noworoczne ale nie było to oznaczone na etykiecie produktu