![]() |
#91 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Jakie macie plany/postanowienia na rok 2018?
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Ja chcę pobiec w pierwszym maratonie, może być krótkim, mieć szczupłe uda i usystematyzować angielski. Znam bardzo dużo słów, mam dobrą pamięć, ale gorzej z rozumieniem ze słuchu pełnych zdań. I dokończyć urządzanie mieszkania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
U mnie podobnie jak w zeszłym roku:
- schudnąć (w roku 2017 baaaardzo przytyłam) - dbać o siebie (ładnie się malować, ubierać, czuć się atrakcyjną sama dla siebie) - chodzić na siłownię / regularnie ćwiczyć (chociażby krótkie 10 min ćwiczenia z Mel B) - zdrowo się odżywiać - pić codziennie rano szklankę wody z cytryną ![]() - mniej bałaganić (częściej sprzątać ![]() - skończyć pomyślnie studia podyplomowe, które zaczęłam - prowadzić bardziej regularnie bloga - choć to zabrzmi okropnie - mniej plotkować, nie obmawiać innych osób, co niestety jeszcze mi się zdarza i bardzo się tego wstydzę ![]() - cieszyć się z każdego dnia, nauczyć się doceniać każdy rodzaj dobra z jakim się spotkam - być jeszcze lepszą przyjaciółką, koleżanką, córką itp
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
- Pokończyć kursy,
- Ogarnąć się trochę, - Zrobić drugie prawko. Póki co tyle. ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Ktoś ma link do wątku z poprzedniego roku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a może by trochę zmodyfikować temat i opisywać tutaj nasz progres? Bo tak to za miesiąc zapomnimy o naszych postanowieniach
![]() Ja dzisiaj zdrowe zakupy zrobiłam i 100% clean eating dzisiaj, nałożyłam maseczkę na twarz i znalazłam korepetytora z ang a tak wgl: -podszkolić ang -siłownia i zdrowe odżywianie -lepsza praca to takie najbliższe cele |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o cieszenie się każdego dnia - polecam cieszyć się z małych rzeczy - to daje ogromną pozytywną energię. Robiłam tak po zakończeniu długoletniego związku, który mnie wyniszczył np. wsiadałam na rower i jeździłam bez celu wciągając świeże powietrze, podziwiając krajobrazy, ciesząc się wolnością ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja jeśli chodzi o podróże to mam wstępne rozeznanie cen, transportu i miejsca, w które chcę się udać i jestem po wstępnych rozmowach o urlop ![]() Jeśli chodzi o sport to kontynuuje to co zaczęłam w starym roku - siłownia regularnie i powoli wprowadzam dietę redukcyjną ![]() Wyjazd na narty narazie przełożyliśmy... Edytowane przez magda_lena111 Czas edycji: 2018-01-04 o 12:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
ja powoli powoli też idę do przodu. zaczęłam (i prawie skończyłam) pisać artykuł. jutro idę do dentysty i umówić się na pdstawowe badania krwi itd. gorzej z jogą, bo czas jest, ale chęci brak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Ja też do przodu. Uczyłam się dziś angielskiego, w ramach pracy nad sylwetką idę na zumbę, w połowie stycznia ma być wreszcie szafa w korytarzu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, odświeżam wątek, żebyśmy mogły odkopać nasze plany sprzed roku
![]() Ja miałam minimalistyczne postanowienie używania aplikacji do nawyków i pewnie dlatego udało mi się w nim wytrwać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam moje, większości się nie udało zrealizować
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#104 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() Ja mam tylko jedno postanowienie: przestać się przejmować pierd.ołami i być bardziej szczęśliwa.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Haha wiedziałam, że nie mam co planować.
Chciałam jedynie chodzić spać o 23-ej, nie o północy. Efekt? W tym roku najczęściej kladlam się ok. 1-ej, w grudniu ok.1.30 i później ![]() Znaczy nawaliłam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 1. Tuturutu - byłam w Tajlandii ![]() ![]() 2. Irlandii nie zwiedziłam, ale za to byłam w Londynie, w Egipcie i Czechach i wielu miejscach Polski ![]() 3. Narty zaliczone ![]() 4. Wakeboard nie odbył się, mój strach z wodą za to pokonywałam na głębokiej rafie w Egipcie ![]() 5. Redukcja udana, 60 kg zachowane. 6. Organizacja w firmie, już lepiej, nawet odwlekane porządki zrobiłam ![]() 7. Asertywność - idzie mi lepiej, w tym roku skupiłam się głównie na sobie. 8. Czytanie... eheh słabo, ale przez cały rok przeczytałam 3-4 książki, a nie jak ostatnimi laty zero. 9. Fotografia kompletna klapa, ale mam plany związane ze zmianą sprzętu. 10. Sportowo rok wyszedł nawet dobrze. 11. Plan materialny - został odsunięty na przyszłość bliżej nieznaną ![]() 12. Porządki w toksycznych ludziach - oj poszło bardzo dobrze ![]() 13. Międzyczasie pisałam o dbaniu o siebie - zmieniłam trochę styl ubierania. Także jak widać, jest kilka nieudanych planów, niektóre przerodziły się w inne, z innych musiałam zrezygnować na rzecz realizacji innych. Kilka udało się z sukcesem ![]() Także, warto robić plany, ale należy je mieć gdzieś z tyłu głowy, aby o nich pamiętać. Warto marzyć i spełniać marzenia. Czas na plany na rok 2019 ![]() A jak tam u Was ?? Edytowane przez magda_lena111 Czas edycji: 2018-12-27 o 14:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Czy będzie mowy wątek na 2019?
Wysłane z iPhone'a ![]()
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z aktywnością w sezonie było lepiej, teraz zimą średnio. Na wadze 10 mniej względem maksimum i 6 mniej względem początku roku. Nie jest źle. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Też czekam na nowy wątek ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1263137 tu jest nowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.