|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 4
Dzieki laski ja z tych panikar jestem. Synio na szczescie sie odezwał jak kładlam córę spać
. Osiwieje do maja jak nic ! Do tego jakaś zgaga mnie złapała . Domi niezły zestaw ubranek z córeczką tez tak mialam teraz zsmierzam troche odpuścić. Domima jak ciebie tutaj brakuje wracaj natychmiast. Antos wagowo goni Twoją księżniczke Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Skorpio cudne wiesci! 😍
Domima dobrze ze jestes 😘 pamietaj ze jestesmy tutaj zeby sie wspierac w dobrych jak i tych zlych chwilach 😘 Nie pamietam co jeszcze ktorej mialam pisac 🤔 Aaaa brunetka u mnie to wyglada tak, jeden dzien maluszek szaleje az milo a pozniej 2-3 dni praktycznie wcale go nie czuje, wtedy wpadam w panike i szturcham brzuch, pije albo jem slodkie i kombinuje na wszystkie sposoby zeby sie poruszyl dopiero wtedy oddycham z ulga. A ta miesieczna przerwa miedzy wizytami u gina doprowadza mnie do szalu, mam wrazenie ze czekam cala wiecznosc 😒 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2613 |
|
Wtajemniczenie
|
No wiesz, jest bawełna i bawełna 😎 ta bawełna poscielowa wrzucona na ten program zostaje taka jak przed wlozeniem, a bawełna t-shirtowa (pewnie zależy od gramatury bawełny i dodatków, np elastanów) jedna mi się skurczy, druga nietknięta. Koszulek męża już popsułam sporo, ale za to ma co jakiś czas nowe. Te droższe koszulki to nawet susze na wieszaku i na drzwi szafy 😁 a koszule nawet lavarda czy wranglera na bawełnę w suszarce 😉 inne syntetyki
Muszę instrukcję w takim razie przejrzeć raz jeszcze 😊 mam electrolux ecocare ale konkretnego numeru modelu nie pamiętam a wszystkie ecocare wyglądają tak samo 😉 ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Moje bluzki z hm wysłane podobno 28.12 chyba gołębiem, bo nawet awiza dziś nie dostałam 🙈 czekam dalej zatem... Mąż wyruszył właśnie do maca zaspokoić zachcianki ciężarnej żony 🍔🍟 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam sobie dwie parki i sukienkę na HM, jedna kurtka pójdzie na pewno do zwrotu tylko nie mogłam się zdecydować którą wziąć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy pogorszył Wam się wzrok w ciąży ? Bo mi wydaje się że nawet w okularach już tak średnio widzę..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Qazsew dobre były - połowy już nie ma
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet raczej nie zauważyłam, ale czytałam, że tak się zdarza.
Ja mam na lewe 0, prawe -0,5. Widzę ogólnie ok bez oksów i idealne w oksach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zęby psują się wcześniej a później kobiety idą do dentysty i mowia,że to przez ciążę wierzę,że dentysta ma racje. Szczególnie,że to kuzyn ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Syn ie odbijal w ogóle, od samego początku, ani nie ulewal. Wszystko zależy od dziecka. Cytat:
![]() Duża już dziewczynka. Beunetko ja czuję raz więcej raz mniej, chociaż ostatnio coraz intensywniej. Najlepsze jest to ze jednego dnia bardzo nisko drugiego wysoko. Widocznie szaleje dziewcze. W weekend chyba odbieram lezacze Tiny Love od koleżanki, będzie niebieski ale nie ma to dla mnie znaczenia. Od innej koleżanki jedzie do mnie woombie. Można powiedzieć, że wyprawka się kompletuje.
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Domii zmotywowalas mnie do przejrzenia tego co juz mam od szwagierki 😎
20180103_223141.jpg Niezla gorka sie uzbierala, szeroka rozmiarowka od 0-3mca do 9-12. Nie chcialo mi sie juz tego grupowac wg rozmiarow. Poczekam az reszta chetnych mnie obdaruje tym co chce i wtedy bedzie konkretna segregacja 😂 postanowilam w miare mozliwosci na razie nie kupowac nic z ubranek, ewentualnie skarpetki 👍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zębów to koleżanka która pracuje jako pomoc stomatologiczna mówiła to samo o zębachWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2626 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja z kolei po cc miałam wrażenie że wzrok mi się poluzował, dłużej łapałam ostrość. Byłam nawet u okulisty, zrobiła mi badanie na 3 maszynach i w okularach (okropnie w nich widziałam). I dowiedziałam się, że jeszcze jestem młoda i po prostu tak akomodacja u mnie wygląda 😁 miałam wrażenie że tylko się wyglupilam z wizytą. Ale to koleżanka teściowej więc źle by mi nie zdiagnozowała 😉
|
|
|
#2627 |
|
Konto usunięte
|
Pojechaliśmy na wózki i równocześnie z nami od drzwi sklepu odbiły się jeszcze dwie panie z brzuszkami na finiszu - inwentaryzacja zamknięte 😉
Z rozpędu weszliśmy obok do dużego zabawkowego mieli tam kilka wózków oczywiście żaden z naszej listy, ale była ścieżka zdrowia także pojeździliśmy po różnych wybojach wszystkimi rodzajami. Nie ma mowy żebym się zdecydowała na wózek bez porządnej amortyzacji i pompowanych kół. No nie. Zęby mi stukały o siebie dosłownie od tych wózeczków na małych kółeczkach typu greentom. Wizualnie podobały mi się w tym najbardziej babyjoggery, ale mieli tylko mini. Joie tylko literax stał na pompowanych - liczę na lepszą amortyzację w mytrax i wtedy byśmy się mogli zdecydować. No i tyle. Odpadł mi x-move kategorycznie twardy jak 5€%=&. W sumie jesteśmy w tym samym miejscu co wcześniej, ale upewniliśmy się, że nasze warunki są słuszne. Składaną jednym ruchem spacerówkę na pompowanych kołach z konkretną amortyzacją i dokładalną gondolą tanio kupię! 😂 Nie wiem co z moim nextem jak tak dalej pójdzie to odeślą ... będę jutro się martwić i tam dzwonić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e Czas edycji: 2018-01-03 o 23:39 |
|
|
|
#2628 |
|
Konto usunięte
|
Doczytałam że mam 7 dni prawdopodobnie na odebranie paczek z jakiegoś parcel punktu gdziekolwiek to nie jest mam nadzieję jutro ogarnę temat.
Kocham dhl. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2629 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecam mc chicken! 🍔 Disco w brzuchu gwarantowane 😂
Spać muszę, za 6h budzik zadzwoni, a ja nie mogę zasnąć przez tę wiercipiętkę 🙊🙉🙈 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2630 |
|
Wtajemniczenie
|
Rumianku, przykro mi że nie wyszedł planowany wypad.
![]() Dobrze, jednak że udało wam się jeszcze gdzieś dorwać i pomacać jakieś wózki by jednak mieć porównanie. Ja jutro planuje jechać obejrzeć przede wszystkim Roan, a przy okazji inne też dla porównania...zobaczymyco mnie tam zaciekawi. Dziś spędziłam kolejne godziny na szukaniu ... co najgorsze ... średnio co mi odpowiadało albo finanse nie te albo mi sie nie podoba |
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Znow mlodziez nie daje mi spac o 4 pobudka na sikanie i nie ma matka spania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rumianku oni sobie jakies jaja robia z tymi przesylkami... Trzymam kciuki zeby udalo Ci sie to dzisiaj szybko wyjasnic 😘 Wyprawilam meza do pracy i wskoczylam z powrotem pod koldre ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w ogole...😍😍
(Stokrotka mowisz masz! 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spij kobieto poki jeszcze mozesz 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Nalesnikona, rybcia kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2637 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2638 | ||
|
Konto usunięte
|
Wstałam z zawalonym nosem i gardłem, a tak dobrze mi szło nie zarażanie się od męża
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście z tej przekierowanej mogłabym zrezygnować, bo tam są fanaberie same i obyłabym się, ale ta na końcu świata jest mi absolutnie koniecznie potrzebna do szczęścia ![]() Pan kurier może szykować książeczkę skarg i zażaleń dla mnie
|
||
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Rybcia, naleśniczku! Kciuki! 🙂
|
|
|
#2640 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej!
Ja już po porannym kłuciu ![]() A jutro rano wizyta u gina muszę się urwać na chwilę z pracy..ale na szczęście mam blisko ![]() Cytat:
Ja miałam dla synka leżaczek Tiny Love..był super tylko szkoda że sam się nie bujał.. jak nie znajdę nic lepszego to pewnie znów go kupię tylko używkę Cytat:
![]() [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8017917 6]Pojechaliśmy na wózki i równocześnie z nami od drzwi sklepu odbiły się jeszcze dwie panie z brzuszkami na finiszu - inwentaryzacja zamknięte �� Z rozpędu weszliśmy obok do dużego zabawkowego mieli tam kilka wózków oczywiście żaden z naszej listy, ale była ścieżka zdrowia także pojeździliśmy po różnych wybojach wszystkimi rodzajami. Nie ma mowy żebym się zdecydowała na wózek bez porządnej amortyzacji i pompowanych kół. No nie. Zęby mi stukały o siebie dosłownie od tych wózeczków na małych kółeczkach typu greentom. Wizualnie podobały mi się w tym najbardziej babyjoggery, ale mieli tylko mini. Joie tylko literax stał na pompowanych - liczę na lepszą amortyzację w mytrax i wtedy byśmy się mogli zdecydować. No i tyle. Odpadł mi x-move kategorycznie twardy jak 5âŹ%=&. W sumie jesteśmy w tym samym miejscu co wcześniej, ale upewniliśmy się, że nasze warunki są słuszne. Składaną jednym ruchem spacerówkę na pompowanych kołach z konkretną amortyzacją i dokładalną gondolą tanio kupię! �� Nie wiem co z moim nextem jak tak dalej pójdzie to odeślą ... będę jutro się martwić i tam dzwonić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ach te wózkowe dylematy.. 3 lata temu też miałam niezła rozkminę i prawie całą Warszawę objeździlismy za wózkami..to co podobało mi się w internecie..w realu w ogóle..albo sprzedawcy mieszali w głowach i ciężko było podjąć rozsądną decyzję.. mąż już drgawek dostawał gdy tylko słyszał temat wózków ale decyzja padła na Hartana..zdecydowaliśmy się na konkretny wózek a tu podczas zamawiania dowiadujemy się że te wózki są produkowane wyłącznie pod konkretnego klienta i że czas oczekiwania 10 tygodni..myślałam że padnę.. . Zamówiliśmy..wózek przyszedł na styku..dwa tygodnie przed urodzeniem synka..![]() A kurier z dhl też mnie wczoraj nieźle wkurzył..dzwoni z pretensją że nie ma mnie w domu..i jak powiedziałam że będę po 16.00 to powiedział tylko że nie wie czy będzie jutro i się rozłączył.. a po 20 minutach dzwoni że zostawił u fryzjera w moim bloku i nara.. masakra z tym dhlem ![]() Ale ubranka z nexta cudne! Jestem bardzo zadowolona Dzięki za cynk o wyprzedaży ![]() Cytat:
:love :Hej Domi! Doczytałam co u Ciebie..wszystko się ułoży..nie ma co się za wczasu zamartwiać..synka juz masz, tersz będziesz miała piękna zdrową córeczkę . Reszta pójdzie pewnie lepiej niż myślisz( praca, przeprowadzka, spłata kredytu) .ale cieszę się że dałaś znać co u Ciebie
Aleksander 24.04.2015 ![]() Edytowane przez Edzik_87 Czas edycji: 2018-01-04 o 08:32 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

.
jak nic !
.
wracaj natychmiast. Antos wagowo goni Twoją księżniczke

za glukoze 75g zaplacilam 6,5zl albo 6,9zl
- wybaczcie - wiedzcie ze bardzo tęskniłam ...
- i w ogóle dziękuje tym które o mnie pomyślały ❤️ to bardzo miłe ❤️
- od lutego idę na L4 - a póki co mam trochę się oszczędzać No i 6 magnezow dziennie ... 
A co do zębów to koleżanka która pracuje jako pomoc stomatologiczna mówiła to samo o zębach