|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
A poczemu dwie?
Jak umiem liczyć, to jednej brak No, BA! Dziewczyny, zostałam przygnieciona umową o dzieło jak Syzyf kamyrdolcem, od wczorajszego wieczora gonię w piętkę. Mogę Wam to powysyłać we wtorek rano? Gwai, a gdzie masz listę próbek, żebym mogła cobie coś czwartego skubnąć? Adresy Wasze mam, jeśli którejś z Was się pogubił mój, dajcie znać na pw.
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Kriss, woda święcona już nie moja, więc po zmodyfikowaniu wymiana mogłaby wyglądać tak:
Szukam: Celebration Fendi Timbuktu Lemon Fresca wody Sephora waniliowe i owocowe (te dawne perfumetki 10 ml) mam brulee Oddam próbki gotowe: Honey & Lemon L'occitane Encens Epice Il Profumo Holy Smoke Demeter Zagorsk Chyba że coś innego widzisz dla siebie
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
papugo, agnysko - adresy mam i pakuję przesyłki
|
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
To super Kseniu! Ja też zakręcę się koło poczty w poniedziałek lub wtorek
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję pilnie pustej flaszki po perfumach Angel Innocent,tej rozkręcalnej do ponownego napełniania.Odwdzięczę się czymś chętnie
Może jeszcze przy okazji ktoś by miał rozkręcalne po Angel La Rose oraz Angel Le Lys,też chętnie przyjmę,ale już nie tak pilnie. W razie czego,czekam na PW.
|
#4146 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Szukam:
Micallef Patchouli, Note ambree, Rose Aoud Believe Spears Kenzo Amour EDT CdG-wszystko (prawie ) z serii Sweet i CinnamonCsP: Vanille Mokha, Vanille Passion, Vanille Pineapple, Princesse Muscat, Coeur de Vahine, Sultan Safran i inne MAC MV2, MV3 A*Men Pure Coffee Eau de Cacao Showtime Molecule 01, 02, Demeter-różnych Zapachów l'Occitane A.Goutal Rose Absolute, Grand Amour FM Lipstick Rose, une Rose Princess VW T. Ford Tobacco Vanille Fragonard Vanille Desperate Housewives Kate Moss edp SL Five O'Clock au Gingembre zapachow CB I hate perfume zapachów Bond no9 W zamian próbki: Sweet Darling Oriflame Amethyst Fatale Demeter Cotton Candy, Lychee SL Miel de Bois Just Cavalli Pink Ambre Russe parfum d'Empire Chopard Wish Tourquoise Diamond Sun&Bath J.Sander Eau de Dali Splendor EA Histoire d'Eau Brosseau Ombre Bleue The Parfum Jourdan Madame p.Sagane Lancome Miracle So Magic A.Goutal Songes Crystal Noir Morgan de Toi, Love Love de Toi Tesori Lotos VI Sensual Morabito Or Noir Ghost Cherish Trussardi Inside Burberry The Beat CK One Summer Paris Roses des Vergers Tourbillon de Joie YR ++ Diesel Skin Trussardi Hugo XX Noir Lacroix X Pose Galmour, Passion Angel lilowy E. Tracy różne Donna Tacchini F Ferragamo Emporio, Armani Night Palazzo Fendi Premier Jour Lucky Day L'Eau St. Dupont Treselle Seduction Ferre Rose Mexx Diversity Cabotine Gres Masaki Be Delicious Versace Baby Rose Jeans XOXO Young Sexy Lovely Escada Magnetism Masaki Mat Pink LL edp Paris edt Incanto Shine Incanto Charms Feu d'Orange Occitane Armani diamonds L LAMB Gwen Stefani Etro Heliotrope Ambre Calypso chętnie też wymienię odlewkę 5ml Rose Kashmirie na podobną ilośc innego niszowca, bardzo chetnie na Diabolo Rose
![]() Edytowane przez Paulinka_S Czas edycji: 2008-07-02 o 11:53 |
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję:
Alien Bvlgari rose essentielle Rabanne ultraviolet CK obsession night Dior Pure poison elixir Lauder Pleasures IntenseCK euphoria Cacharel Gloria Oddam: Princess VW Elle YSL Amor Amor Eau Fraiche Escada Moon Sparkle Brit gold Lacoste Pour Femme Contradiction CK Cinema YSL Estee Lauder Pure White Linen Samsara Guerlain Insolence Guerlain Miss Dior Cherie Armani Code Trussardi Inside CK IN2U Givenchy Very Irresistible Guerlain My insolence City Glam [4-5 ml w oryg flakonie- nie chcę ich rozdrabniać] męskie Lacoste Pour homme Baldessarini Del mar Ermenegildo Zegna Zegna
|
#4148 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
hej
oddam: demeter - white russian, pina colada, salt air, rain pupa - love yves rocher - vanille bourbon yves rocher - kwiat pomaranczy yves rocher - kwiat bzu aquolina - owoce kandyzowane w polewie czekoladowej aquolina - toffi i jabłuszko aquolina - piżmo i jeżyna bruno banani - not for everybody dkny - be delicious zielone the healing garden - jasminesensation kate moss - kate britney spears - curious ysl - baby doll avon - little black dress avon - celebre coty - vanilla fields w większych ilościach chętnie przyjmę: HAPPY in bloom, heart YVES ROCHER - verveine CK in2U BRITNEY SPEARS [poza curious] CHOCOLOVERS BVLGARI - black SALVADOR DALI - purplelips, purplelight Amour de Cacao Vera Wang - princess noa cacharel w mniejszych ilosciach [probki] bardzo chetnie przygarne: Musc Ravangeur Feminite du Bois 212 Sexy Black for her Kennetha Cole`a L L.a.m.b. Petite Cherie Annick Goutal Chopard Turquoise Wish Trussardi Bianco Innocent Thierry Mugler ogrodki hermesa poza srodziemnomorskimYoung Sexy Lovely Yves Saint Laurent mechant loup chetnie wymienie wieksze odlewki, bo mam duze flakony ![]() ale nie tylko - bardzo mnie ciekawia tez np zapachy i hate perfume i inne, ale nie smiem ich nawet tutaj wymieniac w kazdym razie interesuje mnie wszystko czego nie znam, a ze malo znam, wiec interesuje mnie prawie wszystko ![]() czekam na kontakt przez pw
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-07-06 o 11:59 |
|
|
|
#4149 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesiu zależałoby mi na większych próbkach.
Jaką ilością aliena i paco dysponujesz ?(princess i brit będa robione,a in2u jest w takiej chustecze zapachowej do testów )
|
#4151 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podaj mi adres e mail to Ci wyślę mój pliczek
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie w samą porę, skończyłam zlecenie 6 godzin temu
![]() Już skrobię pw...
|
#4153 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, szukam tych próbek:
1.CHANEL coco madmoiselle EDP 2.CHANEL chance EDP 3.AGENT PROVOCATEUR agent provocateur EDP 4.AGENT PROVOCATEUR eau emocionelle EDT 5.LA PRAIRE silver rain EDP 6.THIERRY MUGLER alien EDP 7.YSL young sexy lovely EDT Najbardziej by mi pasowało gdyby ktoś miał jak najwięcej z nich naraz. (Może być bez 3 i 5). Ja mam bardzo dużo do wymiany. Mam 500 próbek mainstreamowych i niszowych. Na pewno coś znajdziecie dla siebie
|
#4154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam oba chance i Aliena. Mogę Ci dorzucić do przesyłki
|
|
|
|
|
#4155 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, to ja bym poprosiła
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4157 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
A ja mam Young Sexy Lovely Gwai
Moze zernęłabys do mojego podpisu i udalo by sie zrobic jakąś wiekszą wymianke?
|
#4158 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Pomyślę jak to połączyć. Szkoda że każda ma tylko po jednej. Ale coś wymyślę. Poszukam w Waszych listach.
|
#4159 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Agniesiu, nie wiem, czy moje PW do Ciebie docierają - nie odpowiadasz - więc pytam tutaj - czy moja paczuszka dotarła do Ciebie i czy wysłałaś swoją? Ja nadałam poleconym prawie dwa tygodnie temu, od Ciebie nic nie dostałam...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4160 |
|
Zadomowienie
|
poszukuję:
AGENT PROVOCATEUR eau emocionelle Shiseido Zen Miss Dior Cherie EDP Chanel Insolence Burberry The Beat w zamian oferuję próbki: Gucci envy Lolita Lempicka Eau de parfum YSL In Love Again Lacoste Inspiration Hugo Boss pure purple Dior Midnight Poison Givenchy Ange ou demon – saszetka 1ml Givenchy Ange ou demon tender – saszetka 1ml Escada S Mam tez nowiutkiego Cristobala z kartonikiem i 15 ml Lolity Lempickiej- szczegóły w podpisie Edytowane przez jazmine Czas edycji: 2008-06-26 o 17:37 |
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
oddam wiele za kroplę Molekuł: Escentric i Molecule 01
|
#4162 |
|
Wtajemniczenie
|
Przygarnę odlewkę Black Cashmere w ilości najchętniej 5 ml (no, może do 10 ml). W zamian mogę zrobić odlewkę z:
- Perles Lalique - Zagorsk CdG - AA Anisia Bella Guerlain - Theorema Esprit d'Ete - Aroma Tonic Lancome - Black Tourmaline O. Durbano - Rock Crystal O. Durbano Wielkość odlewek do uzgodnienia, zwłaszcza w przypadku dwóch ostatnich zapachów, bo tych mam niewiele. |
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magnetico, mogę odlać i chętnie to zrobię W zamian za Rock Crystal
|
|
#4164 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal poszukuję Stelli Sheer 2007
Oddam co mam.
|
|
|
|
#4166 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4167 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Szukam:
Micallef Patchouli, Note ambree, Rose Aoud Believe Spears Kenzo Amour EDT CdG-wszystko (prawie ) z serii Sweet i CinnamonCsP: Vanille Mokha, Vanille Passion, Vanille Pineapple, Princesse Muscat, Coeur de Vahine, Sultan Safran MAC MV2, MV3 A*Men Pure Coffee Eau de Cacao Showtime Molecule 02, Demeter-różnych Zapachów l'Occitane A.Goutal Vanille Exquise FM Lipstick Rose, une Rose Princess VW T. Ford Tobacco Vanille Fragonard Vanille Desperate Housewives Kate Moss edp SL Five O'Clock au Gingembre W zamian próbki: Sweet Darling Oriflame Amethyst Fatale Demeter Cotton Candy, Almond, Creme Brulee, Bubble Gum SL Miel de Bois Just Cavalli Pink Ambre Russe parfum d'Empire Chopard Wish Tourquoise Diamond Sun&Bath J.Sander Eau de Dali Splendor EA Histoire d'Eau Brosseau Ombre Bleue The Parfum Jourdan Madame p.Sagane Lancome Miracle So Magic A.Goutal Songes Crystal Noir Morgan de Toi, Love Love de Toi Tesori Lotos VI Sensual Morabito Or Noir Ghost Cherish Trussardi Inside Burberry The Beat CK One Summer Paris Roses des Vergers Tourbillon de Joie YR ++ Diesel Skin Trussardi Hugo XX Noir Lacroix X Pose Galmour, Passion Angel lilowy E. Tracy różne Donna Tacchini F Ferragamo Emporio, Armani Night Palazzo Fendi Premier Jour Lucky Day L'Eau St. Dupont Treselle Seduction Ferre Rose Mexx Diversity Cabotine Gres Masaki Be Delicious Versace Baby Rose Jeans XOXO Young Sexy Lovely Escada Magnetism Masaki Mat Pink LL edp Paris edt Incanto Shine Incanto Charms Feu d'Orange Occitane Armani diamonds L LAMB Gwen Stefani
|
#4168 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4169 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
jednoprobkowa wymiana raczej mnie nie interesuje...
|
#4170 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

Jak umiem liczyć, to jednej brak
Adresy Wasze mam, jeśli którejś z Was się pogubił mój, dajcie znać na pw.

) z serii Sweet i Cinnamon