|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim częsc IV
Bry Bry ;* Ja już po śniadanku lece na rolki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Wtajemniczenie
|
Niqs ja bym juz sie z nim pozegnala na Twoim miejscu!! wrocicsz do
Polski i bedziesz zyc dalej z Dawidem i bedzie wszystko ok a on?? kurde a jak Cie sciagnie do siebie?? a to moze byc takie sranie w banie ze nie bija zon itp... w ogole snilo mi sie znow wynniki matur ![]() zaraz z mama na zakupki do Platana: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Wtajemniczenie
|
Ojj Niqska głupia sytuacja. Ale zrob tak jak dziewczyny mówią. Bo pozniej mzoesz sie zakochac, wyjsc za niego, on Cie wezmie do swojego kraju i tam mozesz sie zdziwic - wiele sie takich historii słyszy.
Ja już się nie mogę tych wyników doczekać. Mogli by juz wrzucić na net ![]() Dziewczyny mam pytanko. Jutro mój kolega wyjezdza do Anglii, wiem że się dzisiaj umówił z innym kolega i powiedział że jak mam czas to zebym przyszła, napisałam że mam, a on że fajnie - i tyle na ten temat, nie napisał gdzie się spotykamy itp. Nie chce się narzucać, spytać się go co z tym spotkaniem czy raczej niebardzo?
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
ej ale dlaczego wywłoczka jest druhna a ja nie ??
![]() dzien doberek, dopiru wstałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zaraz ide na rolki , a potem do Galerii Bałtyckiej - szukam butów :P Mi sie dzis sniło ze zdałam wszystko zadowalająca, a wieczorem sie poryczałam co ja zrobie jak niezdam ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rodzicom nie powiedzialam bo by mnie zabili wiem ze nie zrobi mi koles krzywdy no ale mu sie spodobałam i w pracy wczoraj juz mial inny stosunek do mnie i to wygladalo jakbysmy byli ze soba albo co hyyyy lubie go podoba mi sie ale ja sie boje ze mnie uderzy czy cos a po za tym moi rodzice go nie zaakceptuja no dawid kocham go no ale z drugiej strony on mnie nie kocha... po.je.ba.ne Cytat:
Cytat:
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Gosiaa bo mi sie to śniło że wywłoczka była moją druhną :P
Ja właśnie wróciłam z rolek od 9 do 10:40 czyli nie było źle jak na pierwszy raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
o matko w pon wyniki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
Takim jak ty Gosia to dobrze. Bo ja np sie stresuje tym czy w ogóle zdalam ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
ja tym tez sie streduje...do kiedy trzeba zapłacic za wspisowe? do dzis?
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Zakorzenienie
|
Geo i Angol poszły mi świetnie. Ale Polski. No cóż jeśli zdam to nie bede miala wiecej jak 31 % Własnie nie wiem. Zaraz sie zaloguje sie i poczytam. Bede musiala sporo wybulic bo na 3 kierunki składam jednak
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
a jak to wkoncu jest ?: rejestracja wybór kierunku opłata i wyniki matur czy rejestracja wybór kierunku wyniki matur i opłata? bo sie zakręciłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
Rejestracja-Wyniki matur-wypelnienie formularza-wybór kierunku i opłata w tym samym czasie
mam nadzieje ze na moje kierunki nie bedzie natłoku i jak zdam to sie dostane dzieki bogu ze nigdzie polskiego nie potrzebuja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sioko , gdzie dokladnie w jakim miejscu ja mam isc z tymi papierami po poniedziału? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
A też wybierasz sie na UG?
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Tak tez. na pedagogike ewentualnie logopedie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
Jak na logopedie to moze trafisz na moją koleżanke z klasy :P Powodzenia życze
![]() Papiery zanosisz dopiero na swój wydział jak sie dostaniesz. Tak robisz wszystko przez neta tak jak bylo przy wyborze liceum. |
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak patrzałam na net to niemiecki i polski- porażka totalna, a gegro może być ![]() więc jak coś to licze na poprawkę w sierpniu, a jak nie to witaj maj 2009 ![]() Cytat:
![]() Iodrazu z dowodem przelewu się przychodzi - i witamy na uczelni ![]()
![]() |
#889 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sioko, czyli wpłacam na konto na te kierunki co chce isc nawet juz dziś i co dalej ? Wpisuje wyniki matur w poniedziałek iii ? Wywłoczko i Paulina - kartki doszły dziekuję ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
jakie te rejestracje są pomiesznae..juz sie rejestrowałam na UKW a tu na UG jest wszystko inaczej i mi sie laksi w głowie
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
Czemu ci się zawali ?
Jak nie bedziesz miała możliwosci poprawki w sierpni ti napiszesz mature za rok, w tym czasie idziesz do roboty, a u was nad morze to szybko coś znajdziesz ![]() ![]() Ja tam nie widze problemu- oswoiłam się z ta myślą matura 2009 ![]()
#892 |
Zakorzenienie
|
A no wiem co nieco o tym egzaminie. Otóż wiadomo konkurs świadectw. Ale nie mniej ważna jest ta rozmowa z komisją. Mogą sprawdzić twoja wiedzę właśnie z języka polskiego i w momencie kiedy będziesz odpowiadać na ich pytania oni będą oceniać twoja poprawność wymowy i bogactwo językowe. ponoć sprawdzają jeszcze rytmikę ale w jaki sposób to nie wiem
![]() Możesz dzisiaj wpłacić kasę na konto wprowadzić wyniki ale każdy wydział ma określone terminy rekrutacji w których można sie zapisywać. To musisz sprawdzić na stronie na np na GP mam od 1 do 10 Lipca i dopiero 14 Lipca będzie wstępna lista przyjętych ale jeszcze nie zamknięta bo ktoś może przenieść papiery itp Katerina ja też tak mam tyle że ja myslalam zeby sobie jakis kurs przez ten rok zrobic w policealnych a później może uderze na Neurobiopsychologie bo uruchamiają od przyszlego roku wlasnie. Moi rodzice sa przygotowani na ewentualną porażke. Tragedii nie bedzie Ty katerina na jaki kierunek? |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
ja tam nie moge kierunku wybrac jeszcze na UG i wniesc opłaty dopiero to wszystko jak bede miała świadectwo z wynikami matury;/
sioko ciekawy ten kierunek wez cos napisz o nim Wy to macie spoko rodzinki nie to co moja..oni trakruja mature i studia jako nie wiem jakiś cud objawienie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
a ja już po obiedzie
![]()
#895 |
Zakorzenienie
|
Fajnie by było Jakbysmy wszystkie 4 sie dostały na UG
![]() ![]() ![]() Nasza klasa robi sie jak EPULS wprowadzili opcje kto ostatnio Cie podglądal ale bzdura ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej jedna perspektywa ![]() A jak matura nie pójdzie, to robota no chyba, że bedzie jakiś kurs przedownika, czy pilota, nawet opiekuna wycieczek z UP to naewno idę ![]() ![]() A ja standardowo: Turystyka i rekreacja ![]() ![]() ![]() ![]() A za kilka lat, jak już tż będzie mnieł ukończone wszystkie kursy spawacza, przenosimy się nad morze ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
Gosia-> http://www.univ.gda.pl/pl/info_dla_k...tpl=/wns/neuro
tu jest o tej neurobiopsychologii strasznie ciekawy kierunek moim zdaniem ![]() Mojej koleżanki tata pracuje włąsnie w Stoczni i żyją sobie elegancko. Nie jest to taka zła praca chyba. No ten kurs pilota wycieczek ciekawy jest Ja na dzień dzisiejszy na bank skladam papiery na Gospodarke przestrzenną Geologie Geografie i zastanawiam sie nad Amerykanistyką. Za***iscie sie języka można nauczyc |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
boze ja sie gorzej boje tego ze z P sie rozstane niz nie dostane na dzienne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Oj, nie przeżywać już jak mrówki okres
![]() Zobaczycie, że jak tak nie bede przeżywać tego, że nie zdałam jak Wy tego, że nie poszło wam ze studiami tak jak chciałyście i że tż z wami nie ma ![]() ![]() Spadam na miasto- po czerwone kartoniki ![]() ![]() ![]() Szykuje mi się grubsza robota ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.