Mamusie marcowe 2018 cz. 6 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-04, 15:16   #3451
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez bloody_marry Pokaż wiadomość
Torrence, tak to właśnie jest że raz coś potrzeba od kogoś i wychodzi kupa a nie wsparcie :/

Selina i inne dziewczyny z obawami, podpisuje się pod Waszymi postami. Z dnia na dzień też mam coraz więcej obaw, że się nie sprawdzę jako mama. Czuję presję ze strony teściowej która naopowiadala mi różnych historii, pewnie naciąganych, jak to sobie idealnie że wszystkim radziła, dzieci też miała idealne, które uwaga uwaga nie płakały wcale a córka to nawet sobie sama pierś wyciągała i się karmiła... Pewnie od pierwszego dnia życia. Eh.

Jak czytam Wasze wyprawki to też się trochę martwię bo ja nie mam jeszcze nic aptecznego. I kupię dopiero w lutym jak się przeprowadzimy.

Ale chciałabym zamówić łóżeczko i wózek i tutaj mam do Was prośbę czy coś jeszcze potrzeba oprócz tego co chce zamówić:

Wózek - w środku gondoli jest materacyk, czy na to się daje jakieś prześcieradełko? Czy dobrze rozumiem że dziecku ubiorę kombinezon czy śpiworek zależnie od temperatury i przykryje kocykiem? Czy coś jeszcze tu potrzeba?

Łóżeczko - czy dobrze rozumiem że na materac mogę dać podkład taki jak poporodowy i na to prześcieradło? Czy coś jeszcze? I co potrzebuje do przewijaka? Coś co się nazywa pokrowiec na przewijak? Czy coś jeszcze do tego przewijaka jest potrzebne?

Sorki za moje nieogarnięcie w temacie :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Do wózka ja mam prześcieradło, dziecko będę dawać w kombinezonie (zima/jesień) lub body i półśpiochy i na to jakiś kocyk w zależności od pory roku

Do łóżeczka mam taki podkład nieprzemakalny na cały materac, ale myślę że można dać taki jednorazowy poporodowy też no i na to prześcieradło

Przewijak mam zakładany na łóżeczko i na to mam pokrowiec, później można jeszcze kłaść właśnie te podkłady poporodowe jak zostaną żeby nie został przewijak zalany

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Torrence Twoja teściowa jakąś niepoważna jest, jakby nie mogła załatwić tej poczty jak wrócisz od lekarza :/
No i super ze okna już macie wstawione

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-04, 15:17   #3452
Lunak
Wtajemniczenie

Lelowa, bo ten co do mnie paczki przywozi ciagle ma problemy z czasem. Niby podają te przedziały godzin dostarczenia, ale jemu sie w ogóle nie zgadzają. 2 razy mial byc miedzy 12 a 14 a raz przyjechał po 17 a drugim razem po 19 po moich telefonach czy bedzie. A pozniej jeszcze musiałam go isc i z osiedla wypuścić, bo wszedł nie tą bramką co trzeba

Czarodziejka cała wyprawka to osiągniecie jest. Ja czuje, że zapomnę o czymś kluczowym i maz bedzie skazany na swoje działanie.

Asiula i juz możesz sie nie denerwowac wynikami. Tamte to był wypadek przy pracy i juz wszystko pięknie w normie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-04, 15:27   #3453
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Asiula super!
A ubranek masz duuuzo
Z tych ubranek to tak naprawde ja kupilam moze z 6 sztuk a reszta to zasluga mojej mamy. Wczoraj jej napisalam co mam i mowie ze juz nie kupujemy ubranek, ze potrzebuje jeszcze reczniczki. To wieczorem dostalam zdjecie z zakupami z pepco. Owszem, sa reczniczki a poza tym kolejne kilka ubranek :/ no coz, bede malego stroic

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-04, 15:29   #3454
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez _Dolly Pokaż wiadomość
Z gumką przy którymś zamówieniu na all. Nie pamiętam czy z hubi czy od kogoś innego...
Trochę pogniecione bo wyciągałam prosto z paki i sprawdzałam czy pasuje

EDIT: sprawdziłam, 11.90 dokładnie klik
Mam to samo prześcieradło, fajne jest
I widzę Bresso ostatnio znalazłam jakieś limitowane edycję w kolorze mieta i brudny róż i tak się zastanawiam który kolor w końcu zamówić tego wózka

PM 2017
Stary 2018-01-04, 15:29   #3455
Mecassie
Zakorzenienie

Zamówiłam rożek niemowlęcy za miliony monet nie mam kasy a kupuję takie rzeczy...

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-04, 15:33   #3456
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Te rzeczy mi się najbardziej podobają.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20180104_152003.jpg (115,6 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20180104_151931.jpg (83,3 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20180104_151904.jpg (85,3 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20180104_151829.jpg (84,4 KB, 65 załadowań)
czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-04, 15:36   #3457
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość

Czarodziejka cała wyprawka to osiągniecie jest. Ja czuje, że zapomnę o czymś kluczowym i maz bedzie skazany na swoje działanie.

3/4 rzeczy mam po młodym, wiec to nie jakiś mega wyczyn. Ale fakt, ulżyło mi że już mam z głowy

Stary 2018-01-04, 15:36   #3458
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Ja jestem po operacji kręgosłupa i polecam na maxa Nie ma się czego bać. Teraz jest taka technologia i sprzęt, że szok Oczywiście u dobrego i sprawdzonego specjalisty. Jak coś mogę świetny zespół na podlasiu polecić
U mnie w szpitalu jednak bym się bała...bardzo. narazie planuję blokadę czy też przypalanie zakończeń nerwowych 😕
Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Ja liczę na to że będę miała możliwość o siebie zadbać. Nie chciałabym być mamą w dresie i bez makijażu. Pewnie, czasami jak najbardziej mam takie dni ale sama ze sobą lepiej się czuję jak mam ułożone włosy (teraz to jest trudne bo już są za długie ale jutro wizyta u fryzjera ), lekki makijaż i nieodrapane paznokcie. Co więcej, mam odłożone pieniądze na "po porodzie"- albo trener personalny albo jakaś seria zabiegów ujędrniających Czuję się zmotywowana żeby o siebie po porodzie zadbać bardziej niż przed ciążą- nie chciałabym żeby mój synek miał ociężałą, zaniedbaną mamę. Chciałabym móc z nim biegać, jeździć na rowerze- żeby był ze mnie dumny

I przypomniałyście mi że muszę iść do okulisty i neurologa po zaświadczenia- do okulisty miałam się zgłosić w 7. miesiącu więc najwyższa pora bo zaraz minie
Jak znam siebie, będzie dla mnie ważne wyglądać choć przyzwoicie...chodzi też o męża, nie chcę, żeby widział mnie tylko taką zmaltretowaną. Nic nie powie, ale swoje może myśleć.
Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
No i wszyscy na mnie krzyczą jak gdzieś autobusem się wybiorę i muszę robić to w tajemnicy Bo przecież tyle jest samochodów Ech życie. A tak chciałam mieć tego dentystę już za sobą W tej chwili bym z gabinetu wychodziła...

Jeszcze raz dzięki dziewczynki za uwagę, za to na Was zawsze można liczyć

lelowa zazdroszczę czystych garów Mi jeszcze trochę zostało...

Mecassie a o Tobie to tak myślę intensywniej od wczoraj. Mi się wydaje, że to jednak nie był czop I gdyby coś się miało zadziać to Twoja intuicja by Cię pognała na tą IP bo kto jak kto ale Ty nie należysz do tych olewających No i to, że Twój TŻ teraz choruje to też jest uspokajające, choć głupio to brzmi. Mam nadzieje, że nie złapie Cię mocniej!

A odnośnie obaw to ja jestem chyba jeszcze w większym kosmosie niż Wy Generalnie mam tak, że jak patrzę w lustro to nadal nie wierzę, że jestem w ciąży, mam wrażenie, że to się dzieje komuś innemu a ja tylko na to patrzę
Ja tam jeżdżę autobusem 😊 ale Twoja teściowa to ogólnie jest ciężkim przypadkiem, co za baba...
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Fujjjjj, właśnie pierwszy raz w ciąży zwymiotowalam aletak dziwnie, nie było mi ciężko czy niedobrze tylko się cofnelo to co jadłam przed drzemką

To taki Twój "dziewiczy rejs" 😉

Dolly, to Ty tego flaminga polecilas od przescieradelek? Zaczęłam oglądać i okazuje się, że "potrzebuję" jeszcze tyłu "niezbędnych " rzeczy... o nieee

Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-04, 15:38   #3459
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
To teraz znowu ja zarzucę pytaniem

Czy Wam lekarze oglądają sutki? ostatnio przeglądałam laktatory i widziałam w internecie jakiś wynalazek do wyciągania sutków zagadałam mamę, a ona mówi, że nieraz kobiety mają za mało wystające i powinny przed porodem je sobie potrenować i wyciągnąć, bo dziecko nie potrafi złapać, szczególnie na początku. Ale skąd mam wiedzieć czy moje będą ok do karmienia jak moja gin nie ogląda i nie komentuje? Na żadnej wizycie nigdy nie badala mi piersi, trochę się wstydzę sama zagadać na ten temat, nie mam spotkań z położna, a w ciąży sutki się w ogóle nie powiekszyly jak to zapowiadały różne książki i internety
Mi gin nie ogląda sutkow i piersi ale ja mam duże i wystające więc myślę że nie będzie problemu z chwytaniem na początku napewno będę się stresować że piersią przygniote dziecko

PM 2017
Stary 2018-01-04, 15:46   #3460
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Asiula - pokazna liczba

Narobilyscie mi smaki i po drodze mazmi lody lidlowe przywiezie

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Czarodziejka - tez mamy te bodziaki dla M. I sa super
Brilliant Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-04, 15:49   #3461
lelowa
Zakorzenienie

Briliant czemu ja o tym nie pomyslalam... Juz mam smaka jak o tym napisalas

Lunak to moj kurier zawsze jest na czas

Cytat:
Z tych ubranek to tak naprawde ja kupilam moze z 6 sztuk a reszta to zasluga mojej mamy. Wczoraj jej napisalam co mam i mowie ze juz nie kupujemy ubranek, ze potrzebuje jeszcze reczniczki. To wieczorem dostalam zdjecie z zakupami z pepco. Owszem, sa reczniczki a poza tym kolejne kilka ubranek :/ no coz, bede malego stroic

Ale fajnie
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-04, 16:00   #3462
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Asiula brawa za wyniki obu reszta też była dobra!

Julietta super że nie ma przeciwwskazań do SN

PM 2017
Stary 2018-01-04, 16:06   #3463
bloody_marry
Rozeznanie

Dzięki za odpowiedzi na moje wyprawowe zagadki, trochę mi się rozjaśniło w głowie

Nie pomyślałam wcześniej o tym że można na materac w łóżeczku dać nieprzemakalny podkład pytanie tylko czy on nie będzie blokował przepływu powietrza? W końcu materac kupuje taki "oddychający".

Co do wyglądu piersi to mi powiększyły się o jeden rozmiar. A sutki mam z tych wystających zdecydowanie najlepsze że ostatnio w tv była jakaś scena erotyczna i było widać kobiece piersi. Patrzę na nie i myślę "o rany ale ma ładne jasne skutki" dopiero po chwili dotarło do mnie że ona ma zwyczajne a to moje zrobiły się bardzo ciemne i większe mam nadzieję że to po ciąży minie? )

bloody_marry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-04, 16:06   #3464
kasia6713
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Przepraszam, wejdę dziś z buciorami ale muszę się wygadać zanim wybuchnę bo już mam łzy w oczach. Jestem wściekła.

Miałam na 11.00 wizytę u dentysty. Miałam pojechać samochodem teściowej bo swój mam zepsuty a TŻ musiał wziąć nasz. Generalnie teściowa od razu mówiła, że jak potrzebuję samochodu to mam koniecznie mówić. Nie korzystam z tego zbyt często bo wielokrotnie przekonałam się, że pożyczanie samochodu to nie jest najlepszy pomysł. Więc pożyczyłam może ze trzy razy i tylko wtedy jak naprawdę byłam pod ścianą, czytaj wizyta u jakiegoś lekarza.
Wczoraj spytałam bo do dentysty mam jakieś 10 minut drogi, plus wizyta z pół godziny więc nie blokowałabym jej tego samochodu cały dzień. Powiedziała, że nie ma problemu, nigdzie dziś nie musi jechać, mogę sobie brać. Powiedziałam, że dentystę mam na 11.00, wyjechałabym 10.45 i koło 12.00 bym samochód oddała. Ok, wszystko ustalone.
Dziś przed 10.00 zajrzała i pyta żeby się upewnić, na którą mam dentystę. pyta - 11.30? Ja że nie, że na 11.00. Ok, to ona jeszcze na pocztę sobie skoczy. 10.30 nie ma jej, 10.45 nie ma jej. No to 10.55 zadzwoniłam już do dentysty żeby przełożyć wizytę no bo co innego można zrobić? Nie znoszę takich sytuacji, było mi mega wstyd
Teściowa przyjechała ok. 11.05-11.10. Bo była pewna, że powiedziałam jej że na 11.30 mam
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja miałam inne alternatywy żeby do tego dentysty dotrzeć bo moja mama pracuje jakieś pół kilometra od mojego aktualnego domu więc mogłam wziąć jej samochód, pojechać i odstawić albo po prostu pojechać autobusem
Kolejny raz potwierdza mi się reguła - umiesz liczyć, licz na siebie.

Dziękuję za uwagę, pomogło, idę dalej zmywać gary
Ehh... To było chyba trochę po złości
jakby nie mogła po tym dentyście pojechać
kasia6713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-04, 16:14   #3465
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
U mnie w szpitalu jednak bym się bała...bardzo. narazie planuję blokadę czy też przypalanie zakończeń nerwowych

Jak znam siebie, będzie dla mnie ważne wyglądać choć przyzwoicie...chodzi też o męża, nie chcę, żeby widział mnie tylko taką zmaltretowaną. Nic nie powie, ale swoje może myśleć.

Ja tam jeżdżę autobusem ale Twoja teściowa to ogólnie jest ciężkim przypadkiem, co za baba...

To taki Twój "dziewiczy rejs"

Dolly, to Ty tego flaminga polecilas od przescieradelek? Zaczęłam oglądać i okazuje się, że "potrzebuję" jeszcze tyłu "niezbędnych " rzeczy... o nieee

O to to, ja nie lubie jak mnie maz oglada taka nieogarnieta. Jak jemy sniadanie w weekend to tez zawsze siadam juz umyta, wypachniona a nie taka kudlata prosto z lozka i wiem ze on lubi jak dobrze wygladam i jestem zadbana (ktory facet nie lubi) a nie siedze w wypierdzianym dresie z tlustymi wlosami
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Asiula brawa za wyniki obu reszta też była dobra!

Julietta super że nie ma przeciwwskazań do SN

Reszta tez bardzo dobra

Moj dziec dzisiaj zmienil sposob ruszania, ewidentnie jest w innej pozycji bo czuje glownie wypinanie i przesuwanie po brzuchu a nie kopniaki. Czasem az laskocze

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-04, 16:27   #3466
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
Asiula - pokazna liczba

Narobilyscie mi smaki i po drodze mazmi lody lidlowe przywiezie

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Czarodziejka - tez mamy te bodziaki dla M. I sa super
Smacznego ja mam ochotę na pierogi

Stary 2018-01-04, 16:40   #3467
kasia6713
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Dolly Pokaż wiadomość
Z gumką przy którymś zamówieniu na all. Nie pamiętam czy z hubi czy od kogoś innego...
Trochę pogniecione bo wyciągałam prosto z paki i sprawdzałam czy pasuje

EDIT: sprawdziłam, 11.90 dokładnie klik
wypłato, przybywaj

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
to zależy co wykazałby rezonans, no i od lekarza przyjmującego poród

dpd właśnie

tak w ogóle to ile macie bodziaków?
ja chyba trochę przesadziłam z tą częścią garderoby małego, no i jeszcze czekam na kilka z c&a, ale za taką cenę nie mogłam się powstrzymać
pomiędzy firmami dodatkowo są takie rozbieżności w rozmiarówce, że szok
właśnie też o tym ostatnio myślałam... Kupuje rzeczy dla młodego i cały czas body, body, body *też z C&A zamówiłam chyba z 7 sztuk body ).
A przecież są inne części garderoby
Stary 2018-01-04, 16:43   #3468
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Ja wczoraj wszystkie ubranka spisałam z podziałem na rodzaje i rozmiary i mam totalny miszmasz:

- śpiochy: 0szt z rozm. 56, 2szt rozm 62
- półśpiochy: 4x 56 i 1x62
- pajacyki: 12x56 i 9x62 plus jedne chyba 70
- spodenki: 6x56, 0x 62
- bluzy- 0x56, 2x62
- sweterki 2x56, 0x62
- kaftniki: 4x56, 0x62
- rampersy: 0x56, 5x62
- body z długim rękawem: 5x 56, 6x62
- body z krótkim rękawem (tu jest masakra jakaś): 12x56, 8x62
- koszulki z krótkim rękawkiem: 3x62
- milion czapeczek
- kilka cieplejszych pajacyków których rozmiar ciężko mi określić, wydają się większe niż 62 więc nie wiem nawet czy ich użyję.
- skarpetki: 6 par
- niedrapki: 4 pary
- bandanki/śliniaki: 3 sztuki

Ubranek już nie kupuję, zobaczę co dostanę w paczce od cioci ale myślę że już to co mam to aż nadto- w coś tam małego zawsze ubiorę Myślę jeszcze nad kombinezonem 56 bo takiego nie mam a na marzec jednak by się przydał bo w tych co mam to będzie pływał

Mam już resztę wyników- są lepsze niż te co robiłam po świętach także tego... Wszystko jest idealnie poza leukocytami standardowo Żeby było zabawniej- chyba moje najlepsze wyniki w całej ciąży :P
Zazdroszcze wyników i gratuluje
Mi torche leukocyty na szczescie spadly bo ostatnio mialam prawie 17 a teraz 12 wiec nie jest najgorzej. Hemoglobina dalej nisko - 11 wiec buraka musze wiecej pic.

A co do ubranek to ja chyba przesadzilam bo samych body na dlugi rekaw i krotki mam pocponad 20-30 sztuk rozmiaru 56 i 62 pajacykow mam tez z 15 na rozmiar 56 i 15-20 na 62
Jeju jak ja to pomieszcze w komodzie

PM 2017
Stary 2018-01-04, 16:46   #3469
kasia6713
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
śliczne
właśnie! Musze kupić jakąś grubszą czapkę do wózka, bo mam tylko takie cieniutkie. A przecież to jeszcze zima będzie!
Stary 2018-01-04, 16:48   #3470
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Półspiochy i bodziaki mam takie same, fajne są
A czapeczki w jakich cenach maja? sa jeszcze jakies przeceny?

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Chociaz te czapeczki niektore są chyba z pepco? te 2 pierwsze polspiochy tez? Czy tesco?

PM 2017
Stary 2018-01-04, 16:49   #3471
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
O też się tego boję...
Cytat:
Ja tam jeżdżę autobusem 😊 ale Twoja teściowa to ogólnie jest ciężkim przypadkiem, co za baba...
Dla mnie to też nie problem ale potem muszę się nasłuchać i to są teksty, które mają dać mi do zrozumienia, że jestem nieodpowiedzialna
Cytat:
Napisane przez bloody_marry Pokaż wiadomość
moje zrobiły się bardzo ciemne i większe mam nadzieję że to po ciąży minie? )
Oooo ja też mam taką nadzieję!!!
Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość
Ehh... To było chyba trochę po złości
jakby nie mogła po tym dentyście pojechać
Już sama nie wiem ale to raczej nie w jej stylu, jest irytująca ale nie złośliwa. Ale ze trzy razy mówiłam na którą mam wizytę, i wczoraj i dziś mówiłam. Czy to, że tego nie przyswoiła nie zalicza jako kalafior?

Czarodziejka każda jedna sztuka którą wrzucasz strasznie mi się podoba, mamy podobny gust A jeśli chodzi o kolekcję z tesco to niestety do takiego dużego tesco to mam ze 40 km więc nawet nie mam możliwości

Mecassie poka rożek No chyba, że już chcesz całkiem zapomnieć o jego cenie to zrozumiem, ja też mam kilka "szaleństw" o których cenie wolę nie pamiętać .

Zaczynam nie radzić sobie ze zgagą, będę musiała szukać ratunku w aptece...
Stary 2018-01-04, 16:49   #3472
Lunak
Wtajemniczenie

Czarodziejka, śliczne te ubranka dzięki Tobie sobie uświadomiłam, ze nie mam grubej czapki!
A że masz po synku to sie nie liczy. I tak musiałaś dokupić sporo, a ogarnęłaś szybko bede brac z Ciebie przykład.

Dzięki temu, ze robicie swoje podsumowania ilości ubranek, wiem, że az tak bardzo nie poszalalam choć w pierwszej chwili po podliczeniu byłam przerażona.

Tak mi sie z domu wyjsc nie chciało na SR. Taki miałam pierwszy kanapowy dzien w tym tygodniu, że zaśmierdlam prawie w domu

Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-04, 16:52   #3473
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja zaczęłam przeglądać ale na pierwszej stronie stanęło, może nie będę kontynuować?
Stary 2018-01-04, 16:53   #3474
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość
śliczne
właśnie! Musze kupić jakąś grubszą czapkę do wózka, bo mam tylko takie cieniutkie. A przecież to jeszcze zima będzie!
W H&M jest kilka fajnych takich grubszych
Ja polowałam na taką dzianinową podszytą polarem z uszkami, na szczescie udalo mi sie kupic ale mysle ze jedna to za malo i musze cos jeszcze dokupic

PM 2017
Stary 2018-01-04, 17:04   #3475
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Półspiochy i bodziaki mam takie same, fajne są
A czapeczki w jakich cenach maja? sa jeszcze jakies przeceny?

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Chociaz te czapeczki niektore są chyba z pepco? te 2 pierwsze polspiochy tez? Czy tesco?
Tak, część Tesco, część z pepco i bodziaki w Smyku ale to w tych wielopakach , tak żeby były w razie czego, bo nastawiam się na pajace w pierwszym okresie.
Czapka grubsza z cocodrillo za 25zł
A czapeczki po 10zł chyba, nie pamiętam dokładnie.
Są przeceny jeszcze.
Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
Czarodziejka, śliczne te ubranka dzięki Tobie sobie uświadomiłam, ze nie mam grubej czapki!
A że masz po synku to sie nie liczy. I tak musiałaś dokupić sporo, a ogarnęłaś szybko bede brac z Ciebie przykład.

Dzięki temu, ze robicie swoje podsumowania ilości ubranek, wiem, że az tak bardzo nie poszalalam choć w pierwszej chwili po podliczeniu byłam przerażona.

Tak mi sie z domu wyjsc nie chciało na SR. Taki miałam pierwszy kanapowy dzien w tym tygodniu, że zaśmierdlam prawie w domu

No właśnie dziś to sobie uświadomiłam , że jeszcze czapka na spacery

Stary 2018-01-04, 17:05   #3476
Mecassie
Zakorzenienie

Torrence ten rożek https://www.bololo.pl/product-page/rożek-niemowlęcy
tylko że w tym materiale

Stary 2018-01-04, 17:06   #3477
Mecassie
Zakorzenienie

IMG_20180104_170355.png

Stary 2018-01-04, 17:07   #3478
lelowa
Zakorzenienie

Ale macie pajacow Chyba tylko ja z nich nie bede korzystac na poczatku
Stary 2018-01-04, 17:08   #3479
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Asiula super że wyniki masz dobre
Julietta za brak przeciwwskazań do sn
Czarodziejka piekne ubranka
Moja mała spi. Zaraz ja budze, bo potem balanga do nocy

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-04, 17:10   #3480
lelowa
Zakorzenienie

Kiwi to i tak dlugo spi, o ktorej zasnie ci na noc? Moja jakby spala do 17 to przynajmniej do 23 mam balange

Wlasnie julietta gratki za brak przeciwwskazan
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości