Rossman - część III - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-26, 22:15   #1501
pejtoon
Zakorzenienie

Dot.: Rossman - część III

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
niqi, to nie jest tak, że ja myję tylko i wyłącznie co 5-7 dni - jeśli jest gorąco tak jak teraz i skóra na głowie mi się poci, to wiadomo, że myję włosy częściej, bo źle się z takimi czuję. Chciałam tylko napisać, że nie mam problemu z przetłuszczającymi się włosami i bez problemu moje włosy w bardzo dobrym stanie utrzymują się przez kilka dni

Moja kuzynka myła włosy codziennie rano przed wyjściem do szkoły i niestety włosy przyzwyczaiły się do tego w takim stopniu, że wieczorem miała je już strasznie przetłuszczone
ja też tak miałam, myłam codziennie, az w końcu tego samego dnia wieczorem były juz beznadziejne. Teraz obcięłam końcówki, i myję je co 2 dzień, trochę ożyły ... i nawet 2 dnia już nie sa przetłuszczone

KRAINA PAPIERU - zapraszam !
pejtoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 23:02   #1502
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Może wypróbuję któryś z tych szamponów - a nuż będą dobre dla moich włosów

Moje włosy nigdy się nie przetłuszczały. Mam nadzieję, że nie odbierzecie tego, jako przykład niedbalstwa o siebie, ale... ja włosy myję, co 5-7 dni - nie ma potrzeby bym robiła to częściej.
Jak ja Ci zazdroszczę! Zresztą widzę że wielka fala zazdrości przeszła przez wątek po Twoim poście
U mnie aktualnie włosy wyglądają dobrze 2 dni, trzeciego już się robi nieciekawie, ale jak nie mam żadnego ważnego wyjścia to staram się je "przetrzymać" bo nie chce ich przyzwycziać do mycia co 2 dni.

Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość
nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze
moje maksymalnie 2 dni moge "nosic", trzeciego dnia wygladaja tragicznie

a ja na KWC znalazlam szampon normalizujacy do przetluszczajacych sie wlosow Joanny, seria: z apteki babuni czy cos w tym stylu i zamierzam go wyprobowac, bo tani a ma duzo dobrych opinii
Zainteresowałaś mnie tym szamponem Chyba też się na niego skuszę.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 23:10   #1503
cypressangel
Zakorzenienie

Arrow Dot.: Rossman - część III

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Jak ja Ci zazdroszczę! Zresztą widzę że wielka fala zazdrości przeszła przez wątek po Twoim poście
U mnie aktualnie włosy wyglądają dobrze 2 dni, trzeciego już się robi nieciekawie, ale jak nie mam żadnego ważnego wyjścia to staram się je "przetrzymać" bo nie chce ich przyzwycziać do mycia co 2 dni.
cashmere, gdybym miała piękne, zdrowe włosy to może i byłoby czego zazdrościć, ale im naprawdę wiele brakuje do ideału To, że się nie przetłuszczają to jak na razie jedyny ich +

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 23:18   #1504
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
cashmere, gdybym miała piękne, zdrowe włosy to może i byłoby czego zazdrościć, ale im naprawdę wiele brakuje do ideału To, że się nie przetłuszczają to jak na razie jedyny ich +
Doskonale rozumiem
Ale jak ma się wrażenie że musi się non stop myć włosy, a w moim przypadku gdy są długie gęste i kręcone więc trochę zachodu przy tym jest, to jak ktoś pisze coś takiego to wydaje się to być niesamowite

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 23:29   #1505
aksalotl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
a w moim przypadku gdy są długie gęste i kręcone więc trochę zachodu przy tym jest
a co się na ten zachód składa? co z nimi robisz, jak je pielęgnujesz? Mnie moje ostatnio trochę kłopotów sprawiają, a żeby nie było totalnego off topu- dlaczego nie ma balsamu do włosów kręconych z nivea w rossmannie (jest w carrefourze)?
aksalotl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 09:05   #1506
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aksalotl Pokaż wiadomość
a co się na ten zachód składa? co z nimi robisz, jak je pielęgnujesz? Mnie moje ostatnio trochę kłopotów sprawiają, a żeby nie było totalnego off topu- dlaczego nie ma balsamu do włosów kręconych z nivea w rossmannie (jest w carrefourze)?
jak dla mnie ten balsam do kompletny niewypal.
ja nie mam problemu z wlosami, bo w sumie nie mam mocnych lokow ani prostych ,tylko falowane, nie susze wlosow do pielegnacji uzywam w sumie tego co w domu- szampon i odzywka najczesciej do wlosow zniszczonych- boto mojej mamy a pozniej nakladam pomaranczowe serum z avonu i spinam gumka i pozniej wlosy mi sie same ukladaja
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 09:28   #1507
dygotka8
Zakorzenienie

witam.
przypomniało mi się...na przesuszone i zniszczone włosy farbowaniem polecam maseczkę vax cosmetics-można ją kupić tylko w aptece,ale na prawdę jest super!
kiedyś jej używałam,ale przerzuciłam się na szmpon loreal intene repair(pół litra używam od grudnia i zużyłam dopiero połowę,a myję co 2-3 dzień!!!-taki wydajny jest)
i od czasu do czasu używam maseczki z tej serii,ale nie za często bo jak to maseczka-obciąża włosy i wtedy szybciej się przetłuszczają,są obciązone,ale też odżywione

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1638

tak więc prócz tego szamponu używam też jeszcze płynnego jedwabiu i żadnych innych odżywek tak więc niestety w rossmanie nie dostanę tych kosmetyków do włosów które lubię najbardziej

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 09:51   #1508
cochonnetta
Wtajemniczenie

oj z włosami to ja mam przeokropny problem. Przetłuszczają się bardzo szybko, już tego samego dnia wyglądają nieciekawie, a od ucha są mega suche . Wypadają. Takie ni proste ni kręcone, tzn w sumie zależy jak im się spodoba, każdego dnia inaczej . a pielęgnacja ich zamuje mi tyle czasu i pieniędzy, ze chyba nie zlicze aktualnie pielęgnuje je tak : : myję szamponem dla dzieci, potem osławiona na wizażu Gloria lub też odżywka pantene (męczę ją męcze i nie mogę wymęczć ), często też jakieś maski naturalne z olejku kokosowe, rycynowego, nafty kosmetyczne, żółtka. Chociaż ostatnio nie miałam czasu . Dzisiaj podetnę końcówki i postaram się myć co drugi dzień zobaczymy co z tego wyjdzie

Przepraszam za OT

swoją drogą jakie produkty do włosów polecacie z Rossmanna ?
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 10:03   #1509
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cochonnetta Pokaż wiadomość
oj z włosami to ja mam przeokropny problem. Przetłuszczają się bardzo szybko, już tego samego dnia wyglądają nieciekawie, a od ucha są mega suche . Wypadają. Takie ni proste ni kręcone, tzn w sumie zależy jak im się spodoba, każdego dnia inaczej . a pielęgnacja ich zamuje mi tyle czasu i pieniędzy, ze chyba nie zlicze aktualnie pielęgnuje je tak : : myję szamponem dla dzieci, potem osławiona na wizażu Gloria lub też odżywka pantene (męczę ją męcze i nie mogę wymęczć ), często też jakieś maski naturalne z olejku kokosowe, rycynowego, nafty kosmetyczne, żółtka. Chociaż ostatnio nie miałam czasu . Dzisiaj podetnę końcówki i postaram się myć co drugi dzień zobaczymy co z tego wyjdzie

Przepraszam za OT

ja niestety nie znam żadnych skutecznych szamponów które byłyby dobre dla przetłuszczających się włosów...najlepiej to iść do dobrego fryzjera i żeby polecił mógł coś z górnej półki?ale nie kupować od razu u fryzjera,ale dowiedzieć się jak najwięcej i poszukać na allegro
na przetłuszczające się włosy spróbuj po umyciu spłukać włosy letnią wodą z 1-2 łyżkami octu na 2-3 litry wody.ostatnie płukanie,fakt,że włosy o takim płukaniu nie pachną cudnie,ale warto się poświęcić.możesz zapytać mamy albo babci ile dokładnie octu trzeba dać bo nie może być za mocne stężenie.włosy potem super lśnią a może spróbuj zamienić odżywkę na jedwab?przynajmniej na jakiś czas-zobaczysz czy włosy będą Ci się rzadziej przetłuszczały po zastąpieniu odżywki jedwabiem??

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 10:27   #1510
ka_tula
Raczkowanie

dobrze też jest płukać włosy w naparze ze skrzypu polnego (chłodnym)
ka_tula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 11:47   #1511
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
witam.
przypomniało mi się...na przesuszone i zniszczone włosy farbowaniem polecam maseczkę vax cosmetics-można ją kupić tylko w aptece,ale na prawdę jest super!
kiedyś jej używałam,ale przerzuciłam się na szmpon loreal intene repair(pół litra używam od grudnia i zużyłam dopiero połowę,a myję co 2-3 dzień!!!-taki wydajny jest)
i od czasu do czasu używam maseczki z tej serii,ale nie za często bo jak to maseczka-obciąża włosy i wtedy szybciej się przetłuszczają,są obciązone,ale też odżywione

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1638

tak więc prócz tego szamponu używam też jeszcze płynnego jedwabiu i żadnych innych odżywek tak więc niestety w rossmanie nie dostanę tych kosmetyków do włosów które lubię najbardziej
Używałam Waxa, ale niestety nic nie pomógł moim włoskom Stwierdzam, że po jego użyciu miałam jeszcze gorsze siano na głowie - zużyłam pół 240 g słoiczka i teraz kurzy się na półce, bo jakoś nie mam ochoty znowu go aplikować. U mnie jak widać Wax okazał się zupełnym niewypałem.
Cytat:

Przepraszam za OT

Co to jest ta Gloria? - pierwszy raz o niej słyszę
Ja też używałam nafty kosmetycznej - całkiem dobrze działała na moje włosy, denerwowało mnie jedynie jej dość czasochłonne zmycie

Stary 2008-06-27, 11:53   #1512
00aga00
Wtajemniczenie

Mnie też Wax nie oczarowal, zuzylam jeden pojemniczek i bez rewelacji... Mam ochote sprobowac znowu, ale sama nie jestem przekonana...
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 12:00   #1513
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez mańcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogłybyście polecić mi jakąś dobrą, ale nie za drogą odżywkę do paznokci? Miesiąc temu ściągnęłam tipsy, pazurki odrosły, ale są bardzo miękkie i nierówne. Chcę je wzmocnić i doprowadzić do lepszego wyglądu. Co polecacie?
Polecam odżywki Lovely, ja je bardzo lubię.

Gloria: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8627
Stary 2008-06-27, 12:00   #1514
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
oj z włosami to ja mam przeokropny problem. Przetłuszczają się bardzo szybko, już tego samego dnia wyglądają nieciekawie, a od ucha są mega suche . Wypadają. Takie ni proste ni kręcone, tzn w sumie zależy jak im się spodoba, każdego dnia inaczej .
ja mam to samo: przetluszczaja sie u nasady bardzo szybko, od wysokosci ucha do konca sa strasznie suche wypadaja. i tez sa krecono-falowane, czyli takie nijakie, wiec najczesciej katuje je prostownica.
uzywam szamponu [roznych], pozniej odzywki pantene [mi akurat sluzy], pozniej suszarka, prostownica, lakier. zamierzam kupic z loreala hot liss do prostowania.

co do rossmanna - juz chyba nie pojde przez najblizsze 3 miesiace, bo za tydzien najpozniej wyjezdzam, a kasy nie mam.. w mojej miescinie niestety go nie ma

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 12:11   #1515
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
fakt, fajne są.

ja polecam tę:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12430
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 12:19   #1516
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

Gloria: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8627
Dziękuję za link W Rossmannie kupię tę maskę?

Stary 2008-06-27, 12:26   #1517
cochonnetta
Wtajemniczenie

Cytat:
Używałam Waxa, ale niestety nic nie pomógł moim włoskom Stwierdzam, że po jego użyciu miałam jeszcze gorsze siano na głowie - zużyłam pół 240 g słoiczka i teraz kurzy się na półce, bo jakoś nie mam ochoty znowu go aplikować. U mnie jak widać Wax okazał się zupełnym niewypałem.

Co to jest ta Gloria? - pierwszy raz o niej słyszę
Ja też używałam nafty kosmetycznej - całkiem dobrze działała na moje włosy, denerwowało mnie jedynie jej dość czasochłonne zmycie
Na fryzjerskim jest cały watek o glorii . Mnie ona tak średnio odpowiada tzn ona bardzo wygładza włosy i sprawia, ze sa mięciutkie , więc jeżeli prostuje to jest ok, ale jeżeli zostawiam do wyschnięcia to średnio bo wtedy są własnie takie nijakie. Już chyba wolę, zeby były suche ale się kręciły.

a co do Waxa to, którego stosowałaś ? podobno ten zagraniczny jest kiepski , za to Moc Natury super. Musze własnie spróbować

Cytat:
Dziękuję za link W Rossmannie kupię tę maskę?
niestety nie, w ogóle bardzo trudno ją dostać. Jedynie przez internet i w Auchanie
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 12:36   #1518
Nillette Flow
Raczkowanie

Dziewczyny, jak to jest z dostępnością Siarkowej Mocy Barwy w Rossmannie? Będa problemy? Chcialabym kupić sobie krem matujący. Jest lato, zaczełam się świecić...

Jeśli chodzi o przetłuszczanie się włosów, to latami starczalo mi mycie raz na co najmniej 5-6 dni. Może to dlatego, że mam cienkie włosy, a mama, kiedy byłam małą dziewczynką nauczyła mnie mycia włosy tylko w soboty (to wystarczalo, naprawdę)
Moje włosy męczyły mnie wypadaniem i swoja suchością, więc cały rok 2007 spędziłam na pracy nad nimi. Częstsze mycie było naturalne, bo nakładałam rożne mazidła. Nawet jak dawała włosom odsapnąć od tego wszystkiego to myłam włosy raz na 4 dni.
Po tym jak dalam sobie wyprostować włosy na sylwestra, tak w 2008 wlsy przetłuszczając mi się dużo szybciej, powiedzmy 2 dni obchodzę. Ostatnio jednak pomagają mi maski z Joanny (naturia)
Nillette Flow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 12:48   #1519
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Na fryzjerskim jest cały watek o glorii . Mnie ona tak średnio odpowiada tzn ona bardzo wygładza włosy i sprawia, ze sa mięciutkie , więc jeżeli prostuje to jest ok, ale jeżeli zostawiam do wyschnięcia to średnio bo wtedy są własnie takie nijakie. Już chyba wolę, zeby były suche ale się kręciły.

a co do Waxa to, którego stosowałaś ? podobno ten zagraniczny jest kiepski , za to Moc Natury super. Musze własnie spróbować

niestety nie, w ogóle bardzo trudno ją dostać. Jedynie przez internet i w Auchanie
Zaraz zajrzę na forum fryzjerskie, recenzje w KWC już przeczytałam
U mnie Auchan nie ma, więc pozostaje mi zakup internetowy

Używałam Henna Treatment Wax For Blondes Richards & Appleby Ltd.

Wax L'biotica widziałam kiedyś w Euro Aptece w promocji, ale nie kupiłam.
Dałam jedynie znać o promocji w wątku o Waxie i widziałam tam, że dużo dziewczyn chwaliło tę odżywkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-27, 12:51   #1520
istari
Paul's girl

Cytat:
Napisane przez Nillette Flow Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak to jest z dostępnością Siarkowej Mocy Barwy w Rossmannie? Będa problemy? Chcialabym kupić sobie krem matujący. Jest lato, zaczełam się świecić...

Jeśli chodzi o przetłuszczanie się włosów, to latami starczalo mi mycie raz na co najmniej 5-6 dni. Może to dlatego, że mam cienkie włosy, a mama, kiedy byłam małą dziewczynką nauczyła mnie mycia włosy tylko w soboty (to wystarczalo, naprawdę)
Moje włosy męczyły mnie wypadaniem i swoja suchością, więc cały rok 2007 spędziłam na pracy nad nimi. Częstsze mycie było naturalne, bo nakładałam rożne mazidła. Nawet jak dawała włosom odsapnąć od tego wszystkiego to myłam włosy raz na 4 dni.
Po tym jak dalam sobie wyprostować włosy na sylwestra, tak w 2008 wlsy przetłuszczając mi się dużo szybciej, powiedzmy 2 dni obchodzę. Ostatnio jednak pomagają mi maski z Joanny (naturia)
w rossmanie nie ma tej serii. poszukaj w aptekach
istari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 12:59   #1521
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam to samo: przetluszczaja sie u nasady bardzo szybko, od wysokosci ucha do konca sa strasznie suche wypadaja. i tez sa krecono-falowane, czyli takie nijakie, wiec najczesciej katuje je prostownica.
uzywam szamponu [roznych], pozniej odzywki pantene [mi akurat sluzy], pozniej suszarka, prostownica, lakier. zamierzam kupic z loreala hot liss do prostowania.

co do rossmanna - juz chyba nie pojde przez najblizsze 3 miesiace, bo za tydzien najpozniej wyjezdzam, a kasy nie mam.. w mojej miescinie niestety go nie ma
Pani ćma, a jaki stosujesz aktualnie kosmetyk do prostowania? Bo pamiętam, że miałaś jakiś przetestować wtedy, kiedy ja kupiłam hot lissa i miałysmy porównać
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2008-06-27, 13:00   #1522
alisska
Raczkowanie

Napewno "Siarkowa moc" jest w Naturze, przynajmniej ja tam kupowałam
alisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 13:07   #1523
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
szukałam tej serii w R., ale nie znalazłam. sądzę, że szybciej znajdziemy ten krem w aptekach.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 13:23   #1524
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie sie wydaje, ze widzialam ten krem w rossmannie, zreszta sama sie nad nim zastanawialam

Ago, mialam jakis fluid z Joanny ale to cholerstwo bylo i wywalilam do smieci, od jakiegos czasu niczego nie stosuje i przymierzam sie do hot lissa, fajny?

lece na KWC poczytac o tej tajemniczej glorii

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 13:25   #1525
AryaxD
Wtajemniczenie

Siarkowa Moc jest chyba dostepna w aptece.Podobno dobry jest z niej jakiś krem, nie pamietam już który...
Stary 2008-06-27, 13:31   #1526
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Ago, mialam jakis fluid z Joanny ale to cholerstwo bylo i wywalilam do smieci, od jakiegos czasu niczego nie stosuje i przymierzam sie do hot lissa, fajny?
Fakt, ten fluid prostujący jest kiepski, miałam go kiedyś klej jakiś, nieporozumienie.
A Hot liss jest w porządku Aktualnie stosuję go po nałożeniu odrobiny mleczka zwiększającego objętość Sunsilka i zdają egzamin Chyba za krótko, aby mówić, czy hot liss chroni skutecznie włosy, ale jestem 1,5 miesiąca po obcięciu włosów, codziennie/co drugi dzień suszę wlosy lub prostuję i NIE MAM ROZDWOJONYCH KOŃCÓWEK Rekordowy czas, wcześniej zaczynały się rozdwajać po tygodniu od obcięcia. Aha, dodatkowo łykam Bellissę, może to też częściowo jej zasługa
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2008-06-27, 14:18   #1527
aksalotl
Zadomowienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8017742]jak dla mnie ten balsam do kompletny niewypal.
ja nie mam problemu z wlosami [/quote]

Szczęściara; a czym balsam zawinił?

Dziewczyny, dostanę to cudo w rossmannie?
aksalotl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 14:54   #1528
Ani@1987
Rozeznanie

Cytat:
Nie ma tego kremiku, ani nic innego z tej serii na pewno

U mnie te włoski tłuste u nasady normalne na długości, bo mam krótsze-jak miałam długie to końcówki miałam przesuszone...
Niestety muszę myc codzienniebo od głowy sie okropnie przetłuszczają, a do tego mam wrażliwą skórę głowy i nie jest łatwo...ale w sumie przyzwyczaiłam sie do codziennego mycia-różnymi szampanami, ale lepsze są te przezroczyste a nie kremowe.
Ale w moich włosach lubię ich naturalny ciemny kolor i to że sa proste-kiedyś fryzjerka dziwiła sie ze nie są prostowane prostownicą
Zajrzałam dziś do rossmana po maszynkę do golenia na prezent dla moje TŻ a wyszłam z:
-przewidzianą maszynką i wkładami(oj dużo mnie to kosztowało)
-dezodorantem do stóp tej firmy dla rossmana-atki duzy niebieski za jedyne 3.99 (nie mogla sie oprzeć bo czytałam tu chyba ze bardzo dobry)
-herbatką tez tą dla Rossmana za 2.99-chyba jakaś nowa w takicm pomarańczowym opakowaniu-korzenna AYURVEDA-Magia Orientu
-2 fitelle(cynamonowa i tropikalna)
-batonem Corny(do maszynki dla TZ)
Stary 2008-06-27, 15:52   #1529
off-wietrzka
Rozeznanie

witam!
to mój pierwszy post w tym wątku, chociaż już od kilku go dni śledzę...

i już stałam się ofiarą waszych zachwytów - na wczorajszych zakupach w realu skusiałam się na kilka opakowań Fitelli (chociaż za musli to ja nie przepadam - wolę płatki...). nie wiem jak w rossmanie, ale tam wybór smaków był duży i cena przystępna (0,89 PLN/szt.)
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 16:55   #1530
201707171013
Konto usunięte

Użyłam wczoraj po raz pierwszy hitu Rossmannoholiczek - Sorai biostymulacji. Dzisiaj mam ładnie wygładzoną cerę
201707171013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości