Panny Młode 2009 cz. III - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-27, 15:20   #2641
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Rosette, przykro mi z powodu kolegi.
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jaga ten fotograf nosi moje nazwisko! ihihih
Kruk to nie nazwisko a pseudonim artystyczny.
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
pierwszy stopień w awansie zawodowym to nie nauczyciel stazysta, bo nim jest osoba co przychodzi na wrzesniowe praktyki. ja takie oczy i sie pytam to w takim razie jak się nazywa pierwszy stopień nauczyciela?? a ona "no nauczyciel"
yyyy. Niela ta babeczka Kurcze, stazysta to stazysta a praktykant to praktykant... Nawet u mnie jest stazysta i praktykant...

Cytat:
Kliwia bede pamietała
a nam zostało... liczę ... 401
Poprawie Cie. Zostalo 400 dni. Mozesz sprawdzic w moim podpisie.
Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
A tak z zupełnie innej beki. Zaczynam kompletować bieliznę na podróż poślubną. Coby mój przyszły mąż miał dużo wrażeń
Na pierwszy rzut wyuzdany komplet. Aż się wstydzę dawać linka hehe
Ja tez mam pare typow. Ma pare takich przezroczystych koszulek w domu, ale po co mi one, skoro spie zawsze nago. Jakos TZ sie do tego widoku tak przyzwyczail, ze chcialm mi kupic zwiewna, seksi koszulke, ktorych ja mam dosc sporo. No i zalozylam jedna z nich (skoro chcial). Gdy tylko weszlam do lozka on ja ze mna zdjal. To po cholere zakladalam?

Cytat:
No nie wiem, nie wiem. Pomyślicie, że jestem niegrzeczna albo coś w ten deseń
No dobra, ale ostrzegałam!
http://www.sklep.lupoline.pl/model,1059.html
No, no, no. Ja bym sie nie odwazyla takiej koszulki nalozyc. Moje obwisle cycochy nieciekawei by wygladaly Mam w domu przebranie pokojowki. Lezy od ponad roku w szafie. TZ mnie jeszcze w nim nie widzial

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 16:12   #2642
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
hej

a oto typy sukienek
marti co do sukienek to rozgladam sie za podobnymi sczezgolnie 1i 4
slodka corcia

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jaga ten fotograf nosi moje nazwisko! ihihih

a myślałam dziś, że padnę!!!!!!!!!!!!!
Tż, razem z sukienką zaniósł do pralni marynarkę [ w zasadzie nie planowałam już jej założyć, i w ogóle na straty] wisiała sobie ładnie na wieszaczku i czekała aż ją zapakuję do szafy
Jakie było moje przerażenie, gdy zmieniając wieszaki zobaczyłam że nie ma guzików!!!
Zostały oderwane, pierwsza myśł, ok są w kieszonce odpadły przy czyszczeniu, ale nie ma!
Jak ja dziś wpadnę tam odebrać sukienkę to chyba nie pozbierają się w tej pralni!
A tż nawet nie sprawdzał czy jest cała czy nie, odebrał i przyniósł do domu
No kto by pomyślał!

Ciekawe jak będzie wyglądać sukienka, marynarka jakaś szara jest, to już lepiej sama ją w vanishu uprałam.
Normlanie porażka.
Jak z kiecką będzie coś nie tak, to po proszę o zwrot pieniędzy za uszkodzony ciuch normlanie.
A Tż prawnik, to będzie wiedział co mówić.

Normlanie cały dzień będę o tym myślała :/

marti86 córa śłiczna!
ja jak zanioslam taty garnitur do czysczenia to byl lepszy numer - guziki w spodniach i marynrce byly wtopione w material... wiec wiesz ostatecnzie u ciebie mozna przyszyc.. u mnie dzien przed slubem kuzynki gdy mamma to odkryla byla akcja zdrapywania guzikow.. na sczezscie niezostala dziura..

Madzialenka wiem o czym mowisz bo nas informowali na studiach ze jesli ktos niebedzie mial wpisanego wczesnoszkola I Wych Przedszkolne w tytule to moze niedostac pracy na szcezscie my taki tytul dostaniemy.. dla mnie to nie ma roznicy szczegolnie ze praktyki sie odbywa tez w przedszkolu ale podobno sam wpis ze mialas praktyki niewystarcza.. mam nadzieje ze u ciebie na dyplomie to uwzgledniom. Wczesniejsze roczniki mialy problem z otrzymaniem pracy nawet jesli ktos mial wczesnoszkolna Z przedszkolna - potrafili sie w przedskzolach o głupie Z spierac bo costamn.. wiec wsyztko zalezy na kogo trafisz.. dla niektorych to nie ma znaczenia ale dla bardziej upierdliwycxh to mzoe wykluczyc..
Stary 2008-06-27, 16:18   #2643
popscene
Wtajemniczenie

Jaga jeśli chodzi o tę calą bieliznę, to wiem że pomysl nie glupi. Po prostu czasem TŻ prosi mnie o to, żebym zalożyla jakąś fajną koszulkę, jak on to mówi Więc jestem pewna, że zda to u mnie egzamin hehe
Stary 2008-06-27, 16:19   #2644
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
byłam dzis na tej rozmowie o prace. zaraz wam wkleje co napisalam na innym wątku na ten temat bo juz z tego wszytskiego nie chce mi sie tego pisac jeszcze raz
"a moja komisja w przedszkola to jakies niekompetentne babki chyba
poszlam a one na poczatke jaka jest moja specjalnosc (jakby kurde w CV tego nie widziały ) wiec im mówie, ze wczesna edukacja zintegrowana. a te"aaaa to pani nie moze uczyc w przedszkolu??" mówie , ze moge. bo na dyplomie będzie napisane, że mam uprawnieniena do nauczania zarowno w przedszkolu jak i w szkole. poza tym miałam praktyki w obu tych miejscach i bez odpowiednich kwalifikacji przeciez by mi na to nie pozwolili,. a one"ale w nazwie specjalnosci nie ma tego napisanego" hmmm mówie, ze wczesna edukacja to jest przeciez nauczanie poczatkowe jak i nauczanie przedszkolne. a te do mnie"a to powinno byc tak w nazwie specjalnosci napisane" myslalam, ze padne. i nawet z nimi nie pogadałam. po raz pierwszy się z czyms takim spotkałam, bo żadna moja koleznaka z grupy nie miała z tym problemu i normalnie dostały pracę a te kobietki przebily wsyztsko hehe. i wyszlam wkurzone bo kurde dupe człowiekowi zawracaja jak wszytsko w CV mają. no nic. czyli plan wyjazd na 10 miesięcy dalej aktualny. TZ powiedział, ze pocieszy jak dzis przyjdzie ale czuje, ze ten cwaniaczek sie cieszy ze nie bedziemy tam jechac tylko na smae wakacje. i wiecie co?? ja chyba tez sie ciesze"
Co za babska wredne, też bym się wkurzyła. Ja też dzisiaj miałam iść na rozmowę na 16. ale dostałam wcześniej telefon, że babka nie może dojechać dzisiaj i przełożyła spotkanie na jutro.

Cytat:
Napisane przez Króliczka Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Dołączam do wątku!
I od razu małe pytanie: planujemy ślub w przyszłe wakacje i chcemy zacząć wszystko już załatwiać, bo narzeczony pracuje poza Lubliniem, więc dojazdy trochę komplikują sprawę.
Czy nie jest jeszcze za wcześnie? Chodzi mi generalnie o sprawy w kościele bo sala i zespół to wiadomo że już. Ja nawet wyciągnęłam swój akt chrztu. Czy możemy się w najbliższych dniach udać do kancelarii celem spisania protokołu?
Witaj

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Bardzo mi przykro. Dziewczyny, jak tam piszecie, że tak szybko atakuje rak i to niespodziewanie i najczęściej młode zdrowe wcześniej osoby, to mnie aż ciarki przechodzą. Teraz jest nam tak cudownie, mamy swoich TŻ, całe życie przed sobą a tu taki nowotwór i wszystko się kończy, bardzo smutne...

Cytat:
No nie wiem, nie wiem. Pomyślicie, że jestem niegrzeczna albo coś w ten deseń
No dobra, ale ostrzegałam!
http://www.sklep.lupoline.pl/model,1059.html
Wow, niezłe wdzianko, bardzo odważne

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
No, no, no. Ja bym sie nie odwazyla takiej koszulki nalozyc. Moje obwisle cycochy nieciekawei by wygladaly Mam w domu przebranie pokojowki. Lezy od ponad roku w szafie. TZ mnie jeszcze w nim nie widzial
Jaga, to na co Ty czekasz? musisz wreszcie założyć:P

Dziewczynki, jutro jadę z mamą do Wrocławia do salonu Lisa Ferrera przymierzyć moją wymarzoną suknię ślubną. Jest w przecenie za 999zl (wcześniejsza cena to 3300zl). Już nie mogę się doczekać, ale mam takie obawy, że nie będzie mi pasować, że coś będzie nie tak, a ja się tak napaliłam. Przy umowie biorą zaliczkę 300zl, myślicie, że suknia mogłaby leżeć w salonie do samego ślubu przez rok, a później przed ślubem zrobią poprawki krawieckie?? Biorę aparat to może wkleje wam fote jak wyglądam hehe
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 16:22   #2645
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dziewczynki, jutro jadę z mamą do Wrocławia do salonu Lisa Ferrera przymierzyć moją wymarzoną suknię ślubną. Jest w przecenie za 999zl (wcześniejsza cena to 3300zl). Już nie mogę się doczekać, ale mam takie obawy, że nie będzie mi pasować, że coś będzie nie tak, a ja się tak napaliłam. Przy umowie biorą zaliczkę 300zl, myślicie, że suknia mogłaby leżeć w salonie do samego ślubu przez rok, a później przed ślubem zrobią poprawki krawieckie?? Biorę aparat to może wkleje wam fote jak wyglądam hehe
a jaki ma numer ta suknia to sobie zobaczę na necie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 16:23   #2646
eseska
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki! Ja tez mam do ślubu jeszcze równy roczek a o tej godzinie to będę już w kościele - a może nawet po przysiedzę bo ślub o 16. Juz sie nie mogę doczekać! Ale miałam dziś przygodę aż mi serce stanęło - zgubiłam PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY! Ale po kolei! Ja pracuje oprócz szkoły jeszcze na świetlicy i właśnie dziś robiliśmy różne rzeczy z papieru i kleiliśmy to klejem z mąki - w takim wielkim garczku go robimy, więc jak w domu się zorientowałam, że go nie mam to łzy w oczach przeszukałam dom i pomyśłałam może w tym kleju? To pędem do pracy, dobrze ze blisko, i sru ręke w klej i szukanie - nie ma. Tu juz miałam dość. Ale na szczęście sie znalazł- przypomniałam sobie ze dawałam dzieciom klocki lego i znalazł sie w tych klockach. Kamień z serca!:ju pi:I to jeszcze dziś - na rok przed. W ogóle sie zdziwiłam jak mogłam go zgubic bo raczej nie jest lużno i to była pierwsza i mam nadzieję ze ostatnia taka sytuacja. Ale Tz chyba nie powiem.
A w ogóle to myslicie ze to może jakis znak, ze własnie dziś. Ja to w takie rzeczy nie wierze, ale przez moment taka myśl przeleciała mi przez głowe.

Rosette! - wspólczuje! Nie wiem co wiecej powiedzieć.

Popscene! - no no Twoj Tz to Cie pozre jak Cie w tym zobaczy!
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 16:28   #2647
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki! Ja tez mam do ślubu jeszcze równy roczek a o tej godzinie to będę już w kościele - a może nawet po przysiedzę bo ślub o 16. Juz sie nie mogę doczekać! Ale miałam dziś przygodę aż mi serce stanęło - zgubiłam PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY! Ale po kolei! Ja pracuje oprócz szkoły jeszcze na świetlicy i właśnie dziś robiliśmy różne rzeczy z papieru i kleiliśmy to klejem z mąki - w takim wielkim garczku go robimy, więc jak w domu się zorientowałam, że go nie mam to łzy w oczach przeszukałam dom i pomyśłałam może w tym kleju? To pędem do pracy, dobrze ze blisko, i sru ręke w klej i szukanie - nie ma. Tu juz miałam dość. Ale na szczęście sie znalazł- przypomniałam sobie ze dawałam dzieciom klocki lego i znalazł sie w tych klockach. Kamień z serca!:ju pi:I to jeszcze dziś - na rok przed. W ogóle sie zdziwiłam jak mogłam go zgubic bo raczej nie jest lużno i to była pierwsza i mam nadzieję ze ostatnia taka sytuacja. Ale Tz chyba nie powiem.
A w ogóle to myslicie ze to może jakis znak, ze własnie dziś. Ja to w takie rzeczy nie wierze, ale przez moment taka myśl przeleciała mi przez głowe.

Rety, to mialaś akcję. Ja to bym się poryczala i zadzwonila do TŻta się wyżalić a w międzyczasie dostalabym zawalu serca hehe. Tak w ogóle to mój pierścionek jest dosyć luźny i muszę uważać na niego.
Myślę, że nie masz się czym przejmować i to na pewno nic nie znaczy
Stary 2008-06-27, 16:29   #2648
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość

Najweazniejsze, że znalazłaś. A to, że rok przed to zwykły zbieg okoliczności:P

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a jaki ma numer ta suknia to sobie zobaczę na necie
Demetrios 896
Stary 2008-06-27, 16:32   #2649
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

Demetrios 896
a możesz napisać na jakies ulicy we wro jest ten salon

Stary 2008-06-27, 16:33   #2650
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
a możesz napisać na jakies ulicy we wro jest ten salon
A co chcesz mi sprzątnąć suknie sprzed nosa?? hehe
Stary 2008-06-27, 16:33   #2651
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Jaga jeśli chodzi o tę calą bieliznę, to wiem że pomysl nie glupi. Po prostu czasem TŻ prosi mnie o to, żebym zalożyla jakąś fajną koszulkę, jak on to mówi Więc jestem pewna, że zda to u mnie egzamin hehe
Nie, no moj tez poprosil o zalozenie takiej koszulki. Tylko po co ja zakladalam, skoro zaraz ja zdjal.
Cytat:
Jaga, to na co Ty czekasz? musisz wreszcie założyć:P
Nie, no kiedys zaloze, tylko TZ bedzie musial jeszcze poczekac, bo rodzinka mi sie zjechala...

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-27, 16:35   #2652
anuulaa
Wtajemniczenie

Kaska, tu masz sukienki objęte promocją
http://www.lisaferrera.pl/informatio...fb9&info_id=25
Stary 2008-06-27, 16:38   #2653
Ashleee
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
witam jak tam przygotowania
Wszystko powoli udaje nam się załatwiać, mamy już zarezerwowany dworek pod miastem, zespoł i fotografa, teraz zastanawiamy się nad kamerzystą...
Jeszcze dużo do załatwienia ale ja się nie strasuję
Ashleee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 16:39   #2654
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Nie, no moj tez poprosil o zalozenie takiej koszulki. Tylko po co ja zakladalam, skoro zaraz ja zdjal.
Chodzi o to, żeby sobie popatrzyl, a co później zrobi to już inna sprawa, bo i tak i tak będzie nakręcony
Stary 2008-06-27, 16:39   #2655
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
A co chcesz mi sprzątnąć suknie sprzed nosa?? hehe
nie szczerze to nie mój typ ja chcę coś delikatniejszego, ale przeszłabym się do tego salonu ale to dopiero jak cos we wrzesniu bo TZ nie będzie cvały lipiec i sierpień

Stary 2008-06-27, 16:42   #2656
kaska87
Zakorzenienie

ja chcę cos mniej więcej takiego ale podkreslam mniej wiecej i białe
http://www.lisaferrera.pl/product_in...89bc4b1c0d0e36

http://www.lisaferrera.pl/product_in...89bc4b1c0d0e36

Stary 2008-06-27, 16:46   #2657
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
nie szczerze to nie mój typ ja chcę coś delikatniejszego, ale przeszłabym się do tego salonu ale to dopiero jak cos we wrzesniu bo TZ nie będzie cvały lipiec i sierpień
Tylko we wrześniu już może nie być wyprzedaży, następna za rok w czerwcu, ale to już mało czasu do ślubu.

Właśnie miałam zacząć pisać sprawozdanie z praktyki, ale nie mogę się zabrać:P
Stary 2008-06-27, 16:51   #2658
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko we wrześniu już może nie być wyprzedaży, następna za rok w czerwcu, ale to już mało czasu do ślubu.

Właśnie miałam zacząć pisać sprawozdanie z praktyki, ale nie mogę się zabrać:P
ale ja mam slub w 2010 więc mam czas

Stary 2008-06-27, 17:11   #2659
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
i jeszcze kilka
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1214569754

ta jest sliczna

Cytat:
Kaska, tu masz sukienki objęte promocją
http://www.lisaferrera.pl/informatio...fb9&info_id=25
boskie sa

anuuula a ty jedziesz jutro?
Stary 2008-06-27, 17:27   #2660
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1214569754

ta jest sliczna

boskie sa

anuuula a ty jedziesz jutro?
Tak, jutro rano

Właśnie w dzienniku lokalnym pokazywali reportaż z mojej szkoły podstawowej, w której miałam teraz praktyki. Niektórzy nauczyciele oskarżają Panią dyrektor o mobbing...no nieźle. Ja osobiście nie czułam go na sobie, była dla mnie miła, tym bardziej, że była moją wychowawczynią w klasach 1-3. Ale fakt...jest bardzo wymagająca...
Stary 2008-06-27, 17:29   #2661
martucha84
Zakorzenienie

anula moze dla praktykantek nie jest taka.. ja pamietam na swoich praktykach moja pani dyrektor byla do rany przyloz... a teraz gdy tam pracuje.. hmm gdyby nie to ze jest to praca moich marzen bez wzgledu na szefostwo pewnie bym sie nie meczyla.. ale nie ma co jak nadazy sie okazja zmienie przedskzole...
Stary 2008-06-27, 17:32   #2662
kaska87
Zakorzenienie

skąd mam wziąść taka małą dziewczynkę zawsze chciałam aby taka małą dziewczynka sypała kwiatuszki a jak zobaczyłam te sukieneczki to juz wogóle
http://www.demetriosbride.com/us/ind...llection_kukla

Stary 2008-06-27, 17:36   #2663
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
skąd mam wziąść taka małą dziewczynkę zawsze chciałam aby taka małą dziewczynka sypała kwiatuszki a jak zobaczyłam te sukieneczki to juz wogóle
http://www.demetriosbride.com/us/ind...llection_kukla
Nie masz nikogo takiego w rodzinie??

Ja będę miała 3 takie druhenki, moja mama uszyje im właśnie takie sukieneczki z tiulu, będzie moja chrześnica (za rok 3,5 letnia), córcia kuzyna TŻ - 2,5 letnia i moja druga chrześnica, która jest teraz w brzuszku i będzie miała roczek
Stary 2008-06-27, 17:38   #2664
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie masz nikogo takiego w rodzinie??

Ja będę miała 3 takie druhenki, moja mama uszyje im właśnie takie sukieneczki z tiulu, będzie moja chrześnica (za rok 3,5 letnia), córcia kuzyna TŻ - 2,5 letnia i moja druga chrześnica, która jest teraz w brzuszku i będzie miała roczek
mam jedna kuzynkę TZ siostra ma synka(prawie 3 latka) teraz znów urodzi im się chłopczyk a ta kuzynka będzie miła wtedy 6 lat

ja liczyłam na to, że TZ siostra będzie miła dziewczynkę

Stary 2008-06-27, 17:50   #2665
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Tak, jutro rano

.
pewnie nie mozesz sie doczekac hehe ojj super masz
Stary 2008-06-27, 17:53   #2666
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi o to, żeby sobie popatrzyl, a co później zrobi to już inna sprawa, bo i tak i tak będzie nakręcony
Wiem, wiem, tak tylko zartowalam.

U nas sa 3 dziewczynki. Jedna w przyszlym roku bedzie miala 3,5 latka, druga 2,5 a trzecia 1,5 roku. Ale mi jakos dziewczynki sypiace kwiatki sie nie wdza. Wole chlopca, ktory bedzie niosl obraczki. Tylko, ze najmlodszy bedzie mial z 7 lat...

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-27, 17:54   #2667
kaska87
Zakorzenienie

Anula ale Ci zazdroszczę, super

Stary 2008-06-27, 17:59   #2668
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Anula ale Ci zazdroszczę, super
Tylko ciekawe czy one nie będą się wstydzić. Będą bardzo małe i w praktyce może to nie wyjść.

Dobra zabieram się za sprawozdanie:P
Stary 2008-06-27, 18:02   #2669
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko ciekawe czy one nie będą się wstydzić. Będą bardzo małe i w praktyce może to nie wyjść.

Dobra zabieram się za sprawozdanie:P
nie będe się wtydzić będą dumne, że moga pomagać i że sa ważnymi pomo9cnikami

Stary 2008-06-27, 18:06   #2670
martucha84
Zakorzenienie

u kuzynki na weselu byly 2 siostry blizniaczki 4 letnie i chclopiec 5 letni dziewczynki do sypania kwiatow chlopiec niosl obraczki.. i tak chlopiec wywiazal sie z roli swietnie.. a dziewczynki ktore przez caly czas mowili ze beda sypac niesypaly... a wiecie czemu bo mszy zdradzily tajemnice... BO W KOSCIELE SIE NIE SMIECI ot rezolutne siostry swiadczy to o tym ze nie da sie przewidziec reakcji dzieci dlatego ja sie nadtym zastanawiam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości