|
|
#2641 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Rosette, przykro mi z powodu kolegi.
Kruk to nie nazwisko a pseudonim artystyczny. ![]() Cytat:
Niela ta babeczka Kurcze, stazysta to stazysta a praktykant to praktykant... Nawet u mnie jest stazysta i praktykant...![]() Poprawie Cie. Zostalo 400 dni. Mozesz sprawdzic w moim podpisie. ![]() Cytat:
Jakos TZ sie do tego widoku tak przyzwyczail, ze chcialm mi kupic zwiewna, seksi koszulke, ktorych ja mam dosc sporo. No i zalozylam jedna z nich (skoro chcial). Gdy tylko weszlam do lozka on ja ze mna zdjal. To po cholere zakladalam?![]() ![]() Cytat:
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
marti co do sukienek to rozgladam sie za podobnymi sczezgolnie 1i 4
![]() slodka corcia ![]() Cytat:
Madzialenka wiem o czym mowisz bo nas informowali na studiach ze jesli ktos niebedzie mial wpisanego wczesnoszkola I Wych Przedszkolne w tytule to moze niedostac pracy na szcezscie my taki tytul dostaniemy.. dla mnie to nie ma roznicy szczegolnie ze praktyki sie odbywa tez w przedszkolu ale podobno sam wpis ze mialas praktyki niewystarcza.. mam nadzieje ze u ciebie na dyplomie to uwzgledniom. Wczesniejsze roczniki mialy problem z otrzymaniem pracy nawet jesli ktos mial wczesnoszkolna Z przedszkolna - potrafili sie w przedskzolach o głupie Z spierac bo costamn.. wiec wsyztko zalezy na kogo trafisz.. dla niektorych to nie ma znaczenia ale dla bardziej upierdliwycxh to mzoe wykluczyc..
|
|
|
#2643 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaga jeśli chodzi o tę calą bieliznę, to wiem że pomysl nie glupi. Po prostu czasem TŻ prosi mnie o to, żebym zalożyla jakąś fajną koszulkę, jak on to mówi
Więc jestem pewna, że zda to u mnie egzamin hehe
|
|
|
|
#2644 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo mi przykro. Dziewczyny, jak tam piszecie, że tak szybko atakuje rak i to niespodziewanie i najczęściej młode zdrowe wcześniej osoby, to mnie aż ciarki przechodzą. Teraz jest nam tak cudownie, mamy swoich TŻ, całe życie przed sobą a tu taki nowotwór i wszystko się kończy, bardzo smutne... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki, jutro jadę z mamą do Wrocławia do salonu Lisa Ferrera przymierzyć moją wymarzoną suknię ślubną. Jest w przecenie za 999zl (wcześniejsza cena to 3300zl). Już nie mogę się doczekać, ale mam takie obawy, że nie będzie mi pasować, że coś będzie nie tak, a ja się tak napaliłam. Przy umowie biorą zaliczkę 300zl, myślicie, że suknia mogłaby leżeć w salonie do samego ślubu przez rok, a później przed ślubem zrobią poprawki krawieckie?? Biorę aparat to może wkleje wam fote jak wyglądam hehe |
||||
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki! Ja tez mam do ślubu jeszcze równy roczek a o tej godzinie to będę już w kościele - a może nawet po przysiedzę bo ślub o 16. Juz sie nie mogę doczekać! Ale miałam dziś przygodę aż mi serce stanęło - zgubiłam PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY
! Ale po kolei! Ja pracuje oprócz szkoły jeszcze na świetlicy i właśnie dziś robiliśmy różne rzeczy z papieru i kleiliśmy to klejem z mąki - w takim wielkim garczku go robimy, więc jak w domu się zorientowałam, że go nie mam to łzy w oczach przeszukałam dom i pomyśłałam może w tym kleju? To pędem do pracy, dobrze ze blisko, i sru ręke w klej i szukanie - nie ma. Tu juz miałam dość. Ale na szczęście sie znalazł- przypomniałam sobie ze dawałam dzieciom klocki lego i znalazł sie w tych klockach. Kamień z serca!![]() :ju pi:![]() A w ogóle to myslicie ze to może jakis znak, ze własnie dziś. Ja to w takie rzeczy nie wierze, ale przez moment taka myśl przeleciała mi przez głowe. Rosette! - wspólczuje! Nie wiem co wiecej powiedzieć. Popscene! - no no Twoj Tz to Cie pozre jak Cie w tym zobaczy!
|
|
|
|
#2647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę, że nie masz się czym przejmować i to na pewno nic nie znaczy |
|
|
|
|
#2648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Demetrios 896
|
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2650 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, no kiedys zaloze, tylko TZ bedzie musial jeszcze poczekac, bo rodzinka mi sie zjechala... ![]()
|
|
#2652 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaska, tu masz sukienki objęte promocją
http://www.lisaferrera.pl/informatio...fb9&info_id=25 |
|
|
|
#2653 |
|
Przyczajenie
|
Wszystko powoli udaje nam się załatwiać, mamy już zarezerwowany dworek pod miastem, zespoł i fotografa, teraz zastanawiamy się nad kamerzystą...
Jeszcze dużo do załatwienia ale ja się
|
#2654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
nie szczerze to nie mój typ ja chcę coś delikatniejszego, ale przeszłabym się do tego salonu ale to dopiero jak cos we wrzesniu bo TZ nie będzie cvały lipiec i sierpień
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę cos mniej więcej takiego ale podkreslam mniej wiecej
i białehttp://www.lisaferrera.pl/product_in...89bc4b1c0d0e36 http://www.lisaferrera.pl/product_in...89bc4b1c0d0e36
|
#2657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie miałam zacząć pisać sprawozdanie z praktyki, ale nie mogę się zabrać:P |
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1214569754
ta jest sliczna Cytat:
anuuula a ty jedziesz jutro?
|
|
|
#2660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie w dzienniku lokalnym pokazywali reportaż z mojej szkoły podstawowej, w której miałam teraz praktyki. Niektórzy nauczyciele oskarżają Panią dyrektor o mobbing...no nieźle. Ja osobiście nie czułam go na sobie, była dla mnie miła, tym bardziej, że była moją wychowawczynią w klasach 1-3. Ale fakt...jest bardzo wymagająca... |
|
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
anula moze dla praktykantek nie jest taka.. ja pamietam na swoich praktykach moja pani dyrektor byla do rany przyloz... a teraz gdy tam pracuje.. hmm
gdyby nie to ze jest to praca moich marzen bez wzgledu na szefostwo pewnie bym sie nie meczyla.. ale nie ma co jak nadazy sie okazja zmienie przedskzole...
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
skąd mam wziąść taka małą dziewczynkę
zawsze chciałam aby taka małą dziewczynka sypała kwiatuszki a jak zobaczyłam te sukieneczki to juz wogóle![]() http://www.demetriosbride.com/us/ind...llection_kukla
|
#2663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja będę miała 3 takie druhenki, moja mama uszyje im właśnie takie sukieneczki z tiulu, będzie moja chrześnica (za rok 3,5 letnia), córcia kuzyna TŻ - 2,5 letnia i moja druga chrześnica, która jest teraz w brzuszku i będzie miała roczek
|
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta kuzynka będzie miła wtedy 6 latja liczyłam na to, że TZ siostra będzie miła dziewczynkę
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas sa 3 dziewczynki. Jedna w przyszlym roku bedzie miala 3,5 latka, druga 2,5 a trzecia 1,5 roku. Ale mi jakos dziewczynki sypiace kwiatki sie nie wdza. Wole chlopca, ktory bedzie niosl obraczki. Tylko, ze najmlodszy bedzie mial z 7 lat...
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Anula ale Ci zazdroszczę, super
|
#2668 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
u kuzynki na weselu byly 2 siostry blizniaczki 4 letnie i chclopiec 5 letni dziewczynki do sypania kwiatow chlopiec niosl obraczki.. i tak chlopiec wywiazal sie z roli swietnie.. a dziewczynki ktore przez caly czas mowili ze beda sypac niesypaly... a wiecie czemu bo mszy zdradzily tajemnice... BO W KOSCIELE SIE NIE SMIECI ot rezolutne siostry
swiadczy to o tym ze nie da sie przewidziec reakcji dzieci dlatego ja sie nadtym zastanawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

ihihih
i sie pytam to w takim razie jak się nazywa pierwszy stopień nauczyciela?? a ona "no nauczyciel"
Niela ta babeczka
Nawet u mnie jest stazysta i praktykant...
... 401

mówie , ze moge. bo na dyplomie będzie napisane, że mam uprawnieniena do nauczania zarowno w przedszkolu jak i w szkole. poza tym miałam praktyki w obu tych miejscach i bez odpowiednich kwalifikacji przeciez by mi na to nie pozwolili,. a one"ale w nazwie specjalnosci nie ma tego napisanego" 

jak tam przygotowania 

a ta kuzynka będzie miła wtedy 6 lat