Panny Młode 2008 cz. III - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-27, 13:15   #331
kasienka1985
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
dobry pomysl Kasienko
A dziękować, dziękować
Ktoś ma jakiś superaśny i cudaczny pomysł na napisa???

izazusia- nasza nadworna poetko- dawaj dobrego pomysła! :P

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 13:19   #332
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
(Dzasta, gratuluję obrony! )

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
Dzasta, gratuluję obrony

Szymon też nie ma jeszcze gajerku a tu nawet nie ma kiedy jechać, bo taki nawał pracy ma teraz, że szok wczoraj wrócił ok dwunastej w nocy (w poniedziałek wyjechał) a o drugiej w nocy oczywiście już wyjechał znów i to prawdopodobnie na weekend nie wróci i z kim ja mam świętować moje wyższe wykształcenie

a gadać o ślubie też mu się ze mną nie chce ale na jego naszczęście mam Was i dużo mu głowy nie zawracam

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 13:21   #333
LilStar
Wtajemniczenie

znalazłam takie:

-Miłość to My
-Razem w Nieznane
-Sobie przeznaczeni

dzasta my się polecamy
Stary 2008-06-27, 13:30   #334
agagmm23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

Szymon też nie ma jeszcze gajerku a tu nawet nie ma kiedy jechać, bo taki nawał pracy ma teraz, że szok wczoraj wrócił ok dwunastej w nocy (w poniedziałek wyjechał) a o drugiej w nocy oczywiście już wyjechał znów i to prawdopodobnie na weekend nie wróci i z kim ja mam świętować moje wyższe wykształcenie
Z nami możesz swietową wyższe wykształcenie

agagmm23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 13:35   #335
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Nie płakaj kochana!
Zobaczysz, że zrobią do tego czasu ten remont...
Idź do księdza i go pomolestuj żeby Ci powiedział na kiedy przewiduje zakończenie remontu.
Ma ci odpowiedzieć w przybliżeniu i tyle!
Bo w razie czego <gdyby nie zdązyli> to szczerze Ci radzę żebyś poszukała innego kościółka, bo nie będzie to wyglądało za estetycznie z tymi rusztowaniami.
Tak mnie się bynajmniej zdaje <a ja właśnie jestem estetką>.
Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
o kurcze , to przerabane a co oni tak w pelni lata jak duzo slubow jest ? za malo na ofiare daliscie ? mam nadzieje ze bedzie juz uprzatniete na twoj slub ale serio uwazam ze mogliby zrobic w innym terminie ( na przyklad w wielkim poscie) albo uprzedzac jak dawaliscie na zapowiedzi ,ale wiadomo, ze zarobek jest wazniejszy wrrrr
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Kalinko na pewno skoncza, trzymam za to kciuki
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Nie martw się do października jeszcze sporo czasu i nawet jeśli nie skończą to może część rusztowań będzie już zdjęta i będzie to całkiem ok wyglądało. Monitoruj na bieżąco i zadręczaj księdza pytaniami, może to przyśpieszy sprawę.
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Kaalinaa, tak jak już zostało napisane, ja bym poszła do księdza i wydusiła z niego kiedy ten remont skończą. Jak nie będzie chciał powiedzieć, albo powie że do października nie da rady, to zmień kościół i tyle. Ja Cię rozumiem doskonale, to jest nasz dzień, jeden jedyny w życiu i nikt nie chce aby cokolwiek go popsuło.
Z drugiej strony myślę sobie, że skoro teraz zaczęli i teraz jest to rusztowanie i folia, to w październiku nawet jak będą trwały prace to już chyba takie mniejsze i front ołtarza będzie już ładny. Tak czy inaczej bez pomęczenia proboszcza się nie obędzie. A jak on nie będzie chciał nic powiedzieć to podpytaj innych księży i tyle Będzie dobrze, na pewno, sporo czasu przed Tobą to spokojnie jakieś rozwiązanie znajdziesz
Dzięki dziewczyny już mi trochę lepiej bo wczoraj to myślałam, że wyjdę z siebie. My pytaliśmy się księdza w styczniu czy jest planowany remont głównego ołtarza bo w tamtym roku remontowali oba boczne ale powiedział, że nie. A tu taka niespodzianka. Ksiądz powiedział, że do grudnia się powinni wyrobić, ale na pytanie czy odsłonią w październiku już ołtarz nie umiał odpowiedzieć. Postanowiliśmy z TŻ nie czekać tylko poszukać innego kościoła...

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 13:38   #336
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny już mi trochę lepiej bo wczoraj to myślałam, że wyjdę z siebie. My pytaliśmy się księdza w styczniu czy jest planowany remont głównego ołtarza bo w tamtym roku remontowali oba boczne ale powiedział, że nie. A tu taka niespodzianka. Ksiądz powiedział, że do grudnia się powinni wyrobić, ale na pytanie czy odsłonią w październiku już ołtarz nie umiał odpowiedzieć. Postanowiliśmy z TŻ nie czekać tylko poszukać innego kościoła...
Bo my są dobre na wszystko

dzasta my z Tobą poświętujemy bardzo chętnie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 13:44   #337
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
dzasta my się polecamy
Cytat:
Napisane przez agagmm23 Pokaż wiadomość
Z nami możesz swietową wyższe wykształcenie
Cytat:
dzasta my z Tobą poświętujemy bardzo chętnie
no to na co czekacie... pakować walizki i na Mazury poświętować ze mną z chęcią z Wami pobaluje

ja się jeszcze nie zastanawiałam nad tymi tablicami moja siostra miała z przodu droga do raju a z tyłu koniec wolności, a ja bym chciała coś innego, ale te mi się podobają

Stary 2008-06-27, 13:45   #338
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:

pewnie że szukajciejak się masz denerwować czy coś Ci nie zepsuje tego dnia to jest to warte-tylko czeka Cie teraz szukanie Kościółka który będzie miał wolny termin, załatwienie pozwolenia od księdza z Waszej parafii, swiadectwa chrztu , protokół-dobrze że zaproszeń nie musicie zmieniać td.
powodzenia
Stary 2008-06-27, 13:51   #339
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
No i bardzo mądra decyzja!
Nie ma co się stresować, żeby w ostatniej chwili dostać rozstroju żołądka!
Zobaczysz, że coś znajdziecie i będzie pięknie i spokojnie przede wszystkim!

Cytat:
no to na co czekacie... pakować walizki i na Mazury poświętować ze mną z chęcią z Wami pobaluje

ja się jeszcze nie zastanawiałam nad tymi tablicami moja siostra miała z przodu droga do raju a z tyłu koniec wolności, a ja bym chciała coś innego, ale te mi się podobają
o jaaaaaaaaa
ale fajosko!
Nie byłam na Mazurach jeszcze

A co powiecie na:
Piękna
Bestia
??

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-06-27, 13:51   #340
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Dziewczyny uciekam zaraz do domu, jeszcze tort muszę dzisiaj (w końcu zamówić). Jutro mam próbny makijaż. Równiez jutro mój WIECZÓR PANIEŃSKI . Już się nie mogę doczekać. Moja siostra i koleżanki ciągle jakieś tajemnice mają przede mną, w sumie to usycham z ciekawości W każdym razie już jutro się dowiem. Jestem tak zmęczona, że chyba spije się jak bela.
Może napisze jak było w niedziele, jak sie podniosę
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 13:55   #341
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny uciekam zaraz do domu, jeszcze tort muszę dzisiaj (w końcu zamówić). Jutro mam próbny makijaż. Równiez jutro mój WIECZÓR PANIEŃSKI . Już się nie mogę doczekać. Moja siostra i koleżanki ciągle jakieś tajemnice mają przede mną, w sumie to usycham z ciekawości W każdym razie już jutro się dowiem. Jestem tak zmęczona, że chyba spije się jak bela.
Ale Ci zazdroszczę!!!!
Cóż za adrenalinka tydzień przed ślubem...
Dobrej zabawy kochana i proszę zdać relację <szczegółową > i oczywiście pokazać nam swój cudny makijaż zapewne.
Bo jak nieeeeee, to

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-06-27, 13:58   #342
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Ale Ci zazdroszczę!!!!
Cóż za adrenalinka tydzień przed ślubem...
Dobrej zabawy kochana i proszę zdać relację <szczegółową > i oczywiście pokazać nam swój cudny makijaż zapewne.
Bo jak nieeeeee, to
Dziękuję, mam zamiar dobrze się bawić Makijaż Pokaże pokaze, mam nadzieje ze bedzie cudowny bo jak nie to ja tą Panią od makijażu
Stary 2008-06-27, 14:00   #343
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
No to udanego balowania Ale już Ci zazdroszczę

Stary 2008-06-27, 14:01   #344
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
o jaaaaaaaaa
ale fajosko!
Nie byłam na Mazurach jeszcze

A co powiecie na:
Piękna
Bestia
??
wow... ale będzie się działo

a ja jeszcze nigdy nie byłam w górach TŻ obiecał, że pojedziemy na wycieczkę kiedyś, ale jakoś czekam i czekam i wycieczki nie ma chyba muszę mu przypomnieć

Cytat:
ale fajnie... IMPREZKA jak się patrzy no to w niedzielę, jak już procenty wyparują czekamy na sprawozdanie

Stary 2008-06-27, 14:03   #345
agagmm23
Raczkowanie

Cytat:

Oczywiście prosimy o zdanie relacji i udanej imprezki i zabawy do samego rana

agagmm23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-27, 14:06   #346
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

dzięki Dziewczyny Pomyślę O Was Przy Pierwszym Kieliszku, Butelce, Szklance Czy Czymkolwiek Innym Z Czego Będę Piła. Obiecuje
Stary 2008-06-27, 14:11   #347
agunia82
Zakorzenienie

trzymamy za słowo i już czekamy na relacje

Stary 2008-06-27, 14:15   #348
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki Dziewczyny Pomyślę O Was Przy Pierwszym Kieliszku, Butelce, Szklance Czy Czymkolwiek Innym Z Czego Będę Piła. Obiecuje
ja też się dołączam z żczonkami wspaniałe zabawy

kasienka jak Piękna i Bestia to może fionka i shrek

dzasta pakuję się
Stary 2008-06-27, 16:07   #349
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Bo my są dobre na wszystko
wiem, wiem

Cytat:
pewnie że szukajciejak się masz denerwować czy coś Ci nie zepsuje tego dnia to jest to warte-tylko czeka Cie teraz szukanie Kościółka który będzie miał wolny termin, załatwienie pozwolenia od księdza z Waszej parafii, swiadectwa chrztu , protokół-dobrze że zaproszeń nie musicie zmieniać td.
powodzenia
no właśnie musimy co prawda jeszcze ich nie rozdawaliśmy ale ponieważ robimy sami to wydrukowaliśmy już środki, żeby rozłożyć sobie pracę. Więc teraz musimy kupić papier i od nowa się pobawić z drukowaniem i przycinaniem

Edytowane przez *kaalinaa*
Czas edycji: 2008-06-27 o 16:08 Powód: dopisek
*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 17:56   #350
dzasta110
Wtajemniczenie

no i gdzie Wy dziewuchy jesteście?? ja już browarki zmroziłam i co?? będzie lanie jak nic
właśnie wróciłam z kościoła (była msza za dziadka) i ten nasz kościół coś nie za ładnie wygląda, bo w jednym rogu wyszła wilgoć/grzyb może nikt nie zwróci uwagi

hmmm... myślę jakby tu sobie spędzić piątkowy wieczór może jakiś filmik obejrzę na kompie...

sobie pada deszczyk teraz, przynajmniej nie muszę iść podlewać do ogródka

Stary 2008-06-27, 19:16   #351
katey
Rozeznanie

GG do katey

zjadlo mi co napisalam, probuje 2raz!
Cytat:
jeśli mogę wtrącić- i stanąć w obronie biednego Faceta-to nie tak, ze on nie chce śłubu, nie chce się związać i żyć do końca życia ze swoją Księżniczką tylko że ich męczą-przynajmniej niektórych te wszystkie przygotowania. my możemy godzinami nadawać o zaproszonkach, winietkach, naklejkach, kolorkach, ustawieniu stołów, wyborze sukni, menu itd itd-czego dowodem jest nasze superaśne foruma oni pewnie poszliby do jednego sklepu i kupili wszystko jak leci bez zbędnego zastanowienia. mój Bartek jak zdaje Mu relację z dnia lub tygodniówkę to mówi-Boże Kobetko byle do ślubua co to będzie jak będziemy się Dzidziusia spodziewaći wcale się nie focham na Niego i nie odbieram tego w ten sposób że On sie waha albo coś innego. Zaoszczędźmy sobie nerwów i stresiku-jeszcze i na to przyjdzie czas. My Kobietki chcemy mieć w TYM dniu wszystko dopięte na ostatni guziczek, a oni nas kochają
.oczywiście wszystko też zależy od sposobu w jaki Ukochany wypowiada te słowa i czy akurat nie dopada nas PMS

to tyle moje Kochane-dziekuję za uwagę

edit: sie teraz posypią baty na moją głowę

mili podjęliście decyzję?
zgadzam sie w 100% faceci po prostu nie przezywaja tego tak jak my i nie sa takimi estetami i dla nich obojetne czy kwiaty w kosciele beda czerwone czy biale a talerze na stolach zielone np... wydaje mi sie ze najlepszym wyjsciem jest informacja hurtowa ale raz w tygodniu np wtedy nie oslucha sie tego na codzien i nie ma za duzo

Cytat:
A co do tablic na autko, to podoba mi się z tyłu napis:
Koniec Wolności
A znalazlam na allegro kogos, kto opracowuje indywidualne projekty
https://ssl.allegro.pl/item366972888...io_.html#photo
Można samemu na cos wpaść i tak będzie napisane...
Tylko na co???
ja w II watku pokazywalam jakie my zamowilismy: z przodu beda nasze imiona a z tylu:
NO I PRZECHLAPANE
chcielismy cos z jajem i mamy rozwazalismy jszcze:
ratunkuuuuuuuu, pomocyyyyyyyy
maja przerabane
i co oni zrobili?!
i po co im to bylo?!

Cytat:
A mój Marcinek jest chyba jakis wyjatkowy bo i do dekoratorki sam poszedł, zespół załatwił. Fakt że również słysze teksty ze jeszcze mamy duzo czasu i poco sie tak ze wszystkim spieszyć. Ale tak naprawde to niemoge na niego narzekac mam w nim opracie i staramy sie wszystko razem załatwiac i uzgadniac oprócz mojej sukni oczywiście.
ja na swojego tez narzekac nie moge jako ze oboje jestesmy koziorozce to lubimy miec wszystko zaklepane wczesniej i staramy sie wsio zalatwic
dlatego ja juz od poczatku maja mam suknie-czeka na mnie w magazynie
TZ ma gajerek- tylko problem w tym ze chyba troszke za duzo podjada i robi sie ciut przyciasny na niego trzeba bedzie go pogonic troszke zeby z brzucha i z tyleczka spadlo
ja mam kiecke wiazana na plecach wiec moge i tyc i chudnac jakos sie dopasuje
a suknie to akurat najwazniejsza sprawa dla moje TZ i musial mnie zobaczyc w trakcie przymiarek bo powiedzial ze jak wybiore jakies "firanki" to on sie musi zastanowic czy mnie w tym chce

Cytat:
oj to baw sie dobrze ja juz sie zastanawiam co mi wymysla moje dziewuszki ale zabawa musi byc niezla a ja mowie ze chyba beda mnie zbierac z podlogi

Cytat:
Dziękuję, mam zamiar dobrze się bawić Makijaż Pokaże pokaze, mam nadzieje ze bedzie cudowny bo jak nie to ja tą Panią od makijażu
no to tylko pamietak zeby te fotki zrobic zanim zaczniecie balowac bo pozniej to wyjda jakies zamazane fotki i makijaz niewyrazny

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 19:19   #352
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cześć kobietki
Ja was podczytuję od jakiejś 14 ale miałam przerwy i dpoiero dobrnęłam ;p jak zwykle ominęło mnie największe zamieszanie ech... a w ten weekend będę sama z psem w domu to nie wybywajcie jak zawsze cooo?

witam nowo-ujwanioną PM

Cytat:
A mój Marcinek jest chyba jakis wyjatkowy bo i do dekoratorki sam poszedł, zespół załatwił. Fakt że również słysze teksty ze jeszcze mamy duzo czasu i poco sie tak ze wszystkim spieszyć. Ale tak naprawde to niemoge na niego narzekac mam w nim opracie i staramy sie wszystko razem załatwiac i uzgadniac oprócz mojej sukni oczywiście.
no bo te Marcinki takie są ja jestem zapominacz a Marcinek mój to przypominacz i super organizator - generalnie podzielilliśmy się - On dba o sedno organizacji (terminy, spotkania, papierki, szkolenia ;p) a ja rzucam pomysłami i generalnie dbam o wygląd hihihi jak mam coś zrobić - to Marcin mi przypomina żeby coś załatwić ;p normalnie ej, jestem facetem? ;p

Cytat:
mi to wygląda, że ksiądz was wprowadził specjalnie w błąd, żeby nie tracić ;/ no może tak nie było, ale ... chyba takie remonty jednak planuje się wcześniej? kurcze na Waszym miejscu wzięłabym się w garść i sprawnie w jakiś weekend poszukała w okolicy innego gościoła, no bo do czego to podobne ;/

Cytat:

o ja też kce na tą imprezkę ;p mam swojego redsa malinowego mazury lubię urodziłams ię na Warmii - to całkiem niedaleko ;p i cała rodzina moja mieszka w Nidzicy, i gdybym tak bardzoe nie upierała się przy ślubie w św. Annie w stolicy, to pewnie miałabym przyjęcie weselne na zamky krzyżackim - no ale to marzenie mojej mamy, może się zrealizuję przy okazji slubu któregoś z braci ;p

Cytat:
ojaaa ale fajnie Gosi już się bawi - w myślach wysyłam życzenia udanej zabawy, mamnadzieję, że dotrą - a jak tylko się wykuruje po imprezce, liczę na okazałą relacje i fotki

Cytat:
wow... ale będzie się działo

a ja jeszcze nigdy nie byłam w górach TŻ obiecał, że pojedziemy na wycieczkę kiedyś, ale jakoś czekam i czekam i wycieczki nie ma chyba muszę mu przypomnieć
koniecznie jedźcie w góry ja tam do wytrawnych zdobywców szczytów nie należę ale cieszę się tym miejscem, krajobraz górski robi na mnie ogromne wrażenie... byłam po razie w bieszczadach, sudetach i tatrach póki co ;p ale na pewno będziemy jeździć częściej w Tatry - bo Mój Marcin wielki fan Pan Geograf wiecie ja Tatry wspominam też najmilej, mimo, że chodziłam z ciężkim plecakiem dłuuugie kilometry i godziny i że miałam chwile zwątpienia.. najzabawniej wspominam jak tuż przed samym szczytem na Kościelec stwierdziłam, że mam za krótkie nogi i nie wejdę i już no ale dałam radę... widoki zrekompensowały cały trud (dodam w załączniku pare dla zachęty )
no i dla śmiechu - bo wyszłam cudacznie ;D (w tym sensie nie Kasieńkowym bynajmniej hihihihi)

a tablice dostaliśmy gratis do zaproszeń - więc będzie na obu po prostu "Młoda Para" i problem jeden z głowy ;p
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 19:29   #353
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

a gadać o ślubie też mu się ze mną nie chce ale na jego naszczęście mam Was i dużo mu głowy nie zawracam
Mój też jeszcze nie ma gajera, butów, koszuli i mówi mi, że on najchętniej to by się w sierpniu zaczął za tym rozglądać

A mgr możesz świętować z nami

Kupiłam sobie butki na lato, no w końcu od razu jak za nie zapłaciłam to przemieniłam na nowe a stare do pudełka i heja po mieście.
Stary 2008-06-27, 19:30   #354
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
o ja też kce na tą imprezkę ;p mam swojego redsa malinowego mazury lubię urodziłams ię na Warmii - to całkiem niedaleko ;p i cała rodzina moja mieszka w Nidzicy, i gdybym tak bardzoe nie upierała się przy ślubie w św. Annie w stolicy, to pewnie miałabym przyjęcie weselne na zamky krzyżackim - no ale to marzenie mojej mamy, może się zrealizuję przy okazji slubu któregoś z braci ;p

koniecznie jedźcie w góry ja tam do wytrawnych zdobywców szczytów nie należę ale cieszę się tym miejscem, krajobraz górski robi na mnie ogromne wrażenie... byłam po razie w bieszczadach, sudetach i tatrach póki co ;p ale na pewno będziemy jeździć częściej w Tatry - bo Mój Marcin wielki fan Pan Geograf wiecie ja Tatry wspominam też najmilej, mimo, że chodziłam z ciężkim plecakiem dłuuugie kilometry i godziny i że miałam chwile zwątpienia.. najzabawniej wspominam jak tuż przed samym szczytem na Kościelec stwierdziłam, że mam za krótkie nogi i nie wejdę i już no ale dałam radę... widoki zrekompensowały cały trud (dodam w załączniku pare dla zachęty )
no i dla śmiechu - bo wyszłam cudacznie ;D (w tym sensie nie Kasieńkowym bynajmniej hihihihi)
ale fotki bombowe ja nie wiem dlaczego jeszcze mnie na tym szczycie nie ma

no to redsa w rękę i na imprezkę mi ostatnio posmakowało piwko ze spritem a tak ogólnie to wolę takie normlane niż te smakowe

Stary 2008-06-27, 19:33   #355
Milibili
Zadomowienie

Dziewczyny zostawić Was na chwile... podczytywałam Was dzisiaj troche, ale nie miałam czasu odpisać teraz tyle tego....

Zaraz zabiore się za cytowanie

Z moich spraw: Zdecydowaliśmy się na to mieszkanie, ma swój urok.... a brak kuchni... nie sztuka gotować jak się ma wypaśną kuchnie Dam rade. Moja mama bardzo długo gotowała na elektrycznej płycie z dwoma palnikami Cena przynajmniej nie jest zabójcza 700 zł za dwa pokoje plus opłaty.

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 19:44   #356
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie butki na lato, no w końcu od razu jak za nie zapłaciłam to przemieniłam na nowe a stare do pudełka i heja po mieście.
o też tak lubię czasami zrobić wyprobować od razu a jakie butki kupiłaś?

Cytat:
ale fotki bombowe ja nie wiem dlaczego jeszcze mnie na tym szczycie nie ma

no to redsa w rękę i na imprezkę mi ostatnio posmakowało piwko ze spritem a tak ogólnie to wolę takie normlane niż te smakowe
ahahahah no ten szczyt to Kościelec moja droga bardzo fajnie tam, mieszka na nim ptaszek a wogóle, to ja mam jakiś taki lekki lęk przestrzeni i cały czas krzyczę na Marcina: "nie stój tu, nie stój tam" bo się boję że spadnie - sama przytwierdzona tyłkiem do skałki oczywiście a wogóle to mi nie powiedział, że tam będziemy wchodzić - dopiero tuż przed podejściem dał mi wybór - i poszłam na żywioł ;] a jeszcze pół godziny wcześniej mówiłam "ale fajne ludziki na górze" hihihi a potem sama stałam się ludzikiem faaajnie było

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Dziewczyny zostawić Was na chwile... podczytywałam Was dzisiaj troche, ale nie miałam czasu odpisać teraz tyle tego....

Zaraz zabiore się za cytowanie

Z moich spraw: Zdecydowaliśmy się na to mieszkanie, ma swój urok.... a brak kuchni... nie sztuka gotować jak się ma wypaśną kuchnie Dam rade. Moja mama bardzo długo gotowała na elektrycznej płycie z dwoma palnikami Cena przynajmniej nie jest zabójcza 700 zł za dwa pokoje plus opłaty.
700 zł to super cena Mili! my cieszymy się jak znaleźliśmy w Warszawie za 1200 - 2 pokoje ech no zobaczymy jak to wyjdzie, czy opłaci nam się tam osiedlić - czy da się cokolwiek oszczędzić na dom, dobrą pracę znaleźć na kredyt?. Jak będzie cienko zmienimy kierunek na Łódź może
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 19:56   #357
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
o też tak lubię czasami zrobić wyprobować od razu a jakie butki kupiłaś?
Jasny beż, korkowe, z klamerką. Ale Ci to dużo mówi .
Stary 2008-06-27, 20:21   #358
Milibili
Zadomowienie

LilStar Czy musze dodawać, że psychologia kliniczna i kryminalistyka zawsze wydawały mi się wyjątkowo interesujące

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny mam MEGA doła właśnie się dowiedziałam, że w mojej parafii zaczął się remont głównego ołtarza. Byłam tam wczoraj żeby zobaczyć jak to wygląda i wygląda fatalnie . Zapytaliśmy księdza czy skończą do października ale nie dał nam konkretnej odpowiedzi tylko coś tam zaczął ściemniać . Na pewno nie skończą tego do końca roku bo to duże przedsięwzięcie, a ołtarz główny przecież nie jest mały Ołtarz wygląda fatalnie. Wielkie drewniane rusztowanie przykryte folią. Nie chcę nawet myśleć jak to będzie wyglądać na zdjęciach .... jestem załamana. Ja wiem, że to nie jest w całej uroczystości najważniejsze ale człowiek na ten dzień czekał całe życie, wymarzyłam sobie jak to będzie wyglądało. A poza tym płaci człowiek wielkie pieniądze żeby mieć piękną pamiątkę fotografowi, kamerzyście i co ja na tych zdjęciach będę mieć ... rusztowanie ???
Zgadzam się z dziewczynami Jeśli świadomość,że mogą nie zdążyć miałaby zepsuć wam ten czas oczekiwania na ślub, to chyba lepiej poszukać czegoś innego. Wszystko będzie dobrze

Cytat:
Cześć słoneczka moje. Pije sobie właśnie kawusie i wizaż podczytuje Uwielbiam taki początek dnia

Lulu, nie Ty jedna dzisiaj niewyspana, do nas wczoraj po 2 w nocy zaczęła się dobijać jakaś nawiedzona baba, Dominik jej otworzył a ta coś bez ładu i składu zaczęła opowiadać że się wszyscy przestraszyli. Moje kochanie pyta ją o co chodzi, a ta w kółko dalej to samo powtarza, aż w końcu poszła sobie. Ehhh ludzie są dziwni. A dzisiaj od samego rana sąsiedzi sobie urządzili dyskusje pod moim oknem. No i było po spaniu
Ja bym się bała chyba otworzyć w nocy. Mieszkam w Katowicach (podobno to najniebezpieczniejsze miasto... i niestety się o tym przekonałam jak mi kiedyś jeden PRZYŁOŻYŁ NOŻ do karku w biały dzień.... nawet jak dzis o tym myśle to mam dreszcze.... )

Cytat:
Dziewczyny odprawcie nade mną jakieś czary, żebym wzięła się za zaproszenia!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Błagam
Nie mam na to kompletnie ochoty
Dziewczyny już tyle napisały, że chyba nie masz już wyjścia

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
izazusia a pomyslals o czyms innym niz poduszce ? kiedys wklejalam tutaj taka fajna skrzyneczke

Ja mam wprawdzie poudszke bo kupilam ja okropnie tanio i jest sliczna ale myslalam o takiej skrzyneczce
Lulucelo brałaś cywilny prawda? Jak wyglądała sprawa obrączek na cywilnym? Bo nie wiem czy szykować jakieś pudełeczko

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Jeśli od dzisiaj nie weźmiesz sie za zaproszenia
To będziesz uchodzić za potężnego lenia
Wizażanki Cie przeklną (z annakacką na czele)
I się wywrócisz idąc w kościele
Dlatego dla swego spokoju, i radości zaproszonych
Zrób porcję zaproszeń pięknie ustrojonych
A potem prędko zdjęcie zrób kochana
I wklej je na wizaż jeśli nie chcesz bana

Cytat:
Miłej zabawy! Troche zazdroszcze... Mi nie ma nawet kto zrobić panieńskiego Chyba założe jakiś prywatny czat na jeden wieczor i poświętuje z jakimś dobrym drinkiem i oczywiście Wami! Wszystkie jesteście zaproszone Co Wy na to?

Cytat:

Piękne widoki ! Gratuluje kondycji!

Cytat:

700 zł to super cena Mili! my cieszymy się jak znaleźliśmy w Warszawie za 1200 - 2 pokoje ech no zobaczymy jak to wyjdzie, czy opłaci nam się tam osiedlić - czy da się cokolwiek oszczędzić na dom, dobrą pracę znaleźć na kredyt?. Jak będzie cienko zmienimy kierunek na Łódź może
Wiem Jak na Katowice to też bardzo niska cena (zaczynają sie od 1000 zazwyczaj ) ale to pewnie przez ten brak kuchni i raczej niezbyt nowoczesny wygląd.... My narazie też nie chcemy szaleć by oszczedzac na cos swojego.

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 20:55   #359
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Jako dobra koleżanka
Dzisiaj od późnego ranka
Odpytywałam swą znajomą
By katalizę miała zaliczoną
Teraz tu już jestem z wami
Radzę sobie z zaległościami
Bo zostawię Was na chwilę
A postów mam całą milę

Ps. Monai z Kościelca spadł mój kolega...
Miał 19 lat
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 21:30   #360
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Ja bym się bała chyba otworzyć w nocy. Mieszkam w Katowicach (podobno to najniebezpieczniejsze miasto... i niestety się o tym przekonałam jak mi kiedyś jeden PRZYŁOŻYŁ NOŻ do karku w biały dzień.... nawet jak dzis o tym myśle to mam dreszcze.... )

Ale mnie Milibili wystraszylas studiuje w katowicach i czasem naprawdę w niektorych miejsach jest okropnie, a dworzec to juz calkiem szkoda słów.

Zycze Gosi 1007 udanej imprezy panieńskiej

Moje przygotowania stoją w miejscu
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości