|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Ale się wczoraj rewelacyjnie wybawiłam na The Police
![]() Czytałam różne krytyczne głosy odnośnie tego występu, ale nie podzielam ich. Jedyne co mi się nie podobało, to to, że koncert był za krótki ![]() Udało mi się bezpiecznie dotrzeć tam i z powrotem, w domu byłam około północy, a potem jeszcze do 2 słuchałam trójki, gdzie była calutka audycja o The Police i puszczali utwory w kolejności takiej, jak na koncercie ![]() Kupiłam sobie w końcu buty z Irregulara, na które czaiłam się dość długo. Robiłam podchody do jeszcze jednych, ale dziś patrzę że nie ma już mojego rozmiaru. Stwierdziłam, że nie ma na co czekać, bo jeszcze te drugie mi wykupią. Nie jest to nic bardzo ekscentrycznego, On The Edge. Linku nie będzie No i prześwietlałam flaszki Sabbath - moje Kyoto nie jest zielone, tylko fioletowe Mini Agencik jest mało hojnie napełniony, niewiele ponad połowę flakonu, a nowy. Odrapałam lekko kupę na dnie i też mam jej jeszcze sporo. Za to z kamieniem mi nie poszło. Nie powiodło się ani prześwietlanie, ani opukiwanie. Na chlupa rzecz biorąc jest tam jeszcze duuużo, bardzo duuużo Koszmary
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana Margot dziękuję za gratulacje (
) i przede wszystkim za Twoją ogromną pomoc !
|
|
#3303 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziuniu - gratulacje
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3305 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Odkryłam dzisiaj świetny błyszczyk. Aphrodisiac Vipery, kolor 416 - bez drobinek, piękna różowa czerwień, mocny lakierowy połysk. Kolor na ustach jest przepiękny!!! Cudo.
A pozatym po pracy kupiłam tunikę w C&A - kratka zielono-biała, wiązana pod biustem, rękaw 3/4 (idealny żeby zakryć tatuaże do pracy). Od 21:00 - 24:00 są nocne zakupy w Magnolii we Wrocławiu, ale się spłukałam, a wypłata w poniedziałek :/ Zuziuniu - czy ja Ci już gratulowałam? Jeśli nie to gratuluję ![]() Jestem taka zakręcona (dzisiaj), że nawet w swoim sklepie przykleiłam na szybie plakat (nocnych zakupów) do góry nogami ![]() ![]()
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - zupełnie z innej beczki.
Może, któraś z was wie jak w adresie blogu na blox.pl można zrobić taki znaczek, który się wyświetla przy adresie www. - w pasku ? Ni wiecie o co mi chodzi? Prawda ? Powiedzcie, że wiecie |
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest Favikona TUTAJ masz info jak ją wstawić (2 akapit od końca) Jak nie będziesz sobie mogła poradzić to pisz, ja właśnie spróbowałam taką dodać i się udało
|
|
#3308 |
|
Wtajemniczenie
|
Myszko, Paollo, Zuziuniu, Mskladaczku - gratulacje!
![]() Osobne gratulacje dla Truskawkowej Pani Mod ![]() Nie dam rady doczytać, łeb mi pęka - może to ciśnienie, a może niewyspanie i efekt uboczny pracowania przy kompie przez 18 godzin ![]() Chyba pójdę do lodówki po kolejną porcję lodów, stosuję je jako znieczulacz
|
|
|
|
#3309 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dzięki
![]() A propos. Mój chłopak spytał, co robię. "Modzę" "Jesteś modnisia" A te pająki, które kapciami zabijasz! Niech to łogłuszenie Irregularem będzie nauczką!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3310 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
I rzeczywiście największe nerwy pod drzwiami? Cytat:
Takuśna, też mam kłopoty z "zapuchaniem", tylko mnie nie nogi puchną, a gęba. Wolałabym nogi. ![]() Nie mam na to pomysłu. ![]() Cytat:
Mieliśmy bilety na Stinga, kiedy był w Polsce, ale dziecko nam zachorowało w dniu wyjazdu i się zmarnowały. Do teraz żałuję. Tego, że nie byłam na koncercie. W żadnym razie nie tego, że zostałam z chorym dzieckiem. Cytat:
A Koszmary tez mi się nie udaje podejrzeć. Nawet pod najmocniejszą żarówką.
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Paollo, Mskladaczku, Ziuziuniu - gratulacje
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny - gratuluję!
|
|
|
|
#3313 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
leżę z nogami do góry i zdycham![]() Cytat:
![]() ja raczej nie miewałam takich problemów, ale to, jak dziś się czuję i jak wyglądam , to jakaś masakra , cała jestem spuchniętai po burzy
|
|||
|
|
|
#3314 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Raz jeszcze winszuję Jej Zieloności, Dzikiej Truskawie .Cytat:
Zawsze tego typu informacje wywoływały we mnie lęk, ale od kiedy jestem mamą, przeżywam je o stokroć bardziej .Cytat:
.Moderowanie było trudniejszym zadaniem, niż mi się wydawało. Zdecydowanie nie na moją wrażliwość. Zbyt wiele rzeczy odbieram osobiście, z drobiazgów robię dramaty, czuję wielką odpowiedzialność za powierzone mi zadania, nawet tak w gruncie rzeczy błahe, jak nieodpłatne moderowanie forum, zajęcie czysto hobbystyczne. Szybko to miłe zadanie przerodziło się w stresującą i wymagającą czasu pracę, więc w ciąży podjęłam decyzję o rezygnacji z moderowania forum Perfumy. Jako szarak czuję się świetnie! ![]() Cytat:
. Z wyjątkiem twarzy, choć i ta w zaawansowanej ciąży zrobiła mi się okrąglutka jak księżyc w pełni . Brałam nawet kiedyś tabletki na odwodnienie, dostępne na receptę i zalecone przez ginekologa (Furosemidum). AquaFemin niestety nie pomógł
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
Kriss, Demoniku - śliczne avatary macie
Demoniku - na tym zdjęciu widać, że Jaś to facet z charakterkiem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ![]() Moniczko, ale przystojniaka masz w avatarze Jaś rośnie jak na przysłowiowych drożdżach
|
|
#3317 |
|
BAN stały
|
Jestem po piwku i zmykam spać
|
|
|
|
#3318 | |
|
|
Cytat:
Akurat dziś ktoś musiał wpaść na pomysł reklamowania swojej strony grrr...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie o to mi chodziło |
|
|
|
|
#3320 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Charrrakterny ten mój synuś, to fakt . Uwielbiam go!Zuziuniu, Tobie również gratuluję obrony! Może jeszcze jedno piwko? ![]() Cytat:
Trus-kaw-ka, Trus-kaw-ka! ![]() Dobrej nocy!
|
|
#3321 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
A spotkania zazdroszczę ogromnie i Tobie, i Kocie. Cytat:
Utrata dziecka to jedyna rzecz, której nigdy i nikomu nie życzę. Chciałam napisać coś jeszcze, ale nie jestem w stanie. Cytat:
Też było mi żal, kiedy rezygnowałaś. Moderowanie forum to trudne zadanie, szczególnie w tak szczególnym miejscu, jak Wizaż. Ja mam wrażenie, że i dla Racheli osobista wrażliwość była źródłem stresu na forum. Ja sama moderowałam kiedyś forum. Miałam jednak szczęście, bo było to po pierwsze forum, na którym sama ustalałam reguły, po drugie kobiety stanowiły na nim mniejszość (jednak mężczyźni zwykle bardziej wprost wyrażają swoje myśli i nie są tacy... wrażliwi ). Ja jestem prosty człowiek, w kwestii niuansów uczuciowych poruszam się jak słoń w składzie porcelany. ![]() Cytat:
Dla mnie najbardziej uciążliwa jest twarz. Mam dość niewyjściową budowę oka. Kiedy dodatkowo zapuchnę naprawdę nie potrafię tych świńskich ślepków otworzyć. ![]() Zastanawiam się nawet nad operacją górnych powiek, bo mnie to koszmarnie męczy...
|
|
#3322 | |
|
BAN stały
|
Nie już nie dam rady ![]() Cytat:
, nie lubię swoich oczu.
|
|
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Co do puchnięcia - mnie strasznie puchną same stopy, w sandałkach to strasznie widać
Muszę poczytać o tych preparatach - czy one nie odwadniają np. zbyt mocno?W kwestii ooczu- puchną mi powieki dolne, rano wyglądam jak po ciężkiej zapijanej nocy albo po użądleniu prze "coś". Wprawdzie w ciągu dnia to schodzi, ale worki zostają.
|
|
|
#3324 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
Podejrzewam, że większości było wówczas smutno...
|
|
#3326 | ||
|
|
Cytat:
)Cytat:
||
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ Truskawciu, otrzyj łzy, wszak jesteś Dziką Truskawą - nick do czegoś zobowiązuje
Wykaż się odrobiną okrucieństwa (
|
|
#3328 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ta strona, swoją drogą, żałosna strasznie. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jak można? To takie fascynujące zwierzątka.
|
|
#3329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3330 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() I ograniczenie niezbywalnych swobód do przebywania w... yyy no... bezpajęczym otoczeniu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

) i przede wszystkim za Twoją ogromną pomoc !

Powiedzmy, że mnie łoguszyłaś 

może wymocz sobie stopy w chłodnej wodzie z jakimś olejkiem...?Albo z solą kąpielową? A burza była i minęła, akurat wracałam do domu jak trochę pokapało i pogrzmiało - mam nadzieję, ze jutro juz będzie słońce
leżę z nogami do góry i zdycham
. Brałam nawet kiedyś tabletki na odwodnienie, dostępne na receptę i zalecone przez ginekologa (Furosemidum). AquaFemin niestety nie pomógł
. Uwielbiam go!
)