|  2008-06-10, 15:50 | #241 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Clinique, Chanel, Dior, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – ogromny wątek, zapr

Coś za: Sally Hansen, Zestaw do manikiuru francuskiego - w kolorze Clearly Buff (jasny beżyk), zestaw użyty 1 raz, brakuje w nim kilku pasków, kartonik, 2 x 13,3 ml odp u mnie   | 
|     |   | 
|  2008-06-10, 15:59 | #242 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: Clinique, Chanel, Dior, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – ogromny wątek, zapr

podoba mi się zielony pojedynczy cien Clinique, czy wypatrzylabys cos za niego?

__________________ "Pokusa to perfumy, które wdycha się tak długo, az człowiek zapragnie mieć flakon" Jean-Paul Belmondo  Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 | 
|     |   | 
|  2008-06-10, 17:42 | #243 | 
| Raczkowanie | 

coś u mnie za La Roche-Posay, Anthelios XL Fluid Extreme, SPF 50+ - pozostało 70% z 50ml i La Roche-posay, Anthelios Dermo-Pediatrics, SPF 50+ - nowa próbka, 5ml, ważna do 01.2009? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=253800 | 
|     |   | 
|  2008-06-11, 19:09 | #244 | 
| Zadomowienie | 

Spodobał mi sie zapach: Green Tea E.Arden ok połowy ze 100ml.

__________________   | 
|     |   | 
|  2008-06-11, 19:23 | #245 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Nic nie znalazłam. 
				__________________   | |
|     |   | 
|  2008-06-11, 19:48 | #246 | 
| Wtajemniczenie | 

green tea prawdopodobnie wymienie   
				__________________ "Pokusa to perfumy, które wdycha się tak długo, az człowiek zapragnie mieć flakon" Jean-Paul Belmondo  Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 | 
|     |   | 
|  2008-06-12, 01:31 | #247 | 
| Zadomowienie | 

Szkoda, bo własciwie tylko ten zapach wpadł mi w oko.

__________________   | 
|     |   | 
|  2008-06-25, 22:33 | #248 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Z pięknego miasta 
				Przekupka: 523 pkt  / 99% pozyt. | 

Lancome, Colour Dose, EyeColour & Base - cień do oczu i baza pod cienie w jednym, kolor cape ivy (matowa, welwetowa, spokojna, jasna zieleń), tester, zużycie 5% z 8,2 g Sally Hansen, Zestaw do manikiuru francuskiego - w kolorze Clearly Buff (jasny beżyk), zestaw użyty 1 raz, brakuje w nim kilku pasków, kartonik, 2 x 13,3 ml Dr Irena Eris, Under Twenty, Tonik oczyszczajaco kojacy, oczyszcza pory, zapobiega wypryskom - nowy, 200 ml, ważny do 10.07.2009 MOZE COS U MNIE?? 
				__________________ WYMIANA | 
|     |   | 
|  2008-06-27, 13:48 | #249 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 - Clarins bronzing powder compact 10 gram copper sun 30 - gliter turkusowy malusio (ale tylko jeśli to MAC, bo chciałam wypróbować ta firmę, bardziej niż konkretny kolor) - EDP KENZO FLOWER Z 50ML TYLE ILE NA FOTO (75%?) ORYGINALNE -50ML NOWA ZAPAKOWANA AVENE WODA TERMALNA - Demeter * Hawaiian Surf - Puma jamaica z 30ml jak na foto ( pozostało 70 %?) - Davidoff cool wather ok 20ml Jesli jednak byłabys skłonna do wymiany na perfumy, podaj proszę propozycje wymianek. 
				__________________   | |
|     |   | 
|  2008-06-27, 21:30 | #250 | 
| Wtajemniczenie | 

cos za: Bourjois, Suivez mon regard – cień do oczu w kolorze10 illuminateur du regard (bezbawny nabłyszczacz/rozświetlacz z silnym biało-perłowym chłodnym połyskiem), pozostało 95% z 2,6g ? 
				__________________  65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55  171cm | 
|     |   | 
|  2008-06-27, 22:39 | #251 | 
| Zadomowienie | 

Nic dla siebie nie znalazłam.

__________________   | 
|     |   | 
|  2008-06-27, 23:03 | #252 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Z pięknego miasta 
				Przekupka: 523 pkt  / 99% pozyt. | 

za  Lancome, Colour Dose, EyeColour & Base - cień do oczu i baza pod cienie w jednym, kolor cape ivy (matowa, welwetowa, spokojna, jasna zieleń), tester, zużycie 5% z 8,2 g Sally Hansen, Zestaw do manikiuru francuskiego - w kolorze Clearly Buff (jasny beżyk), zestaw użyty 1 raz, brakuje w nim kilku pasków, kartonik, 2 x 13,3 ml Dr Irena Eris, Under Twenty, Tonik oczyszczajaco kojacy, oczyszcza pory, zapobiega wypryskom - nowy, 200 ml, ważny do 10.07.2009 mogłabym oddac: - gliter turkusowy malusio (ale tylko jeśli to MAC, bo chciałam wypróbować ta firmę, bardziej niż konkretny kolor)- tak to MAC - Demeter * Hawaiian Surf - Puma jamaica z 30ml jak na foto ( pozostało 70 %?) 
				__________________ WYMIANA | 
|     |   | 
|  2008-06-27, 23:40 | #253 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 - gliter turkusowy malusio, - Demeter * Hawaiian Surf, - Davidoff cool water ok 20ml, - 50ML NOWA ZAPAKOWANA AVENE WODA TERMALNA. 
				__________________   | |
|     |   | 
|  2008-06-29, 10:15 | #257 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Straszyn o. Gdańska 
				Przekupka: 68 pkt  / 100% pozyt. | 

Witaj   przepraszam ze nie zauwazylam   nie znam my manifesto... musialabym powachac, jednak Davidoffa chce wymienic za jakis zapach... ewentualnie poza wakiem masz cos? | 
|     |   | 
|  2008-06-29, 10:18 | #258 | 
| Rozeznanie | 

może znajdziesz coś u mnie za : Yves Rocher, Yria, Lift Radiance Poudre Eclat – kolor 510 (uniwersalny perłowy róż), jest to rozświatlający puder do twarzy, kilka razy testowany, ubytek znikomy, waga 5g La Roche-Posay, Effaclar K - pozostało 20 % z 30 ml, ważny do 05.2010 | 
|     |   | 
|  2008-06-29, 15:06 | #259 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Opis zapachu ze strony Yves Rocher: Woda Perfumowana Najbardziej intensywna interpretacja Ming Shu Odkryj we flakonie o harmonijnych liniach wodę perfumowaną Fleur de l'Aube o niebieskich refleksach. Morska nuta otwiera kompozycję przezroczystym podmuchem azjatyckich akcentów. Kwiat Ming Shu łączy się następnie ze słoneczną zmysłowością ylang i tworzy kwiatową harmonię. Wreszcie słodka i tajemnicza wanilia wypełnia sandałowe łoże i pozostawia delikatny, pieszczotliwy zapach Która to rodzina zapachów? Zapach kwiatowo-morski Nuty kwiatowe, wodne zrodziły się wokół surowca o morskich akcentach. Ta rodzina zapachów charakteryzuje się przejrzystym zapachem, który łaczy wodną świeżość tych morskich nut z nutą kwiatową. W MING SHU to kwiat Nymphea Stellata, o słodkim, czystym zapachu z delikatnym odcieniem roślinnym. 
				__________________   | |
|     |   | 
|  2008-06-29, 15:26 | #260 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 

__________________   | |
|     |   | 
|  2008-06-29, 16:22 | #262 | 
| Zadomowienie | 

Jasne, mam nadzieję, że będziesz miała gdzie go sprawdzić   
				__________________   | 
|     |   | 
|  2008-06-30, 01:06 | #263 | 
| Zakorzenienie | 

coś za: Sally Hansen, Zestaw do manikiuru francuskiego - w kolorze Clearly Buff (jasny beżyk), zestaw użyty 1 raz, brakuje w nim kilku pasków, kartonik, 2 x 13,3 ml | 
|     |   | 
|  2008-06-30, 01:30 | #264 | 
| Zadomowienie | 

Ten zestaw leci do muci18.

__________________   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-07-07, 23:09 | #268 | 
| Rozeznanie | 

Znajdziesz coś u mnie? Interesująca dla mnie jest praktycznie cała kolorówka do twarzy u Ciebie. 
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...78#post8386078 perfumki ysl https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...25#post8241125 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261945 książki | 
|     |   | 
|  2008-07-08, 20:35 | #269 | 
| Zadomowienie | 

Masz bardzo malo kosmetyków, wiec niestety nic dla siebie nie znalazlam.

__________________   | 
|     |   | 
|  2008-07-09, 14:34 | #270 | 
| Zakorzenienie | 

Witam Ciebie  Zapraszam, zajrzyj do mnie, może teraz cos Ci się spodoba??   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

DOKŁADKA 28.06.2008 - w poście nr 5
 DOKŁADKA 28.06.2008 - w poście nr 5