|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
Ty chyba w jakiś innych Katowicach mieszkasz teraz to może i chłodniej jest ale z rana masakriś ![]() ale fajnie z tym weekendem ![]() Cytat:
może i mądrze, na pewno z doświadczenia łatwo sie pisze jak się ma do sprawy już dystans, ale za każdym razem jak kogoś tracę to przeżywam to tam samo mocno mimo że to już było Cytat:
mnie sie tak potoczyło że z przyjaciółkami się kłóciłam, z TŻ-ami rozstawałam (nawet po latach spędzonych razem) i wtedy ktoś kto był dla mnie całym światem stawał się z dnia na dzień praktycznie obcy.. trudne to jest, ale czas leczy rany i później wspomina się już tylko z większym lub mniejszym sentymentem ![]() oj tak !! ![]() Cytat:
chociaż nie nastawiam się zbytnio, po co się znowu rozczarowywać ![]() Cytat:
Cytat:
nawet lodówkę umyłam bo syf już był w niej niemożliwy ![]() chyba nie pisała dokładnie nawet urodziny kumpeli i jak zwykle będą hucznie obchodzone, jak zawsze gdy któraś z NAS ma urodziny ^^ ![]() oczywiście impreza odbywa się u mnie, czyli w centrum imprezowania ![]() posłane Cytat:
Cytat:
![]() jak już wspomniałam posprzątałam no i tyle się zmieniło w moim życiu ![]() a i jeszcze sie dowiedziałam ze TŻ zaliczył całą sesję teraz nie podejrzewałabym go o to przerąbane teraz będzie miał ze mną , jak ja cały wrzesień mam zajęty ale cieszę się of kors żeby nie było ![]() idę poczytać chyba... jakiś dziwny ten piątek, nigdzie nie wychodzę? ale trzeba zachować siły na jutro ^^
|
||||||||
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś - czasem sama ze swoich tekstów się smieję
Że Bóg taką kobiete stworzył to po prostu aż się dziwię ^^ I do tego jaką skromną ![]() TŻ jedzie na 100% dzisiaj, jutro o 7:45 jestem w Katowicach i lece po niego na dworzec ^^ Ahhh.. chce już jutro, a tu ejszcze tyle dzisiejszego dnia
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Mercy - ano musimy się podlać
co do lekarza to nooo o Jezu.. ja nie chcę spowrotem Meridii buuuEwuś - nieźle z tym egz... Kategorycznie nie lubię lata i basta
![]()
|
#4384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ewusia uwielbiam Cię-te Twoje słowa daja mi taką jakas siłe, ze juz ten smutek jest mniejszy-chyba muszę te posty wydrukowac i na scianie powiesić Nie no dziękuję Ci bardzoCiekawe jak tam Tamuś? ![]()
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
No i dupa , ze tak powiem - wszytskie bilety na dzisiaj wykupione - to pozostaje mi zcekac do jutra do 15:50 ;(
|
#4386 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No nie!! nie mów!edit: ale przynajmniej się wyspisz rano i wyszykujesz, a moze upieczesz ciasto TZ?
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciasto, super pomysł aż dziwne, bo to Mercy wymyśliła ( )
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
łohohohoho a Ty a TY wiem ze to specjalnie i wiem ze jestes pełna podziwu dla mojej inwencji twórczej![]()
|
|
|
#4389 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ! I wcale nie jestem śliczna ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mercusiu Kochana jestem i już piszę... Po pierwsze to naprawde bardzo szczerze chciałabym Wam powiedzieć, że jesteście naprawde bardzo Kochane i dziękuje Wam za wszelkie słowa wsparcia i rady. Reasumując tę całą sprawę: Sytuacja taka dziwna między mną, a moją przyjaciółką psuje sie już od pewngo czasu, ale w sumie spotykając się staramy się omijać tę sytuację milczeniem. Kiedyś próbowalam zacząć ten temat, a ona zbyla mnie, że się mylę i ona traktuje mnie jak przyjaciółke, a to, że woli spedzać czas z chłopakiem to normalne albo milczała ze spuszczoną głową. Z tego wynika, że nawet nie mam co zaczynać z nią tego tematu, bo ona i tak mnie zbędzie lub uda, ze wszystko jest ok. Cała ta sytuacja jest strasznie przygnębiająca, bo ona jest moją kuzynką bardzo bliską i OD ZAWSZE byłyśmy dwie: Patrycja i Monika, ludzie tak nas kojarzyli, jako papużki nierozłączki, zakochane w sobie, a teraz... ![]() Byłam na spacerze, a właściwie poszłam sobie na małe zakupy spożywcze. Pogoda byla piękna, ale niestety teraz zaczeło padać i co chwilę musze wyłączać internet Bo grzmi.Cały czas rozwiązuje testy, bo w poniedziałek pierwszy egzamin ![]() Jeszcze raz dziękuje za wszystkie dobre słowa. Ciesze się, że jestescie... ![]()
|
|
|
#4390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
doskonale wszystko rozumiem,....ale wiesz trzeba to przetrwać, przeboleć i isc dalej-moze ona kiedys zrozumie ze popełłniła bład i ze straciła najlepsza przyjaciółke, może zrozuzumieja kiedyś...![]() Miło wiedziec ze są na świecie tacy ludzie jak Wy- ja też się ciesze ze jesteście i ze tu w ogole trafiłam ![]()
|
|
|
#4391 |
|
Zadomowienie
|
Huh,przestało grzmieć,wreszcie dorwałam się do komputera ; D
Z ojcem nie mieszkamy od kilkunastu lat, zawsze ważniejsze były dla niego kochanki i imprezki Generalnie przywykłam do tego i trzymałam spory dystans, w ostatnich tygodniach wydało mi się ,że trochę zmienił swój stosunek względem mnie,zaczął się troszczyć,myślałam,że poprawimy relacje aż wyszło szydło z worka Cóż będę musiała zapomnieć i definitywnie odciąć się emocjonalnie od tego 'człowieka',w kwestii wahań nastrojów (tsaa pieprzone poczucie marazmu i stagnacji...o_O),autodest rukcji et.c zdecydowałam się na wizytę u psychologa. Słyszałam o jakichś młodych,miłych babkach w poradni w centrum miasta i to państwowo,toteż w przyszłym tygodniu nie omieszkam skorzystać.Póki co planuje w weekend wypad na Wanted z Angeliną Jolie , co jak co,ale uwielbiam tę aktorkę,(także pod względem fizycznym... ;P ^^) Mhmm ,powizażuję,surfuję ,następnie coś w tv i w seeen. (zaiste miła odmiana Pa |
|
|
|
#4392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Właśnie miałam cię zapytać czy lubisz Angeline Jolie xD![]() Wróciłam z zakupów i omal się nie popłakałam ile rachunek wyszedł co tam że mama płaciła ale wyrzuty miałam. A wcześniej na pocieszenie kupiłam sobie pudło lodów adwokatowych na pocieszenie i nie zawaham się go jutro otworzyć![]()
|
|
#4393 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laleczki!
wlasnie wrocilam z KFC i popijam szampana podziwiajac pieeekna kuchnie caly czas mi mowil,ze pare desek polozyl tylko i ze w domu syf i duzo sprzatania wiec mailam troche mieszane uczucia, a tu wchodze do domu a tam cala podloga polozona!!![]() zycze wam przemilego wieczorka
|
#4394 |
|
♥
|
Witam
![]() jestem padnieta . boze co za ludzie mieszkaja na tej ziemi. inna pracownica ta nowa stoi a ja robiłam wczesniej Mc flurry i wybuchło bo chciałam byc dobra i nawaliłam tego pełno i kierownik sie pyta jej czemu nic nie robi a ona bo Ania znowu ubrudziła a ja tak na nia patrze ee czemu kłamiesz ? przeciez kubków juz nie ma i zawołałas aby przynieśli a ona na to bo tak ładniej brzmi ona jest okropna wszyscy jej nie lubia bo takie teksty daje, nic nie umie zapamietac . dzisiaj tekstem ze ona nie moze mopowac mocniej bo Bóg stworzył ja jako bardzo delikatna kobiete i ona nie umie mocniej Ewus jak byłam na weselu to jak poszłam z kumplem na spacer to sie zgubilismy bo ja prowadziłam a oboje bylismt nie z tamtych okolic |
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ-et niedawno pojechał ode mnie i jutro o 5.30 już jedzie
...wybaczcie,ale mam podły nastrój ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4396 | |
|
♥
|
Cytat:
![]() moj tez wyjechał i smutnawo mi bez niego ale piszemy duzo sms. |
|
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - ja nawet nie wiem,czy cokolwiek będę mogła napisać,bo on jedzie na Słowację i nie wiem czy ma roaming czy coś takiego ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4398 | |
|
♥
|
Cytat:
![]() własnie kuzyn sie pyta kiedy przyjeźdzam a ja co steskniłes sie za mna a on a bo P(koles w wesela) pyta kiedy przyjeźdzasz
|
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - mam nadzieję
![]() i co,kiedy przyjedziesz ?PS. Chyba zacznę chodzić wcześniej spać,żeby 2 tyg minęły szybciej
|
|
|
#4400 | |
|
♥
|
Cytat:
![]() hehe o i do tego całymi dnimi badz czyms zajeta i szybko minie czas |
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - to jest myśl
|
|
|
#4402 |
|
♥
|
|
|
|
|
#4403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noo, Jolie jest sexy ![]() Cytat:
musisz mieć super tża!
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku - wiesz co Ci powiem kochana? chciałabym żyć w przyszłości ze swoim TŻ-tem tak fajnie jak Ty ze swoim
po prostu jak czytam Twoje posty do od razu bije z nich taki optymizm,że tylko pozazdrościć ^^Aniu - no,nie zaprzeczę .
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Agness - ja wlasnie dzisiaj ide szybciej spac, aby dzien mi zleciał i jutro ebde długo lezala w łożu, bo tez musi syzbko zleciec do tej 15;50
|
#4406 |
|
♥
|
ha a ja jutro bede robic wszystko aby do godz 15 czas leciał baaaardzo powoli
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Nefre - tak zacznę robić
muszę mieć zajęcie w dzień,a potem będę szybciej szła spać a jak już TŻ będzie wracał,to chyba w dzień przed pójdę spać o 19 Aniu - jakiś konkretny powód ?
|
|
|
#4408 |
|
♥
|
noo na 15 praca. a jutro weekend bedzie duzo ludzi szczególnie po południu i zas pewnie jakies marudy przyjda ah
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - współczuję,a mogę wiedzieć ile zarabiasz pracując w McDonaldzie ?
|
|
|
#4410 | |
|
♥
|
Cytat:
a za czerwiec nie odliczaja mi poddatku mialam nadgodzine jadna ah ciekawa jestem ile dostane
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.

Ty chyba w jakiś innych Katowicach mieszkasz

łatwo sie pisze jak się ma do sprawy już dystans, ale za każdym razem jak kogoś tracę to przeżywam to tam samo mocno mimo że to już było
mnie sie tak potoczyło że z przyjaciółkami się kłóciłam, z TŻ-ami rozstawałam (nawet po latach spędzonych razem) i wtedy ktoś kto był dla mnie całym światem stawał się z dnia na dzień praktycznie obcy.. trudne to jest, ale czas leczy rany i później wspomina się już tylko z większym lub mniejszym sentymentem 
ja anwet słodko wyglądam po wstaniu z wyrka
nie podejrzewałabym go o to 

)

wiem ze to specjalnie i wiem ze jestes pełna podziwu dla mojej inwencji twórczej

?