|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 4
Dzien dobry
![]() Ja tak sobie mysle ze jak sie zrobi samemu taką pizze to jednak jest zdrowsza niz ta kupiona,bo nie dasz tam czegos seropodobnego czy wedliny ktora ma 10% miesa w sobie,no i dasz warzywka jakie chcesz i sa swieze,a w pizzerii roznie jest z jakoscia produktu ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
A taka mrożona z biedronki?
![]() nie bardzo.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Młody tez lubi parówki ... ja w sumie zreszta tez pomimo tego ze znam mniej więcej skład - to i tak mnie to nie zniechęca ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Jak robię sama kebaba to jest fit. A jak zamawiam to...nie for i to bardzo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3606 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Polasia dużo zdrówka!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łooo matko ... a ja myślałam ze poszłam późno spać bo po pierwszej ale widzę ze mnie przegoniłas ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
No ja akurat jem kebaba z mięsa wołowo-baraniego, a sosy są na bazie jogurtu i maślanki - przyjaciółka ma swój biznes
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Nawet kupiony, mam dobre źródło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Groszek, Stokrotka, Kinia - cóż to Was tak nawiedziły te dziwaczne sny ? Ja odpukać oprócz kilku erotycznych od początku ciąży to nie miałam nic a nic ... - w pierwszej ciąży za to co noc to jakiś News
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bidulka ... znowu przeziębienie dużo zdrówka Ci życzę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
|
|
#3616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny dzień się zapowiada- nudy nie będzie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8027704 1]Dzień dooooobry! Jedziemy na wózki podejście III ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Kciuki mocne za oględziny ✊️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Oj ... to niedziela w spa - zleci szybciutko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#3617 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3618 |
|
Zadomowienie
|
myślę, że zależy od pizzy
![]() pizza pizzy nie równa, jak i kebab, czy inne takie. Mamy w okolicy taką knajpę z burgerami i zapiekankami- dają świetne mięso, sami pieką bułki, robią sosy, świeże warzywa, mają też wege wersje, taki burger to dla mnie świetna rzecz ![]() i nie porównywałabym go do hamburgera z maca, gdzie jest plasterek ogóra, mięso smażone na głębokim tłuszczu i biała buła... DOMIMA- niektóre parówki mają lepszy skład niż wędliny... syn nie je mleka i np. parówki takie wysokojakościowe go nie mają. Nie mają też niektórych konserwantów, białka sojowego. Wydaję mi się, że te z biedronki 97% z szynki berlinki? tarczynski? (rzadko kupujemy, bo to raczej my je jemy- synu gardzi :P ) ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- ja teraz ogarniam materiały na uczelnie w końcu mam mnóstwo czasu na naukę, to chcę utrzymać stypendium, albo wejść na najwyższy próg... bo to spory zastrzyk pieniędzy Mąż z Synem u Teściowej. Ale zaraz wracają. |
|
|
|
#3619 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam do klubu lubiących parówki
berlinki albo te z szynki z biedronki. Hot dogi też bardzo lubimy.Co do pizzy to taka domowa jest raczej zdrowa lubię taką choć nie chce mi się robić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ooo dokładnie to samo pomyślałam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() ja to tam lubię większość - gdzieś tam patrzę na skład ale co jest napisane a jaka jest prawda to są dwie różne sprawy . Tak czy inaczej są bardzo dobre i tego się trzymajmy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale ja to mam takie jazdy z różnymi przedstawicielami czy dostawcami z którymi się rozliczam - potem pale buraka jak mam z nimi potem rozmawiać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mozna chyba napisac ze miesa jest 90% a jest 10% tak naprawdeA tak wogole zaczynam dzis 25tc ![]()
|
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie majowe 2018 cz. 4
Dzień dobry bardzo
Cóż za szary i ponury dzień ... nic się człowiekowi nie chce a miałam aspiracje żeby jechać na zakupy .. chyba oleje temat ... Wyspana tez nie jestem ale bardzo długo oglądałam serial ... No i jak już się położyłam to zaraz mąż wracał i narobił halasu ... także najchetniej bym się teraz położyła ale Młodzian Mój Kochany nie rozumie chyba za zbytnio o co mi chodzi także tego ... Coś miałam pisać ale mi wyleciało z głowy ... Blaira - a Ty czegoś potrzebujesz w tym szpitalu ? Przywieźć Ci coś ? Coś by Ci się przydało a nie masz Np ? To jakby co to dawaj znać to jak będzie potrzeba to pomogę Miłego dnia Kobietki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
Tak tak ... chodzi mi tylko o to ze na niektórych składach lista jest wręcz nieograniczona - i to samych skrótów ... nie każdy musi się doktoryzować w tym jaki skrot czego dotyczy a wielokrotnie wypływają jakieś afery cóż tam zostało zmielone do takich parówek ... Tak czy siak jest to średnio istotne dla mnie bo je po prostu lubię i staram się nie myśleć o tym za dużo bo to i tak nic nie zmieni ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mają jedną linie produkcyjna, i może jakieś śladowe ilości się pojawią.ale... już na opakowaniu mogą napisać 90% mięsa, licząc tą wartą razem ze skórkami, chrząstkami, a nie tylko mięsa mięsa. Tak jak może być napis EKO na szamponie, ale żadnego certyfikatu nie ma, a nawet ma sylikony, konserwanty, parabeny, cyz inne wcale nie eko rzeczy. Także trzeba przeczytać skład, czy rzeczywiście tego mięsa jest tyle, ile byśmy chcieli (i czy nie ma miliona innych dodatków, które mogą być gorsze niż mniejsza ilość mięsa), i czy ten szampon rzeczywiście taki eko, a nie że to chwyt marketingowy. ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- ja czytam składy, bo mam Syna uczulonego na bialka mleka. A producenci lubią dodać jakąś serwatkę, czy inne białko np. do wędliny, chleba, więc u nas wszystko przeczytane ![]() Wcześniej też czytałam, bo mnie wkurzała śmietana do której dodawali mleko w proszku- czyli zagęstnik, albo jogurt, czy kefir to nie samo mleko i kultury bakterii, tylko też białka, mleko w proszku, skrobia kukurydziana. A ja chcę sam kefir przy synu też na to patrzę, bo niektóre białka je np śmietanę, ale jak ma oprócz tego jakieś dodatki, to już na nie reaguje źle...
|
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiem co miałam pisać - Dzisiaj mam imprezkę
![]() ![]() ![]() ![]() STUDNIÓWKA ![]() ![]() od teraz mogę zacząć się jeszcze bardziej stresować ... muszę zrobić zamówienie na gemini IMG_1301.JPG Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
My właśnie złapaliśmy gumę
|
#3627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aż sprawdziłam, który ja mam tydzień haha :d
|
|
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już jest stowa albo mniej to już na prawdę coraz bliżej 😍😍😍 stres coraz większy 😍
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będziesz robiła listę na Gemini to ja poproszę screeny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to juz tak niedlugo![]() Tez chcialabym podejrzec co zamawiacie w aptekach a to gemini to faktycznie jakas najtansza apteka czy poprostu wygodnie bo domu przyjdzie ?bo nie wiem czy sie bujac po aptekach czy jednak zamowic i niech dowioza
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

pomimo tego ze znam mniej więcej skład - to i tak mnie to nie zniechęca 

Bidulka ... znowu przeziębienie
dużo zdrówka Ci życzę 

✊️

ja to tam lubię większość - gdzieś tam patrzę na skład ale co jest napisane a jaka jest prawda to są dwie różne sprawy . Tak czy inaczej są bardzo dobre i tego się trzymajmy
nie mozna chyba napisac ze miesa jest 90% a jest 10% tak naprawde
nie mozna chyba napisac ze miesa jest 90% a jest 10% tak naprawde

STUDNIÓWKA