![]() |
#361 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() bardzo mi przykro ['] ![]() ![]() Może tylko powiem - skoro namawiałam do wypadu w góry - że przed wyprawą trzeba się dobrze przygotować, mieć ze sobą odpowiednie ubrania, BUTY, numery telefonów i przede wszystkim wiedzę jak zachowywać się w górach - ja byłam pod opieka doświadczonych 2 mężczyzn więc czułam się dosyć pewnie i mogłam zdecydować kiedy powiedzieć stop. I pogoda była dobra... no ale jakiś tydzień później też ktoś spadł ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Wtajemniczenie
|
4xrazy coś pożarło mój wielocytat
![]() dzasta Ty się tym grzybskiem nie przejmuj. kto tam będzie patrzył po kątach jak Taka Para będzie przy ołtarzu ślubować łączęsię z Tobą wirtualnie na imprezce ![]() katey bardzo mi się podoba tekst o przechlapaniu z Twojego TŻ-ta to spryciarz-wymyślił podstęp żeby oczy nacieszyć swoją Panią ![]() monai piękne te zdjęcia-a najlepsze wg mnie to 1 rząd środek-widok i ta Para-podziwiam za kondycję-i następnym razem pozdrów ptaszka mnie też czeka samotny weekend także możesz na mnie liczyć ![]() m.a.r.t.a z ubraniem mojego B. jest identycznie jak u Ciebie-zawsze jest czas.potem będzie gonitwa z wywieszonym jęzorem-już się przzyzwyczaiłam ![]() mam nadzieję że buciki wygodne mili cieszę się razem z Tobą-fajnie, że Wam się udało uważaj na siebie w tych katowicach-mnie też napadli w biały dzień-ukradlli torebkę a twarz miałam jak po spotkaniu z Tysonem-trauma została na długo niestety ![]() czuję się zaproszona na panieński-nie pozwolimy żebyśświętowała samiutka moja Kochana i nie musisz dodawać ![]() jak była na ślubie cywilnym u koleżanki to obrączki stały na takiej ozdobnej tacy-paterze złotej-ładnie to wyglądało ![]() izazusia Ty to masz talent ![]() przxykro mi z powodu kolegi z moich sukcesów dzisiejszych: -rozdałam 3 ostatnie zaproszenia -skosiłam trawę całe 19 arów-znów kg poleci trzymajcie jutro kciuki za moją Sister-zdaje egzaminy sprawnościowe na AWF we Wrocławiu-od 7 rano- chyba bardziej to przeżywam niż swoje wstępne na astudia. podobnie było z Jej maturą-aż się popłakałam jak sie dowiedziłąm że pozdawała wszystkie ustne na 90%.teraz tylko czekać na wyniki pisemnych no i ogłoszenie wyników naboru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Od dwu tygodni powtarzam NIECH TO JUŻ SIĘ SKOŃCZY !!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Rozeznanie
|
dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ty gubisz kg a ja czuję kolejne na brzuszku ![]() ![]() ![]() to ja liczę na Ciebie w weekend ![]() Edytowane przez monai Czas edycji: 2008-06-27 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#365 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() góry są bardzo niebezpieczne, niestety ![]() Cytat:
![]() ![]() oczywiście piąstki ściskać będę ![]() ![]() a ja właśnie sobie obejrzałam filmik "Nie kłam kochanie", taki sobie, ale na piątkowo-samotny wieczór może być ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#366 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dla mnie niewskazane chudnięcie bo sukienka a raczej jej grna część nie będzie się miała na czym zaczepić ![]() tak na wszelki wypadek nie dziekujęza siostrę-troszkę przesądna jestem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja na ten panieński się zapisuje już dziś ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#369 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nawet na necie nie mogę znależć tego compeed sztyftu ![]() ![]() EDIT Dziewczynki kładę się spać-jednak to koszenie dało mi sie we znaki i kręgosłup mi pęka ![]() i do jutra |
||
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja się z Wami pomalutku żegnam i mówię dobranoc
![]() Jutro czeka nas miłe popołudnie z moją mamą, bo będzie świętować swoje urodziny (które dzisiaj ma), a skończyła 54 latka. ![]() paaa
![]() |
#371 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystkiego co najlepsze dla Mamuśki ![]() Dobranoc p.s trudno mi się wylogować ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez sie poloze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczór!
dzasta110 jak świętowanie to tylko z Nami ![]() ![]() gosia1007 życzę udanego ![]() ![]() ![]() Milibili jak to nie masz z kim robić panieńskiego ![]() ![]() ![]() LilStar trzymamy mocno ![]() m.a.r.t.a przekaż mamie życzenia urodzinowe od Nas Wszystkich ![]() ![]() I dobranoc życzę nocnym markom. Idę się poprzytulać do swojego kochania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry ŚPIOCHY !!!
![]() Oczywiście znów nie mogę spać - kręgosłup boli, pół pośladka spuchniete po zastrzyku, no i po rechablitacji całe plecy mnie nawalają, bo wczoraj trafiłam na kata a nie rechabilitanta - strzelił mi taki masaż że krzyczałam z bólu - podobno wszystko przez stres .... mam mieśnie napięte do granic możliwości. Ale jak tu się nie stresować, jak przygotowania do ślubu pełną parą - mam ogromny dylemat bo pracuję w bardzo fajnym zespole głównie młodych ludzi - 8 osób i nie wyobrażam sobie żebym ich nie zaprosiła na przyjęcie (często razem gdzieś wyjeżdzamy na szkolenia, wyskakujemy na piwko, spotykamy się po pracy itd). Ale oczywiście jak ich zaproszę to z 70 osób z mojej strony zrobi się nagle 90 ![]() ![]() Nadal szukamy mieszkania - więc co wieczór jest bieganina z pośrednikami neruchomości i oglądanie tych naszych przyszłych 4 kątów, dzisiaj biegniemy obejrzeć całkiem fajne mieszkanko, więc trzymajcie kciuki. Prawdopodobnie rozmowę kwalifikacyjną na studia doktoranckie będę miała w dniu ślubu ![]() W niedzielę będę miała kolejne spotkanie rodziców ![]() I jak tu się nie stresować i przetrwać jesze te trzy miesiące? A została jeszcze całą masa rzeczy do załatwienia grrrrrrrrrrr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek
![]() czekoladka trzymaj nerwy na wodzy... nie daj się tak łatwo ![]() ![]() myślałam, że się dziś poopalam a tu pogoda paskudna ![]() miłej soboty Wam życzę ![]()
![]() |
#377 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#378 |
Raczkowanie
|
ech ale mi przykro
nie dosc ze pozapraszalismy nie za duzo ludzi to teraz kazdy odwoluje rodzina Fabien- w koncu powiedzieli ze ich nie bedzie czesc mojej rodziny- ma zalobe nawet znajomi - bo sie nie wyrobia Nawet nas 50 chyba nie bedzie beznadzieja |
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mi narazie odmówiło około 6 osób, do 20 nie będę się przejmować, bo i tak zostanie sporo ponad 100, no chyba, że będą odmawiać Ci na których obecności mi bardzo zależy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#380 | ||||
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny wczoraj bylam u TŻa w katowicach i wyciagnelismy go ze szpitala do chorzowa do zoo
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do strzyzenia to losy od doly z tylu kreca sie mniej i robi mi sie taki ogon wystjacy spod lokow... takie dwie warsty i fryzjerki nie rozumiej jak do nic mowie ze te z pod spodu ma uciac wiecej niz inne... ![]() ![]() malowanie mnie dzisiaj czeka wiedz powodzenie mi sie przyda ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#381 |
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczyny moje Kochane
![]() na początku :Wasze kciuki są niezastąpione ![]() ![]() izazusia i malutka ale Wam zazdroszczę tego przytulania ![]() czekoladka martwię się tym Twoim kręgosłupem ![]() a na rozmowę może pójdź w sukni ślubnej-nie będą mogli Ci odmówić ![]() dzasta zapraszam na opalanko do mnie-mam cudną pogodę i zaraz będę korzystać ![]() lulucelo nie martw się-troszkę nie w porządku są osoby które CI odmawiają-dla nmnie to zaszczyt jak Ktoś mnie zaprosi na swój ślub-inną sprawą są wymówki jakie się stosuje....To będzie Wasz dzień i niech nikt i nic Wam tego nie psuje ![]() dzisiaj od 14 idę popracować za koleżankę na solarium-pojechała sobie na ślub-do 19 mam sobotę z głowy ![]() mili czujemy się także zaproszone na parapetówkę ![]() ![]() Agata R ![]() ale słodziaki te zwierzaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Agata R za chwile padnę z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1214643701 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#384 |
Rozeznanie
|
zwlaszcza ten ostatni ala koń... i jego siusiak... ja to wiem kiedy cykac fotki
![]() ![]() polecam płakalismy ze śmiechu potem wlaczylo mi sie halo i powstalo zdjecie pt "biegnij ślimak!!!" ![]()
#385 | |||
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2008 cz. III
Dziękuje dziewczyny przekaże mamuśce.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() -------------- Miłej soboty! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Wtajemniczenie
|
Co za piękna niewiasta na ostatnim zdjeciu Agatko
![]() Malutka ja nadrabiam. Dopiero rok jesteśmy tak blisko ze soba, że razem mieszkamy na codziń. Wcześniej przez 5 lat spędzaliśmy ze sobą tylko wakacje, ferie i jakieś spotkania comiesięczne bo dzieliło nas 650 km. Teraz ja kończę studia we Wrocławiu, Kamil kończy magisterkę w Szczecinie ale pracuje we Wrocławiu. Więc weekendy mamy z głowy, dlatego korzystam jak mogę. Właśnie przed chwilą Kamil pojechał, smutno mi trochę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 | ||||
Rozeznanie
|
Cześć kobietki
![]() Cytat:
![]() ![]() A siostrzyczce gratuluję! się kciuki nasze przydały jak zwykle ![]() Cytat:
![]() Udanej imprezki urodzinowej i wszystkiego dobrego dla Mamci ![]() Cytat:
![]() ![]() A sytuacja z gośćmi - właśnie tak to jest że na wesela TRZEBA zaprosić w większości ludzi bez których można by się obyć, a trzeba wybierać w przyjaciołach ;/ ech... no mnie to ominie ;] A z tymi studiami doktorskimi - dodatkowy stresik będzie, ale może dobry znak - bo to będzie na pewno taki super farciarski dzień, kiedy wszystko układa się jak najlepiej dla PM ![]() Moi rodzice za tydzień w weekend jadą do rodziców TŻta na grila ![]() ![]() Cytat:
![]() Agata R ahahahahah boskie te zwierzaki ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#388 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() nie smuc sie masz jeszcze NAS ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#389 |
Rozeznanie
|
Witam, co do zaproszen u nas to osoby z zagranicy nawet nie daly znac czy zaproszenia dostali
![]() ![]() Zwierzaki z zoo udane hehe Agata R sliczne masz włoski ![]()
#390 |
Wtajemniczenie
|
Agata R ale Ty jesteś Mega Laska-piękna z CiebieDziewczyna
![]() a włoski jak marzenie ![]() mykam do pracy na solariu ![]() do wieczorka Kochane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.