Panny Młode 2008 cz. III - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-27, 21:30   #361
monai
Rozeznanie

GG do monai
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Jasny beż, korkowe, z klamerką. Ale Ci to dużo mówi .

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Miłej zabawy! Troche zazdroszcze... Mi nie ma nawet kto zrobić panieńskiego Chyba założe jakiś prywatny czat na jeden wieczor i poświętuje z jakimś dobrym drinkiem i oczywiście Wami! Wszystkie jesteście zaproszone Co Wy na to?
o ja bardzo chętnie - jeżeli tylko będę tylko miała wtedy łącze internetowe

Cytat:

Piękne widoki ! Gratuluje kondycji!

Wiem Jak na Katowice to też bardzo niska cena (zaczynają sie od 1000 zazwyczaj ) ale to pewnie przez ten brak kuchni i raczej niezbyt nowoczesny wygląd.... My narazie też nie chcemy szaleć by oszczedzac na cos swojego.
kondycji drugi raz nie wiem czybym weszła

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Jako dobra koleżanka
Dzisiaj od późnego ranka
Odpytywałam swą znajomą
By katalizę miała zaliczoną
Teraz tu już jestem z wami
Radzę sobie z zaległościami
Bo zostawię Was na chwilę
A postów mam całą milę
zdolniacha z Ciebie naprawdę

Cytat:
Ps. Monai z Kościelca spadł mój kolega...
Miał 19 lat
bardzo mi przykro ['] w Tatrach takie wypadki zdarzają się często niestety, giną i to nawet doświadczeni taternicy ciężko o tym wogóle mówić...
Może tylko powiem - skoro namawiałam do wypadu w góry - że przed wyprawą trzeba się dobrze przygotować, mieć ze sobą odpowiednie ubrania, BUTY, numery telefonów i przede wszystkim wiedzę jak zachowywać się w górach - ja byłam pod opieka doświadczonych 2 mężczyzn więc czułam się dosyć pewnie i mogłam zdecydować kiedy powiedzieć stop. I pogoda była dobra... no ale jakiś tydzień później też ktoś spadł
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 21:46   #362
LilStar
Wtajemniczenie

4xrazy coś pożarło mój wielocytat

dzasta Ty się tym grzybskiem nie przejmuj. kto tam będzie patrzył po kątach jak Taka Para będzie przy ołtarzu ślubować
łączęsię z Tobą wirtualnie na imprezce

katey bardzo mi się podoba tekst o przechlapaniu
z Twojego TŻ-ta to spryciarz-wymyślił podstęp żeby oczy nacieszyć swoją Panią

monai piękne te zdjęcia-a najlepsze wg mnie to 1 rząd środek-widok i ta Para-podziwiam za kondycję-i następnym razem pozdrów ptaszka
mnie też czeka samotny weekend także możesz na mnie liczyć

m.a.r.t.a z ubraniem mojego B. jest identycznie jak u Ciebie-zawsze jest czas.potem będzie gonitwa z wywieszonym jęzorem-już się przzyzwyczaiłam
mam nadzieję że buciki wygodne

mili cieszę się razem z Tobą-fajnie, że Wam się udało
uważaj na siebie w tych katowicach-mnie też napadli w biały dzień-ukradlli torebkę a twarz miałam jak po spotkaniu z Tysonem-trauma została na długo niestety
czuję się zaproszona na panieński-nie pozwolimy żebyśświętowała samiutka moja Kochana
i nie musisz dodawać
jak była na ślubie cywilnym u koleżanki to obrączki stały na takiej ozdobnej tacy-paterze złotej-ładnie to wyglądało

izazusia Ty to masz talent
przxykro mi z powodu kolegi

z moich sukcesów dzisiejszych:

-rozdałam 3 ostatnie zaproszenia
-skosiłam trawę całe 19 arów-znów kg poleci

trzymajcie jutro kciuki za moją Sister-zdaje egzaminy sprawnościowe na AWF we Wrocławiu-od 7 rano- chyba bardziej to przeżywam niż swoje wstępne na astudia. podobnie było z Jej maturą-aż się popłakałam jak sie dowiedziłąm że pozdawała wszystkie ustne na 90%.teraz tylko czekać na wyniki pisemnych no i ogłoszenie wyników naboru
Stary 2008-06-27, 21:50   #363
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Chyba muszę się zgodzic z LilStar. Faceci są inni. Mój Piotrek też ciągle powtarza "niech juz będzie po..." albo "...gdzie jest moja Gośka, ta którą poznałem przed przygotowaniami". Wiem wiem jestem nieznośna a poza tym owo "niech już będzie po" też mi się udziela
Właśnie odkryłam, że jestem facetem ......
Od dwu tygodni powtarzam NIECH TO JUŻ SIĘ SKOŃCZY !!!!!!!!!!!
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 21:55   #364
monai
Rozeznanie

GG do monai

dzięki

za siostrunię ja swoich braci też tak przeżywam i cieszę się a to tacy typowi faceci niewdzięcznicy - i tak ich kocham

Ty gubisz kg a ja czuję kolejne na brzuszku jednym słowem nic w przyrodzie nie ginie ;/ tylko dlaczego JA ech kiedy ten legendarny wyszczuplający stres przedślubny mnie w końcu dopadnie?

to ja liczę na Ciebie w weekend

Edytowane przez monai
Czas edycji: 2008-06-27 o 22:42
Stary 2008-06-27, 22:26   #365
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Jako dobra koleżanka
Dzisiaj od późnego ranka
Odpytywałam swą znajomą
By katalizę miała zaliczoną
Teraz tu już jestem z wami
Radzę sobie z zaległościami
Bo zostawię Was na chwilę
A postów mam całą milę

Ps. Monai z Kościelca spadł mój kolega...
Miał 19 lat
wierszyk boski

góry są bardzo niebezpieczne, niestety

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
dzasta Ty się tym grzybskiem nie przejmuj. kto tam będzie patrzył po kątach jak Taka Para będzie przy ołtarzu ślubować
łączęsię z Tobą wirtualnie na imprezce

trzymajcie jutro kciuki za moją Sister-zdaje egzaminy sprawnościowe na AWF we Wrocławiu-od 7 rano- chyba bardziej to przeżywam niż swoje wstępne na astudia. podobnie było z Jej maturą-aż się popłakałam jak sie dowiedziłąm że pozdawała wszystkie ustne na 90%.teraz tylko czekać na wyniki pisemnych no i ogłoszenie wyników naboru
pewnie tak

oczywiście piąstki ściskać będę o ile nie będę spać
a ja właśnie sobie obejrzałam filmik "Nie kłam kochanie", taki sobie, ale na piątkowo-samotny wieczór może być

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 22:32   #366
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Właśnie odkryłam, że jestem facetem ......
Od dwu tygodni powtarzam NIECH TO JUŻ SIĘ SKOŃCZY !!!!!!!!!!!
przemęczenie czekoladko-dasz radęchwilowy kryzyski

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
dzięki

za siostrunię ja swoich braci też tak przeżywam i cieszę się a to tacy typowi faceci niewdzięcznicy - i tak ich kocham

Ty gubisz kg a ja czuję kolejne na brzuszku jednym słowem nic w przyrodzie nie ginie ;/ tylko dlaczego JA ech kiedy ten legendarny wyszczuplający stres przedślubny mnie w końcu dopadnie?
dopadnie Cię tylko mam nadzieję że będzie łagodny-mnie też narazie omija-chybatrzeba by spytać rodzinkę-ale czuję presję uciekającego czasu.

dla mnie niewskazane chudnięcie bo sukienka a raczej jej grna część nie będzie się miała na czym zaczepić

tak na wszelki wypadek nie dziekujęza siostrę-troszkę przesądna jestemale pamiętam
Stary 2008-06-27, 22:38   #367
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

m.a.r.t.a z ubraniem mojego B. jest identycznie jak u Ciebie-zawsze jest czas.potem będzie gonitwa z wywieszonym jęzorem-już się przzyzwyczaiłam
mam nadzieję że buciki wygodne
Buty bardzo wygodne . Dzisiaj dużo w nich chodziłam, dodatkowo prażyło słonko a moje stopy po ściągnięciu buta były bez żadnego bąbla.
Stary 2008-06-27, 22:40   #368
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym się bała chyba otworzyć w nocy. Mieszkam w Katowicach (podobno to najniebezpieczniejsze miasto... i niestety się o tym przekonałam jak mi kiedyś jeden PRZYŁOŻYŁ NOŻ do karku w biały dzień.... nawet jak dzis o tym myśle to mam dreszcze.... )

Miłej zabawy! Troche zazdroszcze... Mi nie ma nawet kto zrobić panieńskiego Chyba założe jakiś prywatny czat na jeden wieczor i poświętuje z jakimś dobrym drinkiem i oczywiście Wami! Wszystkie jesteście zaproszone Co Wy na to?
No a my mieszkamy w najbardziej niebezpiecznej dzielnicy Kielc ponoć. Ale jakoś mój Dominik otworzył tej staruszce, bo to już starsza kobitka była. Jakiemuś byczkowi wątpię czy by otwierał A z tym nożem to tylko Okropna sytuacja

A ja na ten panieński się zapisuje już dziś I dziękuję za zaproszenie

Cytat:

Oj to trzymam mocno kciuki za siostrę

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 22:51   #369
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
wierszyk boski

góry są bardzo niebezpieczne, niestety

pewnie tak

oczywiście piąstki ściskać będę o ile nie będę spać
a ja właśnie sobie obejrzałam filmik "Nie kłam kochanie", taki sobie, ale na piątkowo-samotny wieczór może być
film eż mi się średnio podobał-najbardziej uwielbiam"nigdy w życiu"-dla mnie najlepsze na smutki

Cytat:
Buty bardzo wygodne . Dzisiaj dużo w nich chodziłam, dodatkowo prażyło słonko a moje stopy po ściągnięciu buta były bez żadnego bąbla.
to dobrze-nie ma nic gorszego jak pęcherze na stópkach.
nawet na necie nie mogę znależć tego compeed sztyftuwszędzie go brakuje

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

Oj to trzymam mocno kciuki za siostrę

EDIT

Dziewczynki kładę się spać-jednak to koszenie dało mi sie we znaki i kręgosłup mi pęka Dobrej nocki

i do jutra
Stary 2008-06-27, 22:57   #370
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny ja się z Wami pomalutku żegnam i mówię dobranoc

Jutro czeka nas miłe popołudnie z moją mamą, bo będzie świętować swoje urodziny (które dzisiaj ma), a skończyła 54 latka.

paaa
Stary 2008-06-27, 23:04   #371
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:

Jutro czeka nas miłe popołudnie z moją mamą, bo będzie świętować swoje urodziny (które dzisiaj ma), a skończyła 54 latka.

paaa

wszystkiego co najlepsze dla Mamuśki

Dobranoc

p.s
trudno mi się wylogować
Stary 2008-06-27, 23:05   #372
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
film eż mi się średnio podobał-najbardziej uwielbiam"nigdy w życiu"-dla mnie najlepsze na smutki

EDIT
Dziewczynki kładę się spać-jednak to koszenie dało mi sie we znaki i kręgosłup mi pęka Dobrej nocki i do jutra
dobranoc pracusiu

Cytat:

paaa
życzenie mamie proszę złożyć od grona PM2008

dobranoc

Stary 2008-06-27, 23:07   #373
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ja tez sie poloze Jeden z nielicznych weekendow we dwojeBuziaki, ide korzystać z zycia
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 23:34   #374
malutka_24
Wtajemniczenie

Dobry Wieczór!

dzasta110
jak świętowanie to tylko z Nami

gosia1007
życzę udanego niezapomnianego wieczoru panieńskiego I oczywiście jak już dojdziesz do siebie to nie zapomnij o swoich koleżankach i relacji dla nich

Milibili
jak to nie masz z kim robić panieńskiego A my to co ???? Najlepsze imprezy to tylko z Nami

LilStar
trzymamy mocno za siostrę

m.a.r.t.a
przekaż mamie życzenia urodzinowe od Nas Wszystkich

I dobranoc życzę nocnym markom. Idę się poprzytulać do swojego kochania
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 06:01   #375
czekoladka79
Zadomowienie

Dzień Dobry ŚPIOCHY !!!

Oczywiście znów nie mogę spać - kręgosłup boli, pół pośladka spuchniete po zastrzyku, no i po rechablitacji całe plecy mnie nawalają, bo wczoraj trafiłam na kata a nie rechabilitanta - strzelił mi taki masaż że krzyczałam z bólu - podobno wszystko przez stres .... mam mieśnie napięte do granic możliwości.

Ale jak tu się nie stresować, jak przygotowania do ślubu pełną parą - mam ogromny dylemat bo pracuję w bardzo fajnym zespole głównie młodych ludzi - 8 osób i nie wyobrażam sobie żebym ich nie zaprosiła na przyjęcie (często razem gdzieś wyjeżdzamy na szkolenia, wyskakujemy na piwko, spotykamy się po pracy itd). Ale oczywiście jak ich zaproszę to z 70 osób z mojej strony zrobi się nagle 90 no i dylemat, dyskusje z rodzicami itd. Stanęło na tym, że mam zaprosić wszystkich i jakoś damy radę (szczerze mówiąc wolałabym zaprosić tych ludzi z pracy niż niektórą moją rodzinkę, którą widuję raz na 5 lat grrrr )

Nadal szukamy mieszkania - więc co wieczór jest bieganina z pośrednikami neruchomości i oglądanie tych naszych przyszłych 4 kątów, dzisiaj biegniemy obejrzeć całkiem fajne mieszkanko, więc trzymajcie kciuki.

Prawdopodobnie rozmowę kwalifikacyjną na studia doktoranckie będę miała w dniu ślubu

W niedzielę będę miała kolejne spotkanie rodziców

I jak tu się nie stresować i przetrwać jesze te trzy miesiące? A została jeszcze całą masa rzeczy do załatwienia grrrrrrrrrrr
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 08:55   #376
dzasta110
Wtajemniczenie

dzieńdoberek

czekoladka trzymaj nerwy na wodzy... nie daj się tak łatwo a wszystko będzie szło gładko jak po masełku

myślałam, że się dziś poopalam a tu pogoda paskudna

miłej soboty Wam życzę

Stary 2008-06-28, 09:10   #377
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Dzień Dobry ŚPIOCHY !!!

Oczywiście znów nie mogę spać - kręgosłup boli, pół pośladka spuchniete po zastrzyku, no i po rechablitacji całe plecy mnie nawalają, bo wczoraj trafiłam na kata a nie rechabilitanta - strzelił mi taki masaż że krzyczałam z bólu - podobno wszystko przez stres .... mam mieśnie napięte do granic możliwości.

Ale jak tu się nie stresować, jak przygotowania do ślubu pełną parą - mam ogromny dylemat bo pracuję w bardzo fajnym zespole głównie młodych ludzi - 8 osób i nie wyobrażam sobie żebym ich nie zaprosiła na przyjęcie (często razem gdzieś wyjeżdzamy na szkolenia, wyskakujemy na piwko, spotykamy się po pracy itd). Ale oczywiście jak ich zaproszę to z 70 osób z mojej strony zrobi się nagle 90 no i dylemat, dyskusje z rodzicami itd. Stanęło na tym, że mam zaprosić wszystkich i jakoś damy radę (szczerze mówiąc wolałabym zaprosić tych ludzi z pracy niż niektórą moją rodzinkę, którą widuję raz na 5 lat grrrr )

Nadal szukamy mieszkania - więc co wieczór jest bieganina z pośrednikami neruchomości i oglądanie tych naszych przyszłych 4 kątów, dzisiaj biegniemy obejrzeć całkiem fajne mieszkanko, więc trzymajcie kciuki.

Prawdopodobnie rozmowę kwalifikacyjną na studia doktoranckie będę miała w dniu ślubu

I jak tu się nie stresować i przetrwać jesze te trzy miesiące? A została jeszcze całą masa rzeczy do załatwienia grrrrrrrrrrr
O no to świetnie....jak się pochwalisz,ze masz slub to pewnie bez dyskusji się wezmą
Stary 2008-06-28, 09:43   #378
lulucelo
Raczkowanie

ech ale mi przykro

nie dosc ze pozapraszalismy nie za duzo ludzi to teraz kazdy odwoluje

rodzina Fabien- w koncu powiedzieli ze ich nie bedzie
czesc mojej rodziny- ma zalobe
nawet znajomi - bo sie nie wyrobia

Nawet nas 50 chyba nie bedzie
beznadzieja
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 09:50   #379
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
ech ale mi przykro

nie dosc ze pozaprasalismy nie za duzo ludzi to teraz kazdy odwoluje

rodzina Fabien- w konu powiedzieli ze ich nie bedzie
nawet znajomi - bo sie nie wyrobie

beznadzieja
o jej... no to rzeczywiście smutno ale może będą Ci najważniejszi, czyli nie będzie tak źle
mi narazie odmówiło około 6 osób, do 20 nie będę się przejmować, bo i tak zostanie sporo ponad 100, no chyba, że będą odmawiać Ci na których obecności mi bardzo zależy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-28, 10:02   #380
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Czesc dziewczyny wczoraj bylam u TŻa w katowicach i wyciagnelismy go ze szpitala do chorzowa do zoo plakalismy ze smiechu przy malpach. i Przy jednej zyrafie. wkleje wam az fotki. Pierwsza pod tytulem "chesz buzi" a druga "z jezyczkiem???"

Cytat:
cześć dziewczyny...

wiecie co?? już po wszystkim obrona na 5 i na dyplomie też 5 ale się cieszę, jak głupek

WASZE KCIUKI SĄ NIEZASTĄPIONE!!!!!!!! to wszystko dzięki Wam (między innymi oczywiście)

idę trochę odetchnąć i sobie zaraz poczytam co tam dziś naskrobałyście
nic tylko bic wiedzialysmy ze bedzie dobrze

Cytat:
Witam moje Kochane

Agata R fryzjerzy też mają problem z moimi włosami-ale teraz mam dobrze wycieniowaną górę i spód dłuższy i problemy z układaniem sie skończyły- a do ślubu będę mieć podpięte boki i tyl puszczony i nakecony paasma loków na lokówce żeby się nie puszyły

powodzenia w malowaniu

cieszę się Was znalazłam-nawet nie macie [ojęcia jak bardzo-ściskam mocno-nawet jak nie gadamy o ślubie to panuje tu taka fajna atmosfera że żal sie wylogować
tez chce miec podobna fryzurke na slubie
a co do strzyzenia to losy od doly z tylu kreca sie mniej i robi mi sie taki ogon wystjacy spod lokow... takie dwie warsty i fryzjerki nie rozumiej jak do nic mowie ze te z pod spodu ma uciac wiecej niz inne... no ale teraz jest w miare

malowanie mnie dzisiaj czeka wiedz powodzenie mi sie przyda

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Znowu mam kawkę i drożdżówkę. Już prawie zjadłam

Chyba jakoś już tak jest, że łatwiej się z facetami dogadać. Faceta możesz trochę pokokietować i w sumie zawsze osiągniesz to co chcesz, a babki...jedna drugiej zazdrości i tak to jakoś później różnie wychodzi. W każdym razie ja też zawsze lepiej z facetami się dogadywałam.
Do drugiego fryzjera idź i nie martw się o obrażanie. W końcu chcesz być zadowolona z efektu.
jakos tak jest ze trafiam na dziewczyny ktore bardzo zazdroszcza (nie wiem czego) i przez to jest taki dziwny klimat... ale tak serio to mam 3 fumfele z ktorymi mozna konie krasc a fumfli to nie zlicze

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny mam MEGA doła właśnie się dowiedziałam, że w mojej parafii zaczął się remont głównego ołtarza. Byłam tam wczoraj żeby zobaczyć jak to wygląda i wygląda fatalnie . Zapytaliśmy księdza czy skończą do października ale nie dał nam konkretnej odpowiedzi tylko coś tam zaczął ściemniać . Na pewno nie skończą tego do końca roku bo to duże przedsięwzięcie, a ołtarz główny przecież nie jest mały Ołtarz wygląda fatalnie. Wielkie drewniane rusztowanie przykryte folią. Nie chcę nawet myśleć jak to będzie wyglądać na zdjęciach .... jestem załamana. Ja wiem, że to nie jest w całej uroczystości najważniejsze ale człowiek na ten dzień czekał całe życie, wymarzyłam sobie jak to będzie wyglądało. A poza tym płaci człowiek wielkie pieniądze żeby mieć piękną pamiątkę fotografowi, kamerzyście i co ja na tych zdjęciach będę mieć ... rusztowanie ???
jak to sie mowi do wesela sie zagoi... w tym wypadku wyremontuje i zobaczysz jak bedzie pieknie
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 10:07   #381
LilStar
Wtajemniczenie

Witam Dziewczyny moje Kochane

na początku :Wasze kciuki są niezastąpionewłaśni e Sis dzwoniła że w biegach ma max punktów-reszta w pobliżu max-także bycie studentką coraz bliżej

izazusia i malutka ale Wam zazdroszczę tego przytulania

czekoladka martwię się tym Twoim kręgosłupemuważaj na siebie
a na rozmowę może pójdź w sukni ślubnej-nie będą mogli Ci odmówić

dzasta zapraszam na opalanko do mnie-mam cudną pogodę i zaraz będę korzystać

lulucelo nie martw się-troszkę nie w porządku są osoby które CI odmawiają-dla nmnie to zaszczyt jak Ktoś mnie zaprosi na swój ślub-inną sprawą są wymówki jakie się stosuje....To będzie Wasz dzień i niech nikt i nic Wam tego nie psujenajważniejsi na pewno nie zawiodą

dzisiaj od 14 idę popracować za koleżankę na solarium-pojechała sobie na ślub-do 19 mam sobotę z głowy

mili czujemy się także zaproszone na parapetówkę

Agata R
ale słodziaki te zwierzaki
Stary 2008-06-28, 10:07   #382
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
ech ale mi przykro

beznadzieja
a co sie stalo LULU bo troszke nie w temacie jestem... ze nawet znajomi nie beda???
Stary 2008-06-28, 10:10   #383
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
ech ale mi przykro

beznadzieja
Tak to z ludźmi jest.Pamiętam jak było kiedy zapraszalismy gości na wesele brata,prawie połowa odmówiła...taka rodzina Ja niedługo bedę zapraszać i obawiam sie ,ze u mnie bedzie podobnie...dlatego też postanowiłam zaprosic troszke wiecej osób,żeby w razie czego nie było takich strat.Najgorsze jest to,że zawsze wszyscy sie dopytują kiedy weselicho,kiedy będziemy się bawić u was na weselichu,a jak przychodzi co do czego to jeden costam,drugi costam i nagle okazuje sie,ze jednak nikt nie ma ochoty przyjsc na wesele i ażdemu coś nagle wypadło...chamstwo....

Agata R za chwile padnę z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1214643701
Stary 2008-06-28, 10:47   #384
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Agata R
ale słodziaki te zwierzaki
zwlaszcza ten ostatni ala koń... i jego siusiak... ja to wiem kiedy cykac fotki potem az mi glupio bylo bo byl jeszcze niedzwiadek ktory grzebal sobie w dupce i malpka ktora czyscila sobie siusiaka a potem wąchała łapke
polecam płakalismy ze śmiechu

potem wlaczylo mi sie halo i powstalo zdjecie pt "biegnij ślimak!!!"
Stary 2008-06-28, 11:50   #385
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
wszystkiego co najlepsze dla Mamuśki
Cytat:

życzenie mamie proszę złożyć od grona PM2008
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

m.a.r.t.a
przekaż mamie życzenia urodzinowe od Nas Wszystkich
Dziękuje dziewczyny przekaże mamuśce.

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny wczoraj bylam u TŻa w katowicach i wyciagnelismy go ze szpitala do chorzowa do zoo plakalismy ze smiechu przy malpach. i Przy jednej zyrafie. wkleje wam az fotki. Pierwsza pod tytulem "chesz buzi" a druga "z jezyczkiem???"
Fajny ma te jęzor, taki długi...

Cytat:
ech ale mi przykro

beznadzieja
A masz szansę jeszcze kogoś doprosić?

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
zwlaszcza ten ostatni ala koń... i jego siusiak... ja to wiem kiedy cykac fotki potem az mi glupio bylo bo byl jeszcze niedzwiadek ktory grzebal sobie w dupce i malpka ktora czyscila sobie siusiaka a potem wąchała łapke
polecam płakalismy ze śmiechu

potem wlaczylo mi sie halo i powstalo zdjecie pt "biegnij ślimak!!!"
Zwierzęta potrafią być bezwstydne. Ale masz bujną czuprynkę .

--------------

Miłej soboty!
Stary 2008-06-28, 11:54   #386
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Co za piękna niewiasta na ostatnim zdjeciu Agatko
Malutka ja nadrabiam. Dopiero rok jesteśmy tak blisko ze soba, że razem mieszkamy na codziń. Wcześniej przez 5 lat spędzaliśmy ze sobą tylko wakacje, ferie i jakieś spotkania comiesięczne bo dzieliło nas 650 km.
Teraz ja kończę studia we Wrocławiu, Kamil kończy magisterkę w Szczecinie ale pracuje we Wrocławiu. Więc weekendy mamy z głowy, dlatego korzystam jak mogę. Właśnie przed chwilą Kamil pojechał, smutno mi trochę
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 11:56   #387
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cześć kobietki

Cytat:

dopadnie Cię tylko mam nadzieję że będzie łagodny-mnie też narazie omija-chybatrzeba by spytać rodzinkę-ale czuję presję uciekającego czasu.

dla mnie niewskazane chudnięcie bo sukienka a raczej jej grna część nie będzie się miała na czym zaczepić

tak na wszelki wypadek nie dziekujęza siostrę-troszkę przesądna jestemale pamiętam
a ja mam w sukience "zapas" na chudnięcie właśnie - tzn teraz ok, ale przytyć - nie wskazane ;] na szczęście gorsetowe wiązanie więc da się wyregulować w drugą stronę

A siostrzyczce gratuluję! się kciuki nasze przydały jak zwykle

Cytat:
no to grejt sakces ja jakiegoś pecha mam ostatnio wszystkie buty mnie obcierają i robią bąble ;/

Udanej imprezki urodzinowej i wszystkiego dobrego dla Mamci

Cytat:
Dzień Dobry ŚPIOCHY !!!

biedna jesteś z tym kręgosłupem sowim nawet nie chcę mysleć jak to boli, trzymaj się dzielnie i relaksuj jak najczęściej najlepiej w kąpieli.

A sytuacja z gośćmi - właśnie tak to jest że na wesela TRZEBA zaprosić w większości ludzi bez których można by się obyć, a trzeba wybierać w przyjaciołach ;/ ech... no mnie to ominie ;]
A z tymi studiami doktorskimi - dodatkowy stresik będzie, ale może dobry znak - bo to będzie na pewno taki super farciarski dzień, kiedy wszystko układa się jak najlepiej dla PM

Moi rodzice za tydzień w weekend jadą do rodziców TŻta na grila 200 km hihihiih

Cytat:
ech ale mi przykro

beznadzieja
to bardzo przykra sytuacja faktycznie... może doproście jakiś innych bliskich?

Agata R ahahahahah boskie te zwierzaki a Ty masz super włoski *_* normalnie takie afro prawie się nie dziwię, że się lepiej z facetami dogadujesz
Stary 2008-06-28, 12:09   #388
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Co za piękna niewiasta na ostatnim zdjeciu Agatko
Malutka ja nadrabiam. Dopiero rok jesteśmy tak blisko ze soba, że razem mieszkamy na codziń. Wcześniej przez 5 lat spędzaliśmy ze sobą tylko wakacje, ferie i jakieś spotkania comiesięczne bo dzieliło nas 650 km.
Teraz ja kończę studia we Wrocławiu, Kamil kończy magisterkę w Szczecinie ale pracuje we Wrocławiu. Więc weekendy mamy z głowy, dlatego korzystam jak mogę. Właśnie przed chwilą Kamil pojechał, smutno mi trochę
ja ale piekna... nieee... niewiasta... tym bardziej nieeee i do tego skromniacha

nie smuc sie masz jeszcze NAS

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Cześć kobietki

Agata R ahahahahah boskie te zwierzaki a Ty masz super włoski *_* normalnie takie afro prawie się nie dziwię, że się lepiej z facetami dogadujesz
Stary 2008-06-28, 12:36   #389
biedronka19876
Rozeznanie

Witam, co do zaproszen u nas to osoby z zagranicy nawet nie daly znac czy zaproszenia dostali ciekawe czy wogole beda mialy zamiar zadzwonic i powiedziec czy przyjda czy nie to prawda ze z rodzina to na zdjeciu sie ladnie wychodzi, ale lepiej jest stanac gdzies z boku, bo w razie czego mozna sie wyciac.

Zwierzaki z zoo udane hehe

Agata R sliczne masz włoski
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 12:37   #390
LilStar
Wtajemniczenie

Agata R ale Ty jesteś Mega Laska-piękna z CiebieDziewczyna
a włoski jak marzenie
mykam do pracy na solariu

do wieczorka Kochane

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości