|
|
#4021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Wy to wszystkie macie jakies pokręcone sny. Mnie tez sie śnią dziwne rzeczy, ale po przebudzeniu ich nie pamietam.
Koma, bedzie wszystko dobrze! ja mam obawy, że zginę w brudzie i bałaganie, bo nie bede w stanie ogarnąć mieszkania na odpowiednim poziomie. A co dopiero nauczyć pozniej dziecko utrzymywania porzadku. Ilsa, tylko zeby tacy niedopilnowani fachowcy zrobili wszystko jak trzeba. Melduje, że wlasnie rozpoczęła sie u mnie snieżyca. Czyli wyjście do sklepu odłożone na pozniej ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4022 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Dubel
Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2018-01-08 o 08:39 |
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie witam rano
Dzis jest poczatek mojego 31tc.W tym tyg zabieram sie za skompletowanie wszystkich kosmetykow, chemii, butelek, wanienek itp.
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do fotelika to zdaje się na wasze typy z pierwszej strony i zobaczymy co w sklepie powiedzą. Dzisiaj też zaczynamy SR pierwszy wykład - poród fizjologiczny i CCProwadzi to moja gin Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4026 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Dobra, lecę sprzątać a później zrobić pazury. Miłego poniedziałku! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uda się Wam znaleźć coś super. Wybierz coś, co będzie odpowiadało przede wszystkim Twoim oczekiwaniom, reszta musi się dostosować Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
alleyezonme ja sie wczoraj zabralam za sprzatanie, wiec wieczorem sie ledwo ruszalam
nie przemeczaj sie tylko, bo skonczysz jak ja! Na szczescie rano mialam tez chwile dla siebie i poszlam na paznokcie. Dzis czuje sie jakas wyjatkowo ciezka i zwalista
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale mieli kiedyś włamanie do domu jak był mały i zabrali mu zabawki
|
|
|
|
|
#4033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę się zwlec z łóżka...
też mam plany porządkowe, kupiliśmy pojemniczki w ikei, więc będzie porządkowanie przypraw w szufladzie, muszę dokończyć zabawę z papierami, trochę poprasować i ogarnąć zakupy na obiad (mam ochotę na biały barszczyk) do tego dziś dzień paczkowy - będzie telefon dla mnie i oczyszczacz powietrza z Chin (mąż jest wielbicielem Xiaomi), do tego Reserved z sukienką, w którą oczywiście się nie zmieszczę, ale kupiłam na zaś, bo bardzo mi się podoba ![]() powodzenia we wszystkich Waszych dzisiejszych planach
|
|
|
|
#4035 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czesto miewasz ataki po za ciąża? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4036 |
|
Wtajemniczenie
|
Pankaka - rewelacja!
![]() alleyezonme - cudownego dnia Ci życzę! A co do wózka - porownujac bebetto i anexa mi osobiście lepiej prowadził się anex. Ale to subiektywne odczucia ![]() Ale miałam dziś pokrecony sen! Śniło mi się że miałyśmy spotkanie marcowek i połowa z nas wylądowała w tym samym szpitalu. Po porodach zrobilysmy sobie imprezę! ![]() Ale ogólnie to się nie wyspalam. 4 razy wstawalam na siku. A dodatkowo od kilku dni budze się między 3 a 4 i zasypiam dopiero po 6... Teraz obudzilam się mega głodna, ale zaraz będę mogła już zjeść śniadanie wiec uciekam! Dzisiaj mam kilka spraw do załatwienia a za oknem szaro, buro i ponuro. Aż nie chce się wychodzić z domu... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4037 |
|
Wtajemniczenie
|
Koma, kciuki za egzaminy
na pewno Ci sie udaIlsa, po ostatnich przygodach z ekipą remontową u moich rodziców, wiem, że jakby mi kiedys przyszło w mieszkaniu zmieniać to bede siedziec im na głowie i wszystko kontrolować tak listwy przy podłodze zamontowali, ze ja robiąc to pierwszy raz z teściem robiąc nasze mieszkanie zrobiłam to lepiej ![]() Blackberry, znam przypadki, gdzie dieta karmiącej jest silnie zakorzeniona w głowie. I to nie jest pokolenie naszych rodziców także wiesz... Rozne przypadki sa ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4039 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Wiadomo, na poczatku jest trochę chaosu, ale potem wszystko ogarniesz Kurcze, znowu noc kiepska, tym razem młody budził się co chwile :/ Wczoraj chciałam kupić kocyk. Chciałam taki głównie do wózka i do przykrycia w domu i poległam. Byłam nastawiona na la millou i poszłam go obejrzeć w galerii, ale ten dla niemowlaka jest malutki 70x70 i będzie tylko na chwilę, wiec bez sensu. Większy znów jest z wypełnieniem i to juz jest taka bardziej kołdra a nie koc Podobaja mi się rzeczy z samiboo, ale tam nie ma kocyków tylko sama pościel z wypełnieniem, a taką to juz mam, wiec bez sensu kolejna :/ Patrzylam też na allegro, ale jakoś nic mnie nie urzekło. Echhhh , ale mam dylematy z rana Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez czaro_dziejkaa Czas edycji: 2018-01-08 o 09:02 |
||
|
|
|
#4040 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż później poodkurza i umyje podłogi i sprzątanie z głowy Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#4041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Nakarmilam dziecko kiwi i teraz mi harce odprawia, caly brzuch mi lata.
Moj maz wczoraj mial super dzien i ciagle gadal ze sie cieszy z dzidziusia i az sie smial bo sie nie moze doczekac. Jest juz strasznie nakrecony, planuje co tu jeszcze zrobic, co kupic. A wieczorem mi powiedzial ze bede dobra mama Boze, tak bardzo nie mam weny zeby pojsc sie umyc i ogarnac a musze wyjsc z domu... niestety jak rano nie umyje wlosow to wygladam jak Einstein walniety piorunem i nie ma opcji bym tak wyszla z domu :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4043 |
|
Zadomowienie
|
Alley, tak się złożyło, że właśnie je zaczęłam 😄 także przy dobrych wiatrach jeszcze 1,5 roku 😂😂
|
|
|
#4044 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przez to że ataki mialam stosunkowo rzadko to wmowilam sobie że nie potrzebuje ablacji. Teraz żałuję. Mój ginekolog powiedział, że każda jego pacjentka z tą przypadłością miała CC. Ale zapytam na pewno czy nie mogłoby to być jak u Ciebie czyli CC przy przedłużającej się akcji. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4045 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiula, mój po szkole rodzenia z tematu poród jest taki przerażony, że uspokajać musiałam. Były tam tematy kiedy skurcze są normalne i kiedy warto jechac do szpitala, kiedy jechac po odejściu wód od razu a kiedy zostac w domu jeszcze na spokojnie. I on sie załamał, ze jak to mogą byc zielone wody i to przeciez takie zle bardzo itd. I najlepiej byłoby jakbym rodzic zaczęła w sobotę, bo wtedy on na pewno bedzie w domu, bo nie da rady wziac miesiaca urlopu zeby ze mną w domu siedziec i czekać na ten właściwy moment
bo on sie denerwuje, ze bedzie w pracy, a ja bede go potrzebowacWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam pierwszego smsa od szefowej z pytaniem odnośnie pracy
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Ja już rano zaliczyłam labo teraz czekam na wizytę o 15.
Mój mąż też już coraz bardziej zaabsorbowany. Czuje że ten dzień się zbliża wielkimi krokami. Ja też już powoli zaczynam panikować
|
#4049 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej!
Cytat:
![]() Cytat:
Idę żreć na drugie śniadanie wczorajszą gwiazdę z mlekiem ![]() A psiak to już też chyba współodczuwa Twoją ciążę z tym sikaniem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4050 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby nie dostal spazmow jak uslyszy o porodzieCytat:
Cytat:
wczoraj prawie umarlam jak wybieral ubranka na wyjscie do domu i wymyslil ze na kombinezon jeszcze zalozy kamizelke Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.

ja mam obawy, że zginę w brudzie i bałaganie, bo nie bede w stanie ogarnąć mieszkania na odpowiednim poziomie. A co dopiero nauczyć pozniej dziecko utrzymywania porzadku. 

cenowo są chyba zbliżone. Mój maz też zdecydował zanim pojechaliśmy oglądać...a wyszliśmy zupełnie z czym innym. Mi się podobał Bresso, a jemu bass soft
ostatecznie mamy anexa, powinien być w przyszłym tygodniu
uzbroj się w cierpliwość, bo dla mnie to były bardzo męczące zakupy. Oglądałam też tako junama madena i roan esso 
pierwszy wykład - poród fizjologiczny i CC

ciekawe czy będą telefony z pracy 

nie przemeczaj sie tylko, bo skonczysz jak ja! Na szczescie rano mialam tez chwile dla siebie i poszlam na paznokcie. 

No ale mieli kiedyś włamanie do domu jak był mały i zabrali mu zabawki
13.03.2008

na pewno Ci sie uda
ale nigdy nie byłam jeszcze za nikogo tak odpowiedzialna, czy będę umiała? Cholera...