![]() |
#1531 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rossman - część III
zaszłam dziś do R. dosłownie na chwilę, naciągnęłam Mamę na:
*dwufazę Ziaja *szampon Elseve do przetłuszczających się (chciałam z cementem, ale nie było dużej butli, a mała teraz się zupełnie nie opłaca) *wkładki Discreet, te w różowym opakowaniu (najulubieńsze ![]() *Fitellę jogurtową (dla Mamy) i cynamonową (dla mnie) |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1534 |
Zakorzenienie
|
i ja byłam w rossmanie
![]() *piankę do golenia venus-jest dobra bo już jej używałam *chusteczki pampers-4pak *herbatę zieloną o smaku cytryny(tą rossmanowską za 2,99,mam juz wiśniowo bananową i smakuje mi) ale zapomniałm o syrence bo miałam wymienić gąbkę ...no,ale cóż...latka lecą to się skleroza zaczyna objawiać ![]() ![]() no,ale jutro może kupię lub w poniedziałek ![]() ale ładnie padało i grzmiało,ale już przestało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1535 |
Zakorzenienie
|
Jak wygląda opakowanie tej herbatki wiśniowo-bananowej?
#1536 |
Zakorzenienie
|
jest czerwone a po prawej stronie jest zdjęcie wiśni i banana,a po lewej jest napisane King's Crown Kirsch-Banane
to są herbatki rossmanowskie które są aktualnie w promocji po 2.99 i sa zamieszczone też w gazetce. widziałam jeszcze malina ze śmietanką,zwykłą czarną i jeszcze jakąś,ale nie apmiętam
#1537 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dygotko
![]() ![]() ![]()
#1538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czy te kosmetyki są w promocji w rossmanie??zapomniałam znowu dziś wziąć gazetkę i nie wiem ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5427 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15616 ![]() ![]()
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
Peeling-masaż myjący z pierwszego linku jest dołączany jako gratis (50 ml) do aktywnego żelu-kremu antycellulitowego do ciała (150 ml) - 17.99 zł
![]() Tego drugiego kosmetyku nie widzę w gazetce ![]()
#1540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jeszcze mam pytanko:czy ten kosmetyk jest w promocji czy nie?olgądałm dziś,no ale pamięć już nie ta więc nie pamiętam ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18411 chciałabym kupić jakieś coś na celulit,ale nie wiem który... jak narazie kończy mi się eveline,ale ja go od pewnie 2 lat używam...taka systematyczna jestem ![]() który z evelin są w promocji? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19512 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14248 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9801 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12538 ten miałam: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8009 możecie któryś polecić?sama nie wiem który wybrać,ale zastanawiam się nad tym co miałam a tym trzecim od końca...
![]() |
#1541 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Konto usunięte
|
Ja kupiłam dzisiaj w Ross żel Palmolive Thermal Spa nawilżający i nowy Gliss Kur z wyciągiem z dzikiej róży (przyda się na lato, bo ma filtry UV)
Umbra, napisałaś o Elseve i od razu przypomniało mi się co zrobił z moim włosami Nutri-blask ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Zakorzenienie
|
ja jestem neizbyt zadowolona z szamponow Elseve. Prawde mówiąc to w ogole
![]()
#1544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Całą gazetkę masz na 26 stronie. Co powiedział lekarz- jeżeli wogóle byłaś ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Gliss Kur to ten wściekle różowy? ma filtry? to chyba się skuszę na sprej. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zanim się gdziekolwiek udałam to zadzwoniłam do centrum,żeby zapytać czy tamtejszy lekarz mnie przyjmie mimo braku ubezpieczenia...dowiedzia łam się,że to nie jest placówka medyczna i że mi nie pomogą.lekarka przez tel powiedziała tylko,żebym leżała z nogami do góry,wypiła kawę,odpoczywała,piła płyny i tyle ![]() ![]() na szczęście wszystko się dobrze skończyło...gdybym wiedziała,że tak się stanie to zastanowiłabym się nad oddaniem krwi...choć wcześniej tak mi się nie robiło...a ubezpieczona będę dopiero pod koniec lipca...a wtedy lekarzy odwiedzę bo muszę się przebadać ![]()
![]() |
#1547 |
Konto usunięte
|
kiedy nowa gazeciora ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8027415]kiedy nowa gazeciora ?
![]() chyba 3 lipca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, a macie jakieś zdanie nt. środków firmy Domol?? chodzi mi o mleczka do czyszczenia, tabletki do zmywarki itp....
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1550 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dezodorat do stóp mam, chwalę sobię. To znaczy: nie niweluje zapaszków w 100% ale jakoś w 60%,- na pewno lepiej niż scholl który jest 5 razy zdroższy a niwleuje w 30% :P A ma ktoś już nową gazetkę?
![]() |
#1552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- nie polecam zakupu płynu do prasowania (morski) , jest okropny zawiera same konserwanty i alkohol benzylowy co daje sie szczególnie we znaki jak długo prasujesz i nawąchasz sie tych oparów .Strasznie drażni oczy i nos, mnie bardzo podrażnił i na drugi dzień miałam nawet podrażnione gardło. - środek ułatwiający prasowanie w spreju- taki sobie, niby ma usztywniać tkaninę bo zawiera krochmal , ale ja nic takiego nie zauważyłam-drugi raz na pewno nie kupię, - środek do czyszczenia toalet w tabletkach (8 szt.)- nie mam większych problemów z toaletą, ale od czasu do czasu wrzucam tabletkę żeby doczyścić i zdezynfekować odpływ. Czasem też połowę rozkruszonej tabl. wsypuję do odpływu w wannie, zwłaszcza jak robię piling z kawy i boję się że pozapycham rury ![]() - żel do prania tkanin delikatnych i żel do prania tkanin o ciemnych i czarnych kolorach- dobrze dopierają ,nieźle się pienią , wydajne i tanie -dla mnie bardzo dobre - żel zmiękczający wodę i zapobiegający odkładaniu się kamienia w pralce (Domol wasserentharter gel) - coś ala Calgon, kupuję bo jest dużo tańszy od Calgona a czy dobry to sie okaże ile pralka wytrzyma ![]() - mleczko do czyszczenia cytrusowa świerzość- całkiem dobre, nie śmierdzi i nie "żre" jak Cif z wybielaczem, z moimi brudkami w łazience i kuchni sobie radzi, - środek do czyszczenia łazienek (Domol badreiniger)- szczerze polecam, bardzo dobrze czyści osady z wody i mydła na kafelkach w łazience, nie próbowałam jeszcze czyścić nim wanny czy umywalki bo poprostu nie mam takiej potrzeby, mleczko dobrze sobie z tym radzi, To chyba wszystko co zdążyłam przetestować , teraz idę pochować te butle bo jak TŻ rano zobaczy taki arsenał to gotów pomyśleć że szykuję generalne porządki i jeszcze mi zawałem wywali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapomniałam jeszcze dopisać do tej listy, preparat do pielęgnacji mebli (sprej)- bardzo dobry,dobrze sie rozprowadza, tani i ładnie pachnie. Na pewno będę go kupować zamiast zamiast Pronto. Dzisiaj też wypuszczam się do Rossmanna, ale muszę trochę przystopować z zakupami, może kupię tylko :papier toaletowy dla dzieci, dezodorant do stóp i piankkę do włosów. No właśnie , czy może ktoś używał pianki Yung, warto kupić ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Raczkowanie
|
dziewczyny stała się tragedia.. przyjechałam wczoraj do rodzinnego miasta i co się okazało - nie wzięłam ze sobą syrenki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1558 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny co polecacie do pielęgnacji stóp? Chodzi mi o jakas maske/krem, preparat odświeżający, peeling-w miare rozsądnych cenach.
Wstyd sie przyznać ale ostatnio o nich zapomniałam.
#1559 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pierwszy raz spróbowałam dziś Fitelle - faktycznie pychotka!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Zadomowienie
|
Ale nie tylko z Syreny a gabki do masazu
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.