|
|
#4171 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
|
|
|
|
|
#4172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że same dobre wieści będą
|
|
|
#4173 |
|
Wtajemniczenie
|
parapet - gratuluję wizyty! Waga już imponujaca
![]() Ojoanna - super, że wszystko ok! ![]() Dolly - uwielbiam hiacynty!!! ![]() pretty - dzięki za uwage! Moj kalafior ciazowy! Chodziło mi o be-benthan... i on może być do pupy i do brodawek... Nie trzeba go zmywać... I gratuluję udanej wizyty! To prawie 2 kilo!!! co do wózka - potwierdzam, że do 1 wyboru się wraca ![]() Jolinko - u mnie tardyferon akurat sprawdzil sie super Teraz biore 2 razy w tygodniu po 1 tabletce bo wyniki sie mocno poprawiły ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kolejne kalafiorowe pytanie
![]() Jak liczycie ile kg przytylyscie? Dostaję takiego zaćmienia umysłu na każdej wizycie, że o połowę rzeczy nie pytam
|
|
#4176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja liczę tak, ze do wagi startowej doliczam. Nawet jak schudłam 2 kg to pozniej odrobilam je na następną wizytę, wiec zawsze jestem na plus. A gin o liczenie nie pytałam. Jakoś nie miałam tego w glowie |
|
|
|
|
#4177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale za to na szczęście nie miałam w ogole mdłości ani bliższego kontaktu z toaleta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4179 |
|
Rozeznanie
|
Cześć! Dziękuję za takie l4. Poszłam dziś do pracy "na chwilkę " pomóc A zeszło mi od 11 do 15.30. I jeszcze muszę iść jutro. Dopiero co zjadłam obiad i biorę się za naukę bo też mam sesję. W weekend zerówka z "odwodnień budynków i osiedli" którą ogromnie chcę zdać bo to najgorszy przedmiot tego semestru....
W przerwie w nauce nadrobię co tam ciekawego dziś pisałyście ![]() Ps. Czuję się jak morświn. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4180 |
|
Rozeznanie
|
U mnie z waga to tez droga jednokierunkowa, ale wydaje mi sie, ze powinnas liczyc od wagi startowej
![]() Nie wiem, co ze mna nie tak. Dzisiejszy dzien w pracy byl duzo bardziej relaksujacy niz dni wolne wczesniej Czesciowo pewnie dlatego, ze siedzialam wiekszosc dnia na tylku, a w domu to jednak ciagle sie ruszam, jak nie corka to cos do roboty sie znajdzie. Ale tez mam wrazenie, ze dom mnie jakos psychicznie dobija. Co to bedzie jak pojde na macierzynski
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
współczuję Wam tych kolejek do lekarzy i "ciekawego" towarzystwa
do endo mam zawsze nr "0" jako poza kolejnością i wchodzę pierwsza, szkoda że na pierwsze prywatne wizyty wywaliłam trochę kasy ![]() u mnie już +9kg, na szczęście od świąt waga waha się w granicach 0,5 kg, więc nie przybieram już tak bardzo, mam nadzieję, że brzuch nie urośnie już mocno czy myślicie, że jak teraz do zapięcia w sukience brakuje mi jakieś 3-4 cm, to potem się zmieszczę? ![]() kupiłam na wyprzedaży i mi się podoba, ale czy schudnę potem do niej
|
|
|
|
#4182 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w koszulach od dolce sono? ![]() Cytat:
czytałam ile macie ubranek i doszłam do wnosku, że u mnie bieda... już coś domówiłam na c&a a w tygodniu jeszcze na allegro pobuszuje.... strasznie wolno mi idzie kompletowanie wyprawki... niby już tyle gratów mam...ale ciągle lista jest długa... a ja taka niezdecydowana :/ obcinacie metki z ubranek? czy tylko ja mam obsesje na tym punkcie? |
||
|
|
|
#4183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4184 |
|
Wtajemniczenie
|
Pretty, Torrence - brawo za wizyty
![]() Ja juz czekam i mam stresa pogram w gre to moze nie bede myslec...
|
|
|
|
#4185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jak coś zostawi czerwony ślad to obetnę
|
||
|
|
|
#4186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pałki w czekoladzie... nie żebym miała na coś takiego ochotę... tak tylko pomyślałam |
|
|
|
|
#4189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4190 |
|
Wtajemniczenie
|
Robinsonka, ja metek nie obcinam. Pamietam jak w pracy psioczylam na rodziców, którzy obcinali
to poki co sama tego nie robie. Chociaż faktycznie takie wielkie w porównaniu do ubranka wydają sie te metkiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A do morswina jeszcze się żadna nie porownywala 😉haha ale rozumiem co masz na myśli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Torrence do czwartku nie daleko... Ale będziesz po tej wizycie szczebiotala jak skowronek 😊 O faktycznie dużo badań Ci zalecił. Z kolei w czwartek ja mam nudna wizytę tzn. wywiad, ciśnienie, ważenie, l4 i chałupa 😜 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Koncentracjo, bystrosci umysłu, gdzie jesteście??!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny... dziś w końcu udało się wstać o 7.
Może i uda się zasnąć o normalnej porze. Gratuluje udanych wizyt ![]() Ja dzisiaj się wywaliłam. Tzn obaliłam dosłownie chciałam zasłonić żaluzję w pokoju i straciłam równowagę... stojąc ![]() tego jeszcze nie grali. Ale padłam na kolana także wszystko Ok ![]() Wczoraj bolał mnie brzuch, tez mam takie kłucia w środku, dzisiaj trochę lepiej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4195 |
|
Wtajemniczenie
|
FallenAnn - a nie możesz im powiedzieć ze nie przyjdziesz? teoretycznie nie może Cię być w pracy... I trzymam kciuki za zerowke!!!
![]() Jolinko - tak, 2 razy w tygodniu po jednej. Ale cały listopad i grudzień brałam codziennie 1 tabletkę na czczo, 2 godziny przed śniadaniem. Teraz wyniki mam dużo lepsze i gin zmniejszyła mi dawkę Zrobilam dzis racuchy i taaaaaaaak się obiadłam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze a ja mam kolejną wizytę znów za 4 tygodnie dopiero ![]() Dzięki za gratulacje i oklaski odnośnie wizyty i wagi ciekawa jestem czy będzie duża po porodzie czy raczej nie, póki co w sumie idealnie w 50 centylu jest Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
No to będę liczyła, że przytyłam 6, chociaż to chyba trochę mało 🤔
Lubię te Wasze usg, miło się czyta że dzieci już coraz większe ![]() Mam nadzieję, że profesor mi nie zmieni wizyt i dalej będą co 4 tygodnie, bo się nie ogarniemy z finansami jak leki zostają do końca ciąży to jeszcze na samą luteine i zastrzyki 1,5 tysia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które musicie powtarzać toksoplazmoze - badacie teraz i IgG i IgM czy tylko jeden wskaźnik?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie kazała zbadać tylko IgM |
|
|
|
|
#4200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim udanych wizyt
Ja wróciłam z wycieczki po supermarketach, robiłam rozeznanie i okazało się że najtaniej jest w Auchan (rzeczy do wyprawki) (tam też promo z Loveli z tym że dwie rzeczy za 31zl) Teraz muszę pomału zebrać się na ten basen. Rano miałam fazę a teraz mega mi się nie chce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

ani wózka ani fotelika nie mamy znowu wybranego 

Mam tylko nadzieję, że same dobre wieści będą

13.03.2008
Czesciowo pewnie dlatego, ze siedzialam wiekszosc dnia na tylku, a w domu to jednak ciagle sie ruszam, jak nie corka to cos do roboty sie znajdzie. Ale tez mam wrazenie, ze dom mnie jakos psychicznie dobija. Co to bedzie jak pojde na macierzynski 

w koszulach od dolce sono?
pogram w gre to moze nie bede myslec...
Ale jak coś zostawi czerwony ślad to obetnę
to poki co sama tego nie robie. Chociaż faktycznie takie wielkie w porównaniu do ubranka wydają sie te metki