|
|
#3901 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 4
Treść usunięta
|
|
|
|
#3902 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wyrzućmy Domimę!* *Oczywiście żartuje, chociaż ból tyłka lekki mam, bo właśnie wczoraj po umyciu włosów radośnie stwierdziłam, że prostować mi się nie chce i związałam kitkę ![]() Zero mobilizacji, rozmemłana jestem już teraz to co będzie po porodzie |
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Halo halo ... Dziopki moje kochane nie przesadzajcie z tymi komplementami
- dziękuje za nie - ale mam z lekka inne zdanie na swój temat ... Jak znajdę w telefonie jakaś fotę to wrzucę na fb - tylko żeby nie robić osobnego posta to gdzieś tam dorzucę pod swoim zdjęciem ... ale to serio nic ciekawego ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8032504 6]Wpadniemy wszystkie w kompleksy przez nią!
Wyrzućmy Domimę!* *Oczywiście żartuje, chociaż ból tyłka lekki mam, bo właśnie wczoraj po umyciu włosów radośnie stwierdziłam, że prostować mi się nie chce i związałam kitkę ![]() Zero mobilizacji, rozmemłana jestem już teraz to co będzie po porodzie No właśnie mam podobnie. Zawsze sobie mówiłam że ja to będę taka ładna mamusia, zawsze włoski zrobione , makijaż, ładny ciuch. A ja już w ciąży w legginsach , koczku i bez makijażu I tak patrzę w lustro , mówię no nie tak nie może być, jutro się pomaluje. A wychodzi na to że maluje się tylko jak gdzieś wychodzę ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Ok
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8032504 6]Wpadniemy wszystkie w kompleksy przez nią!
Wyrzućmy Domimę!* *Oczywiście żartuje, chociaż ból tyłka lekki mam, bo właśnie wczoraj po umyciu włosów radośnie stwierdziłam, że prostować mi się nie chce i związałam kitkę ![]() Zero mobilizacji, rozmemłana jestem już teraz to co będzie po porodzie ![]() ![]() ![]() czuje się zbanowana ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3906 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie ja się boje tych dluuuugich list zwłaszcza ze mamy przeprowadzkę na karku wiec żeby się finansowo nie skończyć muszę to dzielić na jakieś takie części ... Zamówiłam już dzisiaj ten kokon - trudno ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla rownowagi ubralam sukienke tylko 👍Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie majowe 2018 cz. 4
włosy myje codziennie ale tak susze je od niechcenia ze na drugi dzień zazwyczaj palmę skręcam na głowie
![]() ![]() Kortektor pod oczy +brwi+ meteoryty zawsze jak idę gdzieś nawet rano do przedszkola bo inaczej wyglądam blado i „zdupy”. ![]() ![]() ![]() ![]() Ale paznokcie nie pomalowane od września poza odżywka, odrost co miesiąc a strój ... w domu na żula a jak idę „po bułki „ to strój na żula chowam pod płaszczem ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Myśląc palma to mam na myśli takie ustrojstwo
![]() ![]() ![]() IMG_0406.jpgWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Domima pokaz jaki kokon wzięłaś
lubię oglądać dzieciowe gadżety Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie włosy w kitke (dosc wysoko lubie) albo Mirabilkową palmę
![]() A jak mam czas to myje, suszę i gotowe. Mam proste włosy, ale niestety grzywke mam taką,że jest do brody i muszę za ucho czyli generalnie później mam pofalowaną grzywkę i przez ciągłe poprawianie oklapnięte włosy dlatego kok na głowie ulubioną fryzurą.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam taką fryzurę
ale mąż lubi rozpuszczone włosy, więc jak z nim gdzieś idę to staram się je jakoś ułożyć strój żula też często noszę. Makijaż robię jak gdzieś wychodzę, choć ostatnio zaczęłam robić zanim mąż przyjdzie z pracy żeby nie uciekł z krzykiem na mój widok Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Da się Kokon dobry np do spania z dzieckiem bo ogranicza nam przestrzeń a jest niższy niż poduszka i mam zamiar na kanapie w tym dziecko kłaść bo gdzieś leżeć będzie a boje się ze Młody albo kot będą zbyt natarczywi ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie jakie cwane, włoski sobie prostują, malują się. Ja jak haftuje do południa to wyglądam tak pięknie i takie mam chęci się pindrzyć, że aż strach
![]() Reniferek brawo za wizytę! Też widziałam, że wstydzioszek u Ciebie się chowa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2018-01-08 o 20:36 |
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daleko Ci do stroju żula Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Amarela, ale ja się ogarniam dopiero po 17 i to dopiero jak gdzieś mam wyjście
od rana menelaos na maxa hahaWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
W wymiotach to muszę mieć przerwę na podwózkę do przedszkola jeszcze także nie narzekaj, ze Cię z łóżka nic nie goni
![]() ![]() ![]() Jeny jak ja lecę potem pod przedszkolem jak na spedzie z młodym ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Dziś o 8 byliśmy w kurtkach w garażu ale jak mnie zmulilo tak pół godz męczarni w wc - młody nawet nie marudzil już się przyzwyczaił, ze kiedyś do garażu wrócę ![]() ![]() na 8;40 byliśmy ready to go Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#3920 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam poofi, polecam 😊 Cytat:
Cytat:
Cytat:
I wieczór nastał 😟 Po pracy takiego powera dostałam, że zanim mąż wrócił (1,5h po mnie) to ja już zdążyłam posprzątać, dwie zmywarki włączyć, odkurzyc i jeszcze ogrzać jedzenie 😁 chciałam nawet jeszcze jakieś szybkie ciasto upiec, ale córka już śpi a kuchnia graniczy z jej pokojem to już nie będę halasowac mikserem 🙉 Pisałyście o położnych. Ja jak w pt wychodziłam do domu po cc, to mąż od razu pojechał do przychodni zapisać dziecko. A w pon już była u nas położna środowiskowa. Wizyt miała chyba 4-5. Nie pamiętam już. Sprawdzała mi ranę po cc. Po ok 6mcach przepisalismy się do innego ośrodka, tym razem na wsi 20km od nas. Na bank nikt do nas nie przyjedzie stamtąd. Ale mówię sobie, że będzie ciepło to ja sobie podjadę do położnej gdzie będę mieć cc i ona mi zwazy dziecko i sprawdzi co i jak. (miałam wtedy też taka możliwość, ale skoro ta środowiskowa przychodziła do domu, to nie musiałam córki ciągać jesienią wśród chorych). Ja się czuję taka nieodpowiedzialna przy Was 🙊🙈🙉 połowa z Was ma już choćby listę potrzebnych rzeczy, a drugie tyle was ma już wszystko kupione 😁 a ja na mojej liście nie mam nawet kropki postawionej 🙉🙈🙊 mam rzeczy po córce, ale też muszę kupić sporo (głównie te jednorazowe rzeczy, czy płyny), ale jakos nie mam jeszcze natchnienia na to 🙊 |
||||||
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Rumians podpatrzone tez u 10minspokoju ale piękne są
![]() ![]() szkoda ze nie maja opcji obniżenia bo tak to chyba do pół roku max IMG_0408.jpgIMG_0407.jpgWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.tinystar.pl/pl/p/Kokon-n...osy-Puffs-/646 O taki o ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() extra kolory Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczorna rozmowa ze „starym”:
- co z tym wózkiem robimy ? - będzie w maju. - jaki ? - taki jak chcesz. (+ mina oazy spokoju ) No to pogadaliśmy ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#3926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie rano zawozi Mąż, we wrześniu zdarzyło mi się kilka razy, ale nie dość, że obrzygiwałam ludziom tuje po drodze, to jeszcze słabo mi się robiło. Odbierać dawałam już radę ![]() a odkąd mi się szyjka skraca, to już naleśnikuję na całego, więc albo Mąż, albo teściowa odbierają, czasem sąsiadka. W środę będę musiała pójść po Syna to już czuję ten wiatr we włosach i stres czy dojdę- 300 metrów- takiego dystansu dawno nie przemierzałam
|
|
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nada nada mam plan ze w wakacje będzie dziecko w kokonie spało na tarasie ![]() ![]() ![]() Pewnie to tylko plany bo się będę obawiała pszczół i inny latających no ale co zrobić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dzisiaj jakiegoś lenia
Nic mi sie nie chce, mąż do 23 w pracy, cora u dziadków, a ja od rana leżę w łóżku, a sorki bylam tylko meza odwieźć do pracy i zahaczyłam o ciucha .... Mnie to na chwilę wypuścic z domu![]() ![]() normalnie jak tubylca, wszedzie mnie pełno, a zajęło mi to wszystko pol godziny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Thuje tez przyozdabialam ![]() Ale powiem Ci ze 300 m w jedna stronę to hardcore może być gogle mapa pokazuje, do przedszkola mam max 500 metrów ale w 99% jadę autem taki ze mnie leń. Czasem popołudniu jak słońce swieci to idę na nogach ale rano absoluto ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

- dziękuje za nie - ale mam z lekka inne zdanie na swój temat
...

a bujaczek nie wiem czy kupię przed czy po porodzie, już mam taką wielką listę

dlatego kok na głowie ulubioną fryzurą.
ale mąż lubi rozpuszczone włosy, więc jak z nim gdzieś idę to staram się je jakoś ułożyć
i mam zamiar na kanapie w tym dziecko kłaść bo gdzieś leżeć będzie a boje się ze Młody albo kot będą zbyt natarczywi
daleko Ci do stroju żula
od rana menelaos na maxa haha
już się przyzwyczaił, ze kiedyś do garażu wrócę