![]() |
#121 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
cedar rose 23747 - rozowiasty rose lustre 23762 - blady roz coral myth 23556 - w pomarancz ?? niech ktoś mi opisze z praktyki ![]() mama chce bardziej rozowy - zaden braz
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Totalnie zgłupiałam bo.. czy ja przegapiłam i wycofali sypki podkład z minerałami ??
Dzisiaj postanowiłam poeksperymentować i moja mama kiedyś go zamówiła, więc troszkę od niej podebrałam i jestem zachwycona (chociaż nie za bardzo jestem za sypkimi podkładami). Przewertowałam katalogi i nawet na stronach bez promocji nie ma tego podkładu. Więc pytanko do bardziej doświadczonych które używają sypkich podkładów, czy ten puder sypki Personal Match daje podobne efekty ? Aż głupio się przyznać, ale się troszkę zakręciłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby nie skłamać, chyba na wklejonych skanach netto do katalogu 11 w wątku katalogi Avonu jest ten puder, ale ręki sobie za to uciąć nie dam, gdyż wyraźniejsze fotki będą za jakiś czas dzięki dobrej duszyczce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dostałam chyba w kwietniu ten krem z tą datą co ty Mischelle 5.03.08 (specjalnie sprawdziłam przed chwilą). To było wtedy kiedy był w zestawie z Thermafirm więc coś dawno jednak. A Tobie MaT to radziłabym żebyś zadzwoniła do nich i powiedziała że klientka która zamówiła ten krem jest oburzona że dostała pod pretekstem nowości krem starszy niż zamawiała zimą. Możesz porównać skład. Wyraźnie deklarują w katalogu że coś dodali więc skład powinien być inny. Podejrzewam że tą nową formułę to wymyślili żeby się go pozbyć. Zaraz przecież wchodzi ten nowy z filtrem i pewnie się będzie lepiej sprzedawał. Ale żeby takie jaja robić to już przesada. Jestem ciekawa czy chociaż napisali wam na fakturze że dostałyście produkt alternatywny? Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja to zawsze się obudzę za późno ! jesteście kochane ! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak - ja miałam informację, że alternatywny. A informacja o ulepszeniu była chwytem reklamowym - aby się go faktycznie pozbyć. Cały Avon. Ja straciłam podwójnie - Alternatywny program i używana miniaturka - fajnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
zamówiłam sobie scrub do twarzy z serii Avon Solutions i jestem nim zachwycona
![]() ![]() ![]()
#130 |
Zakorzenienie
|
A ja chciałam polecić Błyskawiczną Maseczke nawilżająco-rozświetlającą Solutions. Faktycznie użycie jej zamuje ledwo minutę, a skóra na twarzy jest taka gładziutka i przyjemna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny ma moze ktos dostep do katalogu angielskiego i irlandzkiego najnowszego bo mam kumpele i mam mozliwosc zamowienia z obu katalogow ale nie mam jak ich zobaczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
hej sa jakies braki z k9?
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
testowala juz ktoras ta bananowa maseczke?
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8033955]testowala juz ktoras ta bananowa maseczke?[/quote]
wystarczyło zerknąć na poprzednią stronę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=98 Kachaaa co do brakow ktoś pisał o kremie LBD z wyprzedaży |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W mailu zapytałam w jaki sposób mam przekonać klientkę, że nie kupiłam tego kremu wcześniej i go nie przechowałam, a jeśli chodzi o skład, to literki są zbyt małe, a ja zbyt wściekła by starać się porównać. Jedyne czym się on różni, to wielkością czcionki na ściance pudełka z główną nazwą po angielski i francusku, bo pozostałe ścianki z nazwami w innych językach są identyczne i oba są pakowane w Garwolinie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Doncia
|
Cytat:
http://avonshop.co.uk/shop/ibrochure.asp? link do angielskiego katalogu, aktualny dopiero zbieramy z niego zamówienia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej Dziewczyny mam do was małe pytanie czy ktoś mam możliwość zamówienia z angielskiego katalogu.Ja miałam to niedawna tylko moja kumpela wróciła do kraju i na razie nie mam.
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
widziałyście ? wiadomość ze strefy
W czasie obowiązywania katalogu 9/2008 złóż zamówienie przez Internet lub Avon SMS lub Avon Non Stop z odbiorem w Centrum Obsługi Konsultantek na minimum 200 zł, a otrzymasz prezent – Krem do stóp z minerałami z Morza Martwego.
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Zawsze dostawałam paczkę 2-3 dni wcześniej niż dzień dostawy...a teraz nie przyszła
![]() ![]() Czy to efekt strajku pocztowego czy co ![]()
#143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za radę ![]() ![]()
![]() |
#145 |
przyczajony tygrys
|
może to głupie pytanie, ale wolę się upewnić. w katalogu 9 nie ma zadnej informacji o tym czy mogą być 2 takie same flakoniki czy ,można je mieszać (chodzi mi o str 18-19). W katalogu 8 gdy była promocja wód urban (kup 1 a drugą gratis) to było napisane na uniwersalnym formularzu zamówień że można mieszać zapachy.
#146 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
przyczajony tygrys
|
dzięki
![]() ![]()
#148 |
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8034105]myslisz ze przegladam wszystkie poprzednie strony by znalezc odpowiedz? watek sledze na biezaco, wiec musialam przeoczyc to. ;][/quote]
gdybyś śledziła wątek na bieżąco nie zadawałabyś takich pytań, bo to już nie pierwszy raz się zdarza, tak jak np z odcieniem szminki Pro-To-Go którą miałyśmy dostać, pytałaś o to conajmniej trzy razy i za każdym razem ktoś udzielał Ci odpowiedzi a Ty nadal zadawałaś to pytanie.. powinnaś zadać sobie choć odrobinę trudu i choć spróbować znaleźć to co Cię interesuje przez wyszukiwarkę.. bo w ten sposób według mnie wątek się trochę zaśmieca, ale to moje subiektywne odczucie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
Ja termin dostawy mam na wtorek ale przeważnie dostaję paczke w piątek, a jeśli nie to w sobote zawsze na pewno przychodziła, a tym razem nie dostałam jeszcze i też się zastanawiam co jest grane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.