|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
do mnie też w tym tygodniu hurtowo paczki przyszły jak dzisiaj przyjechałam i spojrzałam na biurko, gdzie mi rodzice zawsze paczki kładą, zrobiłam tylko " "
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
a ja spedzilam bardzo mile popoludnie
rano spotkalam kolezanke z gimnazjum i sie umowilysmy, wlasnie wrocilam ze spotkanka, bylo bardzo milo chyba odnowimy znajomosc ![]() pisalam Wam, ze wyprzedaz zbiorow bardzo oczyszcza? do tego niczego nowego nie pragne. chyba jestem chora
|
#3723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tragedia juz sie balam,ze wogole nie zobacze kosmetykow na oczy w kazdym razie odbiore paczuchy w poniedzialekCytat:
wiesz,tez mialam takie uczucie a pozniej skonczylo sie na ogromnym glodzie posiadania nowych rzeczyPaulinkaaaa88-reklama na Wizazu jest platna
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://de.fishki.net/picsw/062008/23...otoshopers.jpg
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
chyba zaraz coś kliknę na all....
![]() Edit: No i poszło http://www.allegro.pl/item389785892_...jois_new_.html
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsze widzę takie.Jejciu, nie wyspałam się nic a nic tej nocy - przewracałam się z boku na bok cały czas a od rana chodzę nieprzytomna i ziewam jak głupek Jeszcze dziś muszę jechać na zaliczenie z anglika i technikę biurową a tak mi się nie chce... BTW. Wczoraj nas gościu wkurzył na egzaminie - sam ogłosił 2 tygodnie temu, że egzamin początkowo zaplanowany na sobotę przekłada na piątek po czym przyszedł wczoraj i mówi, że se zapomniał, że my mamy pisać egzamin w piątek Na szybkiego poszedł jednak testy skserować, a że w trakcie pisania było głośno to pisaliśmy ten test jakieś 2-3 minuty(zamiast 10) Ledwo zdążyłam cokolwiek zaznaczyć
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
isa nowa wersja http://www.bourjois.fr/teint/poudres/192
ale mi sie nic nie chce... powinnam sie zaczac uczyc i siedziec nad ksiazkami 20h na dobe zeby do piatku ogarnac wszystko, a tu jeszcze dzisiaj Tata grilla robi, bo w srode mial urodziny
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Przyszedł mój brązer Chanel ale wydaje mi się bardzo ładny. Chyba będę zadowolona z koloru, mam nadzieję, że na twarzy nie wybije mi jakiegoś dziwnego odcienia. ziz może i ja się z czegoś oczyszczę, tylko nie bardzo wiem, z czego Muszę wstępnie sprawdzić, ile miejsca i kilogramów zajmuje mi wszystko, co chcę z sobą wziąć na wyjazd, więc dzisiaj chyba robię próbne "pakowanie"
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że nie będzie pomarańczowy powiedz, że nie jest
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odwyk itd dobrze, że nie wygląda - 62 jak tak mu się przyglądam wybija pomarańcz....
|
|
#3732 |
|
po prostu Em :)
|
Fajna ta nowa czekoladka, tylko właściwie nie wiem jak wygląda w środku, bo na tych zdjęciach z all nic nie widać.
rzyrafka, porobisz zdjęcia jak dotrze? ![]() Aa, i zapisałam się dziś na fitness wreszcie. ![]() Jaki wycisk.. Moja kondycja jest do kitu.
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Testowłam nową czekoladkę
|
#3734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Od paru tygodni są na stronce burżuja
Cytat:
![]() Ja też pamiętam swoje pierwsze wejście na ćwiczenia A jakie zajęcia wybrałaś?Cytat:
nie chciałabym drugiej brązującej
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
ludzie, jaka mam migrene
od paru dni chodzilam taka rozdrazniona, kazdy najmniejszy halas doprowadzal mnie do szalu - juz wiem, dlaczego i to jeszcze bol promieniuje do karku, a na oczy to ledwo co widze wzielam konska dawke srodkow przeciwbolowych i czekam, az zadzialaja.dzisiaj bylam ostatni raz w rpacy, mam teraz miesiac wolnego jak cudnie
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się waśnie dowiedziałam, że prawdopodobnie mam schorzenie zwane nietolarancja laktozy.. :/ zawsze źle się czułam po wypiciu mleka, a teraz chociaż wiem czemu.. W wątku diorowskim zamieszczono linka (http://www.makeupandbeautyblog.c om/product-reviews/sneak-peek-upcoming-dior-impression-cuir-fall-5-colour-eyeshadow-palettes/) do jesiennych cieni Iridescent Leather jesienna kolekcja EL:
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Dostalam wreszcie okres i siedze i pije kaweeeee..Jak mam okres to wypijam hektolitry kawy a bez okresu [i sesji ] wogole.. Kupilam wczoraj herbate czarna ze smazonymi migdalami i czekolada... Zizku biedactwo moze jakis kompres chlodny? Organzza..jakie slicznosci..i te cienie Diora..o mamo...
|
#3738 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Mam nadzieję, że z czasem zacznę dawać radę, bo momentami naprawdę miałam dość i przestawałam ćwiczyć.
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Ziz, biedaku
![]() Ni epodobają mi się te "skręcane" błyszczyki, to już było kilka razy seoznowe u różnyhc producentów ale paletka cieni ładna, jak czekoladki z bombonierki ![]() em, się nie przejmuj ja już pół roku ćwiczę a czasami jak jestem słabsza to też przestaję
|
#3740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli te cienie Diora dają taki metaliczny połysk to już mi się nie podobają ![]() EL nie powala, ale szminka może mieć ładny odcień. Cytat:
Dziewczyny, ja skończyłam sesję, jestem studentką piątego roku
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pracy mnie dzis zlapalo, stracilam kontakt ze swiatem na dwie, trzy minuty. widzialam, ze ludzie sobie chodza, pracuja a ja nie wiedzialam, co sie dzieje. swiatlowstret mam na codzien, zdiagnozowany ale w czasie migreny nawet w domu musze meic okualry na nosie albo pozaslaniane okna. gratulacje
|
|
#3742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli można prosić o konkrety ![]() cienie też mi się podobają w pierwszej paletce zniechęca mnie bordowy i niebieski poblask w różu.. nie lubię efektu rybich łusek ![]() Cytat:
ogólnie dziwna ta kolekcja.. bardziej do patrzenia chyba ![]() Cytat:
Trzebaby potwierdzić to testem na nietolerancję Jesień zapowiada się ciekawie EL mnie również nie zwala z nóg, mogli się lepiej postarać ![]() Gratulacje Aha, też dostałyście reklamę na PW? czy też, mówiąc dosłownie, chęć naciągnięcia... użytkownik EdytKa37
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Organzza ja tak samo się czuję po wszystkim, co ma mleko - kiedyś dodatkowo dostawałam wysypki...
ziz współczuję wiem, co to znaczy migrena.Estell ja również już na piątym od wczoraj, kiedy promotor wpisała mi 5 za tą część pracy, którą oddałam |
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilam ja w herbaciarni bo ja mam wogole absolutne kuku na punkcie herbaty..mam w domu ok ..20 rodzajow herbat sypkich...Jest przepyszna zgadzam sie co do cieni Diora Estellko gratulacje
|
|
#3745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje, ja to się jeszcze pomęczę zanim dostanę się na 4
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wypielęgnowałam stopy i wszystkie paznokcie, nareszcie nie straszą
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie lubię czerwonego podblasku w brązach czy różach - wyglądam jakbym była chora i miała zaczerwienione oczy. Jakoś tak nieświeżo. To samo z rudościami.
Dzięki dziewczyny, jak dobrze mieć to za sobą ![]() Organzzo ja nie dostałam, może zgłoś to do Zło? A czego to reklama?
|
|
#3747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o takiej jeszcze nie słyszałam chętnie wypróbuję - przy najbliższej okazji kupię, o ile taką znajdęCytat:
![]() Przesłane. Ja kupiłam dziś zestaw do stóp Neutrogeny kremik i balsamWiadomość jest okropnie długa "ciekawszy" fragment To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. OK. to zaczynamy, bo się rozgadałam. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonić, klikać w bannery, lub SPAMować, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie), - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuję ci mBank. Wejdź na http://www.mbank.pl/ i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w banku. Szybko i łatwo zarobisz duże pieniądze!!! KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jesli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą (tytułem): "Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej." CHCĘ, ŻEBYS WIEDZIAŁ/A , ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawdę proste!!! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć . Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1. Nr konta: 2. Nr konta: 3. Nr konta: 4. Nr konta: 5. Nr konta: nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą!!! KROK 2 Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Tą dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!!!), następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego),później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDZ ZACHŁANNY!!! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW- tak jak ja zrobiłam) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!!! Dowody? - Prosze bardzo niedziela, 24 luty 2008 11:08 POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu. "Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których mówiliście, ale te 9 135zl tez mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień!! " Tomasz Watorek , Warszawa dalej już są same pochwały "zadowolonych"
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2008-06-28 o 18:39 |
||
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Organzzo jak nie znajdziesz to daj znac na Pw wysle ci odsypke bo jest naprawde pyszna
Jak wyprobujesz neutrogene to daj znac prosze Och to przeciez nie jest reklama Organzzo..ona tak z dobrego serca pewnie wyslala zebys miala wiecej pieniedzy na kosmetyki ![]() ![]()
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skusiłam się dzięki opinii Ice o balsamie napiszę jak trochę poużywam Ja bardzo chętnie szukałam nowych cieni dla dziewczyn z truskawkowego wątku i wpadłam też na nowe odcienie szminek zresztą spójrz sama
|
|
#3750 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Witam po krótkiej przerwie.
Na zdjęciu fajnie wyglądają te cienie i brązer/róż? Ciekawe jak na żywo.Gratuluje kochana. --- Wpadłam do Was na chwilkę, ostatnio nie mam czasu za bardzo. Jestem zdołowana, bo oblałam środowy egzamin, wczorajszy poszedł mi kiepsko, dzisiejszy to w ogóle szkoda słów, a w poniedziałek jeszcze jeden. I już generalnie nie mam siły, motywacji, ani chęci, a jak obleję jeszcze jeden egzamin (ten w poniedziałek), to nie wiem, jakie kombinacje będę musiała wyczyniać we wrześniu, żeby terminy poprawek się nie pokrywały. Beznadziejna jestem w tej sesji.![]() Byłam dzisiaj z mamą na zakupach, odwyk prawie nie złamany. Mama kupiła mi ten nowy błyszczyk Clinique, ale nie prosiłam, tylko oglądałam, więc może to się nie liczy? W każdym razie mam ten wściekle różowy, Clearly Pink. W sam raz widzę go na plażę (na którą się w tym roku nie wybieram), świetnie wygląda na ustach.![]() W naszej Sephorze w G. Krakowskiej pojawiły się kosmetyki Make Up Forever (nie wiem, czy dawno i czy ktoś już oglądał ), bardzo się ucieszyłam, bo to zwiększa podaż podkładów, więc może tej jesieni nie będę załamywać rąk. Chociaż w sumie nie wiem, czy firma dobra, nie słyszałam zbyt wielu opinii.Zmykam zaraz na chwilkę do Tesco - po wspomagacze i coś dobrego, uwielbiam jeść, kiedy się uczę - a potem do nauki, no i jednym okiem będę oglądać wieczorem "Gangi Nowego Jorku". I jeszcze tak z głupia spytam na koniec - działa Wam gadu-gadu?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

jak dzisiaj przyjechałam i spojrzałam na biurko, gdzie mi rodzice zawsze paczki kładą, zrobiłam tylko "
" 
rano spotkalam kolezanke z gimnazjum i sie umowilysmy, wlasnie wrocilam ze spotkanka, bylo bardzo milo 
w kazdym razie odbiore paczuchy w poniedzialek
Pierwsze widzę takie.
Jeszcze dziś muszę jechać na zaliczenie z anglika i technikę biurową a tak mi się nie chce...
Na szybkiego poszedł jednak testy skserować, a że w trakcie pisania było głośno to pisaliśmy ten test jakieś 2-3 minuty(zamiast 10) 

powiedz, że nie jest 

Moja kondycja jest do kitu.
nie chciałabym drugiej brązującej

w pracy mnie dzis zlapalo, stracilam kontakt ze swiatem na dwie, trzy minuty. widzialam, ze ludzie sobie chodza, pracuja a ja nie wiedzialam, co sie dzieje.