|
|
#1531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Dziewczyny . ;*
Prosiłabym opis o tym, że dzisiaj wybieram się z paczką na wieś. Na koncert etc. Po prostu zamierzam się świetnie bawić ! Już nie mam zamiaru szlochać przez Pana A. [ chociaż to trudne. ] Może coś typu: ' Jestem tam gdzie głośno .' Wiecie. ; > ;* złaaa, złaaa zła!
a jednak to już się stało . grunt, że dziś nienawidzą mnie, nienawidzę ich. musiałam złą się stać. hej chłopcze, gdzie podpatrzyłeś ten styl? teraz możesz się głośno śmiać. przodek się z tyłu wiecznie plącze.
|
#1532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wspaniałe! ;*** Kradnę. ![]() A może macie coś o marzeniach? Że się spełniają,i jest wgl fajnie?! ![]() `bez Ciebie żyć jakoś będę. `zadałeś cios prosto w serce zmieniając życia sens. `żyjesz chwilą. `szczęście jest tam gdzie Ty! ;* `uciec od świata, od gazet, książek. `mamy tak wiele, bo mamy siebie. `tyle szczęścia naraz. `liczyć wymiary szczęścia. `bo ty masz moje oczy, zmysły i świat! `dużo czuję, a przeze mnie płyną łzy. `jesteś celem bicia mego serca. `sen z powiek zdjęty.
|
|
|
#1533 |
|
Raczkowanie
|
Elliannia
i jaimojemarzenia :Macie super opisy, zwłaszcza po angielsku Kocham Was ^^ bez off: * Ktoś głaszcze mnie po włosach, Nie mówiąc prawie nic * Bo wieczorami nie widać szarości... * Twoje łzy miażdżą mi serce. * Upadam i wzbijam się, ciągle chcę więcej... * Dotykam z Tobą dna. * Wszystko trwa dopóki sam tego chcesz... * Potykam się, na sznurowadle. * Nie obchodzi Cię to, czy ustoję czy upadnę. * Solą życia jest miłość... |
|
|
|
#1534 |
|
Raczkowanie
|
jednak nikt ;/ ![]() jedno tylko - ` jak narkoman pragnę Cię .. ; **
|
|
#1535 |
|
Raczkowanie
|
`kieszenie wypchane szczęściem. `głowa pełna szczęścia. `smak szczęścia. `szczęśliwa, bo mam Ciebie. ;*** [jeśli masz chłopaka. ] `szczęśliwa z błahych powodów. może coś się spodoba.
|
|
#1536 |
|
Zadomowienie
|
teraz to ten wątek już nie jest taki jak na początku, gdy większość z nas tylko go podglądała...
teraz większość opisów jest powtarzanych [ no nie powiem, czasem sama daję tu opisy z wizazu... xdd ] ... czytając dzisiejsze posty, przypominam sobie jak czytałam to samo pół roku temu... szkoda, że już nie ma tak jak kiedyś... że wszyscy wymyślają sami...albo z piosenek... ale no cóz. i tak ten wątek jest najlepszy na świecie ; ))) Przejdę obok i spojrzę Ci w oczy... I zawsze się wkurza, gdy rzucam słuchawką... ![]() To jak biała gorączka i zaczynam się gubić... dopisane pół godziny później: i już nie będę dawała opisów z wiazu... usuneły mi sięWSZYŚCIUSIEŃKIE... [ po za archiwum opisow na AQQ i w jakichś tam dokumentach... ;// ]
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2008-06-28 o 15:29 Powód: ;/ |
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Widzi! 'Tak jak teraz jest chciałabym, aby było zawsze!' Unoszę się lekko nad ziemią. Codziennie szerzej się uśmiecham. : ) Zaklepane! Nareszcie przyszło: moje szczęście! Szczęście można znaleźć tylko szukając czegoś innego niż szczęścia. Szczęście ma smak truskawek. Moja egzystencja wypełniona aż po brzegi szczęśliwością. Szczęśliwa (nie do odwołania)! : ) Witam Cię Szczęście! Rozsiądź się wygodnie i czuj się jak u siebie. ...zamierzam być szczęśliwa, cholernie szczęśliwa... Prze-szczę-śli-wa, ot co!
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
a macie może coś o miłości ale niepewnej... niepewnym uczuciu...
. O tym żeby się nie poddawał...
|
#1539 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chcę uwierzyć, że wszystko to co było w nas jeszcze gdzieś tam jest spróbuj uczynić gest nim uwierzysz,że nic nie warto robić. I wciąż mam nadzieję, że czasem myślisz o mnie jeszcze. za dużo we mnie miłości. za mało wiary w to, że na nią zasługuję. szukajmy tego, co nas łączy, bo dzisiaj i tak już zbyt wiele nas dzieli
-Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odejść. -Więc nie pozwól mi odejść... obiecaj! można przetrwać ten obłędny taniec, zgwałcić uczucia, zabić pożądanie, ale miłość i tak jak zbrodni skazaniec w małej celi serca na zawsze zostanie. |
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Seks to zmysłów czar
W rytmie naszych ciał. Nigdy więcej już nie chcę słyszeć Twego głosu, Twoich kłamstw. Czasem słowa potrafią zranić Jeszcze mocniej niż tępy nóż. Zamknięta we śnie, ale czujna cały czas. Zabrałeś razem z sobą tajemnice swe. Zdobyć świata szczyt albo przeżyć jeden dzień. Zapamiętac sny i zrozumieć jeden z nich. tyle mamy w sobie zła ile widzą inni. Zamykam oczy jestem daleko stad. Paradoks losu i uśmiech przez łzy.
|
#1541 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
----BOSKIE ...więęęęcej! ![]() Kolejny Stracony Dzień Z życia Poza Kontrolą |
|
|
|
|
#1542 |
|
BAN stały
|
*I would drive you crazy..
Mogłabym doprowadzić Cię do szaleństwa.. *Have the need to show, what is so.?! Potrzebowałeś show,więc co jest.?! *Don't U know, I'm redy to party.?! Czy nie wiesz,że jestem gotowa na impreze.?! *Can't U see, I'm ready for action.? Nie widzisz ze jestem gotowa na akcje? *I'm geeting, jiggy, ready and hot.. Jestem gotowa i napalona.. *I've finished wid U.! Skończyłam z Toba.! *I gotta let u know I'm not your booty baby.. Chcę żebyś wiedział ze nie jesttem Twoja kolejną zdobyczą kochanie. *I've gotta let u see I got u figured honey...! Chcę żebyś zobaczył ze to ja mam tutaj władzę.! |
|
|
|
#1543 |
|
Raczkowanie
|
A Coś O Sexie
![]() znaczy coś takiego tajemniczego ![]() Proszę ! ![]() coś w takim stylu : w tancu namietnosci, w szaloną noc oprócz ciała mam jeszcze duszę Nie ma nic bardziej niebezpiecznego niż chłopak z urokiem Zbyt nieprzyzwoita Zamierzam stać się torszkę nieposłuszna Tańcząc staję się po prostu troszkę niegrzeczna Więc chodź i zadziw moje ciało możemy być bardzo niegrzeczni Chcesz spędzic ze mna tę noc ?
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Przetłumaczy mi ktoś na angielski ten opis?:
Między alejami ludzkiej bezmyślności. |
|
|
|
#1545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Between alleys of human thoughtlessness. )myslę że tak powinno się to tłumaczyć ;]
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, dzięki. ;*
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
A ma któraś jakieś opisy o remoncie?
Bo właśnie takowy będę miała w pokoju ___ * ___ * ___ 'Mówiłem,gówniarzu-nie grzeb w ogródku!Pomóż mi teraz zakopać babcię..' 'Jasiu,przestań wykręcać Małgosi uszy!A w ogóle to odejdź od trumny... Ich bin traktorem po polu gefahren mit meine kleine prosiątko Jaki dobry barszczyk...Tylko trochę za szybko krzepnie. Rozwieszam pajęczyny na żyrandolach. Płaczesz?? Nie, mam tylko oczy w mokrym miejscu 'Przestań bujać dziadka! Dziadek się powiesił by mieć spokój ...' poszukuję chętnego wariata na wyprawę walcem dookoła świata Nudzisz sie to wpadnij do mnie... pozmywac naczynia Tylko nieliczni wiedzą,jaki mam kolor oczu <--- Hiroszima 1945, Czarnobyl 1986, Matura 2010 Dla Ciebie wszystko - nawet koza z nosa Come to the Dark Side... We have cookies ^^ szczęście... to takie nic, które może być wszystkim TylkoNudneKobietyMająWDom uNieskazitelnieCzysto./AleUMnieSyf! To co możemy zaobserwować za oknem nazywa się: "pogodą do dupy" |
|
|
|
#1548 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdybyś był jedną z moich łez, już nigdy nie uroniłabym ani jednej
Najważniejsze jest, aby umieć spojrzeć sobie w oczy Człowiek jest tyle wart, ile jest w stanie kochać Kochaj mnie tysiącami pocałunków na mojej twarzy i delikatnym dotykiem rąk Przy tobie zapominam że gwiazdy gasną Czuję się jak w siódmym niebie gdy całuje ciebie A ona leżała zalana łzami i w świetle księżyca składała pocięte ręce Umieram modląc się, krwawiąc... i krzycząc Spotkamy sie jeszcze kiedyś, ale już po drugiej stronie Na skrzydłach anioła wzbiję się ponad ten okrutny świat Może po śmierci mnie ktoś doceni wreszcie... Czekam na tę chwilę, kiedy przyjdziesz i będzie tak jak dawniej Wciąż samotna czuje się, czy ten jedyny odnajdzie kiedyś mnie?? Bo marzenia to wszystko co mi zostało Słowa ranią, a milczenie zabija Otacza mnie ocean ludzi a ja wciąż czuję się samotna Powiedz jak mam ufać sobie, kiedy sens życia umarł w tobie? Zdeptałeś dawno całe zaufanie, to dla mnie znaczy jedno kochanie. Zaufaj mi a każda myśl się do ciebie uśmiechnie Trzeba ufać tylko swoim, z nimi trzymać się blisko Zaufaj przeznaczeniu, to ono Cię zmienia Chciałabym kiedyś ufać ci tak, by w twoich dłoniach zostawić swój świat. gdybyś był, a nie bywał raz na jakiś czas... |
|
|
|
#1549 |
|
Rozeznanie
|
Chwilowy powrót
![]() *Czas poplątał kroki, jest łagodny i beztroski. *Znasz te poranki gdy wszystko co widzisz obietnicą cudu jest... *Chciałam rysować szczęścia oceany. *Na ławce oskarżonych o miłość. Choć niewinna. * 'Czas nie leczy ran, me rany leczysz Ty' *Od niepamięci mnie chroń! *Paraliż duszy. *Spytaj ją o ręce które drżą, o myśli które tną... *Chciałabym żebyś przeszedł dla mnie przez zaminowane pole umysłu. *Za odrobinkę radości. Dziękuję. *Dotknąć nieba znów chcę!
|
#1550 |
|
Rozeznanie
|
'almost lovers, always friends.'
|
#1551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeeeee!! ;DD szkoda że chwilowy powrót... Od rana mam dobry humor...
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
A i tak skończymy wszyscy jak w ruskim filmie animowanym
Seksbomby najczęściej jako niewypały. Niecodzienni mężczyźni rodzą się nocą........ w snach. ![]() Ile razy mężczyzna patrzy na kobietę, szatan zakłada mu różowe okulary Wstyd jakiego nie znam w nocy, sznuruje mi usta. Czas jest pająkiem, porosłam pajęczyną. Zniszcz ją, zniszcz. Niepewność rodzi gniew, niepewność rodzi ból. Jak łatwo zwyczajny lęk zmienić w obłęd. Powiedz mi, co czujesz, kiedy widzisz krew - czy zamykasz oczy, by nie widzieć zła? Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje. Miłość to książki i pozy, i niewydane wiersze, iluzje w listopadzie... Czarne i białe są klawisze pianina, lecz brzmią one milionami kolorów w twojej głowie. Cóż, jedną matką jaką znasz Jest nadzieja... głupią matkę masz. Istnieje niebo dla gangsterów.
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1554 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję wam! Jesteście Kochane! Zabieram od każdej po trochu! My - Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. Chcesz znaleźć szczęśliwych, nie szukaj wśród leniwych. a w głowie wciąż to samo pytanie. Miłością zdobić świat! co dziennie smakować tą lepszą stronę życia ![]() bo z uśmiechem smaczniej! ![]() może się coś spodoba.
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baby when i know you're only sorry you got caught ... / Słońce, kiedy ja wiem że jest Ci przykro tylko dlatego, że zostałeś przyłapany... Bajka, która tam się kończy gdzie zaczyna dwa początki musi mieć, finały dwa. Był raz sobie facet, była raz dziewczyna - nie ja... Bajka, która tam się rodzi znów gdzie gaśnie.. Bajka która jak palindrom nieskończenie długo trwa... On się budził, ona zasypiała właśnie - nie ja... miłość rozkwitała na krawędzi dnia. Nad ciał ich związkiem anioł się pochylił - i już. Bajkę, którą łatwo zacząć trudniej skończyć wziął pod swoje skrzydła senny anioł stróż. To mnie, mnie można dziś zazdrościć - bo poznałam smak miłości. Warto wieki czekać na nią, żeby skrzydła mieć u ramion.
|
|
#1556 |
|
Raczkowanie
|
I don’t know who to trust. No surprise /Nie wiem komu ufać . Nic dziwnego.
Heavy thoughts sift through dust . And the lies /Ciężkie myśli przenikają przez pył. I kłamstwa Trying not to break .. / Staram się nie załamać But I’m so tired of this deceit. /Ale męczy mnie to oszukiwanie All I ever think about is this. All the tiring time between /Myślę tylko o tym. Męczącym międzyczasie. Just takes so much out of me / Usuwam po prostu część siebie I take everything from the inside. And throw it all away. / Wyjmuję wszystko z wnętrza . I wyrzucam to I swear for the last time. I won't trust myself with u. / Przysięgam po raz ostatni, że już Ci nie zaufam. I won’t trust myself with you./Już ci nie zaufam I won’t waste myself on you. /Nie będę się marnował dla ciebie
|
#1557 |
|
Zadomowienie
|
W malinowym chruśniaku, przed ciekawych wzrokiem...
Bąk złośnik huczał basem, jakby straszył kwiaty... Rdzawe guzy na słońcu wygrzewał liść chory... Złachmaniałych pajęczyn skrzyły się wisiory... I szedł tyłem na grzbiecie jakiś żuk kosmaty...
|
|
#1558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ponawiam prośbę.. _________________________ `ze mną ku słońcu, może gdzies nad przepaść ze mną. ' Co dzieje się naprawdę, a co się tylko śni.. ' "You said it's over, but for me it has just begun..."/ powiedziałaś że to koniec, le dla mnie to dopiero się zaczęło. A ja gadam, gadam, choć ty mówisz, że to kit ^^ 'zamykam oczy i spuszczam głowę gdy widzę Ciebie przypadkiem..
|
|
#1559 |
|
Raczkowanie
|
In the middle of my thoughts. W środku moich myśli.
My eyes burnin' up. Moje oczy płoną. I see it right through You. Przejrzałam Cię. Mały kawałek papieru z narysowanym sercem ![]() Carmenkaa You know.... Cuz You and Me forever and always.../ Wiesz, bo Ty i ja zawsze na zawsze You'll still be my star / Wziąż będziesz moja gwiazdą... Told you I'll be here forever/ Powiedziałam Ci, że będę tutaj na zawsze Said I'll always be your friend/ Mówiłam zawsze będę przyjacielem Know that we'll still have each other. / wiem, będziemy mieć wciąż siebie nawzajem Trust me.../ zaufaj mi
|
#1560 |
|
Raczkowanie
|
Niewielu ludzi dostaje to czego pragnie i niewielu zasługuje na to co ma.!
I już wiem, że w lodówce mieszkają zielone ludki, które żywią się szynka.! xD Jak w brazylijskim serialu.! xD Życie ma smak czekolady. Akurat gorzkiej nie lubie.! :/ Byłeś dobry, ale Twój kolega był lepszy.! xP Najgorszy jest lęk przed czymś, czego nie można nazwać.! W moim Śmietniku obgryzałam wszystkie kości Bo ja chciałabym żyć w mieście miłości.! <3 W kolorach tęczy tańcząca wśród kropli nowojorskiego deszczu.! A wszystko to stało się między wschodem i zachodem tego samego słońca.! )
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

Tak mi się przynajmniej wydaje 

i jaimojemarzenia

. O tym żeby się nie poddawał...

Bo właśnie takowy będę miała w pokoju
wystarczy Marzena