Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 12 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-08, 15:48   #3421
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 12

Cytat:
Napisane przez Kissulka Pokaż wiadomość
Może powinnaś oddać na reklamację tę bransoletkę, skoro tak często się rozpina? Na moje oko coś jest nie tak z zapięciem.
Jeżeli chodzi o łańcuszek zabezpieczający, to tez uwazam, że jest potrzebny, żeby w razie czego nie pogubić korali. Chociaż ja mam żmijkę z gwintami i za drugim klipsem już nic nie nakładam, żeby mi nie spadało np. przy zdejmowaniu.
Też się czaję na jeden łańcuszek z nowej kolekcji, bo jak dotąd żaden mnie nie powalił
Jest problem, bo branso była darmowa (poltora roku temu kupowana) i u jubilera, który juz nie ma pandowy na stanie, a dwa że na paragonie z którym byłą brana w ogóle jej nie wbili, wiec nie wiem czy by uznali, nawet nie wiem gdzie uderzać teraz jak tam jzu nie ma pando

Ja koralików nie gubię, bo mam na koncu te klipsy zabezpieczające wiec ani razu nie uciekły mi charmsy z branso, tylko to odpinanie się jej

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-08, 16:06   #3422
cf8a477bc2d76321deee20101eae6dd289f7deea_608b3a95c2197
Konto usunięte

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 12

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Jest problem, bo branso była darmowa (poltora roku temu kupowana) i u jubilera, który juz nie ma pandowy na stanie, a dwa że na paragonie z którym byłą brana w ogóle jej nie wbili, wiec nie wiem czy by uznali, nawet nie wiem gdzie uderzać teraz jak tam jzu nie ma pando

Ja koralików nie gubię, bo mam na koncu te klipsy zabezpieczające wiec ani razu nie uciekły mi charmsy z branso, tylko to odpinanie się jej
A jakiś zwykłe jubiler nie mógłby poratować i czegoś zrobić z tym zapięciem?
cf8a477bc2d76321deee20101eae6dd289f7deea_608b3a95c2197 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-08, 16:08   #3423
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mhm0808 Pokaż wiadomość
bransoletka może się zniszczyć, ale raczej nie od charmsow chyba żebyś miała jakieś ołowiane na przykład... w salonach zawsze mówili, że jeśli będzie się nosić innych firm zawieszki to branso traci gwarancję cokolwiek to znaczy
Takie tam gadanie, żeby zatrzymać klienta przy marce. Raczej nie zatrudniają jasnowidzów, ani policyjnych ekspertów od wykrywaczy kłamstw, wiec wystarczy zdjąć z bransoletki koraliki innych firm przed udaniem się z reklamacją do salonu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-08, 16:11   #3424
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

[1=cf8a477bc2d76321deee201 01eae6dd289f7deea_608b3a9 5c2197;80317441]A jakiś zwykłe jubiler nie mógłby poratować i czegoś zrobić z tym zapięciem?[/QUOTE]

Nie odważe sie dac branso byle gdzie Bo jak coś to przepadnie mi jeszcze wazna gwarancja na nia.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2018-01-08, 16:23   #3425
desireflowers
Raczkowanie

U mnie tylko zostały te kolorowe z Essence i też nie pasują mi do bransoletki (chociaż ja mam już swoje, które uwielbiam ). Zastanawiam się nad ta czułością z Essence, może któraś z Was posiada? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi o noszeniu Pandorki na co dzień.

Co do bugów, spokojnie, ja miałam termin na 2018 marzec w listopadzie jak zamawiała mi mama. Sądzę, że przeciążenie bo wyprzedaż. Ja zamówiłam w sobotę karocę czy tam w piątek i termin mam na środę. Choć jak ostatnio przed świętami zamawiałam koralik na stronie było że dostanę w środę a we wtorek był kurier . Co mnie bardzo zdziwiło .
desireflowers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-08, 17:55   #3426
Diedra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdis Pokaż wiadomość
Jaaaka piękna, totalnie w moim guście
Dziękuję
[1=cf8a477bc2d76321deee201 01eae6dd289f7deea_608b3a9 5c2197;80314136]A poleciłabyś jakiegoś jubilera w Lublinie? Trochę się boję kogoś niesprawdzonego. W salonie Pandory czyszczą zwykłą szczoteczką do zębów, oddawałam już kiedyś.
Stwierdziłam, że poczekam do kolejnej promocji i wtedy coś dokupię, może będzie większy wybór.[/QUOTE]
Na deptaku, kiedy stoisz twarzą w stronę Bramy Krakowskiej, po prawej stronie jest podwórze, na którym zakład ma starszy pan. Szyld "Jubiler" ma wywieszony też przy wejściu do bramy. Większość napraw nawet drogiej biżuterii zlecam jemu, wszystko w najlepszym porządku.
Złoty łańcuszek reperowałam też ostatnio na poczekaniu niedaleko Lidla przy Andersa, również bez zarzutu
Kiedy jeszcze Pandora była w Olimpie, dziewczyny czyściły w myjce ultradźwiękowej korale bez pereł i cyrkonii, te z kamieniami polerowały ręcznie takimi dużymi firmowymi szmatkami Pandory z mikrofibry. Gdzie czyszczą szczoteczkami do zębów, w Plazie? I nie zniszczyły Ci biżuterii?
Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
A do czyszczenia to można tak za darmo oddać i z ulicy? Z charmsami?
Można Panie robią zdjęcie i dostajesz branso po czyszczeniu ułożoną dokładnie tak, jak ją przyniosłaś
Nie trzeba paragonów, nic się nie płaci, a jako potwierdzenie dostaje się protokół z wypisaną ilością charmsów, bransoletek, kolczyków, klipsów, łańcuszków, etc.m
EDIT:
Cytat:
Najlepiej od razu tam, gdzie kupiłaś - sprzedawcę obowiązuje dwuletni okres rękojmi, podczas którego odpowiada za towar, który sprzedał. To, że nie ma już danego asortymentu nie ma znaczenia, sprzedany towar podlega rękojmi.
Martwi mnie tylko, dlaczego branso nie została nabita na paragonie za 1 grosz, nie spotkałam się jeszcze z wydaniem towaru bez paragonu. Jak on to w ogóle rozliczał?

Edytowane przez Diedra
Czas edycji: 2018-01-08 o 18:06
Diedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-08, 18:17   #3427
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Diedra Pokaż wiadomość
Dziękuję

Na deptaku, kiedy stoisz twarzą w stronę Bramy Krakowskiej, po prawej stronie jest podwórze, na którym zakład ma starszy pan. Szyld "Jubiler" ma wywieszony też przy wejściu do bramy. Większość napraw nawet drogiej biżuterii zlecam jemu, wszystko w najlepszym porządku.
Złoty łańcuszek reperowałam też ostatnio na poczekaniu niedaleko Lidla przy Andersa, również bez zarzutu
Kiedy jeszcze Pandora była w Olimpie, dziewczyny czyściły w myjce ultradźwiękowej korale bez pereł i cyrkonii, te z kamieniami polerowały ręcznie takimi dużymi firmowymi szmatkami Pandory z mikrofibry. Gdzie czyszczą szczoteczkami do zębów, w Plazie? I nie zniszczyły Ci biżuterii?

Można Panie robią zdjęcie i dostajesz branso po czyszczeniu ułożoną dokładnie tak, jak ją przyniosłaś
Nie trzeba paragonów, nic się nie płaci, a jako potwierdzenie dostaje się protokół z wypisaną ilością charmsów, bransoletek, kolczyków, klipsów, łańcuszków, etc.m
EDIT:

Najlepiej od razu tam, gdzie kupiłaś - sprzedawcę obowiązuje dwuletni okres rękojmi, podczas którego odpowiada za towar, który sprzedał. To, że nie ma już danego asortymentu nie ma znaczenia, sprzedany towar podlega rękojmi.
Martwi mnie tylko, dlaczego branso nie została nabita na paragonie za 1 grosz, nie spotkałam się jeszcze z wydaniem towaru bez paragonu. Jak on to w ogóle rozliczał?
Kochana, chodzi o tego na Krakowskim Przedmieściu? Jeśli tak to (chyba) kojarzę tego jubilera. Dawałam mu kiedyś pierścionki do zmniejszenia i byłam zadowolona.

Pani w Pandorze mówiła, że czyszczą szoteczkami do zębów.

Edytowane przez cf8a477bc2d76321deee20101eae6dd289f7deea_608b3a95c2197
Czas edycji: 2018-01-08 o 18:18
cf8a477bc2d76321deee20101eae6dd289f7deea_608b3a95c2197 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-08, 19:11   #3428
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

No własnie to samo mnie martwi...przejrzałam rachunek i nie ma nawet jednego grosza nigdzie, wsio wbite co ta osoba kupowała wtedy,a ta branso nie, wiec obawiam się, ze się wymigaja A nie ma mowy o pomyłce ze inny paragon
Moze takie numery bez nabicia przeszły, bo to salon Yes i oni nie dopilnowali albo coś??
Jakby to było w firmowym sklepie Pandory to tak by się nie stało, bo tam nabijaja darmowe rzeczy na paragon.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2018-01-08 o 19:12
Stary 2018-01-08, 20:07   #3429
bleuclair
Zakorzenienie

[1=cf8a477bc2d76321deee201 01eae6dd289f7deea_608b3a9 5c2197;80321606]Kochana, chodzi o tego na Krakowskim Przedmieściu? Jeśli tak to (chyba) kojarzę tego jubilera. Dawałam mu kiedyś pierścionki do zmniejszenia i byłam zadowolona.

Pani w Pandorze mówiła, że czyszczą szoteczkami do zębów.[/QUOTE]

Jestem w szoku. Gdzie tak czyszczą?
Dobrze,że ja nie oddaję do czyszczenia

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Dziękuję

EDIT:

A znasz dokładny adres? Ciekawe, czy skórki ew.skraca... Byłam swego czasu z chabrową skórką u 6!!! jubilerów w Lublinie i żaden nie chciał się podjąć i choć bardzo mi się ona podobała, to byłam zmuszona sprzedać

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

[1=cf8a477bc2d76321deee201 01eae6dd289f7deea_608b3a9 5c2197;80316501]Byłam dzisiaj, na promocji zostało już tylko kilka pierścionków i kolorowe fasetki. Kupiłam sobie najzwyklejszy łańcuszek zabezpieczający http://www.pandora.net/pl-pl/product.../silver/791877 i może poszaleję na promocji walentynkowej. [/QUOTE]
Szkoda,że nie udało się kupić nic więcej, ale na pewno następnym razem się uda bardziej zaszaleć!
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-08, 20:22   #3430
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość

Jestem w szoku. Gdzie tak czyszczą?
Dobrze,że ja nie oddaję do czyszczenia

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

A znasz dokładny adres? Ciekawe, czy skórki ew.skraca... Byłam swego czasu z chabrową skórką u 6!!! jubilerów w Lublinie i żaden nie chciał się podjąć i choć bardzo mi się ona podobała, to byłam zmuszona sprzedać

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Szkoda,że nie udało się kupić nic więcej, ale na pewno następnym razem się uda bardziej zaszaleć!
Kurde, zaskoczyłyście mnie, byłam przekonana, że czyszczenie miękką szczoteczką jest ok. To w takim razie czym? Panie w Pandorze w Plazie tak właśnie czyszczą... To dlatego porysowałam lekko to zapięcie. Myślicie, że jak będę dbała to bransoletka będzie mi bez problemu długo służyć?

Jeśli myślimy z Diedrą o tym samym jubilerze to na Krakowskim Przedmieściu jest dwóch jubilerów, jeden na początku, chyba Ziętek, a drugi przodem do bramy krakowskiej po prawej stronie i właśnie tam jest starszy pan.

Swoją drogą, myślicie, że takie bransoletki i ogólnie biżuteria Pandora są w stanie wytrzymać długie lata?
Stary 2018-01-09, 00:29   #3431
Diedra
Raczkowanie

Cytat:
No własnie to samo mnie martwi...przejrzałam rachunek i nie ma nawet jednego grosza nigdzie, wsio wbite co ta osoba kupowała wtedy,a ta branso nie, wiec obawiam się, ze się wymigaja A nie ma mowy o pomyłce ze inny paragon
Moze takie numery bez nabicia przeszły, bo to salon Yes i oni nie dopilnowali albo coś??
Jakby to było w firmowym sklepie Pandory to tak by się nie stało, bo tam nabijaja darmowe rzeczy na paragon.
Słuchaj, a czy możliwe jest, że ta osoba pomyliła paragony i branso jest na innym? Masz z nią kontakt? Bo bez paragonu, obawiam się, raczej pozamiatane...
[1=cf8a477bc2d76321deee201 01eae6dd289f7deea_608b3a9 5c2197;80321606]Kochana, chodzi o tego na Krakowskim Przedmieściu? Jeśli tak to (chyba) kojarzę tego jubilera. Dawałam mu kiedyś pierścionki do zmniejszenia i byłam zadowolona. [/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość

Aż sprawdziłam na mapie, wygląda na to, że Krakowskie Przedmieście 36
Ze skórkową problem prawdopodobnie taki, że skóra jest wklejona w srebro i ciężko jest tę część odkleić. Gdyby wyciął, wtedy nie ma miejsca na wklejenie końcówki po skróceniu. Może podpytaj speca od skór na Zielonej?
[1=cf8a477bc2d76321deee201 01eae6dd289f7deea_608b3a9 5c2197;80325896]Kurde, zaskoczyłyście mnie, byłam przekonana, że czyszczenie miękką szczoteczką jest ok. To w takim razie czym? Panie w Pandorze w Plazie tak właśnie czyszczą... To dlatego porysowałam lekko to zapięcie. Myślicie, że jak będę dbała to bransoletka będzie mi bez problemu długo służyć?
Swoją drogą, myślicie, że takie bransoletki i ogólnie biżuteria Pandora są w stanie wytrzymać długie lata?[/QUOTE]
Najlepiej polerować tymi szmatkami, które dołączają do zakupów. Jeśli nie ma kamieni, można użyć delikatnej pasty do zębów nałożonej na płatek kosmetyczny, po usunięciu zabrudzenia osuszyć i wypolerować szmatką Pandory.
Można też popytać wśród znajomych, czy nikt nie ma myjki ultradźwiękowej Ależ mi się marzy taka myjka...
A branso wytrzyma dłuuugie lata Te klipsy z ostatniego zdjęcia bransoletki kupiłam w 2011, ciągle coś przekładam, rozpinam, zapinam, uderzam o coś ręką - kompletnie nic się nie dzieje
Żadna z bransoletek nie rozciągnęła się nawet o milimetr, ale branso zawsze noszę luźniejsze niż w poradniku
Diedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 00:33   #3432
Konto usunięte

Cytat:
Słuchaj, a czy możliwe jest, że ta osoba pomyliła paragony i branso jest na innym? Masz z nią kontakt? Bo bez paragonu, obawiam się, raczej pozamiatane...

Aż sprawdziłam na mapie, wygląda na to, że Krakowskie Przedmieście 36
Ze skórkową problem prawdopodobnie taki, że skóra jest wklejona w srebro i ciężko jest tę część odkleić. Gdyby wyciął, wtedy nie ma miejsca na wklejenie końcówki po skróceniu. Może podpytaj speca od skór na Zielonej?

Najlepiej polerować tymi szmatkami, które dołączają do zakupów. Jeśli nie ma kamieni, można użyć delikatnej pasty do zębów nałożonej na płatek kosmetyczny, po usunięciu zabrudzenia osuszyć i wypolerować szmatką Pandory.
Można też popytać wśród znajomych, czy nikt nie ma myjki ultradźwiękowej Ależ mi się marzy taka myjka...
A branso wytrzyma dłuuugie lata Te klipsy z ostatniego zdjęcia bransoletki kupiłam w 2011, ciągle coś przekładam, rozpinam, zapinam, uderzam o coś ręką - kompletnie nic się nie dzieje
Żadna z bransoletek nie rozciągnęła się nawet o milimetr, ale branso zawsze noszę luźniejsze niż w poradniku
O dziękuję. To ja ze swojej strony również polecam tego pana. Trafiłam na niego przypadkiem, ale skoro ktoś inny go chwali to w piątek się wybiorę.
Moja miała na początku 17 albo 16 cm, sama nie wiem, teraz ma prawie 18. Z tym, że ja przez dwa lata nosiłam tylko dwa charmsy. Teraz dokupiłam łańcuszek i czekam na jakąś kolejną promocję.
Stary 2018-01-09, 06:21   #3433
Marigold19
🦄

[1=cf8a477bc2d76321deee201 01eae6dd289f7deea_608b3a9 5c2197;80332431]O dziękuję. To ja ze swojej strony również polecam tego pana. Trafiłam na niego przypadkiem, ale skoro ktoś inny go chwali to w piątek się wybiorę.
Moja miała na początku 17 albo 16 cm, sama nie wiem, teraz ma prawie 18. Z tym, że ja przez dwa lata nosiłam tylko dwa charmsy. Teraz dokupiłam łańcuszek i czekam na jakąś kolejną promocję.[/QUOTE]To dobrze, że jednak się rozciaga, bo moja by mogła mieć z 5 km więcej. Też sądziłam, że będę nosić po dwa charmsg, ale od tej pory dorobiłam się sporej kolekcji i jak to wszystko nanizałam na branso to mi się nawet podoba na bogato

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 08:29   #3434
bleuclair
Zakorzenienie

A ja czyszczę chusteczkami kupowanymi na Allegro..o takimi
Te z Pandory wg mnie sa beznadziejne. Ew. Tylko do polerowania soe nadaja.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2018-01-07-14-26-38.jpg (67,7 KB, 74 załadowań)
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 10:07   #3435
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Cytat:
W sensie serce pave? Bo ja na baryłce pave zniszczyłam hybrydę

najwięcej narzekania zawsze było na to zwykłe serce, srebrne

Cytat:

Porysowaną Pandorę oddaj do czyszczenia w salonie, może ich polerowanie coś pomoże.
Jeśli nie, oddaj do jubilera, oni polerują profesjonalnie i np obrączki po takim zabiegu wyglądają jak prosto ze sklepu
też bym oddała do salonu, albo użyła profesjonalnych czyścików; osobiście mam takie jak bleuclair ale są różne na rynku...

[1=cf8a477bc2d76321deee201 01eae6dd289f7deea_608b3a9 5c2197;80314136]A poleciłabyś jakiegoś jubilera w Lublinie? Trochę się boję kogoś niesprawdzonego. W salonie Pandory czyszczą zwykłą szczoteczką do zębów, oddawałam już kiedyś.
Stwierdziłam, że poczekam do kolejnej promocji i wtedy coś dokupię, może będzie większy wybór.[/QUOTE] pierwsze słyszę

Cytat:

teraz jest straszne zamieszanie z reklamacjami w Pandorze; ale ogólnie można/trzeba reklamować w salonach, jeśli kupiło się w Yes czy innym Karkosiku, który już Pandory nie prowadzi, tylko niestety od grudnia wymagają paragonu/ wyciągu z konta/oświadczenia - jakiegokolwiek uwierzytelnienia zakupu...
ja bym próbowała w salonie P. w którym babki Cię znają najlepiej; bo praktyka dowodzi, że przepisy przepisami a jak jesteś stałą klientką to inaczej patrzą... mam nadzieję, że masz tam jakiś zaprzyyjazniony salon

mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 12:17   #3436
obsesja1987
Rozeznanie

Dawno mnie tu nie było ale wracam z powiększona kolekcja mam juz praktycznie wszystko co planowałam teraz myśle nad Disneyem IMG_1515496665.845340.jpg

obsesja1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 12:52   #3437
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez obsesja1987 Pokaż wiadomość
Dawno mnie tu nie było ale wracam z powiększona kolekcja mam juz praktycznie wszystko co planowałam teraz myśle nad Disneyem Załącznik 7384381

A ja myślałam, że to u mnie jest na bogato

Stary 2018-01-09, 14:00   #3438
Noor
Żandarm na emeryturze

Cytat:
Gdzie czyszczą szczoteczkami do zębów, w Plazie? I nie zniszczyły Ci biżuterii?
Może tymi takimi pandorowymi z Pandora Cleaning Kit? Czasem są dodawane jako gratis do zakupów. One wyglądają, jak szczoteczka do zębów, ale to nie jest to samo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pandora-cleaning-kit-care-guide-new-exclusive-uk-_57.jpg (54,7 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 61oR5-1FIDL._UY500_.jpg (23,3 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC002-1.jpg (47,1 KB, 52 załadowań)

Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda
Noor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 16:25   #3439
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Noor Pokaż wiadomość
Może tymi takimi pandorowymi z Pandora Cleaning Kit? Czasem są dodawane jako gratis do zakupów. One wyglądają, jak szczoteczka do zębów, ale to nie jest to samo
Pani mówiła, że można miękką szczoteczką do zębów. Może źle zrozumiałam, sama nie wiem, ale naprawdę tak mowiła i że one tak czyszczą.
Słuchajcie a ten łańcuszek zabezpieczający nie porysuje zapięcia bardziej? Bardzo mi lata na tej bransoletce, mam dopasowany.
Stary 2018-01-09, 17:42   #3440
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No własnie to niemozliwe, to osoba mega skrupulatna i poukładana, dokładnie wiedziała, z czym brała ta branso. Paragon ogladałam nawet osobiście.

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
teraz jest straszne zamieszanie z reklamacjami w Pandorze; ale ogólnie można/trzeba reklamować w salonach, jeśli kupiło się w Yes czy innym Karkosiku, który już Pandory nie prowadzi, tylko niestety od grudnia wymagają paragonu/ wyciągu z konta/oświadczenia - jakiegokolwiek uwierzytelnienia zakupu...
ja bym próbowała w salonie P. w którym babki Cię znają najlepiej; bo praktyka dowodzi, że przepisy przepisami a jak jesteś stałą klientką to inaczej patrzą... mam nadzieję, że masz tam jakiś zaprzyyjazniony salon
Dziękuje Małogisu za rady
Paragon mam, wiec przejdę sie do Pandory najblizej mnie, znaja mnie tam, faktycznie, zobaczymy co powiedzą

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2018-01-09, 18:40   #3441
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Pierwszego z żaba mam na środę, a drugiego...na 12 października hahah to chyba jakiś błąd systemu. Pewnie powinnam interweniować

ja też na środę , więc będzie wielki unboxing
Stary 2018-01-09, 18:59   #3442
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Dziewczyny, długo zazwyczaj czekacie na kuriera z Pandory? Składałam zamówienie w weekend, wpłata od razu dotarła ale status zamówienia to cały czas oczekiwanie na odbiór przez kuriera, przewidywana dostawa 15-17 stycznia. Trochę długo To moje pierwsze zamówienie w e-store i nie wiem, czy normą jest tak długi czas.
Stary 2018-01-09, 19:01   #3443
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, długo zazwyczaj czekacie na kuriera z Pandory? Składałam zamówienie w weekend, wpłata od razu dotarła ale status zamówienia to cały czas oczekiwanie na odbiór przez kuriera, przewidywana dostawa 15-17 stycznia. Trochę długo To moje pierwsze zamówienie w e-store i nie wiem, czy normą jest tak długi czas.
Norma. To idzie z Belgii czy jakoś tak, więc niestety musisz brać na to poprawkę. Moje z weekendu ma ten sam termin.

Stary 2018-01-09, 19:07   #3444
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Cytat:
Norma. To idzie z Belgii czy jakoś tak, więc niestety musisz brać na to poprawkę. Moje z weekendu ma ten sam termin.

Aaa, chyba że tak No nic, poczekam zatem już bardziej cierpliwie
Stary 2018-01-09, 19:14   #3445
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Aaa, chyba że tak No nic, poczekam zatem już bardziej cierpliwie
Mnie się też ten czas oczekiwania niezbyt podoba, ale co zrobić ;/ w międzyczasie jeden mój charms potaniał ;(

Stary 2018-01-09, 19:55   #3446
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Cytat:

Dziękuje Małogisu za rady
Paragon mam, wiec przejdę sie do Pandory najblizej mnie, znaja mnie tam, faktycznie, zobaczymy co powiedzą
jeśli masz paragon to w ogóle z reklamacją nie powinno być problemu. Coś źle zrozumiałam,ze nie masz...

mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 20:02   #3447
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
jeśli masz paragon to w ogóle z reklamacją nie powinno być problemu. Coś źle zrozumiałam,ze nie masz...
Nie ma tylko wbite na paragonie, ze ta branso jest brana gratis - w ogóle nie wbili i stad obawa ze problem bedzie.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2018-01-09, 20:07   #3448
love_figo
Raczkowanie

Cytat:
Mnie się też ten czas oczekiwania niezbyt podoba, ale co zrobić ;/ w międzyczasie jeden mój charms potaniał ;(

To kup ponownie taniej, a tamtego droższego odeślij

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
love_figo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 20:30   #3449
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez love_figo Pokaż wiadomość
To kup ponownie taniej, a tamtego droższego odeślij

W sumie 20 zł różnicy więc dam sobie spokój. Ale jakoś nie widzę, żeby inne charmsy zmieniły ceny. Widzicie jakieś różnice?

Stary 2018-01-09, 20:46   #3450
love_figo
Raczkowanie

Cytat:
W sumie 20 zł różnicy więc dam sobie spokój. Ale jakoś nie widzę, żeby inne charmsy zmieniły ceny. Widzicie jakieś różnice?

Niektóre chyba zmieniły np prezent, wiszące IMG_3215.jpg
IMG_3217.jpg
IMG_3216.jpg

love_figo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości