|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XLV
Ale przy platkach w wielopaku nie ma 'kup 2 zaplac mniej' tylko jest 'super cena'.... Wiec moim zdaniem powinny byc za 3.99
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Dziś maliny mrożone przy 2 szt 4.99. 2 zł taniej niż normalnie. A domowy shake z malinami lodami śmietanowymi miodem i mlekiem- niebo w gebie😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#693 |
Rozeznanie
|
Chyba jakiś błąd jest w gazetce... z ciekawości sprawdziłam pod czytnikiem i faktycznie za 5.99 są. Wzięłam zamiast 3-paku 2 paczki pojedynczych po 120 szt. i mi zrabatowało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Wtajemniczenie
|
też kupiłam 3-pak wacików i cena 5.99 zł. Oszuści!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Wtajemniczenie
|
Wzięłam dziś makarony, wspomnianego Mikołaja Merci za 1,99 zł
![]() ![]()
#696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Kocia i psia mama :)
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 |
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017
|
U mnie wywiesili kartkę przy wacikach kup 2 + 1 za 3.99 (?)
Coś pokręcili. Jak oglądałam gazetke czułam, że będzie akcja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez flexi_88 Czas edycji: 2018-01-08 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale i worki i reczniki i ser wlazly mi jak powinny
![]() |
#701 |
Moderator
|
U mnie to już stan stały. Żadne produkty promocyjne nie mają cenówek że promocja. Wszystko dobrze wchodzi na kasie ale zakupy trzeba robić z nosem w aplikacji. Porażka. A jeszcze większa porażka to była przy kasie. Wzięlam promocyjne pieluchy i promocyjną karmę dla kota. Babka nabija a ja pytam przed zaplatą czy weszly promocje, bo nie jestem pewna czy dobre produkty wzięlam, nie ma przy nich plakietek promocyjnych chociaż są w gazetce...ta mi w pół słowa przerwała i wręcz obrażonym tonem: no nie ma cenówek ale przeciez są w gazetce, więc o co chodzi?!!
O jajco - chciało się odpowiedzieć. Porażka.
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#703 |
Rozeznanie
|
U mnie wieczorem nie było połowy towaru z gazetki, część nie oznaczona. Wzięłam serdecznie a przy kasie okazało się że jest awaria systemu i nie działają karty,wiec rabat nie wejdzie. To już trzeci raz w ciągu tygodnia awaria kart
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
Sprawdzałam wiele słodyczy i tylko ludzik piernikowy 115g za 1,99
Reszta bez zmian, chyba w tym roku nici z wyprzedaży. Zresztą w mojej biedronce poza ww ludzikami to nic nie ma, wszystko nagle zniknęło jakiś tydzien temu. |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Konto usunięte
|
Ja u siebie widziałam tylko te ludziki, jakieś domki chyba też, pierniczki w czekoladzie z nadzieniem śliwkowym i "listki" (cienkie herbatniki z jakąś polewą czekoladową). I to wszystko. Krówek w słoikach nie ma, ciastek z ciasta francuskiego nie ma. Na ciastka francuskie się napaliłam i upa z tego wyszła. Ciekawe co ci spryciarze zrobią z tymi słodyczami? Zostawią na przyszły rok, czy przepakują co się da?
|
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Wtajemniczenie
|
U mnie też są ale te zwykłe, standardowe opakowania.
Nie wiem nawet, pewnie nie.
#708 |
Zakorzenienie
|
Oni nie mają kiedy powiesić tych głupich cenowek. A jak 1000 osób pyta o to ile to kosztuje a ile tamto to chyba lepiej łatwiej robić zakupy z gazetka i aplikacja. Kasjerki nie znają cen więc pytanie o nie i tak nie ma sensu...
#709 |
Konto usunięte
|
Czy ktoś był w biedrze na Jagiellońskiej w Wawie? Są tam jakieś produkty w wyprzedaży?
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sent from my LG-H340n using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem dlaczego w Biedronce są takie problemy organizacyjne..
![]() W moich Biedronkach często rano brak jest pieczywa, towar bezcenny, kilkanaście palet między regałami, pracownicy nie wiedzą, co jest w promocji i gdzie jest wyłożony towar. W nocy raczej nie pracują. Ciemno wszędzie tylko zewnętrzny baner się świeci. Ktoś wspominał tutaj, że sa nocki. Wiec nie wiem, jak w ciągu 8-godzinnej zmiany nocnej nie są w stanie 2-3 osoby wyłożyć towaru i pozmieniać cen. Zwłaszcza że nikt im nie przeszkadza. Dodam jeszcze, że dla mnie brak wiedzy o promocjach, produktach z gazetki jest niewyobrażalny. Mój mąż pracuje w hipermarkecie, gdzie towaru na półkach jest 100 razy więcej i musi orientować się, co gdzie jest a na swoim dziale to ceny z pamięci. Siedzi wieczorem albo z gazetka w ręku albo aplikacją i studiuje.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie . " JP II Edytowane przez Natuś-77 Czas edycji: 2018-01-09 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Kuźnia inspiracji
|
Nie śledzę dokładnie wątku, więc przepraszam, jeśli powtarzam info
![]() Świąteczne cukierki z sokiem (takie kartonowe opakowanie z misiem czy innym bałwankiem) po 1,49 Czekoladki Luximo w takim brązowym opakowaniu - nadzienie mleczno miodowe za 1,99. Widziałam jeszcze takie w białym opakowaniu, ale one kosztują normalnie (4,49 albo 4,99) |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Czy pesto biedronkowe czerwone w słoiczku jest dobre, czy lepiej po Barillę chwytać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
W biedronce jest zawsze za mało ludzi i tyle. Nie płacą tak dobrze jak się wydaje robota niewdzieczna i ciężka klienci hamscy... zawsze tam będzie bałagan. Pracowałam w Lidlu i w biedronce. Podobna praca ale w Lidlu jest to wszystko lepiej zorganizowane i to widać gołym okiem...
#715 | |
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
Również przychodzimy godzinę wcześniej ale w tym czasie jest jeden kasjer i jeden kierownik. I kasjer do 7 wypieka pieczywo (całe 2 wózki góra i dół, 4 inne programy pieczenia) i przyjmuje całą paletę pieczywa od piekarza.Wszystkiego nie zdąży do 7 wypiec i wyłożyć więc do 7.20 robi to jeszcze kierownik. A w tym czasie są już oczywiście kolejki i trzeba siadać jako drugi kasjer, dzwonki na zwroty, firma utylizacyjna po śmieci i oczywiście 7.05 ktoś chce 1/4 selera lub ananasa kupić i trzeba latać piętro niżej (bo tam jest stoisko do krojenia i kroić). A od 6.15 do 7.00 (kierownicy) musimy policzyć wszystkie kasetki, zrobić zamówienie na pieczywo, sprawdzić i wprowadzić do systemu temperatury we wszystkich urządzeniach chłodniczych na sklepie i na magazynie, sprawić wózki elektryczne, uzupełnić całą papierologię, wprowadzić rozmrożone pączki, donuty ciasta do systemu. Aż wreszcie załadować sobie kolektor i od 7.20 lecieć w zamówienie (20 palet, zamówienie do 9 MUSI być wysłane). I są nocki jeśli są na to godziny i nikt nie pójdzie na zwolnienie. Bo jak jeden z dwóch kasjerów z pierwszej lub drugiej zmiany pójdzie na ZL wtedy rezygnujemy z nocek aby na kasie było tych dwóch kasjerów. I wtedy stoją palety na sklepie, bo nie ma ich kto rozłożyć. I na nocce są dwie osoby i około 20 palet do rozłożenia (u mnie na sklepie zazwyczaj 2-3 warzywniaki, 2 nabiały, 3-5 kontenerów z mięsem i mrożonkami i reszta towarów 'suchych'). Jeśli jesteś w stanie rozłożyć to w dnie osoby do 2 w nocy to gratuluję (dostawa przyjeżdża o 18 ale Ty przychodzisz do pracy na 14 lub 16 i do 21 siedzisz na kasie). Edytowane przez lilianna90 Czas edycji: 2018-01-09 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Konto usunięte
|
Dla mnie to bezsens zeby znac ceny na pamiec. Chociaz z zycia wiem ze klienci tego wymagaja. Zawsze jest oburzenie kiedy ktos pyta o oplate a ja prosze o chwile bo sprawdzam w cenniku. A przeciez to wszystko ciagle sie zmienia.
![]() ![]() |
![]() |
#718 | |
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
u mnie troche slodyczy swiatecznych przeceniono:
- kolorowe cuksy Hello kitty- 0,99 - renifer Maltesers - 0,79 - kostka piernikowa - 1,49 - domek piernikowy - 0,99 - Toffifee 4 x 125 g - 9,99 ![]()
#720 |
na drugie mam Irena
|
BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XLV
Czy worki na śmieci podrożały czy tylko mi sie wydaje.
Edit. Już sprawdziłam, blednie wywiesili u mnie cenowke. 3,99 a to te duże tyle kosztują.
kiedy życie daje ci w twarz uśmiechnij się i z politowaniem powiedz: bijesz się jak ciota Edytowane przez evela28 Czas edycji: 2018-01-09 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.