Mamusie majowe 2018 cz. 4 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-09, 20:42   #4291
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 4

Grosia my akurat w swoim łóżku mamy materac 160x200 z Koła - Medivis, nasz z pianki termoelastycznej. O innych nic nie powiem, bo nie wiem.
Kinia moja mama przed ciążą 46 kg, do porodu 51, trzy ciążę i w każdej 5-7 kg tylko przybrała, a ja 5 kg to już w połowie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2018-01-09 o 20:44
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 20:44   #4292
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez skorpio87 Pokaż wiadomość
aaaa i tż mi kupił w lidlu piłkę dmuchaną taką dużą za 29,99zł, niby do ćwiczeń fitness, ale skubany gdzieś wyczytał, że kobiety w ciąży robią takie rozciągające akrobacje (dopiero jak na ladę wyłożył to zobaczyłam, że wziął - ostatnio jak chciał wsadzić do koszyka to oponowałam, że przecież na parę tygodni używania w ciąży to szkoda kasy, a później przecież w domu ćwiczyć na tym raczej nie będę )
za wizytę ! i za zus

a z piłką to ja sobie chwalę posiadanie jeszcze przed ciążą siadałam na niej oglądając coś, pracując. Jak już urodziłam to czasem kołysałam na niej Dziecko turlałam trochę, i takie tam zabawy
a teraz Mąż ją wywiózł do pracy i na niej siedzi
nalesnikona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 20:45   #4293
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Ja mam jakiś najtańszy piankowy materac z Ikei i jest super wygodny o dziwo. Wymienialiśmy na szybkości, bo kota strzeliła focha na poprzedni 😆

85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 20:46   #4294
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Grosia mam z ikea twardy sprężynowy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To że twardy to pewne tylko teraz mi się namieszało z tym lateksem

Cytat:
Napisane przez nalesnikona Pokaż wiadomość
dowozi dowozi za co szczerze ich uwielbiam. Ale wczoraj mnie zirytowali... się naklikałam i zniknęło
U mnie Auchan nie ma opcji dowozu
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8035947 1]Ja mam piłkę. Super pomaga siedzenie na niej jak boli kość ogonowa, a czasem mi się zdarza że maluch mi tam ładuje.

No i przed porodem można się pokręcić, jest szansa że się ruszy sprawa. Koleżanka ze staraczkowego właśnie po całym dniu czy dwóch na piłce urodziła ekspresem i będę się w razie czego afirmować, że to dzięki piłce sprawnie poszło 😉

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Kolejny zakup na horyzoncie

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Moja mama przytyła 21 kg będąc ze mną w ciąży i dużo jej zostało. Schudła dopiero po latach

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

Edytowane przez _groooszek_
Czas edycji: 2018-01-09 o 20:49
_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 20:46   #4295
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Wróciliśmy z IKEA i mam dylemat - będziemy u nich brali łóżko i materac. Pojechałam z nastawieniem na kieszeniowy, ale jak się położyłam na kilku to lepiej mi na lateksowym. Jakie Wy macie materace?

skorpio współczuję czekania, ale cieszę się że z córą wszystko dobrze

Domima ale cudeńka ciuszki ja na HM dalej czekam

byłam w ikei podczas konsultacji z jakimiś magikami od materacy i oni wysłuchali nas, czego chcemy i kazali się położyć na jednym i już wiedzieliśmy, że będzie nasz a jaki jest to nie wiem jak będziemy pościel zmieniać, to zobaczę na metce

ale sprawdź, czy u Ciebie nie ma takich konsultacji z fizjoterapeutą, to wam doradzą.
Stary 2018-01-09, 20:50   #4296
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Skorpio naczekałaś się jak ja ostatnio. Ważne, że Lilka ma się dobrze. Mój gin też tak bada i też mówi, że dobrze, ale o co lotto

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Właśnie kto ma jeszcze imię, dopisać, bo nie wiem kogo dziecię jak ma na imię

Antoś

brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 20:51   #4297
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
byłam w ikei podczas konsultacji z jakimiś magikami od materacy i oni wysłuchali nas, czego chcemy i kazali się położyć na jednym i już wiedzieliśmy, że będzie nasz a jaki jest to nie wiem jak będziemy pościel zmieniać, to zobaczę na metce

ale sprawdź, czy u Ciebie nie ma takich konsultacji z fizjoterapeutą, to wam doradzą.
Nie widziałam żadnych informacji, ale do końca promocji jest jeszcze sporo czasu - będę to miała na uwadze może się uda z kimś kompetentnym porozmawiać

A taka ładna miłość...

Stary 2018-01-09, 21:01   #4298
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Aha mnie w tej ciąży jeszcze nigdy gin czy położna nie ważyła 😀 ciśnienie co wizytę. Witaminy biorę jak mi się zachce/przypomni. Regularnie biorę tylko euthyrox.

Któraś z was pisała że bierze na noc. Jestem ciekawa jak? Ileś h po kolacji? Bo się zastanawiam nad tą opcją zamiast rano, bo rano jak robię kanapki do pracy to umieram z głodu, a nie zawsze się obudzę w nocy żebym wzięła za wczasu tabletkę 😕
ja biorę na noc. Bo rano haftuję i mi podskoczyło tsh, więc endo zalecił brać tak.
Łykam przed samym spaniem, żeby był jak najdłuższy odstęp po kolacji,żeby mógł się spokojnie wchłonąć.
Jeśli wstajesz w nocy do wc, to możesz też wtedy. Ja już wtedy czasem zaczynam nocne wymioty, więc u m nie to najlepszy moment- przed pójściem spać

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8035947 1]Ja mam piłkę. Super pomaga siedzenie na niej jak boli kość ogonowa, a czasem mi się zdarza że maluch mi tam ładuje.

No i przed porodem można się pokręcić, jest szansa że się ruszy sprawa. Koleżanka ze staraczkowego właśnie po całym dniu czy dwóch na piłce urodziła ekspresem i będę się w razie czego afirmować, że to dzięki piłce sprawnie poszło 😉

o widzisz.. może dlatego nie narzekałam na poród za bardzo

Jak już byłam po terminie to skakałam na niej częściej, z nadzieją, żeby coś się ruszyło

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Nie widziałam żadnych informacji, ale do końca promocji jest jeszcze sporo czasu - będę to miała na uwadze może się uda z kimś kompetentnym porozmawiać

to u mnie jak kliknęłam w zakładkę moja ikea jest to

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
To że twardy to pewne tylko teraz mi się namieszało z tym lateksem

U mnie Auchan nie ma opcji dowozu

Kolejny zakup na horyzoncie

Moja mama przytyła 21 kg będąc ze mną w ciąży i dużo jej zostało. Schudła dopiero po latach

u mnie dowozi, za co jestem im wdzięczna, bo wolę ich niż tesco. Ładnie pakują w kartony wszystko

a co do kilogramów w ciązy i po ciąży to myślę, że to mocno indywidualne... będzie, co będzie troche.
W pierwszej przybralam z 10 kg i długo nie mogłam z nich zejść, mimo >4kg dziecka! hormonalnie się mocno rozstroiłam, nie spałam i ani jedzenie (byłam też na diecie bezmlecnzej, więc większość słodyczy z marszu odpadło), ani ruchem nie szło zejść. Znaczy spadała waga, nie to że wcale, ale każdy kilogram to była mocna walka, mnóstwo ruchu, zbilansowana dieta. Przez 2,5 roku zeszło mi 8 kg. i zaszłam w kolejną ciąże
Stary 2018-01-09, 21:06   #4299
domii29
Zakorzenienie

Nie moge Was nadrobic dzis, w glowie siedzi mi caly czas ta sprawa z zusem i zwolnieniem mam nadzieje ze lekarz pojdzie mi na reke bo nie wiem co zrobie

Rozebralam choinke u nas w sypialni i jakos tak smutno sie tutaj zrobilo w salonie jeszcze postoi kilka dni zapewne

Pisalyscie ostatnio o goleniu sie, Jeeeezusie ile ja sie dzis nagimnastykowalam zeby sie ogarnac

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 21:07   #4300
_groooszek_
Zakorzenienie

nalesnikona u mnie żadnej informacji nie ma na stronie, może coś się pojawi

A taka ładna miłość...

Stary 2018-01-09, 21:07   #4301
polasia
Wtajemniczenie

Naleśnikona dzięki za inf. Zapytam swoją endo lub gina. Ale najpierw zrobię wyniki.
Jeśli się w nocy obudzę to biorę od razu tabletkę, ale to nie zawsze się obudzę. Bo ekstra dwóch budxikow nie nastawiam (jeden na tabl drugi do pracy) bo bym na drugi nie wstała 🙈

polasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 21:08   #4302
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edzka1104 Pokaż wiadomość
Super ja ostatnio mialam chyba 3 kg w miesiąc, ale uważam że są ważniejsze rzeczy do zmartwień w ciąży niż waga.

Ja wizytuje w czwartek i mam znowu mega stresa, az sobie miejsca znaleźć nie mogę.
ja też...

Cytat:
U mnie gin twierdzi ze przyrost wagi w ciąży zależy od kg przed ciąża ale nie powinien być większy niż 12-15 kg

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Skorpio jasne podrzucę linki ale rano jak kompa odpalę bo z kom ciężko

ja miałam 16 ale zrzuciłam 25

Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Uff nadrobiłam. Ale żeby nie było, że tak od 15 ciągle czytam najpierw nieplanowana drzemka była 2h później wegetacja w łóżku jeszcze chwilę, i kolacja dla córki i uśpić ją. Dziś na obiad wymarzyłam sobie schabowego ziemniaki o kapusta zasmazana. Niestety jak to kapusta u mnie, źle mi po niej, stąd ta drzemka a teraz jeszcze puszkę pepsi piję żeby odbiło mi się po niej. Na malucha puszka działa, właśnie rozpoczyna disco

A jak Lena jest źle w pisowni wg twojej teściowej?

A jakie wybraliście?

Mój mąż powiedział, że imię dowiemy się wszyscy jak wróci z urzędu z aktem urodzenia

Ja absolutnie nie będę się wtrącać, bo strasznie mnie to teraz irytuje. Natomiast nieomieszkam kupić tony ciuszków, dać na wymarzony wózek itp.

Ja chciałam Bruno lub Eryk urodziłam córkę

Nimfę miałam wcześniej, razem z alexandretta. Nimfa zdechła niespodziewanie, a alexe musieliśmy oddać jak się córka urodziła bo zbyt głośno gwizdał. Teraz u mojej mamy urzeduje a żako to prezent męża na jego 30 urodziny.

Teściowa iguane miala dość długo, ale niestety 2 lata temu życie się jej skończyło. Z początku była "małą Zieloną jaszczurka" a później urosła do 2m z ogonem

Padłam ale bardzo dziękuję

Powyżej

Skorpio super że z Lili wszystko dobrze, mimo że bez zdjęcia

Idę pod prysznic laseczki

Aha mnie w tej ciąży jeszcze nigdy gin czy położna nie ważyła ciśnienie co wizytę. Witaminy biorę jak mi się zachce/przypomni. Regularnie biorę tylko euthyrox.

Któraś z was pisała że bierze na noc. Jestem ciekawa jak? Ileś h po kolacji? Bo się zastanawiam nad tą opcją zamiast rano, bo rano jak robię kanapki do pracy to umieram z głodu, a nie zawsze się obudzę w nocy żebym wzięła za wczasu tabletkę
nie wiem co jest złego w pisowni tego imienia to jakies przemyślenia mojej teściowej, nie wnikam
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 21:20   #4303
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

No to mamy wpisanych na listę Adasia, Piotrusia i Lilkę 😍

2014

Stary 2018-01-09, 21:23   #4304
blaira
Wtajemniczenie

Domima, jak rano patrzyłam na status i teraz jeszcze raz sprawdziłam, to dziś przejęło paczkę już dpd więc jest szansa że może jutro byłoby doręczenie.
blaira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 21:29   #4305
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Dziewczyny na szybko wrzucam to co dzisiaj mi przyszło z zalando ❤️

Załącznik 7384916Załącznik 7384921Załącznik 7384926Załącznik 7384931

Piekne ciuszki
skorpio fajnie ze wizyta udana i z tym zusem tez sie udalo
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 21:32   #4306
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
No to mamy wpisanych na listę Adasia, Piotrusia i Lilkę 😍

Sama nie wiem czy chcę umieszczać tu imię dziecka jak już dojdziemy do porozumienia także zostawmy tę decyzję każdej z nas - jeśli któraś chce to dajcie mi tylko znać

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
Domima, jak rano patrzyłam na status i teraz jeszcze raz sprawdziłam, to dziś przejęło paczkę już dpd więc jest szansa że może jutro byłoby doręczenie.
U mnie dalej nic

A taka ładna miłość...

Stary 2018-01-09, 21:46   #4307
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Grosia, wiadomo, decyzja indywidualna. Ja wzrokowiec to kojarzę które dziecię czyje po imieniu 🙂

Matko, jak mały kopsa, TŻ uśmiech na twarzy, bo i pod ręką czuć i nawet patrząc na brzuszek widać ruchy

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2018-01-09 o 21:50
Stary 2018-01-09, 21:49   #4308
Konto usunięte

Cytat:
Grosia, wiadomo, decyzja indywidualna. Ja wzrokowiec to kojarzę które dziecię czyje po imieniu 🙂

Moja zostaje gałganica i tak już się wszyscy przyzwyczaili 😉
Nie?

Stary 2018-01-09, 21:49   #4309
_Nat_
Wtajemniczenie

Skończyłam mojego kuraka.
Jutro wraca małżon, mam nadzieję, że będzie zadowolony!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kurak.jpg (78,3 KB, 31 załadowań)
_Nat_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 21:51   #4310
skorpio87
Rozeznanie

dziękuję Dziewczynki!
Cytat:
Ostatnio pisałyście o kardiganach.
Spójrzcie na Cropp, dużo ich tam w bardzo dobrej cenie.
Ostatnio robiłam zakupy sporawe dla męża (kamizelki, kurtka, pasek etc) to wzięłam sobie ten:
https://www.cropp.com/pl/pl/dziewczy...ladies-sweater
Miałam jeszcze dodatkowy rabat 20% który się sumować więc mi się opłacało
Dobra cena, dzięki! poluję na jakiś fajny i chyba się skuszę, ten ma jeszcze zamek w dodatku.... ale jeszcze się z tym prześpię idzie z tymi Waszymi linkami zbankrutować, alez drugiej strony jaki dobry sposób na ćwiczenie asertywności
rybcia34 dziękuję również za kciuki jak kogoś nie wymieniłam albo nie pisały to też dziękuję, bo na pewno trzymały kciuki za dobre wieści fajną tu mamy paczkę na wątku
Domima cudne ciuszki
Cytat:
Skorpio jasne podrzucę linki ale rano jak kompa odpalę bo z kom ciężko
ok, czekam cierpliwie
Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
uroczenaczekałaś się...2.5 kg to dużo? ja w pierwszej ciazy jak sprawdziłam ostatnio mialam po 3 kg na miesiac, a i tak gin mowil za kazdym razem, że jest dobrze
tak mnie właśnie nastraszyła, ale już mnie tu Wasze wpisy uspokoiły, choć jakoś specjalnie nie zamierzałam się tym przejmować
Cytat:
Napisane przez sweetmedi25 Pokaż wiadomość
Skorpio super że wizyta udana. Mnie też zawsze mega intryguje te naciskanie brzucha. Żeby było śmieszniej jak jeszcze test ciążowy wychodził u mnie negatywnie i przed zrobieniem bety mój gin podczas takiego badania mówi do mnie : "o czyżby?, chyba się udalo" no i miał rację
coś Ty! to jakiś mega speco mi coś tam mówiła gin na początku pamiętam o spulchnieniu, to może tak szybko się to dzieje, ciekawe
Cytat:
Skorpio, dobrze że się ujawniłaś po wizycie.
Co do czekania..dobrze, że mamy to czekanie wyćwiczone
Fajnie że u Lilki wszystko ok.
Jakieś pomiary wam robiła? Ile teraz waży?
Co do wagi, może się wyrówna czy rzeczywiście czujesz wilczy apetyt ostatnimi czasy?
a wiesz, że na tablicy u naszego dr P jest zmiana? dziś zauważyłam, oficjalnie cennik wstawili: pierwsza wizyta 200zł, kontynuacja 150zł, monitoring 100zł! ciekawe czy tak tylko wisi, czy faktycznie będzie więcej brał... zawsze powtarzał, że na kasie mu nie zależy, ale może musi więcej płacić za wynajęcie gabinetu i to siedzenie recepcjonistek razem z nim... ciekawe
No i przed porodem można się pokręcić, jest szansa że się ruszy sprawa. Koleżanka ze staraczkowego właśnie po całym dniu czy dwóch na piłce urodziła ekspresem i będę się w razie czego afirmować, że to dzięki piłce sprawnie poszło ��
[/QUOTE]
Cytat:
a z piłką to ja sobie chwalę posiadanie jeszcze przed ciążą siadałam na niej oglądając coś, pracując. Jak już urodziłam to czasem kołysałam na niej Dziecko turlałam trochę, i takie tam zabawy
a teraz Mąż ją wywiózł do pracy i na niej siedzi
oooo dobrze wiedzieć, dzięki

Edytowane przez skorpio87
Czas edycji: 2018-01-09 o 21:52
skorpio87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 21:51   #4311
_Nat_
Wtajemniczenie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8036245 6]Moja zostaje gałganica i tak już się wszyscy przyzwyczaili 😉
Nie?

No raczej!
Stary 2018-01-09, 21:52   #4312
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Rumians, ja się nie przyzwyczaiłam! Ja chcę ładne imię dla Twojej córki

Nat, fiu fiu. Jaka perfekcyjna żona.

2014

Stary 2018-01-09, 21:57   #4313
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
Skończyłam mojego kuraka.
Jutro wraca małżon, mam nadzieję, że będzie zadowolony!
Lecę też, może złapię samolot i zdążę przed nim! Masz zapas dla nieproszonych gości? 😉
Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
No raczej!
😙
Cytat:
Rumians, ja się nie przyzwyczaiłam! Ja chcę ładne imię dla Twojej córki

Nat, fiu fiu. Jaka perfekcyjna żona.

Ładnego nie umiem, ja tylko brzydkie wymyślam 😂

Stary 2018-01-09, 22:05   #4314
blaira
Wtajemniczenie

Cytat:

a wiesz, że na tablicy u naszego dr P jest zmiana? dziś zauważyłam, oficjalnie cennik wstawili: pierwsza wizyta 200zł, kontynuacja 150zł, monitoring 100zł! ciekawe czy tak tylko wisi, czy faktycznie będzie więcej brał... zawsze powtarzał, że na kasie mu nie zależy, ale może musi więcej płacić za wynajęcie gabinetu i to siedzenie recepcjonistek razem z nim... ciekawe
Co Ty mówisz
idę zrobić aktualizację na pierwszej stronie w takim razie.
No to ceny już ala Krakowskie...ciekawe co będzie jak wrócimy.
Bo ostatnia zmiana jaką miał nas nie objęła jako stali bywalce wtedy

Co do kardigana polecam, ma spory zapas na brzuszek, choć dziwnie się dekolt układa, ale dla mnie ważne że długi i tyłek zakrywa

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Groszku, dopiszesz nam proszę bad. usg III trym 05.03.
Stary 2018-01-09, 22:08   #4315
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Co Ty mówisz

Co do kardigana polecam, ma spory zapas na brzuszek, choć dziwnie się dekolt układa, ale dla mnie ważne że długi i tyłek zakrywa

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Groszku, dopiszesz nam proszę bad. usg III trym 05.03.
Już jesteś umówiona? Nieźle
2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 22:08   #4316
_Nat_
Wtajemniczenie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8036286 1]Lecę też, może złapię samolot i zdążę przed nim! Masz zapas dla nieproszonych gości? ��

��
[/QUOTE]

Kilogramem kurczaka wyżywię siebie, małżona i całą waszą gałganicową rodzinę!

Edytowane przez _Nat_
Czas edycji: 2018-01-09 o 22:10
Stary 2018-01-09, 22:11   #4317
skorpio87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Pisalyscie ostatnio o goleniu sie, Jeeeezusie ile ja sie dzis nagimnastykowalam zeby sie ogarnac
dokładnie! ja już tżtowi mówiłam, że na następną wizytę on mi będzie musiał wykonać kosmetykę na elegancko do podglądaczki, bo wczoraj już myślałam, że mi szyja odpadnie od patrzenia zza brzucha! a depilacje pomiędzy to jakoś na czuja zrobię
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8036245 6]Moja zostaje gałganica i tak już się wszyscy przyzwyczaili 😉
Nie?
[/QUOTE]
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8036286 1]Ładnego nie umiem, ja tylko brzydkie wymyślam 😂
[/QUOTE]
Pewnie, że wszyscy wiedzą o kogo chodzi jak mowa o Gałganicy a imiona wszystkie ładne, tylko nie każdemu muszą się podobać najważniejsze, żeby rodzicom się podobało i kropka
Cytat:
Co Ty mówisz
już i tak popłynęłam, bez przesypiania się, pokazałam Mężowi i kazał brać to przecież nie będę się kłócić dziękuję za cynk
co do dr - wcześniej niby miał 70zł za monitoring a i tak nie słyszałam, żeby tyle od kogoś brał, ja do niego chodziłam ledwie dwa miesiące i brał ode mnie po 50zł... siedzą te Panie z nim na recepcji do późnej nocy, w niedziele i święta czasem, no nie wiem, w każdym razie tak pomyślałam, że zainteresuje Ciebie ta informacja skoro administrujesz wątek mam nadzieję, że jak wrócimy to powita nas z otwartymi ramionami i starymi cenami
skorpio87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-09, 22:13   #4318
blaira
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
Już jesteś umówiona? Nieźle
Tak, bo w lutym są ferie w Małopolskim więc tydzień lekarka jest nieobecna, poza tym zależało mi na poniedziałku także miałam ograniczony wybór... stąd szybka reakcja
Stary 2018-01-09, 22:16   #4319
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

U mnie 180 zł wizyta, 250 zł genetyczne, połówkowe i III. Certyfikat ma jako jeden z dwóch w mieście i się ceni haha

2014

Stary 2018-01-09, 22:18   #4320
blaira
Wtajemniczenie

Cytat:
dokładnie! ja już tżtowi mówiłam, że na następną wizytę on mi będzie musiał wykonać kosmetykę na elegancko do podglądaczki, bo wczoraj już myślałam, że mi szyja odpadnie od patrzenia zza brzucha! a depilacje pomiędzy to jakoś na czuja zrobię

Pewnie, że wszyscy wiedzą o kogo chodzi jak mowa o Gałganicy a imiona wszystkie ładne, tylko nie każdemu muszą się podobać najważniejsze, żeby rodzicom się podobało i kropka

już i tak popłynęłam, bez przesypiania się, pokazałam Mężowi i kazał brać to przecież nie będę się kłócić dziękuję za cynk
co do dr - wcześniej niby miał 70zł za monitoring a i tak nie słyszałam, żeby tyle od kogoś brał, ja do niego chodziłam ledwie dwa miesiące i brał ode mnie po 50zł... siedzą te Panie z nim na recepcji do późnej nocy, w niedziele i święta czasem, no nie wiem, w każdym razie tak pomyślałam, że zainteresuje Ciebie ta informacja skoro administrujesz wątek mam nadzieję, że jak wrócimy to powita nas z otwartymi ramionami i starymi cenami
Dziękuję za info..już zrobiłam aktualizację.
My tak samo byliśmy po staremu traktowani...z tego co się orientuje tylko nowe pacjentki idą z aktualnym cennikiem, ale osobiście też sama nie znam takiego przypadku.

Nam kazał wracać po córeczkę...także wstępnie jesteśmy umówieni
Nie ukrywam trochę tęsknię za tymi wizytami...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości