|
|
#1561 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
bierz ile sie da! ;D kradne pogrubiony. ![]() ))
|
|
|
#1562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a zwłaszcza te większe. ;p a może masz [macie] więcej w takim stylu , gdzie występują nazywy miast / państw? są na prawdę swietne! ))Tak wiele dróg znów poplątało się...
|
|
|
#1563 |
|
Raczkowanie
|
Kradnij, Kradnij My - samotne wieczory. pFi! to nie dla mnie! ;DD patrząc na świat z przekonaniem że jeszcze go znienawidzę ; ) naturalnie szczęśliwa ;PP zapach szczęśliwego trybu życia ^.-
|
|
#1564 |
|
Raczkowanie
|
Hej macie opisy na podtrzymanie na duchu bo rodzice mojego chłopaka sie wczoraj rozstali bo ojciec ma kochanke o 20 lat młodszą jakieś o tym że jestem za nim i za mamą jego itd. Dzieki z góry ;]
|
|
#1565 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm . cos tam . ciezka prosbe dalas ;D wymozdzone (; so for what this all if You think that way ? \ wiec po co to wszystko jesli tak myslisz ? like u don't care . / jakbys nie dbal . don't u see that it's impotant .. ? / nie widzisz tego ze to wazne ? so you want to let go ? just like that ? / wiec chcesz odpuscic sobie ? tak o ? or maybe you're just my familiar ? [ not a friend ... ? ] /albo moze jestes tylko moim znajomym ..? [ nie przyjacielem ? ] _________________________ ________________ Cytat:
no wiekszosc . wiesz gdybym miala wklejac moje zbiory to nawet by mi sie nie chcialo . a tak to z piosenek ktorych slucham , co mnie najdzie i sobie to przetlumacze . masz racje . czasem sie odechciewa czytac . hm . ale i tak lubie ten topic ![]()
|
|
#1566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm... może coś z tego: bo prawdziwy przyjaciel po prostu jest... zawsze... wakacje?? przecież nic nie stanie na drodze naszej przyjaźni PRZYJAŹŃ vs wakacje... wynik jest tylko jeden ![]() bo chcieć znaczy móc... ja&Ty przyjaciele.. NA ZAWSZE... bo gdyby nie Ty... powiedz jak miałabym żyć... the end?? nie ma takiej opcji kochany ![]() Never it will complete our friendship - nasza przyjaźń nigdy sie nie skończy It will divide nothing we on always friends -nic nas nie rozdzieli... na zawsze przyjaciele said I'll always be your friend - Mówiłam zawsze będę przyjacielem Trust me.../ zaufaj mi "... But everything is nothing if I ain't got You ... " / ...Lecz wszystko jest niczym jeśli nie mam Ciebie" ~*~*~*~ Niektórzy ludzie nie wiedzą, jak ważne jest to, że istnieją. Niektórzy ludzie nie wiedzą, jak wiele znaczy sam ich widok. Niektórzy ludzie nie wiedzą, ile radości sprawia ich przyjazny uśmiech. Niektórzy ludzie nie wiedzą, jakim dobrem jest ich bliskość. Niektórzy ludzie nie wiedzą, o ile bylibyśmy biedniejsi bez nich. Niektórzy ludzie nie wiedzą, że są darem niebios. Mogliby wiedzieć, gdybyśmy im to powiedzieli. tylko takie coś... przepraszam... ale nie mam dziś pomysłu żadnego... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#1567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam takie opisy o ukochanym miejscu. Może się przydadzą.! )Tam, gdzie spełniają sie marzenia.! Bo kocham ten czas,bo kocham to miejsce.! Bo to jest moje miasto ,tu jest moj dom.! :P To miasto ważnych spraw i krótkich miłości, każdy wieczor jest inny,centrum swieci na zloto.! Moja tolerancja konczy sie tam,gdzie zaczyna sie moje terytorium.! Najpieknieszym zakatkiem swiata sa ramiona mojego mezczyzny.! <3 Moje małe miejsce na ziemii.!
|
|
|
#1568 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki.
potrzebuję opisów, że kończę pewien rozdział w życiu i zaczynam wszystko od nowa.i o tym, że muszę... i chcę się zmienić. To naprawdę pilne. ;*![]() I żeby nie było off'a Kiedy tęsknię zamykam powieki i jesteś.... Gdzieś za oknem ktoś udaje kogoś, a nie jest nim. ...i obiecaj, że się we mnie nie zakochasz!! |
|
|
|
#1569 |
|
Raczkowanie
|
Kochane Wizażyskki
prosiłabym o jakies opiski o tym ze dostałam kolejny szlaban od rodziców połowa wakacji zmarnowanych... ehh ![]() Coś ode mnie : Potrzebuje cię... po prostu potrzebuję... powinnas byc moim marzeniem'. powinnam, wiem (życie jest P-I-Ę-K-N-E czujesz ten sarkazm??? Spać => śnić => wstać => żyć => dla Ciebie ![]() Będziesz miał szansę gdy w wibratorze wysiądzie enerdżajzer masz za małego konia by dotrzeć do mego zamku ![]() Nic nie robic.... leciec w ciula.... Kelerisa w cieniu pic... Nie ma mnie ) latam za chłopakami ) wrócę jak jakiegoś złapię O_o <-- pozytywne nastawienie dzika przyjemność po mojej stronie ![]() ..Jestem jak otwarta księga, tylko napisana bardzo trudnym językiem .. gorzka cząstka pomarańczy . . . (.'') KOCHAM CIĘ 168 godzin w tygodniu (.'') depresja - obszar poniżej poziomu morza i stan mojej duszy Więcej grzechów nie pamiętam, za żaden nie żałuję" Ja nie kłamie tylko lekko mijam się z prawdą Z kazdym dniem rosnie liczba osób które mogą mnie pocałować w d..pę!!! 'Do własnego draństwa przywyknąć najłatwiej' generalnie jakby na to nie patrzeć to mam to w d..pie.
|
#1570 |
|
Raczkowanie
|
Jakieś takie
![]() The memory won't escape me. / Wspomnienia mnie nie opuszczą But why should I care.? / Ale czemu powinno to mnie obchodzić.? There's a place so dark you can't see the end. / Jest miejsce tak ciemne, że nie widzisz końca In the memory you'll find me./ Znajdziesz mnie we wspomnieniach. The darkness holding me tightly/ ciemność trzyma mnie mocno Until the sun rises up/ aż do wschodu słońca Stealing second after second just cause I know I can/ Kradnę sekundę po sekundzie tylko dlatego, że wiem że mogę I can't pretend I'm who you want me to be!/ Nie mogę udawać, że jestem tym kim chcesz bym był! Let me take back my life,I'd rather be all alone/Pozwól mi odebrać moje życie. Wolałbym być sam The very worst part of you is me/ najgorszą częścią ciebie jestem ja I never thought that what I said would have you running from me/ Nigdy nie pomyślałem że to co powiem może cie ode mnie odstraszyć
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczynam od nowa... ile razy można? Na duszy dnie zamykam dawne życie... I twój dla mnie wiersz zamknęłam ... Myśli nowe śnić zaczynam... Nowy dzien zawsze daje nowe życie... W Moim nowym życiu - wszystko zmieni się W Moim nowym życiu - nigdy nikt nie powie nie W Moim nowym życiu - wiecznie szczęście trwa W Moim nowym życiu - już nie przegrasz nigdy, nie Życie podarowano mi... od nowa... Dzwonię po taksówkę i zaczynam życie jeszcze raz... W sercu pustka i żal, lecz chce zacząć od nowa... Skreślić nie mogę nic...lecz chce zacząć od nowa... Jestem jak feniks... Rodzę się dziś znowu... Daj mi ognia bym mogła sięodrodzić.... Może coś będzie pasować ![]()
|
|
#1572 |
|
Raczkowanie
|
WRÓCIŁAM!!!
![]() ![]() ![]() Ale natworzyłyście przez ten czas, normalnie nie wiem kiedy zdążę to przeczytać i nadrobić zaległości ![]() Jeśli posiadacie jakieś wesołe opisy to chętnie bym je przygarnęła A oto mała porcja: - Do rąk tulę i niebo i gwiazdy, może wpadnie mi moja gwiazda w dłoń... - Każda noc kryje moc księżycowych chwil... - I znów dzień zwinął ogon pod wieczór... - Moja dłoń z twoich rąk ucieka jak spłoszony ptak... - Jeśli będzie tak dalej nie odkryjesz co chowam na dnie... - Z drogi codziennie ci schodzę, bo domyślam się, że wolisz tak... - Ja wiem o tym doskonale ile wad mam, ile zalet... - Ja twoich wad nie wytykam... masz ich dwa razy tyle co ja... - Twoje słowa głaszczą mnie pod włos... - Dobrze wiem z kim mam iść, kiedy no i gdzie... - Rozum mówi: nie! ...ale serce tak do ciebie rwie... - Nie poddam się już łzom... - W pajęczej sieci zwykłych dni kropelka rosy, ja i ty... - W labiryncie ludzkich spraw, zanurzona w szarość barw... - Czas połączyć zdania w nieskończony łańcuch prawdy... - Czas postawić tamę źródłom wszelkiej nienawiści...
|
#1573 |
|
Raczkowanie
|
` Kazdego dnia dotykam nieba ... ;*
Tyle mam ile mam, ile bym chciała ... ; ] co dzień spełniam swe marzenia... a kiedy w końcu odnajdziesz to co było obok ... I tylko trzeba mi byc nlisko Twego nieba .. ;*
|
#1574 |
|
Raczkowanie
|
I zapominać chcę tak często jak się da, że nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart. Chodź ze mną, nie bój się mnie. Umarłeś to nie jest sen. Dzień jest za krótki, a noc należy do nas dobrze o tym wiem chciałbym umrzeć przy tobie Kochaj mnie, to takie łatwe Wystarczy tylko za siebie nie patrzeć Przez tyle lat uczyłem się zapomnienia kochałam tak jeden raz.. cała moja miłość dla Ciebie jest.. nie wiem co jest w Tobie, ale zmieniam sie z każdą chwilą<3 powiedz, że mnie kochasz, że to własnie ja! wierzę w tę miłość bo ona czysta jest.. bardzo Cię kocham i kochać chcę.. a może macie coś o WOPR [wodne ochotnicze pogotowie ratunkowe]? ze jestem ratownikiem, coś o tym ze jestem by ratowac..? takie nie dosłowne ![]() a tak wogole to jestescie wielkie! boskie opisy
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy myślałam, że mam wszystko, zwątpiłam...
Uważaj, kogo nazywasz przyjacielem. Jest, jak jest. Nie jak powinno być... I tak płynie czas... Nie pragnij być lepszym od innych, najpierw bądź samym sobą. Popatrz jak wszystko szybko się zmienia coś jest a później tego nie ma Niebezpiecznie jest wierzyć w to że coś trwa wiecznie ![]()
|
#1576 |
|
Przyczajenie
|
Byłabym wdzięczna gdyście znalazły opisy do sytuacji w ktorej chłopak nie ma zaufania do dziewczyny mimo że nie ma do tego powodów... będe wdzięczna
![]()
|
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie szczerość, szacunek, zaufanie się liczy... Otwórz szerzej drzwi swego serca i zaufaj mi. Czasem brak zaufania boli najbardziej. Czy ufasz mi tak jak ja zaufałam tobie? Zaufaj a będę szczęśliwa. Nie ufasz... mimo że nie masz powodów ![]() część z wizażu
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
A można prosić o coś co będzie mówiło że się boję zaufać... mimo że teoretycznie nie mam powodów do nieufności... ale po prostu boje sie zranienia.... ?
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy na pewno mogę zaufać? Jestem otwarta, choć nie zaufam prędko... Zaufać? A jeśli zranisz...? Boję się obdarzyć cię zaufaniem... Boję się... chociaż powodów brak by ci nie ufać... trochę weny brak, ale mam nadzieję, że coś się przyda pozdrawiam
|
|
#1580 |
|
Raczkowanie
|
Ejj czy ja mam serce po dobrej stronie?
-Podaj mi.. -co? -Recepte.. na Ciebie Odrzuć mnie, by mnie pozniej przytulić.. Stań się kroplą wody na zaschłych wargach .. |
|
|
|
#1581 |
|
Raczkowanie
|
Kochane potrzebuje opisy o tym ze nie bede taka jaka chce mnie miec, ze mam prawo sie czegos bac i nie chciec tego robic a to co mowi i w jaki sposob bardzo mnie boli. Zeby akceptowal mnie i to czego sie boje a nie wymagal rzeczy niemozliwych (przynajmniej na razie) a rozmowy jakie ze soba prowadzimy bardzo mnie bola i jezeli mam z nim tak rozmawiac to wole wogole nie... pilne!! Kochane bardzo prosze
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wielbić pożądać ubóstwiać TAKA JAKA JESTEŚ! I stawiaj na swoim, bo faceci wbrew pozorom nie lubią podkładania się pod nich, a silne i mające swoje zdanie kobiety Poczytaj sobie 'dlaczego mężczyźni kochają zołzy' ( jak chcesz, to podaj maila na PW i dostaniesz reszta dziewczyn też, propozycja otwarta )Albo z dobytkiem inwentarza, albo wcale. Bierzesz? jeśli nie pasuję Ci taka jaka jestem teraz, to nie pasuję Ci w ogóle... Cóż... nie wpasuję się w Twoje wymagania... Ja to ja, Ty to Ty. Ja jestem jaka jestem i taka będę. Przepraszam, odstaję od Twojej normy.
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak masz więcej albo jak wena się obudziła to nie pogardzę
|
|
#1584 |
|
Raczkowanie
|
12 Stonka
dziękuję ; *** przydało się ; P i jeśli o mnie śni po nocach jest moim życiem i spełnieniem odmierzam czas, za chwilę będziesz tuż koło mnie ' liczę minuty i godziny przez które jestem tak szczęśliwa Są takie oczy, których nigdy nie zapomnisz. marzeniami sięgnąć nieba... smak szczęścia wrzyna się w kąciki ust zarezerwowany dla mnie . pachnący mną . nie szuka innej ;*
|
#1585 |
|
Raczkowanie
|
Frizzelicious, mam ogromną prośbę.. wymyśliłabyś coś o tym, że wyjeżdżam z moim fantastycznym facetem nad jezioro.. coś o namiętnych nocach, wspólnie spędzonych chwilach, żartach.. coś w tym stylu, że cały tydzień Razem
z góry Ci bardzo dziękuję
|
|
#1586 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) |
|
|
|
|
#1587 |
|
Raczkowanie
|
hey
moglybyscie mi cos podrzucic - o tym ze jestem najlepsa na swiecie-taki samozachwyt -i ze -niektorzy-ludzie to dno i najlepiej nimi j***c o sciane cos w tym sesie jakies opiski z gory dzieXx
|
|
|
|
#1588 |
|
Przyczajenie
|
w moich snach i jawie jesteś obok mnie, marzę wciąż o tobie wciąż o tobie śnie
|
|
|
|
#1589 |
|
Raczkowanie
|
Albo z dobytkiem inwentarza, albo wcale. Bierzesz?
jeśli nie pasuję Ci taka jaka jestem teraz, to nie pasuję Ci w ogóle... Cóż... nie wpasuję się w Twoje wymagania... Ja to ja, Ty to Ty. Ja jestem jaka jestem i taka będę. Przepraszam, odstaję od Twojej normy. [/quote] Dziekuje ![]() ![]() ![]() tyko zastanawiam sie czy nie sa one "za mocne" ![]() ![]() ![]() (:![]() ![]()
|
|
#1590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i poszukam czegoś na ten remoncik ![]() Murarzy, tynkarzy, płytkarzy od zaraz zapraszam na mały remoncik ![]() Nie ma mnie, zgubiłam komputer w bałaganie remontowym ![]() Kupa syfu, ale bardzo twórczego syfu - czas na zmiany w mieszkaniu. Każda zmiana w naszym życiu przynosi nowe doświadczenia...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

)
*

93...83...73...70...
65...63