|
|
#1681 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 ❤
Cytat:
a no mogę w sumie i przez myśl mi to przeszło juz zeby tak zrobić:P moglam nie dawać karty ciąży tej co teraz u niej byłam w sumie nic mi tam nie napisała bo tylko wagę... moze to jest pomysł Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
NoBoTak witaj!
jak się czujecie? Już wszystko dobrze? Jakieś koszmary Cię męczą ?
|
#1683 |
|
Wtajemniczenie
|
witam sie w 10 tc
gratuluję dziewczyny udanych wizyt, ja nadal czekam na list z terminem mojego skanu. robię omleta i wypadałoby troche popracować ![]() od dzisiaj mam zamiar robić zdjęcia brzucha i zrobię sobie takie porównanie cotygodniowe. a Wy dziewczyny będziecie robić fotki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja będę ale narazie nie mam większego, tak mi sie wydaje chciałabym w późniejszym etapie pojsc na sesje ciążowa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szybkie pytanie: co kupić mojemu na urodziny? Myślałam o voucher na trampoliny bo otwarli mi w mieście cały obiekt ale zaś ma problem z kolanem i ostatnio go boli bo przyłożył mocno i sama nie wiem czy to ma sens... |
|
|
|
|
#1686 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Krwawienie ustało, plamienie również. Więc jestem dobrej myśli. Ale mnie już tyłek i plecy bolą. Jestem w takiej pozycji półleżącej i grzebie sobie przy pracy magisterskiej. I w internetach. W piątek ide do labo na badania. Już mi się nie chce, ale muszę to zrobić. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Melka robiłam w poprzednich ciążach, fajne porównanie a potem cenna pamiątka
Alingles kamień z serca, oby więcej bez powtórek takich "atrakcji". Powodzenia w pisaniu pracy ![]() Blackrose jak to żadna kontuzja wymagająca długotrwałego leczenia to i tak bym kupiła ten voucher. W końcu wykorzysta, a jak lubi takie formy sportu to jasne A w ten dzień to zabierz na kolację
|
#1688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robie zdjecis,brzuch to mi juz wywalilo ze 2 tyg temu, kupilam w niedziele juz spodnie ciążowe
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1690 |
|
Rozeznanie
|
ja mojemy kupiłam okulary przeciwsłoneczne porządne bo dużooooo jeździ autem
no i jego ulubionej firmy ma 15.01 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1692 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
śnią mi się dzieci bez nóżek, rączek ... Nawet nie chce pisać - przez to mam głupie myśli i strasznie sie denerwuje
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi się dzisiaj śniło, że urodziłam córeczkę
ja jeszcze trochę i będę musiała kupic spodnie ciazowe bo mnie moje zaczynają uciskac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- mój mąż lubi perfumy i to zawsze trafiony prezent ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
NoBoTak to uff, kamień z serca, że to jednak nie to paskudztwo bostonka
Rany, naprawdę horrory.... Chyba musisz naoglądać albo naczytać się czegoś mego pozytywnego przed spaniem może będzie miało jakiś wpływ
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po wizycie
Maluch wystrzelił jak z procy - ma 2,8cm, a miesiąc temu był tylko mało widoczną kropką Serducho bije Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jaka płeć będzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się łapię na tym, że jak już wiem, że maluch jest zdrowy, to zastanawiam się jakiej jest płci
|
|
#1699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja na wizytach jestem zawsze z mezem i mi sie broda trzesie ze wzruszenia a potem patrze na niega jak on sie smieje i mi przechodzi Ludzie, sukces odnosze- nie zjadlam dzisiaj ani jednego ciasteczka ani cukiereczka!! Jestem taka dzielna
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Nawiedzona PeMa
|
Ale dobre wieści dziewczyny przynosicie, oby tak dalej
Dzisiaj byłam w analityce wynik moczu książkowy co mi się nie zdarzyło od 10 lat. Z niecierpliwością czekam jeszcze na cytomegalię i hiv ( nie kojarzę sytuacji gdzie mogłabym to złapać ale w moim zawodzie wszystko jest możliwe). A no i pozazdrościłam większości i wczoraj zaliczyłam przytulanie z wc. Chyba dopiero teraz poczułam że jestem w ciąży. Ja już powoli żyję prenatalnymi mimo, że jeszcze dwa tygodnie do wizyty. Mam nadzieję że będę wtedy mogła odetchnąć ![]() No i niby przeczucie mam na córkę, a tu mi się ostatnio śnił chłopiec na usg. Ciekawa jestem kto tam w końcu się chowa ![]() Ze zdjęciem super pomysł, chyba sama już muszę nad tym myśleć bo chyba już mi wywaliło brzuszek albo zwyczajnie przytyłam. Raczej się go nie spodziewałam tak szybko ze względu na moją wagę
" Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość." 19/2017 7/2018 Edytowane przez Stella275 Czas edycji: 2018-01-10 o 15:51 |
|
|
|
#1701 |
|
Zadomowienie
|
A moze pokazcie dziewczyny jak robicie te zdjecia?
Bo ja tez mialam taki zamiar ale za duzo sobie stwarzam problemow - czy znaczycie sobie jakis punkt gdzie stajecie zawsze w tej samej odleglosci od lustra? Czy zawsze w tej samej koszulce/bluzce? Cos obcislego? Stella, a na prenatalnych masz przeziernosc i pobranie krwi na bitest? wyniki sa od razu? czyba te z krwi nie tak z automatu? Edytowane przez bambi1980 Czas edycji: 2018-01-10 o 16:03 |
|
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
Ja to już wyglądam jak w 5 miesiącu, a to dopiero 3 się zbliza....
Ale mam zakaz sciskania się spodniami i wciagania też. Ale ja zawsze miałam tluszczyk na brzuchu. Nawet nie będąc w ciąży jak dobrze wypielam to wygladalo jakbym byla..... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do spodni biodrówek opiętych to już nie wchodze chyba ze 3 tygodnie. Tzn wejść wejde ale mnie cisną jak diabli. Chodze w takich grubych legginsach i troche obszerniejszych jeansach. A przytyłam od poprzedniej wizyty niecałe kilo.
bambi1980 gratulacje ze dajesz rade, oby tak dalej! ![]() Stella275 dobrze że wyniki ok. Też jakoś teraz mam w głowie tylko badania genetyczne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Bambi jesteśmy z Ciebie dumne!!!
Dostałaś już jakąś konkretną dietę czy po prostu zakaz słodkiego? A owoce, możesz jeść? ![]() Stella ciąża Ci służy, a przynajmniej Twojemu organizmowi, gratuluję takich dobrych wyników oby tylko mdłości to był jednorazowy epizod ![]() Mnie się wydaje, że to już taki etap, że brzuszek ciążowy może zacząć być widoczny jak najbardziej ![]() Alingles tłuszczyk czy nie, możesz już się dopatrywać brzuszka ciążowego ![]() Co do zdjęć: Robiłam zawsze w jednym lustrze, na tym samym tle. Odległość też mniej więcej ta sama, nie mam zbyt dużego pola manewru tam. Co do ubrań, to to co akurat miałam na sobie, albo brzuch przy podciągniętej bluzce. Dodatkowo robiłam pomiary 3xB: biodra, brzuch, biust
|
#1705 |
|
Wtajemniczenie
|
i ona gratulacje, duża już kruszynka!
Ja wieczorem wyglądam już tak na 4-5 miesiąc rano i południe jest ok a potem nagle bec i brzuchol jest Za to juz wiem co mi potęguje mega mdłości! Czekolada. Właśnie przytowuje ciasto mojemu do pracy i zjadłam kostkę gorzkiej takiej 81% i 10 min i chciałam umrzeć tak zaczęło mdlic. Martwi mnie yez moja dieta, od dwóch dni jem chleb z serkiem topionym - dodatkowo nie jadłam go z 3-4 lata bo jak zaczęłam zdrowiej jeść to wypadł z zakupów a tu bach nagle moje podniebienie to toleruje naprzyjemniej. Mięso i warzywa mogą nie istnieć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz i już bigos i sałatka wazywna ale oczywiście w rozsądnych ilościach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1707 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
ja już w pracy usłyszałam że widać mi brzuszek, na nic tłumaczenia ze zawsze wyglądam jak w ciąży (no cóż taki mój urok :p) i że ja różnicy nie widzę. W ciągu dnia OcZywiście że jest większy bo Nie dosc że mnie mdli, to jeszcze jest wzdety jak balon myślę że u mnie więcej tłuszczu i gazów niż ciazowego brzuszka sorki, musiałam to napisać haha ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Blackrose nie przejmuj się, ja od jakiegoś miesiąca jem na kolację i śniadanie albo ser żółty albo pasztet, nic innego mi nie wchodzi i już
. Dlatego suplementuję się dodatkowo Falvit mama, dosyć uboga ta moja dieta...Ty jesteś trochę w temacie ćwiczeń, miałaś może styczność z ćwiczeniami w ciąży z Anną Lewandowską? U mnie też wieczorem kulka pokaźna... Ale od jakiegoś czasu rano po toalecie, to ważne zostaje mi taki okrąglinek, no słodko właśnie mnie natchnęłyście i oglądam zdjęcia z poprzednich ciąż, najbliżej mi do wzrostu z poprzedniej chyba...
|
#1709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się, u mnie też nadal wzdęcia wieczorami i wyglądam na 2 razy większą ale tak jak pisałam tak od tygodnia po luksusie porannego wypróżnienia
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

Niech się czuje tym jedynym
a no mogę w sumie i przez myśl mi to przeszło juz zeby tak zrobić:P moglam nie dawać karty ciąży tej co teraz u niej byłam w sumie nic mi tam nie napisała bo tylko wagę... moze to jest pomysł

śnią mi się dzieci bez nóżek, rączek ... Nawet nie chce pisać - przez to mam głupie myśli i strasznie sie denerwuje
Dostałaś już jakąś konkretną dietę czy po prostu zakaz słodkiego? A owoce, możesz jeść?