Tani sklep internetowy z kosmetykami aptecznymi - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Biochemia kosmetyczna

Notka

Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-14, 21:53   #961
anah
Zakorzenienie

Dot.: Tani sklep internetowy z kosmetykami aptecznymi

Z aptekusa paczke dostałam szybko, ale brakowało jednej rzeczy. Pisałam do nich maila i okazało się, że nie mieli tego na stanie. Tylko szkoda, że nie poinformowali o tym wcześniej, bo może zrezygnowałabym z zamówienia i zamówiła sobie cały komplet kosmetyków, które potrzebowałam. Tego się właśnie obawiali, ze zrezygnuje z zamówienia. nie jest to do końca uczciwe.
anah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 21:59   #962
geonia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez psycha Pokaż wiadomość
Geoniu, w tym tygodniu znowu ruszą Nie martw sie Zadzwon tam sobie najlepiej ...
Na razie napisałam maila, zobacze czy odpisza. Teraz to juz i tak mi sie nie śpieszy, bo produkt, który potrzebowałam najbardziej, kupilam w miejscowej aptece.
Szkoda, że nie informuja klientów, że realizacja się wydłuży.....
U mnie wielki minus maja za to

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
Z aptekusa paczke dostałam szybko, ale brakowało jednej rzeczy. Pisałam do nich maila i okazało się, że nie mieli tego na stanie. Tylko szkoda, że nie poinformowali o tym wcześniej, bo może zrezygnowałabym z zamówienia i zamówiła sobie cały komplet kosmetyków, które potrzebowałam. Tego się właśnie obawiali, ze zrezygnuje z zamówienia. nie jest to do końca uczciwe.
Taki numer tez mi juz kiedyś wycięli, ale się nie przejęłam, bo brakowało produktu, który kupiłam " z rozpusty", a nie z potrzeby. Uznałam więc, że nawet fajnie, bo nie straciłam kasy

wróciłam

geonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-15, 11:18   #963
noname12345TPa
Gość

Dziś przyszły do mnie z Aqua-vitae dwa kremy: LRP Elf K i Avene Cicalfte. Próbe sztuk dwie, ale za to paczka porządnie zapakowana: tekturka i folia bombelkowa. I bardzo szybka wysyłka: czekałam od poniedziałku 3 dni, mimo że płacę przy odbiorze. Warto tam zamawiać i na pewno jeszcze raz tam zamówię. Nie będę musiała do Warszawy gnać po kosmetyki.
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-15, 12:51   #964
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

I mam zamowienie z eskulapa
Pierwszy raz dostałam probki, ktore pasują do zamówienia min. filtry ktore mnie zawsze interesowały. Razem bylo ich az 8
Zamowienie dobrze zabezpieczone i ekspresowo zrealizowane.. .panie przy telefonie bardzo miłe
Do lekolandii tak szybko nie wroce.. chyba ze bede potrzebowała cos, czego inni nie mają.
psycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-15, 13:22   #965
joanaros
Zakorzenienie

Ja ostatnio dostałam trzecią przesyłke z eskulapa. Produkty zapakowane bezpiecznie, próbek sporo, przesyłka ekspresowa.Bardzo jestem zadowolona
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-15, 20:45   #966
cal
Raczkowanie

Cytat:

nieźle bym się wkurzyła gdybym dostała taką niepełną przesyłkę
w dbam o zdrowie był problem z jednym produktem który zamawiałam, ale od razu zapytali czy przesłać bez tego czy anulować zlecenie
cal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-15, 21:30   #967
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cal Pokaż wiadomość
w dbam o zdrowie był problem z jednym produktem który zamawiałam, ale od razu zapytali czy przesłać bez tego czy anulować zlecenie
Tego własnie wymaga uczciwość. Też kiedyś miałam taką sytuację w innej aptece. Wszystko wyjaśnione od początku a nie ja dostaje niepełna paczkę i sama domagam sie wyjaśnienia sytuacji.
anah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-21, 05:56   #968
chise
Wtajemniczenie

Dostałam paczkę z Lekolandii po 9 dniach, od potwierdzenia, że pieniądze wpłynęły na ich konto
Było wszystko, co zamówiłam, ale za zakupy za 100 zł dostałam całe 2 próbki kremu, do Aptecusa jeszcze im daleko.
Poza tym wszystko starannie zapakowane w folię bąbelkową, więc nie jest źle.
chise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-21, 11:52   #969
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chise Pokaż wiadomość
Dostałam paczkę z Lekolandii po 9 dniach, od potwierdzenia, że pieniądze wpłynęły na ich konto
Było wszystko, co zamówiłam, ale za zakupy za 100 zł dostałam całe 2 próbki kremu, do Aptecusa jeszcze im daleko.
Poza tym wszystko starannie zapakowane w folię bąbelkową, więc nie jest źle.
W lekolandii przy produktach jest podany czas oczekiwania, czasem jest nawet 7 dni, jeśli nie zwróci się na to uwagi to później jest zdziwienie
Stary 2008-05-28, 12:35   #970
Ibizza
Raczkowanie

Dziś dostałam paczkę z Cefarmu. Kwota 180 zł - 4 próbki. Prosiłam o próbki podkładów, jedna z nich to był podkład (i tak nieźle że przeczytali komentarz do zamówienia ) Mogłoby być lepiej, ale nie narzekam
Ibizza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-14, 13:04   #971
karolina1985
Zakorzenienie

Moje pierwsze zakupy w Eskulapie- i na pewno nie ostatnie
Zakupy za ponad 300 zł przesyłka kurierska gratis nastepnego dnia od zaksięgowania pieniędzy. W ogóle przez te cyrki z pocztą całkiem chyba zrezygnowali z przesyłek pocztowych i wprowadzili szybkiego kuriera UPS w całkiem przystępnych cenach

O próbkę konkretną prosiłam tylko o jedną a dostałam całą książeczkę produktów LRP z próbkami do każdego produktu plus próbki dopasowane do opisu mojej cery. Wszystko dobrze zapakowane. Polecam więc z całą odpowiedzialnością i myślę,że zostanę wierną klientką

EDIT:
Doszła dziś również paczka z Lekolandii(moja druga).Również brałam przesyłkę kurierską z obawy przed pocztą :/ O dziwo tym razem wysłali od razu po zaksięgowaniu pieniędzy
Zamówienie niewiele droższe od pierwszego, które u nich składałam,ale bardziej się postarali z próbkamiDodatkowo kupowałam mamie kremy z serii Eris Fortessimo i dostałam 15 ml krem gratis z tej serii,ale o innym działaniu niż pozostałe,więc byłam w szoku,bo to niby gratis od producenta,ale jak zamawiałam to ani słowa nie było o tym,że coś takiego dorzucają.

Podsumowując z obu aptek jestem b.zadowolona

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2008-06-14 o 20:00
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-25, 18:52   #972
330ac05f58e92fb009c16c728075bdbac5dfe64a_5eb9d9034ca21
Konto usunięte

Witam, zakupy robione w aptece vena-vita, zakup za około 173 zł, przesyłka przy zamówieniu za ponad 100, 00 zł darmowa. Próbek sztuk:8......uwaga: napisałam, że chcę próbki kosmetyków do pielęgnacji cery tłustej a dostałam: ZEL POPORODWY MUSTELLA!!!!!, VICHY HOMME KREMU DO PYSKA, SZAMPON PRZECIWłUPIEZOWY oraz resztę próbek kremów co cery suchej.....moje zamówienie zawierało produkty co cery tłustej i mieszanej, żadnej rzeczy wskazującej na to, że jestem lub byłam w ciąży, ani żadnej rzeczy dla mężczyzny, więc po cholerę pakują badziewiaste próbki dla ciężarnych i facetów skoro ja nie mam komu ich dać????? Rozżżżżżalona .....
330ac05f58e92fb009c16c728075bdbac5dfe64a_5eb9d9034ca21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 11:01   #973
Elfia4
DOMator

Do mnie w sobotę dotarło zamówienie z apteki w sieci. Zamawiałam również produkty, które miały opis oczekujemy na dostawę, wiec obawiałam sie czekania przez kilka dni na realizację tego zamówienia. Zaskoczyło mnie pozytywnie, że we wtorek późnym wieczorem złożyłam zamówienie i zrobiłam od razu przelew, a juz w czwartek kompletne zamówienie zostało wysłane. Obliczyłam, ze pewnie poczta przy brakach kadorwych dostarczy mi paczkę w poniedziałek, tymczasem w sobotę przed południem już ją miałam.
Dostałam kilka próbek filtrów, xerial 5 (tubka 5ml), 3 saszetki kremów iwostin na noc i na dzień. O filtrach wspomniałam przy zamówieniu, ale resztę też całkiem dobrze dobrali.
Ogólna ocena apteki na plus.
Zresztą poza jedną sytuacją z doz apteki internetowe spisywały się zawsze dobrze
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-16, 14:16   #974
Agusca
Przyczajenie

Chciałam przestrzec przed apteką internetową trzymajzdrowie.pl. Skusiły mnie niskie ceny, ale po czekaniu ponad 2 tygodnie na przesyłkę kurierską dostałam nagle dziś maila z informacją, że moje zamówienie zostało anulowane, bez podania przyczyny... Lekceważący stosunek do klienta!!! NIE POLECAM!!
Agusca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-17, 19:48   #975
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
Do mnie w sobotę dotarło zamówienie z apteki w sieci. Zamawiałam również produkty, które miały opis oczekujemy na dostawę, wiec obawiałam sie czekania przez kilka dni na realizację tego zamówienia. Zaskoczyło mnie pozytywnie, że we wtorek późnym wieczorem złożyłam zamówienie i zrobiłam od razu przelew, a juz w czwartek kompletne zamówienie zostało wysłane. Obliczyłam, ze pewnie poczta przy brakach kadorwych dostarczy mi paczkę w poniedziałek, tymczasem w sobotę przed południem już ją miałam.
Dostałam kilka próbek filtrów, xerial 5 (tubka 5ml), 3 saszetki kremów iwostin na noc i na dzień. O filtrach wspomniałam przy zamówieniu, ale resztę też całkiem dobrze dobrali.
Ogólna ocena apteki na plus.
Zresztą poza jedną sytuacją z doz apteki internetowe spisywały się zawsze dobrze

Otrzymałam dzis od nich zamowienie - moje 3..mieli emulsje avene 50+
Szybka dostawa,kurierem... + masowo ulotek z probkami
Bardzo fajna apteka
Stary 2008-08-04, 12:41   #976
baybe3
Rozeznanie

Aptekawsieci - kiedyś bardzo lubiłam, przy ostatnim zamówieniu zwątpiłam. Wśród wielu produktów chciałam zamówić emulsję Avene - na stronie widniało, że jest. Po jakims czasie kiedy ktoś przeanalizował moje zamówienie, po moich kilkukrotnych pytaniach, poinformowano mnie, że czekają na dostawę, miała być w następnym tygodniu. Postanowiłam czekać. Tydzień minął, zero odzewu, po moich kolejnych ponagleniach odpowiedziano mi, że emulsja nie doszła. Nikt mnie nie zapytał nawet czy zamierzam zrezygnować z zamówienia, podczas rozmowy usłyszałam , że reszta jest spakowania i będa wysyłać. Machnęłam ręka bo ceny mieli i tak w miarę dobre. Dostałam zamówione produkty - uwaga - w paczce po butach z CCC z wszystkimi nalepkami, ceną itd. Próbki zostały dołączone, wprawdzie nie wszystkie, o które prosiłam ale być może nie mieli akurat.

Cefarm - zrobiłam niedawno zamówienie za ponad 350 zł. Kontakt był miły, przesyłka, jako że doręczona kurierem, bardzo szybka ale.... ani jednej próbki A w formularzu wypisałam konkretne, które mnie interesują i dla jakiego rodzaju cery mają być przeznaczone. Tak więc..będę szukać dalej idealnej apteki. Pozdrawiam.
baybe3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-04, 15:04   #977
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Lekolandia ma promocje na micele Bioderma Sensibio - 20,99 zł za 250ml
http://www.lekolandia.pl/bioderma-se...ml-p-4044.html

Skusiłam sie na dwa.... ciekawe kiedy do mnie przyleca
Stary 2008-08-06, 14:08   #978
dorotie85
Zadomowienie

Dziewczyny, a może wiecie w jakich aptekach przy zakupie produktów La Roche Posay można dostać kartę stałego klienta?
dorotie85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-08, 12:22   #979
akissi
Przyczajenie

A ja chciałam pochwalić Lekolandię. Zamówienie (trochę ponad 100 zł ) złożyłam w niedzielę, niektóre produkty miały status "do 7 dni" więc byłam uzbrojona w cierpliwość. Zaksięgowane w poniedziałek, we wtorek patrzę na stronę a tam pojawił się nowy interesujący produkt i Pani bez problemu dołączyła mi go do przesyłki (oczywiście dopłaciłam). Na mego mejla odpisano w przeciągu kilkunastu minut. W czwartek "wysłane" i dziś, piątek, paczka u mnie. W kopercie z rachunkiem i karteczką w stylu "dziękujemy za zakupy" ręczny dopisek, że próbek o które prosiłam nie mieli, ale w zamian dostałam 5 innych, bardzo interesujących. No i mają dość konkurencyjne ceny - przynajmniej na to co mnie interesowało a dodatkowo duży asortyment.
akissi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-08, 21:10   #980
Justy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotie85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a może wiecie w jakich aptekach przy zakupie produktów La Roche Posay można dostać kartę stałego klienta?
LRP ponoć zrezygnował z takich kart (zbieranie pieczątek za dowolny zakup w ciągu roku; w zależności od liczby pieczątek- 1 lub bodajże 3 produkty gratis). mają teraz okresowe akcje- np. zbierz 3 pieczątki za redermic do końca sierpnia, to dostaniesz zestaw miniproduktów. we wrześniu ma być coś podobnego z effaclarem.
Justy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 09:45   #981
wertusia
Zakorzenienie

Rozmawiacie na temat internetowych sklepow ... wiec zrobie mały offtop
We Wrocławiu na rogu Ruska/ Kazimierza Wlk (przy rynku) jest Interapteka. Jest tam osobny dział z dermokosmetykami. Do 21 września na wszystkie produkty jest rabat 18 %- wiec bardzo dużo
Ostatnio kupiłam sobie płyn micelarny z Biodermy- dwie sztuki po 250ml razem za 42zł

WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904

Edytowane przez wertusia
Czas edycji: 2008-09-12 o 21:46
wertusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 22:48   #982
lemka
Zakorzenienie

Czy któraś z was robiła zakupy w http://www.aptekaslonik.pl ? Active C kosztuje tam ok. 63 zł, więc się zastanawiam nad zamówieniem.
Stary 2008-10-05, 17:37   #983
Wiolka525
Rozeznanie

Korzystałam niedawno z oferty dwóch aptek internetowych: apteka w sieci i tanie leczenie. Jedną i drugą z czystym sumieniem mogę polecić. Szybka realizacja zamówienia, można liczyć na gratisowe próbki.
Stary 2008-10-14, 20:14   #984
ktsw
Zakorzenienie

robie wlasnie moje pierwsze z zamowienie z apteki internetowej (padło na eskulapa ) mam pytanie czy o te próbki trzeba poprosic w jakism osobnym mailu? czy jak nie poprosze to sami mi cos wysla
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 20:40   #985
mentha
Zadomowienie

Nigdy nie prosiłam o żadne próbki, zawsze jakieś dostawałam i to - o dziwo - dopasowane do profilu zamówienia i przydatne (Lysanel Activ, nowości LRP, Stiefel, Vichy). Oprócz tego trochę broszur Lieraców, Nuxe itp., które mnie akurat wcale nie interesują.
mentha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-17, 11:27   #986
ktsw
Zakorzenienie

no i wczoraj dostalam przesyłkę z eskulapa, musze przyznac ze naprawde ekspresowe tempo mnostwo probek. Co prawda prosilam o filtry avene a dostalam LRP, ale widac ze ktos sie postaral bo byla to odlewka w takim malutkim słoiczku poza tym duzo innych, wiec ogolnie bardzo pozytywnie
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-17, 13:04   #987
Wiolka525
Rozeznanie

Wczoraj odebrałam paczkę z apteki vena-vita. Szybka realizacja ale troszkę jestem zawiedziona próbkami. Tylko 3 sztuki przy zamówieniu na kwotę 240zł....
Stary 2008-10-17, 18:36   #988
Elfia4
DOMator

Dzisiaj dostałam paczkę z cefarm24. Zamawiałam w zeszły weekend, paczkę wysłali 14.10, ale wróciła do nadawcy (dziwne, bo kurier u mnie nie był). 16 została nadana po raz kolejny i dzisiaj dotarła.
Długie czekanie wynagrodziły próbki, których dostałam dokładnie 25! Jeszcze nigdy nie dostałam do zamówienia takiej ilości, większość próbek dostosowana do zamówienia i tego o co poprosiłam, po 2-3 saszetki kremów. Będę miała co próbować przez długi czas, szczególnie, że staram się nie draznić skóry nadmiarem nowości naraz.
W ten weekend kolejne zamówienie z doz, ale to już w większości leki na recpeptę.
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-03, 10:43   #989
lukrecja222
Zakorzenienie

dziś dostałam pierwsze zamówienie z esulap i jestem bardzo zadowolona Przesyłka szybka ( w czwartek zamówiłam i zrobiłam przelew) i duuzo próbeczek Prosiłam o kremy do cery mieszanej, z niedoskonałościami i dostałam sporo i jeszcze inne probki też i płytę CD, na ktorej jest jak oczyścic ciało z toksyn Jeszcze nie oglądałam Zamowienie bylo na ponad 100zł.
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-03, 14:22   #990
Sahira
Rozeznanie

Właśnie otrzymałam paczkę z apteki-centrum i jestem mile zaskoczona. Wszystko ładnie i osobno zapakowane w ochronną folię i sporo próbek dopasowanych do potrzeb mojej skóry. Akurat udało im się "zgadnąć", jakie kremy chciałam wypróbować. Większość próbek z LRP, także Roc i Dermika. Na dodatek mieli promocję kosmetyków Biodermy, więc jestem bardzo zadowolona, że udało mi się kupić je taniej. Jedyne "ale" to czas oczekiwania na paczkę i koszty wysyłki. Inne apteki najczęściej pokrywały koszty wysyłki kurierskiej przy większym zamówieniu, a tu zapłaciłam chyba 12 zł za pobraniem. No ale i tak się opłacało, bo zwykle robię zapasy na "zaś", żeby zakupy były opłacalne. Kupowałam też w Cefarmie, wszyskto o.k., szybka realizacja zamówienia, ale żadnej próbki.
P.S. O próbki nie prosiłam.
Sahira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości