|
|
#1591 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
I'll never get to know him
Coz he's not the one that rly cares. Nigdy nie uda mi się go poznać, bo nie jest tym który obchodzi mnie naprawdę. I don't care for you no more. Wiecej juz o Ciebie nie zadbam. Let's say "goodbye" See what tomorrow brings.. Powiedzmy sobie "żegnaj". Zobaczmy, co przyniesie nam jutro. It's the way I am.. U don't like me.?! to mój sposób bycia nie lubisz mnie.?! Her heart beat stop.! Jej serce przestaje bic.! I'm tried of messing wid' that guy. Jestem zmęczona od pieprzenia się z tymi kolesiami. (ofc nie w sensie fizycznym ,taka moja uwaga.)Without your pressure I'd be different! Bez Twojego nacisku będe inna.! Trying to be rebel, just fuck off.! Próbuję byc buntowniczką, poprostu się odpieprz.! U don't know me at all, You don't know what I need. Ty mnie wogole nie znasz,nie wiesz czego ja potrzebuję. I have never know that life, could show me what I miss.. Nigdy nie miałam pojęcią,że zycie pokaże mi co to samotność.. |
|
|
|
#1592 |
|
Przyczajenie
|
Potrzebuje opisów o tym, że dopiero teraz wiem jakiego mam kochanego brata,że pomoże mi rozwiązać każdy problem? Prosze o jakies opisiki
![]() A teraz coś ode mnie: Przyjaźń jest subtelną rozkoszą szlachetnych dusz Zawsze nudzą nas ci, których nudzimy my Nie żyje się, nie kocha i nie umiera na próbę Życie to wielki skarb, nie zmarnuj go tylko walcz Nie oszukuj siebie i mnie...kogo okłamać chcesz? Zamknij oczy i pomyśl, że śnisz, a świat się stanie krainą marzeń Twych Człowiek poważny ma mało pomysłów. Człowiek pomysłowy jest mało poważny. Tam na dnie został Twój ślad A teraz coś dłuższego ![]() Niedojrzała miłość mówi: Kocham Cię, ponieważ Cię potrzebuję. Dojrzała mówi: potrzebuję Cię, ponieważ Cię kocham. Bierz od świata to, co ci daje, ale nie domagaj się tego, czego ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze. Niektórzy ludzie mówią, że aby osiągnąć sukces, trzeba wstawać rano. Otóż nie- trzeba wstawać w dobrym humorze. Ignoracja to ciemność umysłu, przy czym nie jest to ciemność bez księżyca i gwiazd. |
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
"Po co nam sen?? Skoro jeszcze całą noc przed nami..."
Tak tu jest! żyjemy na ulicy, trzeba kombinować każdego to dotyczy.. Błądzę po kole mojego życia... Nie ma już nic, dlaczego warto żyć ... Plastikowy próżny świat. Fotel. Ulubiona płyta. Gorąco herbata. <3 Zamykam oczy i przenoszę się do krainy gdzie w końcu mogę być z Tobą. Szkoda dnia by patrzeć w tył. |
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale cieszę się, że przydały się te wcześniejsze ![]() Opisy: Dotykaj delikatnie, bezszelestnie... ![]() I can't believe this could be the end. // Nie mogę uwierzyć, że to może być koniec. Say you need me one last time. // Powiedz mi, że mnie potrzebujesz ostatni raz. Just thought you were the one. // Po prostu myślałam, że byłeś tym jedynym.
|
|
#1595 |
|
Przyczajenie
|
Może jakieś się przydadzą...:
Zły humor... Kolejna para butów, nic więcej! A jutroo... Z bukietem róż zapuka w sąsiednie drzwi! Nawet Pitagoras nie wymyślił twierdzenia na miłość! ![]() Tylko gdy jestem tak bardzo szczęśliwa, liczę kropki biedronce! ![]() Gdy całujesz mnie, zamykam oczy! Wstrzymuję dech! Całe ciało tańczy głos wyrywa się! ![]() Moje życie jest w kolorze twoich oczu. Zwariowane sny połączyły nas! Moje biodra już chwyciły rytm, nie masz odwagi by podejść tu! Będziemy GURU wśród zakochanych par! Kiedy TY mówisz kocham-to nie jest miłość! Podglądałam dziś ślimaka, jak mył swoją muszelkę. Najpierw wymasujesz mi stopy, a później zrobię z tobą co zechcę! "zły duch, mieszka tak daleko z tąd" I mój ulubiony : GUMIŚ TEŻ MA CZASEM STRASZNE SNY! |
|
|
|
#1596 |
|
Przyczajenie
|
on tu, a ona tam, wiedzieli o tym że...
przemoknięte serca miast Na co komu obcych kropel szept? |
|
|
|
#1597 |
|
Rozeznanie
|
- chyba dobrze Ci w tej mojej głowie
- cholerne zardzewiałe słońce - w żadnej części w jej spisie treści się nie mieści... - jakaś misterna część w konstrukcji zdarzeń pękła... - nie ma sensu potykać się o każde zwłoki - wylało się na stół moralne salto...
|
#1598 |
|
Zadomowienie
|
a jakieś o wynikach matur...? że się boję o to jak wyjdzie mojej siostrze , i jakies dla niej też... no wiecie ;p
może: xxedkaaxx Ania89pc destinyxB xxxJuanaxxx MartyYysia1 [ przy okazji dzięki za opisy , super ; ** ] To nie była miłość jak w "przemineło z wiatrem"... Zostań, bo bez Ciebie nie ma mnie...
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście, trudna sprawa. Ale postaram się coś wymyślić ^^. Ode mnie: Równie dobrze mógłbyś uznać mnie za zaginioną. Ktoś tu chyba nie zna definicji przyjaźni... Wiesz, jak jest przykro, kiedy przedwcześnie uznajesz coś za stracone? Nie wierzysz w tą przyjaźń? Ja wierzę za nas dwoje. Z dnia na dzień nie rozrywają się więzy przyjaźni... ------------------------------------------------- Powiedz: jak mam kochać za Nas dwoje? Czyżby zwyczajnie Komuś przestało już zależeć? Nawet czekolada nie pomaga na złamane serce.... -------------------------------------------------------------------- A macie coś o tym, że Pan P. nie mówi mi już tak często, że kocha, że czuję jak się od siebie oddalamy?I że bardzo Go kocham i za nic w świecie nie chcę stracić. Pilne..... ![]()
|
|
|
#1600 |
|
Zadomowienie
|
12 stonka :
Przypomnij mi, jak kochasz mnie... obcy ludzie mówią mi,że kochają mnie... a Ty ? Pokaż że Twoje serce nie jest z lodu... i'm damn precious , you know, it's not secret... [ ja jesetm chol_rnie cenna, ty wiesz, to nie jest sekret ] nie wiem , czy pomogłam, probowałam... to tak trochę na szybko, bo muszę iść na obiad xddd
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2008-06-29 o 13:37 Powód: ;p |
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podbijam. też poproszę takie o wynikach matur, bo ja sama się stresuję... ![]() He was only temporary, but the memories are permanent. // On był tylko tymczasowo, ale wspomnienia są trwałe Każdego dnia znajdujesz nowe sposoby by mnie zranić. Zawsze będę o Tobie pamiętać.
|
|
#1602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaczęłam ją czytać już znalazłam link do książki. Naprawdę zapowiada się ciekawie. ;D jeszcze raz dziękuję. ![]() _________________________ __________________ Chciałabym Uciec...Ale Sama Nie Mam Dokąd... |
|
|
|
|
#1603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba jednak Elliannia nie zrobiła literówki.. chodzi tu o Prywatną Wiadomość ![]() a swoją drogą książka faktycznie ciekawa ![]() ______________________________ _________________________ _gdzie znajdę sprzedawcę marzeń? _naucz mnie wzoru na szczęście. _wciąż za mała by dotknąć nieba. _chmiel na bezsenność, a sen – na bezmiłość. _nie lubię czekać, tęsknić też. _dziś tylko się znamy - nic więcej. [może ktoś zauważy]
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
oj Kochane jak ja to dawno nic nie pisałam. Pięknie piszecie wszystkie. Bez wyróżnień.
![]() coś z moich ulubionych ostatnimi czasy piosenek. Chyba jeszcze nikt , nie miał tak jak my .. czytam z Twoich ust . Zaczaruj czas ! Niech biegnie niech biegnie niech biegnie wolniej . Niech życie nam , zawróci w głowie . Czasem chciała bym w gorsze dni uciec stąd nie mówiac nic .. Poszukać paru lepszych chwil Ukradniemy co się da , z ludzi się będziemy śmiać , zamknęłam drzwi duszy mej na złoty klucz Zabrałeś mapę marzeń mych ze sobą
|
#1605 |
|
Raczkowanie
|
Sometimes I need to remember just to breathe/ Czasami muszę pamiętać o tym, by oddychać Sometimes I need you to stay away from me/ Czasami potrzebuję, byś trzymał się ode mnie z daleka Sometimes I'm in disbelief I didn't know. Somehow I need you to go / Czasami czuję zwątpienie jakiego nie znałam .W jakiś sposób chcę , żebyś odszedł Don't stay/ nie zostawaj Forget our memories. Forget our possibilities / Zapomnij o naszych wspomnieniach, zapomnij o naszych możliwościach What you were changing me into/W co ty mnie zmieniałeś ... Just give me myself back /po prostu oddaj mi samego siebie and Take all your faithlessness with you/ i Weź ze sobą całą swą niewiarę Sometimes I feel like I trusted you too well/Czasami mam wrażenie ze zaufałam ci zbyt mocno Sometimes I just feel like screaming at myself/Czasami po prostu czuję się jakbym wrzeszczała na siebie Somehow I need to be alone/W jakiś sposób potrzebuję być sama I don't need you anymore, I don't want to be ignored/Nie potrzebuję cię już więcej, nie chcę być ignorowana I don't need one more day of you wasting me away/Nie potrzebuję ani jednego dnia więcej, byś mnie niszczył With no apologies/Bez żadnych przeprosin Mam nadzieję, że ktoś z nich skorzysta....
|
#1606 |
|
Rozeznanie
|
~ boleść - niewysłowiona tragedia
~ jestem taka urocza, że sama ze sobą wytrzymać nie mogę [chyba z wizazu] ~ ja wiem, że ON wróci… i czekam… ![]() ~ brzuch mnie napierdziela i generalnie nastrój pt. Who cares? ~ …ostatnio jest w typie do rany przyłóż… ![]() ~ sam powiedziałeś, że stracone zaufanie trudno odzyskać… ![]() ~ tak samo jak jedna kolacja do niczego nie zobowiązuje? ~ nie pytaj, ...to nie ja wymyśliłam mężczyzn ![]() ~ wasz cholerny, męski punkt widzenia ![]() ~ jakim cudem jesteś…? ~ serce mam złamane. i co z tego mam? nieprzespaną noc… ![]() ~ nie martw się i tak będę myślała i przeżywała... ~ daj mi pretekst do rozmowy. |
|
|
|
#1607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepraszam. ![]() Bo miłość nie zna pór dnia, anadzieja nie ma końca.Wszystko Się Sypie Wszystko Się Zmienia ... zmieniają Sie ludzie Znikają marzenia. |
|
|
|
|
#1608 |
|
Rozeznanie
|
"Nie chcę więcej, Twoje serce do życia wystarczy".M.Bajor
|
|
|
|
#1609 |
|
Rozeznanie
|
*Nie pozwól mi na samotność.
*The sunshine fills my hair. / Promienie słońca wypełniają moje włosy. *One look relives the memory. Remember me... / Jedno spojrzenie przywraca wspomnienie.Pamiętaj mnie... *Kończy się w nas zielony czas... *There's just too much that time cannot erase.../ Jest zbyt dużo tego,czego czas nie może wymazać... *I'll believe. Just pretend you love me. / Uwierzę. Tylko udawaj, że mnie kochasz. *Idealnie robi się we mnie ![]() *A ludzie bywają cudni i złudni. * Na oczy cisną się słowa, wspomnienia, myśli. *Marzenia nabierają ogromnej wyrazistości, gdy gubi się sens. *You pull me down ./ Burzysz mnie. *Uwierz, że wieczory bywają magiczne. Przy mnie.
|
#1610 |
|
Rozeznanie
|
* Pushing you away, saying that you're not for me - odrzucając cię, mówiąc, że nie jesteś dla mnie
* You've been trying to get with me for a while and I've been telling you to save that for another day - chciałeś mnie mieć dla siebie choć przez chwilę, ale mówiłam, żeby to odłożyć na później *Saying that you want me back (look at its impossible so...)- mówisz, że chcesz być znowu ze mną ( zauważ, że to już niemożliwe, więc...) *Now i'm totally independent So you can save your little lies- teraz jestem całkowicie niezależna, więc możesz już schować swoje małe kłamstewka * Beep Beep Oh Look Now There Goes My Phone And Once Again Im Just Hoping Its A Text From You - słyszę dźwięk mojego telefonu i znowu mam nadzieję, że to wiadomość od Ciebie * It's crazy, hope your feeling my pain, you stole my heart - to szaleństwo, mam nadzieję, że czujesz mój ból, ukradłeś moje serce * I can't even start To describe what I've been holdin' inside- nie wiem jak zacząć, żeby powiedzieć ci co czuję w środku * Cause I want you boy, hurts the most That you're just too blind to see...- pragnę cię, najbardziej boli, że tego nie widzisz * You, Said it once Said it twice, Said it hurts, but I do it again Powiedziałeś to raz, powiedzialeś drugi, powiedzialeś że to boli, ale zrobię to jeszcze |
|
|
|
#1611 |
|
Raczkowanie
|
~~ Ona jest teraz sama.. w obliczu martwej ściany
~~ skręcona i mała... z zaciśniętą pięścią ~~ lżejsza niż westchnienie... ~~ trzeba... przejść przez morze chcenia, ~~ a Ja... leżę, patrzę w podłogę i nie chcę. ~~ Chwila jak rozbita szklanka... która się złoży, ~~ Ale to, co rozbite, już się nie złoży,rysa bólu... trwa wiecznie ~~ Tylko czasem słabnie nam puls... ~~ nasze słowa stają się bezdomne... ~~ szeptem modle się do uśpionego nieba... o zwykły chleb miłości ~~ Bądź przy mnie blisko, bo tylko wtedy nie jest mi zimno... ~~ chłód wieje z przestrzeni... Może komuś coś się spodoba, nie wiem czy mam jeszcze kiedyś coś dać jak nikt nie bierze ![]() |
|
|
|
#1612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bioręę! ;D wszystkie ![]() Tyle kochania, dla tego drania.! ;[
|
|
|
#1613 |
|
Raczkowanie
|
~Ja chcę Ciebie jak nikt... J
~Tak ostra jak nóż ![]() ~Bo wiem, ze mnie kocha ~Powróciły wspomnienia tych dni... ~Mówisz, ze nikogo się nie boisz... ~W oczach ognie znów się zapalają ^^ ~Galopująca prostytucja ~Twój wzrok odbija się od fal. ~I nic nie zdoła mnie ocalić... |
|
|
|
#1614 |
|
Raczkowanie
|
. Zła dziewczyna już mieszka w Twoim dzikim sercu,nauczona od mężczyzn jak korzystac z sexu. . Kiedyś skrzywdziłeś-teraz sam będziesz krzywdzony. . Jest zimna jak kamień, nie robi nic dla kasy . . bezkompromisowa, nie ma nic do stracenia.Nikogo nie kocha i zdania nie zmienia . . 100% szaleństwa to jest jej opcja . .Gdy mi zimno Ciebie nie ma by ogrzać mnie . . A teraz dziką satysfakcje czujesz,że moje serce zazdrością trujesz . . Ja też mam przecież serce, którego często nie chcesz . |
|
|
|
#1615 |
|
Raczkowanie
|
` Śpie... a w mych snach TY - Sklejeni Za Dłonie ` <33 Bo miłośc Jak Ogień rozpala Nasze Serca Na Ścianie Twe Zdjecia to Tylko zŁe Wspomnienie Już nie mówił jej że teskni.. i kochac chce </33 Nieszczęscliwie Zakochana (![]() ![]() ![]() ![]()
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No coś się wymyśli sądzę, spoko , ruszam do pracy ![]() 1. I kochać sie w jeziorze, aż po świtu blask ![]() 2. Śmiać się, kochać, świtem rano budzić... wszystko tylko z Tobą 3. I popłyniemy ku zachodowi słońca. Obiecuję. Nie zapomnisz tego nigdy 4. Zasypiać możey w łóżku, na pomoście i podłodze w kuchni. Ale zawsze razem ![]() 5. Złożę w Twe ramiona każdy sen 6. Blask oczy odbity w jeziorze blask miłości bijący od serc 7. I wiem, że będzie to jezioro miłości 8. I co noc przypływ, choć to nie morze, a łóżko nie plaża ![]() 9. Nawet chłodne wody jeziora nie ochłodza emocji 10. Każdą noc zapamiętamy. Każda zapisze swoje szepty mam nadzieję, że coś wybierzesz i UDANEGO wyjazdu życzę buziaki
|
|
|
#1618 |
|
Raczkowanie
|
Kobiety jestem uzależniona już od tych waszych tutaj opisowych wyczynów ;]
Krade i kradne od dłuższego czasu! Ale mam nadzieje,ze wybaczycie ![]() To co..zaczynamy ;] Jesteś trescią moich myśli ![]() Na wszystko jeszcze raz popatrze i pójde nie wiem gdzie na zawsze... Komuś zaufać , w coś wreszcie uwierzyć... Nie żyć, nie myśleć , nie być , nie istnieć... Na chwilę się zgubić... Diabeł mi kazał ![]() Czasem warto zostawić to wszystko Skok do Nibylandii na spacer po obłokach, za rękę z kimś kogo bardzo kochasz ;] Jeśli zapomnisz ,że jestem - pamiętaj, że byłam... Zakątków duszy dwie osoby ;] Dziś i wczoraj marze o pomysłach wypełniających cisze |
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie super opisy
![]() A macie coś miłosnego, takiego, że ON dał mi szansę? ![]()
|
#1620 |
|
Raczkowanie
|
Dla całego świata jesteś tylko jednym z wielu. Lecz jest ktoś dla kogo jesteś całym światem...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

,taka moja uwaga.)