|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Każdego roku o tej samej porze, każdy Ci życzy co tylko może, ja korzystając z tej sposobności, życzę Ci szczęścia i wiele radości, to o czym marzysz by się spełniło, a to co kochasz by Twoje było.
Zetka, Mariolcia 100 LAT!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Ale mnie tu dawno nie było ![]() ![]() Chcemy jechać z moim TŻ-tem na Słowację na 10 dni, ach już się nie mogę doczekać kiedy to będzie... ![]() Właśnie oglądam powtórkę "Teraz albo nigdy", w końcu ostatni odcinek przegapiłam, bo... byłam w robocie ![]() Dziś też idę, na 15 do 20.30 i nie obejrzę finału Euro, buu... ![]() A jutro wyniki... ale idę na lajcie, i tak i tak zwaliłam, wyniku mi nie wyczarują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Zadomowienie
|
To ja też się przyłączam, ja też! Wiadome czego mogę Wam życzyć na dzień przed wynikami
![]() ![]() Zaczynam lekko panikować, a wy? Bo ja już sobie snuję plany, jak to będzie, gdy pójdę do Krakowa, a jak zobaczę wynik: 50%, to co zrobię?! Strach ma wielkie oczyyy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Adwokat diabła
|
Ja się nie przejmuję, co ma być to będzie..
Nic już nie zmienimy.. Najwyżej będzie się poprawiać, a co?
![]() |
#3724 |
Zakorzenienie
|
jejku ale się wczoraj opaliłam! Mam cały czerwony nos! wyglądam jak alkoholik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3726 |
Zadomowienie
|
Fakt, że teraz nic już nie zmienimy, ale ja i tak mam pietra. Zresztą, u mnie to nic nowego, w takich chwilach zawsze panikuję
![]() Odczuwam niepokój na zmianę z lekkim podnieceniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ostatnie naście ![]() u mnie;p bo Mariolcia to dopiero pełnoletnia się stała ![]() kiedy to ja miałam 18 lat ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuje wam bardzo!! kochane jesteście ![]() Gosiak a ile czasu Ci zajmuje dotracie z pracy do domu? coś na pewno finału zobaczysz ![]() do mnie w ogole nie dociera co jest jutro i nawet nie chce wymawiać tych słów ![]() zaraz jadę na działke i wracam na finał Euro ; ) a moja przyjaciółka już jedną część trasy ma za sobą i zaraz wsiądzie w kolejny samolot i za 9h będzie w NY ![]() ![]() miłego dniaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]()
![]() |
#3728 |
Zakorzenienie
|
ja się uż dzisiaj wogóle nie stresuję
teraz juz nic ode mnie nie zależy, niczego nie zmienię, na to był czas 1,5 miesiąca temu jak miałam przed oczami moje arkusze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3730 |
Konto usunięte
|
maue też dokłada się do życzeń!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3731 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To, że nie miałaś roz matmy nie musi być problem. Problemem może być jedynie sytuacja w której nie byłabyś uzdolniona matematycznie. Bo tego raczej się nie da nauczyć, wykuć. Na FiR dużo jest rachunkowych zadań, dużo liczenia więc zastanów się czy jesteś na to gotowa psychicznie ![]() Dołączam się do życzeń 18stkowych dla Mariolci ![]() ![]()
![]() |
#3732 |
Zakorzenienie
|
Zosia i Mariolcia
Wszystkiego najlepszego, dziewczęta!! P.S. Zetka, na Facebook'u też masz wpis ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Zakorzenienie
|
Najlepszego
![]()
#3734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no co do matmy to teraz miałam 4 (co u mojej nauczycielki jest całkiem dobrą oceną;P jedna 5 tylko była;p). lubie matme, zawsze wszyscy mi mowili od podstawówki, że powinnam iść na coś z matmą a nie humanist. a liczyć właśnie lubie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no i maue nasze kochane! też dziękuje ![]() ![]()
![]() |
#3735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podobno matma na studiach ma mało wspólnego z matmą w LO. Najwyżej wszystko nadrobisz. Wiesz ja mam podobnie, nie miałam praktycznie infy i jestem gorsza od tych z profilu mat-inf ale nie mam zamiaru się tym przejmować :P Po prostu na studiach ja się będę uczyć a oni balować :P
![]() |
#3736 | |
Zakorzenienie
|
Również ode mnie najserdeczniejsze życzenia dla jubilatek
![]() Cytat:
Do Liechtensteinu. Na Wyspę Księcia Edwarda. I na Litwę, bo ostatnio bardzo mnie tam ciągnie. Boję się. Nie wyników, ale mojego braku zdecydowania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Zadomowienie
|
Załamałam się!
Weszłam na forum kierunku na jaki chce iść, a tam kandydatka (moja konkurentka ![]() Jak tam tylko tacy ludzie pójdą to ja nie wiem... ![]()
#3738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna na ile? Takich ludzi nie jest wielu i na pewno nie wszyscy wybierają się na Twoją uczelnię =)
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3739 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedna na ile... hm :P Jak na razie tylko ona pisała tam ![]()
![]() |
#3740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno niezbyt wielu.. A skąd ona wie, że ma tyle? Już widziała wyniki?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Zakorzenienie
|
Zarejestrowałam się na UW i na UJ. Na te podstawowe kierunki, o których myślałam wcześniej, ale chociaż zrobiłam już mały kroczek i moja panika, że ja jeszcze nie zaczęłam "działać, trochę się zmniejszyła.
Ale jeżeli myślę o innym kierunku oprócz tych filologii, nic nie przychodzi mi do głowy. Hmm... |
![]() ![]() |
![]() |
#3742 |
Zakorzenienie
|
wrocilam z pracy
![]() Zetka, Mariolcia, wszystkiego najlepsiejszegooo! ![]() Inde, wez pod uwage to ze chwala sie wynikami tylko ci co maja wysokie ![]() kuurde noo... dobrze ze nie mam czasu myslec o wynikach bo zaraz do rodzinki potem do przyjaciolki a jutro rano juz jade po te wyniki.... CHOCIAZ mam nadzieje ze je zobacze wczesniej na kompie, bo sie ebde jakos.. bezpieczniej czula ![]()
#3743 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3744 |
Zadomowienie
|
No ja właśnie czytam, że na dziennikarstwo na UJ trzeba było mieć w tamtym roku 87%
![]() Gdzie ja się pcham?! Szczerze mówiąc, im dłużej na to patrzę, tym gorzej się czuję. Zaczynam panikować, że nigdzie się nie dostanę, bla bla bla. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3745 |
Zakorzenienie
|
I ja rowniez skladam najlepsze zyczenia naszym dzisiejszym solenizantkom
![]() A ja dalej nie wiem na ktora mam jutro stawic sie na wyniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3746 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Konto usunięte
|
próbuję czytać, co tam napisałyście przez ostatnich kilka stron ale weekend nie sprzyja intelektualnemu wysiłkowi, więc poczytam sobie jednak jutro, jak będę bardziej przytomna; )
; * |
![]() ![]() |
![]() |
#3748 |
Raczkowanie
|
A ja myślę, że sporo osób moż mieć powyżej 90% z matmy rozszerzonej. Szkdoa tylko, że ja do nich nie należe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam na imieninach babci, wróciłam na trochę i po 19 wychodzę z TŻ i jego znajomymi do klubu na finał ME ![]() oczywiśćię licze na HISZPANIE!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3750 |
Zakorzenienie
|
Marolciu witam w doroslosci:P
Zetko najlepszego w ostatniej nastce! a ja wrocilam z chrzcin i powiem wam, ze moj chrezniak to fajny facet! i wszysto bylo fajnie dopoki nie wrocilam do domu.. bo znow zaczelam myslec o tych glupich wynikach.. dobrze, ze wieczorem kino.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.