|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
śliczny bierz i się nie zastanawiaj
|
|
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4773 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe jak tam Lelowa po wizycie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alez mi maly noge w zebra wsadzil, ciezko mi sie lezy bo cisnie okropnie. Zeby bylo fajniej to mam okropne wzdecia nie wiem po czym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4775 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję udanych wizyt!
Kupiłam komode na ubranka dla synka. Jestem zadowolona ![]() Z Zosia u lekarza nie za duzo sie dowiedzieliśmy, w sumie tyle co nic nastepna wizyta 13.04 (piątek) na 13 . Mąż już sam pewnie będzie musiał z mała jechać.Spokojniej nocy życzę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane przepraszam, ze tak pozno ale dzisiejszy dzien byl bardzo ciezki, padam doslownie na ryjek. Wizyta ok, wszystko jest w porzadku, ulga niesamowita
Jutro napisze wiecej. Mialam tez wrzucic wczoraj zdj literek do klubu i tez zapomnialam, obiecuje jutro wszystko ogarnac.Dzis was nie nadrobie poszukam tylko wizyt dziewczyn, a jutro poczytam reszte. Edytowane przez lelowa Czas edycji: 2018-01-11 o 23:41 |
|
|
|
#4777 |
|
Rozeznanie
|
![]() To teraz już możemy iść spać spokojnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teraz moge isc spac
|
|||
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Lelowa, gratuluję wizyty, czekamy na jakieś szczegóły ![]() Powiem Wam, że to wczorajsze usg jakoś mniej mnie stresowalo, przyjęłam taktykę, że gdyby coś było nie tak, to już by to wykryli na tych wszystkich badaniach, więc musi być dobrze ![]() Dzisiaj znowu pobudka punkt 3:30, żelazo, godzina turlania, siku, karmienie kotów, śniadanie i teraz internety
|
|
#4781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Po SR wracam taka styrana jakbym 10 godzin w pracy była. Jeszcze wczoraj Dzieć mi pupkę pod zebrami prężył i siedziałam 2,5 godziny wyprostowana jak struna, prowadząca chwaliła, ze dbam o kręgosłup, a ja inaczej nie dałam rady usiąść ![]() Julietta, bardzo ładny kombinezon ![]() Joanna, brawa za udaną wizytę świetne wiesci, że mała w porzadku ![]() Czarodziejka, jak Ci minęła noc na samym materacu? Oj ja bym bardzo cierpiała po stracie łóżka. Moze nie mam takiego mega ekstra wypasionego, ale bardzo mi sie podoba i o nie walczyłam. Także rozumiem ból wynoszenia. Lelowa, super, że po wizycie jesteś zadowolona. Czekamy na szczegóły jak juz bedziesz miec sile ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4782 |
|
Wtajemniczenie
|
Super!!!
A wiesz, że miałam tak samo? Co prawda nasze zajęcia były późno bo od 18.00 do 21.00 plus ok. 40 minut na powrót ale z drugiej strony nie były jakieś strasznie obciążające Ja za godzinę wyruszam do Wawy na wizytę u prywatnej. A tak mi się nie chce że szok. Najchętniej zawinęłabym się w kołdrowe burrito... i jeszcze zakupy na obiad, na który nie mam pomysłu. Chyba będzie jakiś gotowiec
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
witam w piątek
dzięki za wszystkie rady co do kombinezonu, był za 40 zł online, zobaczymy jak przyjdzie mam już jeden misiowy szary z reserved, no ale jakiś na zmianę by się przydał |
|
|
|
#4784 |
|
Raczkowanie
|
Obudziłam się dziś zaraz przed 6. Bez ani jeden pobudki w nocy. Dawno nie było tak dobrze 😝
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
dzisiaj mamy dzień lenia, więc przynajmniej do około 14 będę w miarę na bieżąco Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4786 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry! Spalam moze nie tak dlugo, bo niecale 7h, ale w tym 5,5h nieprzerwanego snu - nie pamietam kiedy ostatnio tyle mialam
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Milego dnia!
|
|||
|
|
|
#4787 |
|
Rozeznanie
|
Oglądam właśnie TVN a tam pięcioraczki urodzone w 26 tc, najmniejsza ważyła 500ileś gram
teraz to już 10-latki. Niesamowite.Gratuluje kolejnych udanych wizyt i samych dobrych informacji, oby tak dalej! Wczoraj miałam kolejne zajęcia SR i nawet miło się zaskoczylam. Po nocnej wizycie na IP byłam podłamana stanem szpitala i lekarzem. Ale okazuje się że oddział jest kilka lat po remoncie, wygląda prawie jak w Na dobre i na zle salę do porodu są bardzo duże, z łazienkami, jedna też z wanną do łagodzenia bólu, są te wszystkie gadżety jak worki, piłki, drabinki... Nawet radio i TV czyli mnóstwo rzeczy na które nie wyobrażam sobie że nawet spojrzę Miło zaskoczyła mnie też położna, powiedziała że dwie h po porodzie mama leży na tej sali z dzieckiem. Dopiero potem dziecko ważą itd. ale że czasem mamy same nalegają żeby dziecko zabrać i zważyć :/ Gorzej jest z CC, bo tutaj dziecko zabierają tradycyjnie... Trochę się jeszcze czailam ale mam zamiar dopytać czy jak się ładnie poprosi do po CC ktoś pomoże mi się obrócić i poleżeć z małą i mam nadzieję też nakarmić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4790 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, wita się córka marnotrawna
![]() Już mi jest tak głupio i źle, że tak rzadko jestem w stanie coś napisać, ale nie mogę znaleźć czasu, żeby tak spokojnie siąść. Jak córcia widzi, że mam tel w ręce, to zaraz przybiega i próbuje go wziąć i po mnie łazi i się wspina, a laptopa to wogóle nie jestem w stanie przy niej otworzyć, bo chcę klikać. A i ta nie chcę, żeby widziała i się uczyła, że tel w ręce cały czas. Przede wszystkim gratuluję Wam wizyt, wag dzieciaczków, dalszych zakupów wyprawkowych i trzymam kciuki za te uczące się ![]() Ja już na szczęście bez kataru, ale pierwsze dni, to tak mi nos zapchało, że nie mogłam wypowiedzieć dłuższego zdania, bo mi powietrza brakowało i myślałam, że się uduszę. Córcia ma jeszcze resztki kaszlu, ale z dnia na dzień coraz lepiej, dziś ostatni dzień leków i inhalacji. W końcu wzięłam się za wyprawkę, stacjonarnie co mogłam to kupiłam, zamówiłam materac do łóżeczka na allegro, pozostało kliknąć zamówienie na gemini, bo koszyk już zapełniony i przez weekend w końcu przejrzę i posegreguje ciuszki po córce i w przyszłym tygodniu będę prała. Taki jest plan. No i z tym materacem zaliczyłam kalafiora ciążowego ![]() Zamówiłam go przedwczoraj, dostałam maila, że czeka na odbiór przez kuriera. I wczoraj rano dostałam smsa, że kurier przyjedzie między 11 a 12. No to sobie myślę super, szybciutko. Dzwonię do męża, że materac przyjedzie itd. No i mija ten czas, a kuriera nie ma. Uznałam, że może później przyjedzie, jakaś obsuwa czy coś. W międzyczasie przyszła paczka z h&m (dwie pary cieplutkich skarpetek dla malutkiej). Przyszedł wieczór, kuriera nie ma i przed 21 sprawdzam status przesyłki, a tam, że doręczona i to jeszcze że ja podpisałam odbior! Mówie to mężowi, i że będę dzwonić do kuriera, bo mam jego nr w smsie. Od razu mnie nakręcił, że mam mu powiedzieć o fałszowaniu podpisu, że gdzie materac, itp. Przemyślałam sprawe i uznałam, że zadzwonię z rana, bo już jednak późno. No i po godzinie oświeciło mnie, że ten kurier to nie materac, a te skarpetki z h&m nie wiem, czemu złożyłam od początku, że to materac. No i dobrze, że nie zadzwoniłam od razu, bo bym biednemu facetowi zrobiła awanturę bez powodu. A mąż to się tylko ze mnie śmiał jak mu to powiedziałam.Te machlojki z za wielkimi cenami na allegro to chyba tak specjalnie liczą, że ludzie nie zauważą albo co. Tam gdzie kupowalam ten materac sprzedają np. katarek za niecałe 40zł, a katarek plus za niecałe 600zł! Parę innych rzeczy też ma takie zaporowe ceny. Liczą na naiwność innych czy jak? Upiekłam wczoraj mężowi do pracy ciasto, jako, że po pierwszej wypłacie jest. Aż wstawie zdjecie z tel za chwile, bo jestem taka dumna jak ładnie wygląda jak je poporcjowałam ![]() Przepis na gwiazdę też już mam zapisany przez Was i będę robiła, ale chyba dopiero w przyszłym tygodniu albo w następny weekend. |
|
|
|
#4791 |
|
Rozeznanie
|
DSC_3420.JPG
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4793 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://m.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepis-kostka-...39,izaa-a.html Na górze ułożyłam po bezie, ale to już była moja inwencja twórcza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edit: coś mi nie chce linka wczytać, kasuje mi część, nie wiem czemu. Wpisz smaker kostka alpejska i powinnaś znaleźć
Edytowane przez Wilanka Czas edycji: 2018-01-12 o 08:40 |
|
|
|
|
#4794 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
lelowa - najwazniejsze ze wszystko jest ok ![]() Wilanka - apetycznie wyglada to ciacho Corka znowu dala pospac i dzis jestem wyspana
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Dzisiaj malowanie, juz mi słabo Cytat:
Aha, buty szlag trafił.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Lelowa, super że na wizycie ok. Juz się trochę martwiłam jak nic nie pisałaś. Wilanka, ale bym jadła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4796 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z apteki też dalej nie zamówiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż ja np. ostatnio przymusiłam gina do pomiaru wód On wychodzi z założenia, że jak szyjka twarda i zamknięta, to się wszystko trzyma. Albo bez pomiaru widzi na usg, ale nie wiem, czy to możliwe.Wilanka, super, że córcia zdrowieje. Ciacho wyszło ci zbyt piękne, pomyślą, że z cukierni
|
||||
|
|
|
#4797 |
|
Wtajemniczenie
|
Torrence, my mamy od 18 do 20:30, ale zanim do domu wrócimy to po 21 jest. I tak samo nie ma na nich nic strasznego co by mnie mogło męczyć. Siedzimy i słuchamy. Czasami jakies ćwiczenie pokazują.
Karolka, a jak zdrowotnie sie czujesz? Selina, w koncu odpocznij chwile w łożku poleż ile sie da itd Tobie sie należy ![]() Bloody, nie wiem jak w gdzie indziej, ale u mnie we wszystkich szpitalach po CC zabierają dziecko. Najpierw pokazują mamie, niekiedy przystawiając do policzka i wywożą. Położna mowila zeby wtedy tata sie szybko orientował, ze to jego dziecko jedzie i za nim wszedzie chodzic (ogolnie nie spuszczał z oka) i prosił o możliwość kangurowania (wtedy to jednak nie trwa 2 godziny). Wilanka, jakie smakołyki zrobiłaś! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
u mnie dzis jedna pobudka na siku o 2 ale zasnelam od razu i dopiero teraz wstaje. Dzisiaj mam calutenki dzien tylko dla siebie bo maz po pracy jedzie do innego miasta i wraca dopiero kolo 21. Robie dzis drugie podejscie do drogerii- moze tym razem sie uda ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4799 |
|
Zadomowienie
|
Powiem Ci , że nawet całkiem ok mi się podnosiło
|
|
|
#4800 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za to maz potrafi "bawic sie" z corka nie odrywajac oczu od ekranu, strasznie mnie to denerwuje...A ciasto wyglada super ![]() Chwile sie ludzilam, ze moze sprobuje zrobic, ale trzeba patrzec realistycznie, za duzo rzeczy do ogarniecia w domu. Wczoraj na przyklad probowalam znalezc wszystkie czesci lezaczka, bo byly w trzech roznych torbach, najwieksze elementy na strychu, mniejsze w schowku, a sam material w szafie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

śliczny bierz i się nie zastanawiaj

13.03.2008

buzi nie widziałam, bo mała trzymała stopy na głowie