|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman - część III
Cytat:
Mnie nie bardzo smakuje.
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja lubię cynamon...czekoladę z miętą...pomarańczę...to są smaki które lubię i dlatego chcę spróbować jak smakują te smaki,a jak spróbuję to zaspokoję swoją ciekawość i nie będę kupowała bo szkoda mi kasy... każdy lubi co innego,więc nie ma się co dziwić,że dziewczyny tak ją zachwalają,itd-ja nie mam nic przeciwko temu i się nie dziwię (ale porównanie dałam...
|
|
#1593 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zawsze jadłam na sucho
I jednak nie ma to jak tropikalne... Może jak spotkam przypadkiem te z serii Minge, to jeszcze spróbuję
|
|
#1594 |
|
Raczkowanie
|
istari, alisska, Umbra, pani ćma, AryaxD, Ani@1987
Dzięki za wiadomości o dostępności Barwy na rynku. Chciałbym spróbować którąś z herbat King's Crow, ale wszędzie wpadam tylko na wiśniową, a to nie jest dla mnie specjalnie zachęcający owoc. Ostatnio, jak stałam w kolejce widziałam jak jedna z pracownic (ale wątpię aby była na specjalnie wyższym stanowisku) zjechała tą na kasie, bo musiała specjalnie przyjść i odblokować kasę . Nawarczała na dziewczynę, że ma koło siebie zrobić porządek (sorry, tam była tylko dziewczyna, kasa i stołeczek) i dla równowagi zrobiła tez wykład drugiej babeczce na kasach. Oczywiście nie uruchomiła trzeciej kasy, choć w międzyczasie kolejka zakręcała już za regał. Zabawne, że w takim Macu, biorąc jedno cappucino możesz trochę dłużej poczekać bo nowy pracownik 3 razy kasę zatnie nim wybije rachunek, ale na spokojnie wszystko da się załatwić.
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Za wasza namową (kusicielki
) postanowilam spróbować. Zjadłam dwa opakowania i uznałam że nic specjalnego
|
#1596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jadłam już wszystkie smaki ( czarne znalazłam w osiedlowym niedaleko domu ) i moje najlubieńsze to cynamonowa i kokosowa nie smakuje mi żurawinowa i pomarańczowa i śliwkowa jeszcze i wcale mi nie szkoda kasy bo traktuje fitelle jako śniadanie lub kolacje z racji, że jestem osobą dla której dzień bez mleka jest dniem straconym ![]() chociaż nesquiki kocham równie mocno
|
|
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od jakiegoś czasu nie jadam musli na śniadanie bo przestałam się tym najadać... ale niedługo zacznę znowu jeść,ale te z biedronki albo lidla nie ma to jak sledziki...czasem je jem,ale jak są dobrze zrobione i mam straaaszną na nie ochotę ![]() ![]() ![]()
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi srednio smakuje.......
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie piłam tej herbatki, ale jakoś średnio przemawia do mnie ten smak
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
samą herbatę rooibos lubię bo ma taki fajny jakby miododwy smak...aprynajmnije tak to zapamiętałam
![]() miłej niedzieli Wam życzę!!
|
#1601 |
|
Zadomowienie
|
Moje ostatnie zakupy z Rossmana:
- balsam Alterra - mówiłam, że u mnie nie ma, a na następny dzień widze małe przemeblowanie i balsam ![]() - 2 Lady Speed Stick żeby dostać "frisbee" chyba jakoś tak się to pisze. Jeszcze nie chciała mi dać kasjerka. Musiałam zapytać czy dostane gratis. Usłyszałam odpowiedź o ile jeszcze jest, bo mogły się zapasy wyczerpać. Ale jakoś znalazła - troche się zdziwiłam nie wie co ma na stanowisku z gratisów Co do uczulenia na SunOzon 30 po wapnie mi troche zniknęło. Posmarowałam się balsamem z Avonu - czereśnia i gałka muszkatołowa + wódka (alkohol) i co dziwne nie wyskoczyło nic. Smarowałam na udzie - wewnętrzna strona. Spróbuje użyć balsamu SunOzon jeszcze raz. Może wyskoczyło mi uczulenie na coś innego. A jesli znów będą chrostki to znaczy, że może uczulona jestem na filtry. Zobaczymy
|
|
#1602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam czarną Fitellę w realu 0.99 zł - pomarańczową z czekoladą i miętową z czekoladą
Pozostałe smaki w cenie 0.89 zł. TŻ zjadł właśnie pomarańczowo-czekoladową i stwierdził, że jest pyszna
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2008-06-29 o 12:59 Powód: poprawka |
|
|
|
#1604 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy ktoś to już pisał, ale w Kauflandzie jest Fitella, tropiklalna, bananowa, truskawkowa, śliwkowa i czarne od Minge - 0,99zł
|
#1605 |
|
Konto usunięte
|
jeśli chodzi o Domol to wypróbowałam:
*chusteczki do czyszczenia uniwersalne, całkiem ok, miałam cytrynowe, ładny zapach. *płyn do płukania czarnych rzeczy- dobry, polecam. *proszek do prania kolorów, też ok, ładnie pachnie. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1606 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Dziękuje
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
lubiłam jaRumiankowej chyba nie ma jest taka w fioletowym opakowaniu-kompozycja rożnych ziół-ja lubię ziołowe herbatki i dla mnie była pyszna(i zdrowaCytat:
![]() Jej skład to: koper włoski, anyż, cynamon, imbir, liście jeżyny, kardamon, gałka muszkatołowa, goździki, korzeń lukrecji, skórka pomarańczowa, pieprz, wanilia. Ciekawy skład i oryginalna herbatka i chociaż anyż wysoko w składzie to wcale mocno go nie czuć w smaku-tylko trochę w zapachu...i dobrze bo ja nie lubie anyżuCytat:
Cytat:
Cytat:
Za owocowymi herbatkami jakoś nie przepadam i na wiśniowa tez sie nie skusze, ale z tych herbat King's Crow polecam karmelową, ziołową i orientalną-te 3 piłam (orientalna pije właśnie w tej chwili )i polecam
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W załączniku zdjęcie ![]() A kompozycji różnych ziół u mnie nie było, ale chyba chodzi o tę herbatkę z 2-go załącznika (?)
|
|
#1608 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ta ziołowa to właśnie ta której zdjęcie podałaś-w fioletowym opakowaniu
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro piszesz, że ziołowa jest pyszna i przede wszystkim zdrowa to rozejrzę się za nią w drugim R. i sprawię - o ile będzie
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z Skarbów Urody
Było fajnie, aczkolwiek za mało miałam czasu, żeby się jakoś bardziej wkręcić
|
|
#1611 |
|
Zadomowienie
|
Widzialam dzis u siebie w osiedlowym sklepie Fitelle, nawet te czarne, ale niestety, po 1,25 zl
A w Realu chyba zle szukalam, bo nie moglam trafic.
|
|
|
|
#1612 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Konto usunięte
|
który z tych kremów z filtrem byście wybrały: 30stkę Nivea, czy 30stkę Soraya?
obydwa dostępne w R.
|
|
|
|
#1615 |
|
Wtajemniczenie
|
Umbra: Soraye
.justysiek: mogłabys opisac gdzie dokładnie znalazłaś tą czarną fitelle ? coś pisałaś o Remie, ale gdzie to jest
|
|
|
|
#1616 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1617 |
|
Konto usunięte
|
wydawało mi się, że gdzieś na Wizażu czytałam o Nivei, że jest fotostabilna, dlatego brałam ją pod uwagę. dzięki za opinię, cochonnetto.
![]() endżelita, to nie będzie problem, (bezpieczne) przybrązowienie się jest jak najbardziej wskazane. dzięki!
|
|
|
|
#1618 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam,
Byłam wczoraj na Festiwalu Urody w Gdańsku, było nieźle, ale bez rewelacji. Jak czytam jak niektóre Wizażanki się obłowiły to mi oczy na wierzch wychodzą. Na stoisku Hippa nie dawano ot tak próbek, tylko siateczkę z TYLKO JEDNĄ oliwką
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
|
|
|
#1619 | |
|
DOMator
|
Cytat:
Szybciutko zdawaj relację co to za balsam: jaka konsystencja, skład, właściwości. I oczywiscie cena tego cudeńka. Czyżby wreszcie była szansa na kilka niedostępnych dotąd kosmetyków |
|
|
|
|
#1620 |
|
Przyczajenie
|
Ja też byłam na Festwialu Urody w Gdańsku. Przyszłam tuż po 10 i z próbkami rzeczywiście było kiepsko. Hostessy były raczej "oszczędne". Jedna z nich na stoisku Wibo była wręcz niemiła. Z obrażoną miną powiedziała, że próbek nie rozdają (a dla innych hosstes jakoś widziałam że daje).
Ale mimo wszystko udało mi się zdobyć dużo kosmetyków i próbek Wymienię te najfajniejsze - od Ziaji próbki i pełnowymiarowy balsam do opalania, a dodatkowo z losowania za wypełnienie ankiety zestaw kosmetyków z serii kokosowej (pełnowymiarówki!) z konkursu C-Thru wodę toaletową i dezodorant, z Nivei próbki kremów i z konkursu dezodoranty dla mojego faceta, z losowania Dove krem tonujący Summer Glow (losowanie było co godzinę przy stoisku z balsamami, ale jakoś specjalnie tego nie ogłaszali, udało mi się przez przypadek), z przystanku Uroda odżywkę i szampon Pantene i żel do włosów Wella + inne próbki, od Wibo małą kosmetyczkę z lakierem do paznokci, kredką i cieniami do powiek i próbkę błyszyka (od innej, milszej hostessy).Jak wyszłam po 4 godzinach to ledwo mogłam unieść te siaty ;D |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

Mnie nie bardzo smakuje.

(ale porównanie dałam...

. Nawarczała na dziewczynę, że ma koło siebie zrobić porządek (sorry, tam była tylko dziewczyna, kasa i stołeczek) i dla równowagi zrobiła tez wykład drugiej babeczce na kasach. Oczywiście nie uruchomiła trzeciej kasy, choć w międzyczasie kolejka zakręcała już za regał. Zabawne, że w takim Macu, biorąc jedno cappucino możesz trochę dłużej poczekać bo nowy pracownik 3 razy kasę zatnie nim wybije rachunek, ale na spokojnie wszystko da się załatwić.

i nie wiem czy ja ją tu gdzieś znajdę a zostaję do środy... tragedia, mówię wam.. a TŻ pęka ze śmiechu widząc moją rozpacz 
a ta ziołowa to właśnie ta której zdjęcie podałaś-w fioletowym opakowaniu
A w Realu chyba zle szukalam, bo nie moglam trafic.

z konkursu C-Thru wodę toaletową i dezodorant, z Nivei próbki kremów i z konkursu dezodoranty dla mojego faceta, z losowania Dove krem tonujący Summer Glow (losowanie było co godzinę przy stoisku z balsamami, ale jakoś specjalnie tego nie ogłaszali, udało mi się przez przypadek), z przystanku Uroda odżywkę i szampon Pantene i żel do włosów Wella + inne próbki, od Wibo małą kosmetyczkę z lakierem do paznokci, kredką i cieniami do powiek i próbkę błyszyka (od innej, milszej hostessy).