|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizażowe Damy, jacuzzi i Oni
całe szczescie! juz myslałam, ze od czegos innego
![]()
|
|
|
#182 |
|
Gość
|
zdradź o czym myślałaś
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Zaprosiłabym jeszcze Gandalfa Archer'a, ale miejsca dla niego nie ma.
Chyba, że kogoś wyrzucę...
|
|
#184 |
|
Gość
|
Moja piątka jest wolna. Podzielcie się 5 miejscami po równo. Ja mam tylko pięciu i szlus.
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
To ja chcę Gandalfa Archer'a zamiast Syczewa. Ma rusek pecha.
Weronika - nie, bo będzie, że jestem jakaś niewyżyta i mnie dziesięciu nie zaspokoi.
|
|
#186 |
|
Gość
|
Wielka orgia jest wskazana
![]() - ja pięciu zaspokoję - a ikera najszybciej ci oddam (szybki numerek) tak samo z kaką![]() Najdłużej to chcę u siebie Lukasa, Michaela i Petra - moje słodziaki
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
ale wy to jestescie chamy... zadna mi nie powiedziala ;(
obrazamsie ;d specjalnie, zeby moich mezow obmacywac bez mojej zgody...widze to !!!! NARA Szwajnsztajga Podolska czuwa... all team Mannschaft jest MÓJ nietykalny i niedotykalny :p a cetnie sie przylacze do zboczuszkowania (uwzglednionego w poscie nr 1 )
|
|
|
#188 |
|
Gość
|
Ja jestem pani podolska więc lukas jest mój i michael też.
Podziel się - może jeszcze jakiegoś w jacuzzi oblecę - niemiecka reprezentacja jest taka słodka |
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie, że słodka... i musi wygrac !
|
|
|
|
#190 |
|
Gość
|
A dokładnie to jestem Podolska Balack Czech (czecha lubię za ten jego słodki kask, i za to że jest lepszy od Buffona) - a Lukasa sobie wcześniej zarezerwowałam, jego blond włoski są seksi
A niemcy wygrają i hiszpanie muszą się cieszyć tylko z drugiego miejsca. |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
koryguję listę o tego Gandalfa Archer'a
![]() btw, nie zapominajcie, że ja Ikera jako 1 zaprosiłam tak więc będę go dłuuugo trzymać przy sobie
|
|
|
|
|
#192 |
|
Gość
|
Dark jescze ci się kaśka obrazi - to jego żona w końcu
![]() ![]() Tak samo jak ja z Lukasem - my najdłużej. P.S. mogę podzielić się z madzią - obie po tyle samo. |
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My od dwóch lat mamy doskonale pozycie malzenskie i nie zamierzamy propagowac bigamii (bigamii żon... nie męzów )najdluzej to jestesmy MY ja i mje męże... zanim sobie przywlaszczycie kogos to lepiej by bylo zapoznac sie z historią żon i wizazu ;p
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie.
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miało być tylko na trochę.
To co, po finale wskakujemy do jacuzzi?
|
|
#197 |
|
Gość
|
Madzia no - bo się obrażę - lukas musi być choć troszkę mój - skarb mi się strasznie skarży na ciebie, że sobie go zagarnełaś, ale mówi mi na ucho, że ja i madzia i koniec - reszta (prócz ciebie) na godzinę. Ja i madzia - po 4 (bo obie żonki).
Będzie ok - bo ja niemcom to od dziecka kibicuje i bez mojego Lukasa się rozpłaczę. Plis, błagam (on taki słodki jest) Kasia i dziewczyny to dziś co - orgia po finale, czy jutro (tylko wieczorkiem, bo rano mnie nie ma). A niech ktoś szampana załatwi. |
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
ołłł się dziwiłam co Eurowątek opustoszał
ale widzę ze się wszyscy przenieśli bez słowa . szkoda ze znać nie dałyście![]() Ja chyba jednak wolę pozostać przy sticte piłkarskim temacie (moze się zestrzałam) pozatym tutaj łamie sie zasady 'własności' wykrystalizowane przez 2 lata hehmiłej zabawy
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma zmiłuj... przykro mi ale ktoś wkroczył na mój teren i musi z niego zejsc szybciutko. Z tym Ballackiem to tam jeszcze rybka...należy do mojej Mannschaft i całkowicie sprawuje nad nimi piecze... ale męża...nie ma mowy...absolutnie nie nie nie mówiłam już, że Szwajnsztajga Podolska jest tylko jedna...gdyby ktos mial wątpliwosci kieruje na wątek WMowy ... tam takie listy jakie tu zrobilyscie był wieki temu ;P i rezerwacje nastąpily dożywotnio Lahmcio też nie do wzięcia ! Tłinooowy.btw mówiłyście, że na WMowy sie z nami przenosicie po EM ;P ale widze, że nikt zasad sie nie trzyma to i nie przeżyjemy tam wspolnie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiedzialam,ze tu madzia wparuje i da popalić weronice
Tak trzymaj,nie oddawaj ich nikomu!!!
|
|
#201 |
|
Gość
|
Dobra Luksasa odstępuję - ok, choć dasz mi z nim pogadać?
Ale Michaela Dajesz? A więc dark - usuwaj Lukasa!To jestem w końcu Weronika Ballack Czech - Madzia dziś po finale wielkie dla nas piwo (bo niemcy to na pewno wygrają) ![]() ![]() Lena, ale michael może być mój? |
|
|
|
|
#202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie chodzilo o mnie...zeby nikt nie mial watpliwosci ![]() ale nic mi nie naskarzylas :p nie oddam... nie mam zamiaru ;d Cytat:
usuwaj! co do Balli to...moge pojsc na taki układ, że możecie sie poslugiwac jego imieniem i nim podniecac...ale nie zapominajcie, ze nalezy do mojego teamu i estem królową matką tak wiec z łaski swojej proszę pousuwać wszelkich piłkarzy Mannschaft (za wyjątkiem wyżej wymienionego Balli) ze swoich list po dobroci bo są od dawna zaklepani. moich przedstawiac nie musze, bo w wiekszosci wiecie jak sie nazywam...a moja lista od 2 lat wisi w moim podpisie ;P ok, czas na mecz WIEEEENAAAALEEEEEEEEEE
|
|
|
|
#203 |
|
Gość
|
Ależ oczywista oczywistość, zobaczymy co będzie po meczu. Wystarczy mi ta trójka, więc będę żyłować Petra. Ale zawsze możemy się dogadać czyż nie?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja nie jestem skarżypyta
czekałam aż sama tu wejdziesz i bedziesz miala kinder Uberraschung! ![]() Dobra,lecim na meczyk
|
|
#205 |
|
Gość
|
Ale niedługo sama zobaczysz
Lukasa lubię tylko jako piłkarza, nic więcej, ale w sercu mam tylko jego ( chodzi mi o tego z Multi). I mogę na Niego pisać przez duże litery. P.S. wątek ten http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=99604&page=13 post nr 368 na ostatniej stronie. |
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty mojego raczej tez nie kwestionujesz...a przynajmniej nie odnioslam takiego wrazenia W każdym razie moje zainteresowanie nie ogranicza sie do 'podniecania' Dojczkami (tak potocznie w środowisku mowie na moich chlopakow ;P) jak to moglo wygladac XD aczkolwiek do tego jest przeznaczony ten watek ;P Moja historia...historia mojej rodziny, mojego dziecinstwa i przyzwyczajen mowi sama za siebie ;D Ale jeśli chodzi o niemeicką polityke to nie pogadamy absolutnie, bo zupelnie nie interesuje sie tym tematem Swoją droga to tematy na tym wątku po niemiecku mnie zaskoczyly ![]() No to tak napisalam kątem oka... przez 20 minut jeden post XD Ale trzeba mecz oglądac... mysle, ze nastrój wątku może powrócić do swojego pierwotnego stanu
|
|
|
|
#207 |
|
Gość
|
Racja, racja zgadłaś zagdadkę Sfinksa Werki. Niech wątek wróci do poprzedniego tematu - ja nie muszę brać udziału w orgii, bo będę czuła, że zdradzam tego jedynego. Gadajcie sobie, a o mnie zapomnijcie i dark skasuj moją listę.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
uuu coś jakies widzę zgrzyty.
![]() ale ja za mojego Fabia tez bym życie oddała. i za Italie też ![]() i nie odstąpiła nikomu.
|
|
|
#209 |
|
Gość
|
Ja poprostu czuję jakbym zdradzała Tego Jedynego.
A dziś to nawet drugie miejsce mnie satysfakcjonuje. |
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale mi to chyba dasz sie popodniecac nim co? Nie zabiore Ci go ale popatrzec mogę?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

- ja pięciu zaspokoję - a ikera najszybciej ci oddam (szybki numerek) tak samo z kaką

ale widzę ze się wszyscy przenieśli bez słowa
. szkoda ze znać nie dałyście
A więc dark - usuwaj Lukasa!
no ale mi to chyba dasz sie popodniecac nim co? Nie zabiore Ci go ale popatrzec mogę?