..::Dieta Plaż Południowych - część V ::.. - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-29, 10:29   #211
PriVativ
Zadomowienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..

hej laski te nowe i te stare wracam do Was juz za jakis tydzien dodam ze jestem tu od II czesci wiec szykuje sie powrot na stare smieci
Stary 2008-06-29, 10:33   #212
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Hej
Troszeczkę mnie suszy po imprezie wczoraj ^^ Na minusie diety wczoraj jeden mały kawałek karpatki i kilka chipsów na smaka, jakoś tak chapnęłam bez zastanowienia, bo poza tym to orzeszków trochę i przekąski z soi (impreza sportowców i instruktorów fitness, więc białko na stole być musiało )

No i wreszcie weszłam na wagę i już troszkę spadło z mojego nadrobionego balastu, czyli wino na mnie dobrze wpływa.

Wczoraj się dowiedziałam, że warto w odżywianiu zwracać uwagę na grupę krwi, że jednak ma to znaczenie. Muszę przeczytać co i jak dla mnie jest ok. Kiedyś na trzeźwego jeszcze muszę przycisnąć przyjaciela TŻ żeby wszystko dobrze mi objaśnił, bo wczoraj to jakoś zbyt wesoło mi o tym mówił i skupić się za bardzo nie mógł a mi się koncentrować też nie chciało

Cytat:
Napisane przez jprasol Pokaż wiadomość
O jeju, nie było mnie tu pół wieku.. nowe plażowiczki i stare babuchy też pozdrawiam wszystkich bałdzo serdecznie

Ahcaczku

Wow wow wow Kogo ja widzę wracamy powoli wszystkie? Jak tam Siostrzyczko?

Chyba jednak w wakacje internet muszę mieć mimo że nie ma mnie całymi dniami, umowa się kończy w poniedziałek, muszę jakos wygospodarować czas, żeby jechać i spróbować przedłużyć, koniecznie!!!!

Cytat:
Napisane przez agusiencja Pokaż wiadomość
Dziękuję

A u mnie pada, przestaje, znów pada i znów przestaje...
ah ta pogoda, ale niech pada, tylko żeby za tydzień było słońce, bo już w następną niedziele wyjeżdżam nad morze
A w Lublinie lato
Nad morzem pada, bo kierownicy z koloniii do mnie dzwonili i się pytałam... pecha maja dzieciaki na I turnusie! Życzę Tobie i moim dzieciom na koloniach przez całe 2 miesiące slicznej pogody Ja się wybieram na weekend w delegację w sierpniu Chyba, że szef zmieni plany i w góry mnie pośle!

Miłego dnia!!!!

Edit:
No teraz to już na pewno internet musi być, bo coraz więcej rodziny wraca na plażę PriVativ

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 11:04   #213
Ketmia
Raczkowanie

hej dziewczyny...
a u mnie jakoś tak średnio plażowo...
węgli nie jem, tyle co owocki i na piwko się skupiłam raz i tyle
a waga stoi w miejscu jak zaczarowana :|
i przez to jeszcze gorzej bo motywacji brak :|
też już nad jakimiś tabletkami myślałam ale w sumie to nie wiem bo jakoś nie wierzę w nie za bardzo...

ale z drugiej strony jem w sumie całkiem prawie nie jak na diecie, normalnie i nie rośnie więc
tak źle nie jest

muszę coś poczytać jak pobudzić metabolizm
jakieś pomysły?

edit:
http://www.sfd.pl/przyspiesz_metabol...!-t216963.html

Ketmia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 11:48   #214
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

chcialam sie tylko przywitac i powiedziec ze bylam wczoraj na imprezie odstresowac sie przed obrona :d

nie pilam na za duzo bo ostatnio mi alkohol nie smakuje wiec przez cala noc wypilam 2 piwa, 2 lampki wina i jedna banie wisniowki, uwierzcie jak na moje imprezy to jest dawka znikoma.

i niestety dzis zjadlam normalny obiad czyli rosol z ziemniaczkami i skusze sie jeszcze na kotleta, no coz. jestem zmeczona nie chce mi sie nic wiecej robic. jeden obiad normalny od 2 tygodni chyba nie zepsuje wszystkiego, poza tym chcialam zjesc czekolade.... zjadlam 2 paski i odlozylam bo za slodka

wczoraj w coffee heaven kupilam sobie kawe i nawet jej nie posodzilam a mimo to dopic nie moglam bo byla za slodka
Stary 2008-06-29, 12:10   #215
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Witam laseczki Kochane

Szczególne buziaki dla weteranek-jprasol i PriV
dziś 7 dzień I fazy, myśle że ostatni, jutro wskoczę na II co by lepiej był z kibelkiem i wdroze koktajle, które poznałam na strukturalnej
na razie w 6 dni 1,5 kg wiec cudów nie ma ale i tak sie ciesze choć mije ciałko takie galaretkopodobne jest, co oznacza że telik musi zacząc"biegać, skakać..."
a póki co zmykam w poszukiwaniu z TZtem łoża przedmałżenskiego do naszego nowego gniazdka

tulam mocno wszystkie bikiniary
Stary 2008-06-29, 12:25   #216
lolly_girl
BAN stały

czesc dziewcyzny wiem wiem troszku Was zanidbuje

wpadlam z pytaniem...) mam sok 100% pomaranczowy bez cukru, mogę go pic?
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 13:17   #217
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Witam laseczki Kochane

Szczególne buziaki dla weteranek-jprasol i PriV

tulam mocno wszystkie bikiniary
jak dobrze wracac ns stare smieci;pp a ja na sb jeszcze nie jestem ale mam pyyyyyyyycha obiad chili con carne;p chce ktoś???? zrobilo mi sie jakos mega duzo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-29, 13:24   #218
agusiencja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
czesc dziewcyzny wiem wiem troszku Was zanidbuje

wpadlam z pytaniem...) mam sok 100% pomaranczowy bez cukru, mogę go pic?
myślę, że tak

agusiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 13:25   #219
fruity
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do fruity GG do fruity

Hej plazowiczki!
Nastapil u mnie drugi dzien pierwszej fazy i jest calkiem niezle jak narazie. Przynajmniej motywacji nie brak. Wczoraj dzien byl taki sobie. Bylam zmeczona, nie pilam kawy, cisnienie do niczego, pogoda tez. Zrobilam sobie golabki i sosik do tego z koncentratu pom. i jogurtu nat. 1,5%. I to nie byl najlepszy pomysl, bo nie moglam odejsc od garnka. Z reszty kapusty zrobilam sobie niby "zasmazana" i tak wcinalam cale popoludnie na przemian. Chyba godziny przerwy nie bylo.
Ale dzisiaj jest juz lepiej, zjadlam rano troszke serka wiejskiego (ale nie light, bo nie lubie, jem tylko 5% z biedronki-piatnicy) z ogorkiem, szczypiorkiem i rzodkiewka. Do tego 0,6l zielonej herbaty. Na przekaske zjadlam ogorka malosolnego z 2 duzymi plastrami szynki gotowanej. Zobaczymy jak to bedzie z obiadem z tymi golabkami. Ale na szczescie dzisiaj je koncze, to jutro zrobie sobie cos czego nie bede mogla non stop podjadac.
I na kawke z mleczkiem i slodzikiem (ble) chyba sie skusze, bo od rana za mna chodzi.
Sluchajcie chcialam zrobic sobie to ciasto fasolowe, mam takiego smaka i nie moglam w sklepie niemieckim (!) znalesc ricotty beztl., tylko normalna z 11,5g tluszczu na 100g. Gdzie wy ja kupujecie. W polsce (w slubicach) mam tylko lidl, biedronke i intermarche i tam nie widzialam.
Kurcze chce mi sie cos slodkiego i nie wiem co.
Galaretke moge robic, ale ze slodzikiem tak? I ile tego mozna zjesc?

Edit: tylko cwiczyc by sie jeszcze przydalo, ale to moze w drugiej fazie, albo jak bede miala wiecej sily, bo teraz tak ledwo ledwo.
fruity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 13:43   #220
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fruity Pokaż wiadomość
Sluchajcie chcialam zrobic sobie to ciasto fasolowe, mam takiego smaka i nie moglam w sklepie niemieckim (!) znalesc ricotty beztl., tylko normalna z 11,5g tluszczu na 100g. Gdzie wy ja kupujecie. W polsce (w slubicach) mam tylko lidl, biedronke i intermarche i tam nie widzialam.
Kurcze chce mi sie cos slodkiego i nie wiem co.
Galaretke moge robic, ale ze slodzikiem tak? I ile tego mozna zjesc?
Ja ricotte widziałam jedynie w carrefourze i almie ale to tez nie beztłuszczową. Dziewczyny brały chyba zwykły twarożek do tego placka tez, popatrz w poprzednim watku

Co do slodkiego to polecam serki homo z orzechami i aromatem migdałowym (ja z ostrowi mam 0%) albo inne deserki - poszukaj inspiracji tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196551

Ja dzis jakas taka niemrawa jestem, ani apertytu nie mam ani ochoty na ruch. Zdecydowanie niewyspana Jak tylko wroce z pracy odespie
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 13:48   #221
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Do BBB nie musi być koniecznie ricotta, mozesz dodać jagurt naturalny, serek homo naturalny lub serek figura fit i już

A ja wczoraj na grilku i na noc była karkóweczka i sałatka i winko a na śniadanie dla odmiany karkóweczka i sałatka i kaszaneczka
teraz wcinam melona, ubieram się i lecę na miasto na kawkę i lody czekoladowe
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-29, 13:50   #222
fruity
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do fruity GG do fruity

[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8041458]Ja ricotte widziałam jedynie w carrefourze i almie ale to tez nie beztłuszczową. Dziewczyny brały chyba zwykły twarożek do tego placka tez, popatrz w poprzednim watku

Co do slodkiego to polecam serki homo z orzechami i aromatem migdałowym (ja z ostrowi mam 0%) albo inne deserki - poszukaj inspiracji tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196551

Ja dzis jakas taka niemrawa jestem, ani apertytu nie mam ani ochoty na ruch. Zdecydowanie niewyspana Jak tylko wroce z pracy odespie [/quote]
Dziekuje! Kiedys sobie te przepisy wydrukowalam i przedwczoraj je szukalam i wszystkie znalazlam, ale wlasnie deserkow nie.
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;8041509]Do BBB nie musi być koniecznie ricotta, mozesz dodać jagurt naturalny, serek homo naturalny lub serek figura fit i już

A ja wczoraj na grilku i na noc była karkóweczka i sałatka i winko a na śniadanie dla odmiany karkóweczka i sałatka i kaszaneczka
teraz wcinam melona, ubieram się i lecę na miasto na kawkę i lody czekoladowe [/quote]
E to super, to moglam nawet kupic mascarpone, bo byl lekko odtluszczony. Musze jutro popatrzec w sklepie.
Ale kusisz.
fruity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 14:23   #223
ninaad
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry,
zrzutek wagi wyniósł dziś już 4,9 kg. Ale mama wróciła co dobrze dla mojej diety się nie kończy, już druga faza, ale...
no właśnie ale, z smaego rana zjadłam dwa pojedyńcze batoniki kinder bueno, ze 100g żelków, i dwie pralinki w tym jedna marcepanowa a druga to ferrero rocher... ajajaj, dużo i smacznie no ale mama niecodziennie wraca z Niemiec ;P
No i co- i pewnie mama wcisnęła do buzi te wszystkie słodkości?
Ja to nie będę nawet się przyznawać czego i ile się nawcinałam. Należą mi się za to porządne baty. ALe od jutra będzie lepiej
Eh....jaka pogoda paskudna. Niby słońce świeci, ale i dziś, i wczoraj tak jakoś sennie. Chyba po obiedzie kawusię zrobię, bo znowu zasnę nad biochemią...a jak tak dalej pojdzie to nieciekawie bedzie na egzaminie
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 14:35   #224
Marzeniatko
Zakorzenienie

eeeio!

właśnie wróciłam z zakupów i jestem w 100% zadowolona
kupiłam sobie kilkanaście bluzek, spódniczkę, sukienkę i ogrodniczki!! pierwszy raz, od niepamiętnych czasów przeglądałam się w wystawach i nie mogłam uwierzyć, że to ja!

kiedy weszłam do pierwszego sklepu i zobaczyłam siebie w lustrze, to zapytałam się:
"to ja?" matko, jestem naprawdę szczupła! ja to widzę, więc jestem szczęśliwa.. cholernie szczęśliwa

śniadanko SB'sowskie, II śniadanie deser w centrum (cóż trzeba było udczcić pierwszą wypłatę ), obiad nie dietetyczny, ze względu na to, że mój brat powiedział, że już troszkę przeginam z tą dietą i powinnam zacząć troszkę normalniej jeść. Nie denerwujcie się jednak, bo nie było tego dużo a teraz właśnie piję czerwoną herbatkę

ah, odkąd jestem z Wami, to jak z księciem z bajki - moje życie się zmienia.

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 14:44   #225
ninaad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
eeeio!

właśnie wróciłam z zakupów i jestem w 100% zadowolona
kupiłam sobie kilkanaście bluzek, spódniczkę, sukienkę i ogrodniczki!! pierwszy raz, od niepamiętnych czasów przeglądałam się w wystawach i nie mogłam uwierzyć, że to ja!
Hehe- to chyba cała wypłata poszła na te ciuchy
A ja wczoraj w przymierzalni patrzę w lustro i widzę, że chyba jest rozsunięta zasłona rozdzielająca 2 kabiny, bo tam jakaś babka sie przebiera - ale twarzy nie widziałam. Potem patrzę drugi i trzeci raz- i ona cały czas się przebiera. I I tak sobie myślę, że całkiem całkiem wygląda. I najlepsze.....dopiero po dłuższej chwili zorientowałam się, że to ja jestem...bo tam 2 lustra były .
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 15:01   #226
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninaad Pokaż wiadomość
A ja wczoraj w przymierzalni patrzę w lustro i widzę, że chyba jest rozsunięta zasłona rozdzielająca 2 kabiny, bo tam jakaś babka sie przebiera - ale twarzy nie widziałam. Potem patrzę drugi i trzeci raz- i ona cały czas się przebiera. I I tak sobie myślę, że całkiem całkiem wygląda. I najlepsze.....dopiero po dłuższej chwili zorientowałam się, że to ja jestem...bo tam 2 lustra były .
żeby siebie nie poznać, hihi

a w załącznikach ja i moje ogrodniczki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (75,8 KB, 54 załadowań)

B L O G

Stary 2008-06-29, 15:10   #227
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ninaad Pokaż wiadomość
Dobra jestes sama siebie

Marzenka tez takie chce o ogrodniczkach mowie oczywiscie
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 15:12   #228
Marzeniatko
Zakorzenienie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8042360]
Marzenka tez takie chce o ogrodniczkach mowie oczywiscie[/quote]
ja je kupiłam, w terranovie, za 60 zł

B L O G

Stary 2008-06-29, 15:14   #229
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
ja je kupiłam, w terranovie, za 60 zł
A dziekuje, dobrze wiedziec
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-29, 15:36   #230
agusiencja
Rozeznanie

A Marzenka ślinka cieknie
Ja we wtorek wybieram się na rajd po sklepach, oj będzie się działo będzie
I pewnie znów nie dietetycznie, no cóż dzisiaj naprawdę ciężki dzień względem posiłków, ale pocwicze trochę więcej, jakoś, kiedyś się wyrówna xd

Stary 2008-06-29, 16:45   #231
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
A Marzenka ślinka cieknie
Ja we wtorek wybieram się na rajd po sklepach, oj będzie się działo będzie
I pewnie znów nie dietetycznie, no cóż dzisiaj naprawdę ciężki dzień względem posiłków, ale pocwicze trochę więcej, jakoś, kiedyś się wyrówna xd
a ja we wtorek do pracy.. a 29 stopni ma być, ugotuję się. jedynie co mnie pociesza, to że znowu sobie zarobię i w niedzielę wyjeżdżam także się z Wami rozstanę..

ps. a teraz będzie post, pod postem, przepraszam ale jestem do tego zmuszona

B L O G

Stary 2008-06-29, 16:47   #232
Marzeniatko
Zakorzenienie

SLIM LISTA, czyli ile kg zostawiłyśmy na plaży

• WAGA:

plażowiczka:___wzrost:___początek:_____start z:___obecnie:__zrzucone:___cel:

Aazjaa______163,5 cm __21 lipiec 08_____62 kg___62 kg______0 kg___54 kg

Asiu_la______175 cm___20 maj 08_______70 kg____67 kg______3 kg___57 kg

88niezapominajka88__175 cm_18 lipiec 08_61 kg__61 kg______0 kg___57 kg

Anetka1974
___166 cm__9 czerwiec 08___60 kg___54 kg______6 kg__53 kg

Agusiencja___174 cm___13 czerwiec 08___71,5 kg__66,3 kg____5,2 kg__62 kg

Carmelova____170 cm___15 marzec 08____60 kg___55 kg____5 kg____53 kg

Czarnulaa3____167 cm___21 lipiec 08_____60 kg___60 kg____0 kg____55 kg

Domi22_______167cm___31 marzec 08____79 kg____68 kg___11 kg____60 kg

Ecrulo_______176cm_____3 sierpień 08____56 kg____56 kg____0 kg____ 50kg

Elffee________171 cm__13 czerwiec 08___69,1 kg___65,9 kg__3,2 kg____55 kg

Eweelinaa91__168 cm__7 lipiec 08_______63 kg_____57,5 kg___1,5 kg____50 kg

Fruity________173 cm__28 czerwiec 08___62 kg_____60 kg____2 kg___55/57 kg

Guleczek_____150 cm___19 lipiec 08_____56,6 kg___56,6 kg___0 kg___44 kg

Guska1979___164cm___ 19 kwiecień 08___62,5 kg___53 kg____9,5 kg____53 kg

Inesis_______172cm____31 maj 08_____58,5 kg ___56 kg ____2,5 kg___54/55 kg

Jennuś______167cm____30 czerwiec 08_____60 kg_____60 kg_____0 kg___54 kg

JoyceSky____158 cm____15 lipiec 08_______60 kg_____60 kg____0 kg___52 kg

KALLISTE____169 cm____22 czerwiec 08___57 kg____54 kg___3 kg___50 kg

k_asiaczek___175 cm___24 luty 08______77 kg____68,5 kg____8,5 kg____64/60 kg

kaska87______173 cm___5 lipiec 08______62 kg_____60 kg____2 kg____55 kg

Kaszkiecik Lover_164cm_27 kwiecień 08___63 kg_____55 kg____8 kg____54 kg

Karmazynowy Kamyk
_172 cm_9 czerwiec 08_83,5 kg__78,4 kg__5,1 kg___69,9 kg

Ketmia__________171cm__02 czerwiec 08__65 kg_____62 kg____3 kg____58 kg

Km_kl__________168cm___05 czerwiec 08__60 kg_____58 kg____2 kg____54 kg

Lawenda99_____161cm___ 09 maj 08_____68 kg_____65 kg_____3 kg____54 kg

Majka232______168cm____05 maj 08____62 kg____52,3 kg____9,7 kg___52 kg

Marzeniatko____174cm____21 kwiecień 08___78 kg____68 kg____10 kg___65 kg

Nask___________163cm___02 czerwca 08____69 kg___64,5 kg__4,5 kg___55 kg

Natalaplo______174 cm___04 czerwca 08____73 kg___68,5 kg___4,5 kg___57 kg

Nedda________173 cm_____12 marca 08____69 kg____60 kg____9 kg____53 kg

Nija__________169 cm_____19 maja 08_______74 kg____69 kg___5 kg_60/64 kg

Olya_________??? cm______?? ????? ??_______59 kg____52 kg___7 kg_50/49 kg

white coffee__170 cm____28 maja 08______72 kg___67,5 kg ___ 4,5 kg__62 kg

vielleicht_____165 cm____18 lipiec 08______54,5 kg__54,5 kg____0 kg__?? kg

wszystkie zrzuciłyśmy już w sumie 142,5 kg!
  • OBWODY:

plażowiczka:___talia było/jest:__udo było/jest:__biust było/jest/:__biodra było/jest:

Aazjaa_______67 cm/67 cm__56 cm/56 cm___93 cm/93 cm_____93 cm/93 cm

Asiu_la
_______75 cm/73 cm__?? cm/ ?? cm____93 cm/93 cm____100 cm/99 cm

Agusiencja____76 cm/70 cm__60 cm/58 cm___96 cm/94 cm_____106 cm/101 cm

Carmelova
____74 cm/64 cm__55 cm/52 cm___87 cm/87 cm____102 cm/96 cm

Domi22
_______86 cm/78cm___67cm/62 cm____?? cm/97 cm____100 cm/94cm

Ecrulo________65 cm/65 cm__52 cm/52 cm____76 cm/76 cm__94 cm/94 cm

elffee________85cm/78cm____61cm/57cm_____96 cm/95 cm___101 cm/99cm

Eweelinaa91__70cm/67 cm___59cm/57,5cm___87 cm/87 cm____102 cm/100,5cm

Guleczek_____71 cm/71 cm___65 cm/65 cm___93 cm/93 cm____87 cm/87 cm

Inesis________72 cm/67cm____55 cm/52 cm____83 cm/80 cm___96 cm/93 cm

JoyceSky_____75 cm/75 cm____57 cm/57 cm____90 cm/90 cm___102 cm/102 cm

k_asiaczek____83 cm/75,5 cm___65 cm/58,5 cm___100 cm/95 cm__110 cm/102,5 cm

kaska87______70 cm/67 cm_____?? cm/53 cm_____90 cm/89 cm__95 cm/90 cm

Kaszkiecik Lover_77 cm/66 cm__54 cm/48 cm___?? cm/89 cm__ 92cm /85 cm

Karmazynowy Kamyk_
90 cm/82 cm_?? cm/?? cm__?? cm/?? cm_107 cm/104 cm

Ketmia
_________75 cm/70 cm___55 cm/54 cm___92 cm/88 cm___ 92cm/90 cm

Majka232_____
68 cm/61 cm____54 cm/48,5 cm___
92 cm/86 cm___95 cm/87 cm

Marzeniatko
___90 cm/76 cm____62 cm/54 cm____106 cm/97 cm__ 105 cm/95 cm

Natalaplo_____75 cm/72 cm___62 cm/58 cm___97 cm/94 cm__ 104cm 102 cm

Olya_________69 cm/63 cm_____54 cm/51 cm____91 cm/89 cm____ 93 cm/90 cm

white coffee__79 cm/73 cm____62 cm/58 cm___?? cm/92 cm___ 102 cm/98 cm

vielleicht____64 cm/64 cm_____52 cm/52 cm___86 cm/86 cm___88 cm/88 cm

wszystkie w sumie jesteśmy mniejsze już o 264,09 cm!

___
uwaga!
pozostałe wiżanki, proszone są o przesłanie danych, tj. w tabelce, do
marzeniatka (vel. strażnik wagi, vel. moderator listy wagowej ), na pw

- dane będą aktualizowane co tydzień w niedzielę proszone jest, o ponowne przysyłanie czy waga uległa zmianie,
Wasza Marzenka

-proszę o nadesłanie również wymiarów

- w razie jakichkolwiek pomyłek - pisać. !

...na plaży, na plaży fajnie jest!

B L O G

Edytowane przez Marzeniatko
Czas edycji: 2008-08-30 o 09:49
Stary 2008-06-29, 16:51   #233
asi_ula
Zadomowienie

Cześć wszystkim Od jutra zaczynam tą dietkę, mam już wydrukowane przepisy itp., ale mam nadzieję, że jak coś to mi w nich pomożecie Chciałabym schudnąć chociaż 5kg
Mam nadzieję, że przygarniecie pozdrawiam !

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
And you just don't notice...
<3

>10<

asi_ula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 17:11   #234
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asi_ula Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim Od jutra zaczynam tą dietkę, mam już wydrukowane przepisy itp., ale mam nadzieję, że jak coś to mi w nich pomożecie Chciałabym schudnąć chociaż 5kg
Mam nadzieję, że przygarniecie pozdrawiam !
chociaz, chociaż nawet nie zobaczysz jak to 5 kg szybko zniknie i nie poznasz się w przebieralni, tak jak ninaad

powodzenia ! i w razie czego to pytaj

B L O G

Stary 2008-06-29, 18:03   #235
agusiencja
Rozeznanie

Marzeniotko podałabym dzisiejsze nowe miarki, ale coś czuje, że jutro się trochę powiększę, więc poczekam do poranka wtedy się pomierzę

Stary 2008-06-29, 18:06   #236
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Marzeniotko podałabym dzisiejsze nowe miarki, ale coś czuje, że jutro się trochę powiększę, więc poczekam do poranka wtedy się pomierzę
a nie ma sprawy ja musiałam wkleić tą slim listę, ze względu, że tamta była w starym wątku, który został już zamknięty i nie miała możliwości edycji

B L O G

Stary 2008-06-29, 18:48   #237
jennuś
Zakorzenienie

dziewczynyyyyyyyyyyyy wracam na plażę

moja mam stwierdziła że jest gruba, więc jej dowaliłam że jakby pozwoliła mi gotować wg mojej diety to nie byłaby, i ona na to no to od jutra ty gotujesz i od jutra obie jestesmy na diecie także się ciesze nbardzo, bo musze zrzucic min. 5 kg do konca wrzesnia, a jak sie uda to 8 kg nawet. Buuuuuuuuuuuuuuziole, od jutra jestem znowu na wątku codziennie :

EDIT: Marzenko, jutro jak się zmierzę i zważę, podam Ci wyniki, to byłabym wdzięczna jakbyś mnie tam dodała na listę
Stary 2008-06-29, 18:53   #238
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jennuś Pokaż wiadomość
dziewczynyyyyyyyyyyyy wracam na plażę

moja mam stwierdziła że jest gruba, więc jej dowaliłam że jakby pozwoliła mi gotować wg mojej diety to nie byłaby, i ona na to no to od jutra ty gotujesz i od jutra obie jestesmy na diecie także się ciesze nbardzo, bo musze zrzucic min. 5 kg do konca wrzesnia, a jak sie uda to 8 kg nawet. Buuuuuuuuuuuuuuziole, od jutra jestem znowu na wątku codziennie :
ależ przecież Ty i bez diety, możesz do nas wpadać

ah, a moja mama nie potrzebuje diety, buuu.

B L O G

Stary 2008-06-29, 18:53   #239
asi_ula
Zadomowienie

Widzę, że wszyscy odchudzają się 'od jutra' xD Ehh żeby tak moja mama się ze mną odchudzała Wszystko byłoby ok, tylko u mnie gotuje babcia, a wiadomo, że babcie nie lubią diet I potem słyszę, że jestem dziwolągiem, bo nie jem tłuszczu i mięsa np

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
And you just don't notice...
<3

>10<

asi_ula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 18:57   #240
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asi_ula Pokaż wiadomość
Widzę, że wszyscy odchudzają się 'od jutra' xD Ehh żeby tak moja mama się ze mną odchudzała Wszystko byłoby ok, tylko u mnie gotuje babcia, a wiadomo, że babcie nie lubią diet I potem słyszę, że jestem dziwolągiem, bo nie jem tłuszczu i mięsa np
jejku, a ja pod tym względem mam luzik bo moja babcia, jest spoko kiedy jej powiedziałam, że sie odchudzam, kurcze a właściwie nie ja a moja mama, to ona od razu zrozumiała to
co więcej, kupowała mi chlebek bez cukru i takie dietetyczne wafle bez cukru a teraz mnie chwali, że mam taką śliczną figurkę

a co do tego odchudzania "od jutra" to ja jak podjęłam się, że się odchudzam to zrobiłam to od zaraz, wlaściwie był wieczór i powiedziałam "oo, nie dzisiaj już nie jem tych świństw!" i tak od 21 kwietnia...

B L O G

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości