|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Cytat:
![]() A powiedzcie mi, czy mania to kolejna rzecz którą musimy mieć? Faktycznie tak ładnie pachnie? Zupełnie nie znam tego zapachu |
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest niezła gratka - jak Ci się nie spodoba możesz zawsze komuś sprezentować albo pozbyć się na Targowisku
|
|
|
|
|
#1353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz do malych ludzikow w takim razie, ze manie do PL musza byc dostarczone w tempie ekspressowym, bo waza sie losy spotkania, gdyz inaczej mozemy sie nie poznac ![]() Cytat:
![]() a mania jest sliczna, nie jest jakas inwazyjna, taka slodkawa ale nie nachalna ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tonik nr 2. Uwielbiam Cytat:
Ale dla mnie pachniała ładnie i za 40-parę euro |
|||
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
no to koniec
Kliknęłam Maniaka Jak sie opierałam skamielinie JT to poptem płakałam że on taki ładny a ja nie brałam i wzięłam w drugim rzucie Teraz biorę w pierwszym Przekonała mnie czarna porzeczka w nucie głowy, ja kocham porzeczkę Skład perfum Głowa pomarańcza, bergamotka, mandarynka, czerwony pieprz, czarna porzeczka Podstawa drzewo cedrowe, drzewo sandałowe, ambra, piżmo, wanilia Serce peonia, konwalia, irys, magnolia |
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Maniaczki...hihihihihihih ih Nie wyjścia i ja się skuszę na tą wode...
Długo mnie nie było (kilka dni), ale dla mnie jak wieczność.byłam na wyjeździe, na którym udało mi sie nawet zebrać kilka smacznych triskawek prosto z pola. I oczywiście załapałam się na torcik, prawie jak naszej Asieńki. Pycha. Dziewczyny a z tą Manią , to nie typowa mania tylko femme. a to chyba co innego ...????????? ja nie wiem , tylko pytam. A w związku z tym że Fatala nie kupiłam, JT skamielina nie kupiłam to akurat to kupuje wciemno. za taką cene to normalnie nie kupić .... to prawie jak zbrodnia doskonała. Naszej Agusi moderatorce wysylam wielkie kciuki. Ogromne. jesteśmy z tobą wspieramy cię WSZYSTKIE. |
|
|
|
#1357 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was Truskaweczki
i rodzynka Kamisia ![]() Ciągle tylko Mania,Mańka... no to jestem ![]() nie no żartuję,ale jednym słowem Szał na Manię ogarnął nasz wątek ![]() Nuleczko: dostałam dzisiaj serum biothermu,wysmarowałam nim buźkę no i pierwsze wrażenia są pozytywne. Konsytencja nie jest bardzo żelowa,ja bym powiedziała że to taka lekka emulsja. Szybko się wchłania,ładnie pachnie,buzia jest bardzo miękka,nie nałożyłam na niego kremu bo naprawdę nie było takiej potrzeby.Mam cerę mieszaną,ale po myciu jej wodą czuję ściągnięcie,to serum niby lekkie ale poradzio sobie ze ściągnięciem doskonale. Nie wiem czy mnie zapcha,muszę go przynajmniej z tydzień postosować-żeby to ocenić.Jak dopatrzę się jakiś wad,to napiszę bo aktualnie ich nie widzę.
|
|
|
|
#1358 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie rozumiem..... Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grzeczna dziewczynkaCytat:
|
||
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie będe zamawiała. Ale ktos tu wcześniej pisał że paypal nie działa, więc nie wiem jak zaplace. ale zobaczę....
Zamówiłam kasa przelana - paypal działa. I jeszcze pytanie czy ktoś to mial , lub wie co to jest http://www.biotherm.us/_us/_en/makeu...OL_Eye_Shadows& |
|
|
|
#1361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jakby co zawsze możesz zapłacić trochę później.
|
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
śmiać mi sie chce, same się nakręcamy....hahahahahha. nie ważne jak pachnie, ważne że tanie. hahahahahahahaha
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Guarana;8045090]A o czym mówicie???? Może ja też tego potrzebuję?
quote] a o tym http://us.strawberrynet.com/productD...50186&goChar=Tjak chcesz krecic, to potrzebujesz
|
|
|
|
#1364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Miałam to wiem Kupujcie, ja już kupiłam![]() Guaranko Chodzi im pewnie o to, że rozdzielczość słaba i nie mogą odczytać ? Wyślij im może jakiś rachunek jak dziewczyny wysyłały, bo tak się z nimi nie dogadasz. Oni jak pozytywka - w kółko gadają swoje.
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Nadrobiłam zaległości, przy okazji czytania oczywiście nie mogłam nie skorzystać z takiej okazji jak kupno Manii. Poprosiłam Mamcię by pozwoliła mi kupić z Jej karty. ![]() Nie mogłam uwierzyć w tę cenę, kilka razy przecierałam oczy ze zdumienia. ![]() Weekend się kończy, a jutro trzeba do pracy. Oglądam jednym kątem oka mecz i już się cieszę z tego wyniku. Dla mnie mógłby już taki pozostać do końca. ![]() Bawiłam się świetnie i wczoraj i dzisiaj na poprawinach. Alergia ustąpiła i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa.
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę nowy avek, bardzo ładny ![]() Fajnie że alergia przeszła i nie przeszkodziła ci w zabawie |
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie potrzebujesz |
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mania jest ładna, znam ten zapach. A do tego jeszcze taka okazja. Aż grzech nie kupić. ![]() Dziękuję, to z fotki z wczorajszego dnia. Zmieniłam kolor włosów na nugat, podcięłam je i wycieniowałam. A wczoraj był taki wiatr że włosy były rozbiegane na wszystkie strony. ![]() Tak, na szczęście przeszło mi i czułam się dobrze.
|
|
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładny avek Asiu i fryzurka bardzo Ci pasuje |
|
|
|
|
#1370 | ||
|
Zakorzenienie
|
[quote=m-habibi;8045659]
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mam skanera wysłałam więc zdjęcie, może dlatego im się to nie podoba...? Tak myślałam, ale poczekam na Twoją opinię, może okaże się jakimś cudem? |
||
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Jakość avka nie wyszła najlepsza. Jutro nad tym popracuję. Dobrze się czuję w tej fryzurze. Zmykam odpoczywać, obejrzę jeszcze mecz do końca. Dobranocka, Truskawkowo - "maniakalnych" snów o polach pełnych soczystych truskawek. ![]() Papatki, do juterka. |
|
|
|
#1372 | |
|
Zadomowienie
|
to kiedy ta schadzka
Cytat:
|
|
|
#1373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kształt fryzurki też super Edit: czyżby bambus na policzkach? Edytowane przez meri99 Czas edycji: 2008-06-29 o 22:09 Powód: Dopisek. |
|
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Asieńko ppięknie wyglądasz. I ty widzę wpadłas w maniową manie. ja też zakupiłam, a co za taką cene. Asieńko ja na lilie też jestem uczulona, puchnę , i mam kłopoty z oddychaniem. Więc unikam jak ognia bliskiej obecności tych kwiatów.
Wiecie nie mam kasy, a tylko przewracam te stronki truskawkowe i szukam ........jej to już chyba choroba, Kamisiu witam cię serdecznie. mam pytanie do ciebie , czy miałes okazje probować bazę pod makijaż Guerlaina. Taka w butelce z kulkami w środku????????? bo mi tak ja polecano. tylko 220 zł to jak dla mnie za drogo. |
|
|
|
#1375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem, jest i bambus żebym nie straszyła swoją bladością no i PI EL (Platinum Illuminator Estee Lauder) dla rozświetlenia. ![]() Cytat:
Dziękuję Basieńko. Bardzo mi miło. Ja już kiedyś miałam Manię, dostałam ją w prezencie od koleżanki i bardzo lubiłam ten zapach. Do tego stopnia że bardzo szybko mi się skończył. Teraz mam okazję znowu cieszyć się tym zapachem. ![]() Nigdy nie miałam alergii na lilie, ale to też podobno może się zmieniać. Całe szczęście że w porę zareagowałam, wywaliłam kwiaty z domu i poleciałam na pogotowie. Inaczej nie pokazywałabym się Wam w nowym avku bo bym tylko straszyła swoim wyglądem. ![]() Papatki, do jutra.
|
||
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Guarana;8046427]
Cytat:
Wstępnie ustaliliśmy, że to w jakis dzień z weekendu 12/13 Mam nadzieję, że nie planujesz nam gdzieś odfrunąć?
|
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Lipglossjunkie;8046 694
Wstępnie ustaliliśmy, że to w jakis dzień z weekendu 12/13 Mam nadzieję, że nie planujesz nam gdzieś odfrunąć? [/quote]Nie odfrunie, z tego co pamiętam będzie świętował swoje narodziny
|
|
|
|
#1378 |
|
Raczkowanie
|
No udało mi się zapłacić za manię
Ale fajnie, ale fajnie! Naprawdę co najmniej dziwna cena za tą manię![]() Czy ktoś może coś wie o tych lakierach Diora Christian Dior - Nail - Addict Vernis ? Szukam pastelowego czegoś. I czy ktoś coś wie może o pudrze sypkim HR Illumination? Przymierzam się do niego od dawna- do tego koloru najciemniejszego, ale nie wiem czy warto i jak wygląda na twarzy? |
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie
Cytat:
|
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko linia juz powoli wycofywana, więc z datą moze byc róznie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

myslalam, ze to maselko
dziekuje 
Faktycznie tak ładnie pachnie? Zupełnie nie znam tego zapachu

Miałam mała przeprawę ze sprzedającą- pacanem
Na Tru nigdy nie widziałam, bo od dłuższego czasu o nm marzyłam. Jest tylko kejs za 20 pare złotych

Który tonik klikłaś?
Kliknęłam Maniaka 

grzeczna dziewczynka