|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Hiszpania mistrzem Europy
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się bardzo, zasłużyli na tytuł mistrza ! Hurrraaaaaa !!!
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do grona "hurających"
|
#3425 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ale ja się boję kupować buty bez mierzenia. Jakieś dwa lata temu kupiłam sobie boskie szpile z paskiem wokół kostki i czerwona podeszwą. No po prostu cudo. Obcas niby tylko 8 cm, a nosić się nie da. Tak są dziwnie wyprofilowane, że kilku metrów w nich przejść nie mogę (choć normalnie ganiam w 8 cm jak w laciach). ![]() Gratulacje serdeczne! ![]() Moim zdaniem (znów zaczynam kombinować Choć mi smutno teraz troszkę.
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja piernicze - zawsze mozna przedyskutowac. A jak nie ma czego to mi bardziej .. przykro. Ja juz przerabialam rozmowe ale ja to bym musiala nagrac i profilaktycznie odrtwarzac 2 razy w mieiacu. eh. |
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem zapaloną kibicką ale pilnie śledziłam te mistrzostwa i cieszę się razem z Wami
A słyszałyście smutną ballade o Podolskim i polskim futbolu? http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,8984...Podolskim.html |
|
|
|
#3428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hiszpania grała pięknie, bajecznie, to bez wątpienia najlepsza drużyna tych mistrzostw ! Drugie miejsce i srebrny medal to też sukces i powód do radości, tym bardziej, że tytuł mistrza zdobyła drużyna ewidentnie lepsza. Moim zdaniem Niemcy zaszli i tak za daleko.
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko, nie bądź okrutna, nie znęcaj się już nad tymi biedakami
|
#3430 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Tylko mi nie mów, że to Laboutin... A zdjęcie proszę tak czy siak
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem - to nieładnie kopać leżącego ( ), ale tak uważam.Nie chodzi nawet o to, że nie cierpię Niemców, po prostu moim zdaniem nie zasłużyli na finał, mieli za dużo szczęścia i tyle. Dobrze, że w dzisiejszym meczu sprawiedliwości stało się zadość ![]() Od samego początku zwróciłam uwagę na Holandię i Hiszpanię, spodobała mi się ich gra. Holandia okazała się jednak słabsza niż się wydawało, natomiast Hiszpania do końca grała jak natchniona. Cieszę się, że mnie nie zawiedli Szkoda Włoch, szkoda Portugalii, ale mistrzem jest drużyna, którą również darzę wielką sympatią i która przede wszystkim w pełni na to zasłużyła Viva Espana !!!
|
|
#3432 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
musisz uwierzyć na słowo, że się spotkałyśmy ![]() czasem mi się coś trafi, jak ślepej kurze .... Kota ![]() Cytat:
coś trzeba zorganizować ![]() Zuziu, możesz zazdrościć podwójnie, bo dziś znowu się widziałyśmy ![]() ......................... .......... Hiszpanie mistrzami |
|||
|
|
|
#3433 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ale ze 100% pewnością mogę powiedzieć, że nie były to Laboutiny. Z resztą wtedy chyba nie były by tak niewygodne, nie? ![]() Wiem. ![]() Dlatego napisałam, że zazdroszczę i Tobie (towarzystwa Koty) i Kocie (Twojego). Łokrutna zazdrośnica ze mnie, czyż nie?
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Ciesze się okropnie z wygranej Hiszpanii - ale pocieszam szczerze ... naprawdę Łokrutniasta Zdycham dzisiaj, niedospałam ps. Sabbaciku - śliczna fotka w avie |
|
|
|
#3435 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Właśnie to samo chciałam napisać -Sabbath co wklei zdjęcie, to ładniejsze
Szlag mnie od rana trafia: przychodzę do pracy, nie sposób włączyć komputera. Oho, myslę sobie, panowie informatycy byli w sobotę w zwiazku z piątkową awarią i znowu coś spie.... . Zadzwoniłam - nie przyznali sie. W tzw. międzyczasie kolega coś poprzełączał - działa. A co sie okazuje - pani, która sprząta u nas w firmie od miesiaca raczyła porozłączać kabelki. Normalnie zabić to mało Jak ja mam koszmarnie dość tej pracy to tylko ja wiem
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Po długiej przerwie wizażowania tak w skrócie:
dzika truskawo - gratulije zazielenienia Sabbath - prze-piekny avatar hecate - masz za-bój-czo zgrabne i długie nogi mskladaczeku, Hiszpanska Myszko, Paollo - gratuluje tytułu magazyniera ![]() Licencjonowana Zuziuniu - gratuluję Kriss, Demoniku - śliczne avatary, macie cudne dzieciaczki vesenka- super buciki. Ja bym w nich normalnie śmigała wszedzie gdzie się da. Moje 12centymetrowe obcasowce sa bardzo wygodne i nie tylko da się w nich chodzić ale także i biegać.
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy Cię to pocieszy ale nie jesteś sama też mam dość mojej pracy
|
|
#3438 |
|
Zadomowienie
|
gratuluję Blue i Natashy pozytywnych wyników egzaminów
![]() burn, trzymam kciuki! wczoraj definitywnie skończyło się moje studenckie życie. wyprowadziłam się ze studenckiego mieszkania, nie umiem sobie wyobrazić, że już nigdy tak nie będzie. od kilku lat mieszkałyśmy w zgranym, trzyosobowym składzie. to se ne wrati... jedynym pozytywnym zaskoczeniem wczorajszego dnia była pakowność mojego samochodu - spakowałyśmy do malutkiej terenówki materac do spania, biurko, mikrofalówkę, wielki plecak, ze 3 wielkie torby, niezliczone małe torby i siatki, kołdry, poduszki, koce, pudła z kserami i nasze dwie szanowne osoby we wstecznym lusterku prawie nic nie widziałam![]() od dziś zastępuję urlopującego się tatę w jego firmie. siedzę sama trzecią godzinę w pracy, a był tylko jeden klient. chyba pójdę z nudów rozłupywać bryły węgla w poszukiwaniu odcisków paproci ![]() edit: Eenax, dziekuję z magazynierem trafiłaś w dziesiątkę
|
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
kochani, co zrobić z pocącymi się dłońmi? O ile pod pachami nie mam problemu z poceniem, to dłonie to wielka tragedia
Podać komuś rękę, to już mało komfortowa sytuacja dla mnie, iść z kimś za rękę=powódź kiedyś tak nie miałam. Znacie jakieś środki, które na to pomagają? Jakieś antyperspiranty do dłoni czy coś?
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Zdałam
zdałam wszystko.Biologia niestety poniżej moich oczekiwań,polskim jestem natomiast pozytywnie zaszokowana .Z angielskiego ok,a chemia hehe wynik nie jest imponujący ale z moim poziomem wiedzy ( i w porównaniu do innych którzy zawsze byli z chemii lepsi) to jestem zadowlona.
|
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z chemią bym sobie chyba nie poradziła, chyba na pewno Pamiętam pytanie w liceum: "Jaki smak ma alkohol?" oprócz tego że nienajgorszy, nic innego nie przychodziło mi do głowy
|
|
|
#3442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, sama ![]() Też kiedyś miałam ten problem - teraz nie mam ... Cytat:
|
||
|
|
|
#3443 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Gratulacje
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Burn, moje gratulacje!
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vesenko, spróbuj Etiaxil albo Antidral jak radzi Joasia. Chociaż ze stóp mi zrobił masakrę ten antidral Moje podeszwy wygladaja jak u trupa - biała, pomarszczona, jakby odmoczona słoniowa skóra ale sucha
|
|
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak naprawde to wcale nie jest śmieszne ...
|
|
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że moze zatruć życie i rodzic wielkie kompleksy. Antidral pomaga ale jest mało komfortowy. Osobiscie teraz wypróbuję Etiaxil. Warto tez przejśc się do dermatologa - pocące się stopy to może byc objaw grzybicy choć żadnych zmian skórnych nie widać. Dobrze dopasowane maści na pewno pomoga |
|
|
|
|
#3449 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za rady
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kiedyś jak chodziłam na basen też tak miałam i mam nadzieję,że nigdy więcej...
|
|
#3450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z chemii jestem zadowolona a zawsze przeciż kiepska byłam.Mam 52% i prawdopodobnie i tak nigdzie mi się wynik z chemii nie przyda,ale zawsze .To była pierwsza matura z chemii jaką pisałam samodzielnie(bez bicia się przyznaję,nie ćwiczyłam,nie robiłam zadań i nie wypełniałam zadań maturalnych ) i mimo czarnej pustki w głowie przed i po napisaniu nie jest źle.Biologia trochę martwi bo ja wiem,że jest poniżej moich możliwości.Mam 72% a z polskiego,który równo olewałam i z którego nie przeczytałam ani jednej lektury z wyjątkiem nowelki "Kamizelka" mam 69% Angielski zdecydowanie ok,jestem zadowolona-85% a że rozszerzenie liczą x2 na studia to mi zrekompensuje troszkę biologię Ufff....ależ mi ulżyło.Na prawdę bardzo. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

(rady dziewczyn działają błyskawicznie
Wieeeelkie dzięki!

Jakieś dwa lata temu kupiłam sobie boskie szpile z paskiem wokół kostki i czerwona podeszwą. No po prostu cudo. Obcas niby tylko 8 cm, a nosić się nie da. Tak są dziwnie wyprofilowane, że kilku metrów w nich przejść nie mogę (choć normalnie ganiam w 8 cm jak w laciach). 

. Zadzwoniłam - nie przyznali sie. W tzw. międzyczasie kolega coś poprzełączał - działa. A co sie okazuje - pani, która sprząta u nas w firmie od miesiaca raczyła porozłączać kabelki. Normalnie zabić to mało