|
|
#1891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Ikola jaki ten świat mały
![]() Edyta OK, zrobię tą listę (tzn przepiszę z mojej ściągi) i wyślę Ci na priv espaniolki wygrywają
|
|
#1892 |
|
Zadomowienie
|
Julita miałam Ci już to wcześniej napisać, ale oczywiście zapomniałam... Masz przecudny podpis... Tak bardzo mnie rozczula... Mam ochotę wyryć to w drewnie i powiesić w salonie przy kominku
Taaak...i tej wersji będę się trzymać |
|
|
|
#1893 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1894 |
|
Zadomowienie
|
Widzę Kamilę!!!
|
|
|
|
#1895 |
|
Zadomowienie
|
No witojcie!!!
![]() Melduję się po wczorajszym ognisku klasowym. Nie będę dziś zbyt "rozmowna", bo jestem z*****a jak koń po westernie. Znaczy: ognisko się udało . Zdjęcia wrzucę do albumu, ale nie dziś. Łeb mi dziś pękał, ogólnie miałam ZESPÓŁ KACA, ale co tam!? Warto było, bo się świetnie bawiłamPrzejrzałam tylko posty tak pobieżnie. Oczywiście wzrok zatrzymał mi się na poście Ewy ![]() Ewa ja wierzę, że Piotr przyszedł do Szymonka Wierzę, że Sylwia da sobie radę i będę za nich modlić...Franka witaj!!! Jak mam na imię Kaśka, mam 31 lat i jestem mamusią Krystianka (ur. 8 luty 2007), jestem mężatką, a mój mąż też (jak Twój) pracuje za granicą. Myślę, że szybko się "zaklimatyzujesz" u nas |
|
|
|
#1896 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia333 czym jest kac jak zabawa była udana
|
|
#1897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1898 |
|
Wtajemniczenie
|
No to zdrówko
Ja swoje już wychlochałam
|
|
#1899 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś sukces Bartul zasnął tuż przed 22
On tak ma na wsi że energia go rozsadza i zawsze chodzi tam później spać.Ale wczoraj to już przegioł Ewa na jutro ślemy Wam duuuuuużo sił Julitka już odpowiadam twojej ściądze że urodzinki mam 18lipca Fajny spacerek mieliście Podpis bardzo mi się podoba Martuś ja też już prawie jestem przekonana do trampoliny.Gdzie znalazłaś taką cenę? A ja mecz olałam i oglądam powtórkę twarzą w twarz bo w sezonie załapałam się na końcówkę.Kciuki trzymam za Hiszpanów
|
#1900 |
|
Zadomowienie
|
Zdrówko! Ja właśnie wypiłam ostatni łyk i idę spać, bo juz mi sie oczęta zamykają. Dobranoc!!!
|
|
|
|
#1901 |
|
Rozeznanie
|
Ja tak tylko szybko.
Chcialam pogratulowac Ani za wygrana na Euro !!! Uwielbiam takie mecze, i lubie jak sie te chlopaczki ciesza po wygranej.... Pozdrawiam |
|
|
|
#1902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ana gratuluję!!!
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item391541508_...ina_tuba_.html - to jest jedna tuba za 59zl (wlasnie ją kupilam sorry dziewczynki)
http://www.allegro.pl/item391586271_...chomorek_.html - i muchomorek za 29zl u jednego sprzedawcy,ale tube ma tylko jedną ![]() http://www.allegro.pl/item389694010_..._allegro_.html - tu jest za 60zl i jest wiecej sztuk wiec trzeba sie decydowac kasia333 - ciesze sie ze milo spedzilas czas na spotkaniu klasowym, ja ze swoja klasa mam spotkanie 12 lipca ikola, frania - fajnie ze mieszkacie tak blisko siebie, a ja sama na tym wygwizdowiu co sie zwie Dolny Śląsk, jedynie dotkadotka mieszka we wroclawiu, ale ona tak rzadko tu bywa ze chyba nigdy nie uda nam sie umowic na spotkanko, ma ktoras z was do niej numer na komorke czy cuś
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2008-06-30 o 00:00 Powód: dopiska |
|
|
|
#1905 |
|
Zadomowienie
|
Franka witaj imienniczko
Ja po krotce o sobie i mojej Adusi: Ada (Adrianna) urodzila sie 4 marca 25 minut przed polnoca. Teraz ma 12 zabkow i wychodza jej gorne trojki, juz na dniach chyba beda. Ja naleze do tych starszych mamus na watku a moze blizej gornej granicy sredniej wieku bo w pazdzierniku bede miala 31 lat. No i we wrzesniu czekamy na druga dzidzie, tez dziewczynke, takze bede miala przedszkole w domu. Fajnie ze do nas dolaczylas, im nas wiecej tym lepiej, szczegolnie ze ostatnio jakos tak sie rozleniwilysmy w pisaniu i swieza krew zawsze sie przyda ![]() Ewus trzymajcie sie dzisiaj. Ja tez wierze ze Piotr przyszedl do Szymonka zeby sie z nim pozegnac. Pamietam jak Julitka pisala o tym ze jej babcia, ukochana babcia umarla jak Mis byl malutki i czesto czuli jej obecnosc wiec u Was moze byc podobnie. I wcale sie nie dziwie bo rzeciez 4 latka ma Szymus dopiero, tatus nie zdazyl nacieszyc sie synkiem Boze jakie to straszne...Fajna ta trampolina tylko ja nie mialabym jej gdzie postawic, a na dzialce u tesciow juz bedzie stal grzybek. Madziu Tati jak zwykle urocza. Widac ze jej sie podoba to trzesienie w srodku.
|
#1906 |
|
Wtajemniczenie
|
Siemanko Kobitki
Freddyś jest mi tak cholernie przykro i smuto . Jula pisała za siebie i za mnie więc nie będę się powtarzał. Wierzę że Piotr [*]przyszedł do Synka o pożegnał się z Nim Nie wiem czy pamiętasz ale gdy zmarły dwie prababcie Misia były takie momenty gdy Synuś długo wpatrywał się w jeden punkt nad kanapą. Był wtedy jeszcze malutki i nie wiele rozumiał a jednak "coś" bardzo mocno przykuwało jego uwagę. Wierzyliśmy i nadal wierzymy że to jedna z Babć odwiedzała Misia. Franiu Witam Ciebie Cieszę się że zdecydowałaś się dołączyć do nas. Każda nowa osoba wnosi coś innego do naszego forum przez co staje się ono coraz ciekawsze. Jestem Tż-tem Atiluj, znaczy tatuś Michałka Jeszcze raz przeczytam ostatnie dwie strony i sobie utrwalę info o Was Madzia No i co ja mogę napisać o Córci. Wszystko już zostało wielokrotnie powiedziane. ![]() Uroda i wdzięk tej małej Diablicy rekompensują w zupełności wszystkie wybryki Tak już kiedyś chciałem napisać że pewnie gdyby Michałek był tą Julcią to pewnie taka właśnie by była Ikola Tęskniłem ![]() za Ciem ![]() Twoje posty to lek na wszelkie chandry Migdałek oczywiście prawy Ci szwankował.Co nie ! ![]() Wiesz, mnie też się zaczyna podobać, znaczy już podoba ten Komin Tatinkowy. Dziś popatrzę w Auchanie ile to to i nas kosztuje. Synta Smaruj i wyganiaj krosteczki Poolince aby na festynie "nie straszyła" .Jak Pitek ?? Coś u Niego widać . Co z Babcią ?? No i już nie wiem co komu pisać. Weekend minął raczej leniwie. Jarek "wpadł" odwiedzić rodzinkę. Posprzątał trawnik z gówien, przyciął trochę krzewy i ponoć dwój pokój doprowadził do stanu używalności. Reszta bez zmian. Kupiliśmy Miśkowi dwie piżamki ale jedna jest taka ładna że chyba będzie w niej chodził w dzień . Króciutkie ,granatowe spodenki i biało granatowa koszulka ślicznie na Nim wyglądają.Poczytam jeszcze posty i może cóś dopiszę.
|
#1907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
prosze bardzo my zaraz spadamy na zakupy i do urzedu pracy grrrr ewunia - trzymajcie sie dzisiaj do pozniej. papa.
|
#1909 |
|
Raczkowanie
|
czesc wam
ja po kolejnej przeplakanej nocy franka zaczal sie nowy tydzien-w sobote idziemy na slub i czekam z niecierpliwoscia bo to oznacza ze bedziemy mieli naszego krzysia bliskooo pozdrawiam was cieplo i zycze udanego poniezialku
|
|
|
|
#1910 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Franka. Ja jestem dotkadotka czyli Dorota mam 32 lata a mój synek Adaś urodził się 6 marca. Mieszkamy we Wrocławiu. Nie piszę często ale czytam i golądam fotki. Pozdrawiam
|
|
|
|
#1911 |
|
Zadomowienie
|
Golabku super, ze z bratową dobrze i wyniki wyszły OK.
Radość trzymam kciuki za odchudzanie. Ja już zrzuciłam 2 kg Madziu super, ze Tatinka tak ładnie śpi w nocy Emilka tez czasami nas bije, ale częściej gryzie ![]() Synta buziaczki dla choruszka Paulinki, a może Piotrus się nie zarazi? Julitko super, ze sprawa Twojego Taty zmierza ku końcowi Gratulacje Jarkowi za dostanie się do szkoły. Garnuszki Olafek świetny i jaką ma fajną brykę Ana super, ze aparat ściągną Ci wcześniej niż myślałaś. Super z tym przyjazdem do Polski. Ja piszę się na spotkanie Angie buziaczki dla Milenki w zadrapaną buźkę Przepraszam,ze wszystkim nie odpisuję, ale jeszcze nie przeczytałam wszystkiego, a zaraz przychodzi szef. Poza tym nie mam humoru, bo dowiedziałąm sie nieoficjalnie, ze tylko jeszcze 2 miesiace będę pracowała, a poźniej wraca koleżanka a ja mam "do widzenia" Muszę dzisiaj pogadać z szefem co i jak będzie. Cholera by to wzięla. Muszę zacząć szukać drugiej roboty, bo nie mogę niani wypuscić, bo to dobra kobieta, a gdzie ja drugą taką znajdę? Poza tym Miśka pewnie z nikim innym już nie będzie chciała zostać, bo już sie przyzwyczaiła do Pani Krysi.Miłego dnia Wam życzę |
|
|
|
#1912 |
|
Raczkowanie
|
W sumie mogę coś napisać bo Adaś śpi.
Będziemy się przeprwadzać i ja nie mogę się już tego doczekać. Nie wiem czy któraś z was pamięta ale rok temu remontowalismy mieszkanie i co ... no właśnie. Obecnie mieszkamy w mieszkaniu siotry mojego TZ. W sumie jest to mieszkanie z administracji po babci mojego TZ, w którym głównym najemca po smierci babci została siostra mojego TZ. Ona tak je zadłużyła (9 tyś długu)że chcieli jej je odebrać.Mój TZ pospłacał wszystko i zamieszkaliśmy w nim. Ona obiecała, że je wykupi za naszą kase i zrobi darowizne i mieszknie bedzię TZ. No ale niestety mając komorników na glowie nie mogła nic wykupić i do dnia dzisiejszego wszystko stoi w miejscu. A my rok temu zaczeliśmy remont -podłogi sciany, wszędzie nowe okna ..zrobiliśmy 2 pokoje ... a potem dowiedzieliśmy się o jej kłopotach finansowych takich o których nie jedna z was nie może sobie wyobrazić ja np nie mogę. I przestaliśmy kłąść kase w coś co nie jest nasze i nigdy nie będzie. Całe szczęście 2 lata temu kupilismy mieszkanie. Mieszkania we Wrocławiu są bardzo drogie więc musieliśmy wziać kredyt no i wynajmowaliśmy je żeby kredyt się sam spłacał. Chyba w przyszłym tygodniu będziemy się do niego wprowadzać. W piątek i sobotę wymienili nam okna dziś umówiona jestem na wymianę dzrzwi zewnętrznych. Dalsze renomnty bedziemy robić w terminie...."niewiadomoki edy" |
|
|
|
#1913 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale Tobie? Głodnemu zawsze chleb na myśli A tak apropo's czy truskawki nie są afrodyzjakiem? ![]() Cytat:
![]() Dotkadotka: super, że macie własne "M" i nie ważne że jest jest urządzone jeszcze tak jak chcecie...ważne, że wasze....a reszta przyjdzie z czasem. Ja tez bym tak chciała ![]() Franka: na "pocieszenie" to ja też dzisiaj słabo spałam. Piotruś wiercił się dosłownie całą noc. Na dłoni dostał jakichś bąbli z wodą i chyba go to strasznie swędziało. Ki cholerstwo? Basiu: ja myślę, że szef coś Ci znajdzie.... bo cennych pracowników nie wypuszcza się ot tak... Ania: zadowolona z meczu? (pytanie retoryczne ).... Ja nie jestem Hiszpanką ale cieszę się jak cholera. Ujrzenie wkurzonej miny Ballacka: BEZCENNE ![]() |
||
|
|
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
to jeszcze ja
![]() moj franio wlasnie przytrzasnal sobie paluszka moj biedulek...a ja taka sierota nieodpowiedzialna![]() http://www.ratujmaluchy.pl/ |
|
|
|
#1915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
eeetam jaka nieodpowiedzialna..... jeszcze nie raz nasze dzieciaczki wpakują się tam gdzie nie powinny i nie jednego guza sobie nabiją. No chyba, że schowamy je pod klosz ![]() No ale w takich momentach zawsze szkoda dzieciaczków... |
|
|
|
|
#1916 |
|
Zadomowienie
|
Ja już po rozmowie z szefem. W sumie nie powiedział konkretnie, ale na 95% od września zostaje bez pracy
|
|
|
|
#1917 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wprawdzie to stary cytat ale mi się teraz przypomniało Cytat:
|
||
|
|
|
#1918 |
|
Zadomowienie
|
Basienka jestes pewna ze tak wyjdzie? Przeciez nic konkretnego nie powiedzial wiec moze jeszcze nie wszystko stracone....a Ty mialas umowe na zastepstwo?
A moze pomysl o drugiej dzidzi....wtedy Cie nie zwolni... ![]() Dotka najwazniejsze ze to bedzie wlasne wasze i tylko wasze mieszkanko. I dobrze ze wszystko wychodzi na prosta. Franiu na pewno widok placzacego malca nie jest niczym przyjemnym ale nie obwiniaj sie bo nie mozesz siedziec i patrzec na niego 24 godziny na dobe. Najwazniejsze ze nic powaznego sie nie stalo. MOja Ada kilka razy juz spadla ze schodow, z trzeciego stopnia ale stalo sie. I nic nie moge na to poradzic, tym bardziej ze ten moj Szkrab nic sobie z tego nie robi, polamentuje troche a potem pokazuje na schody i mowi BAM! i dalej tam wlazi..... tak to juz jest z dziecmi ze musza przejsc przez wszystko, no, oby bez wiekszych urazow. Buziaki dla Frania w paluszek Synta co tam kombinujesz z tymi truskawkami zbereznico ? ![]() Ciekawe jak tam pogrzeb Piotra, na pewno jest duzo lez.....kurcze jakos tak ciezko mi sie robi jak sobie przypomne.... Czy wierzycie we wrozki i wrozby np z kart tarota?
|
#1919 |
|
Wtajemniczenie
|
Basiu
Szkoda że szef nie odpowiedział wprost. Ta niepewność jest najgorsza. Może spróbuj "zamęczać" szefa ciągłymi pytaniami o Twoją przyszłość w tej firmie. W sumie masz prawo wiedzieć na czym teraz stoisz. W sumie Julicie też zostały dwa mniech ( no ciut więcej) na znalezienie nowej pracy. Jesteście w takiej samej sytuacji. dotka To mieszkanko we Wrocku to w jakim jest teraz stanie. Dużo tam jeszcze trzeba kasiory władować by zamieszakć ?? Zresztą jakie jest takie jest. Grunt że własne M macie ![]() Synta A Pitek to się pokrzywami nie bawił przypadkiem skoro bumbela ma na dłoni. A co? Ty też tak masz? ![]() ano mam, cholerka mam, w domu ma się rozumieć ![]() Franiu Tych paluszków przyciętych, guzów na czole i zdrapanych kolan to jeszcze "trochę" będzie Ostatnio Czarinki synek Kondzio żuł pety znalezione w ogródku Parę dni temu Miś miał "spotkanie trzeciego stopnia" z drzwiczkami od pralki. Siniaka ma do tej pory . Wszystkiemu nie da się zapobiec. Dysiu We wróżki ciut wierzę. Może raczej w zdolności niektórych ludzi do "widzenia" więcej niż inni. Jula ma nawet taką Kuleżankę ![]() cześć beauty
|
#1920 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie szef ma mi odpowiedzieć do końca tygodnia co i jak. Ale ja wiem, że na pewno nie, tylko mu głupio mi to wprost powiedzieć, bo głupio mu przed moją teściową, bo ona mi tą robotę załatwiała, bo to jej znajomy.
Dysiu, ja tu w sumie nie na zastępstwo takie prawdziwe, na papierze. Na papierze, to ja na wychowawczym Ale jak uda mi sie znaleźć jakąś pracę to zawieszam wychowawczy i idę na normalną umowę. Cholera nie ułożyło mi sie w życiu tak jak chciałam.... No ale cóż ja mogę teraz zrobić...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

Taaak...i tej wersji będę się trzymać 
. Zdjęcia wrzucę do albumu, ale nie dziś. Łeb mi dziś pękał, ogólnie miałam ZESPÓŁ KACA, ale co tam!? Warto było, bo się świetnie bawiłam

, nasz Promyczek 
Ale Tobie? Głodnemu zawsze chleb na myśli 

moj biedulek...a ja taka sierota nieodpowiedzialna