Mamusie lipcowe 2018 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-13, 19:38   #4861
norka93
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Nie ma szans już próbowałam taki delikatny robić, to dwa dni czułam w ustach posmak czosnku i taki kwas w żołądku. Straszne uczucie jak się coś tak bardzo lubi

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Współczuję bardzo Sama szaleję za czonskiem, dzidziuś go nie odrzucił póki co, ale czuję tę ciężkość na żołądku, być może przez te mega tłusty majonez i śmietanę. To może jakiś inny sos, bez czosnku, a równie smaczny?

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Smacznie!

A ja, jak tylko ktos wspomni ze mu przechodzi to wracam a pierwsA stronę sprawdzić na kiedy ma termin zeb6 zobaczyc jak długo mne to jeszcze czeka . Na kiedy masz termin porannarosa? Nie widze Cie na pierwsze stronie!

Mnie juz piersi wcale nie bola. Krew z nosa nie leci. Ale widze czesto jak czyszczę nos to mam takie strupki. Nie zawsze ale czasami.

A ja mam cos takiego na aperitif. Whisky Tz oczywiscie zeby nie było. A na obiad Tz robi nogę z kaczki z serowym ravioli w sosie pomidorowym.

Dziewczyny czy Wy w ogole jecie czekolade? Czy zupełnie odstawilyscie?
Noga kaczki z serowym ravioli w sosie pomidorowym? Dzie ja jestem? W wykwitnej restauracji czy na wątku ciążowym? Brzmi pysznie, chociaż ta noga nieco mnie odstrasza Nigdy nie jadłam i nie wiem czy to prawdziwa noga czy udka czy co, aż wstyd!

Ja ostatnio zjadłam tabliczkę czekolady w ciagu kilku godzin, masakra. A potem męczyłam się z wysypem takich twardych krostek na twarzy, mam za swoje
Jem czekoladę aż miło, mam takie napady co jakiś czas, że muszę zjeść.
Wczoraj mąż kupił mi cukierki imbirowe, chyba naaawet pomagają.

Edytowane przez norka93
Czas edycji: 2018-01-13 o 19:39
norka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-13, 19:40   #4862
Elaaaa
Wtajemniczenie

Norka kiedy nic nie zastąpi czosnku 😣😣

Stary 2018-01-13, 19:42   #4863
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Norka kiedy nic nie zastąpi czosnku

No też właśnie zastanawiam się co za głupoty piszę.. A w którym tygodniu jesteś? Może to przejdzie w II trymestrze?

Stary 2018-01-13, 19:48   #4864
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
No też właśnie zastanawiam się co za głupoty piszę.. A w którym tygodniu jesteś? Może to przejdzie w II trymestrze?
U mnie już Kochana 13t4d 😑 tak więc mogę liczyć na to, że przejdzie w lll trymestrze?? 😃😃 Będę robi podejścia do naprawdę mocno przepadam za czosnkiem i też często pomagał mi przy przeziębieniach, infekcjach zawsze się ratowałam. A tu klops 😊 dzidziuś nie lubi, dobrze że Twój nie wybrzydza 😉😉

Stary 2018-01-13, 19:49   #4865
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję bardzo Sama szaleję za czonskiem, dzidziuś go nie odrzucił póki co, ale czuję tę ciężkość na żołądku, być może przez te mega tłusty majonez i śmietanę. To może jakiś inny sos, bez czosnku, a równie smaczny?

Noga kaczki z serowym ravioli w sosie pomidorowym? Dzie ja jestem? W wykwitnej restauracji czy na wątku ciążowym? Brzmi pysznie, chociaż ta noga nieco mnie odstrasza Nigdy nie jadłam i nie wiem czy to prawdziwa noga czy udka czy co, aż wstyd!

Ja ostatnio zjadłam tabliczkę czekolady w ciagu kilku godzin, masakra. A potem męczyłam się z wysypem takich twardych krostek na twarzy, mam za swoje
Jem czekoladę aż miło, mam takie napady co jakiś czas, że muszę zjeść.
Wczoraj mąż kupił mi cukierki imbirowe, chyba naaawet pomagają.
Ja sos czosnkowy to robie na bazie jogurtu naturalnego.
Ząbek czosnku, jeden ogórek starty na tarce. Wodę z niego trzeba całkowicie odsączyć. Jogurt naruralny i łyżeczka majonezu. Sos jest bardzo lekki ale czosnek... jak czosnek. Ten posmak utrzymuje sie nawet do 48 godzin. Ale ja raczej po nim zgagi nie mam.

Noga z kaczki ma BardO delikatne mieso. O ile dobrze przyrządzona rozpływa sie w ustach. Ja uwielbiam, dla mnie lepsza niz z kurczaka.
Mieso porównałabym do tego z golonki. Ten środkowy kawałek bez tłuszczu No bo kaczka jest bardzo tłusta dlatego ta noga w tym tłuszczu sie piecze. Jednak tego tłuszczu sie nie je.
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-13, 19:57   #4866
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie już Kochana 13t4d tak więc mogę liczyć na to, że przejdzie w lll trymestrze?? Będę robi podejścia do naprawdę mocno przepadam za czosnkiem i też często pomagał mi przy przeziębieniach, infekcjach zawsze się ratowałam. A tu klops dzidziuś nie lubi, dobrze że Twój nie wybrzydza

Oops, to klops Jeszcze zobaczymy czy lubi, bo w sumie pierwszy raz sos jem i może też mi odbijać po czasie.. Oby nie, bo czosnek rulez, czosnek4ever Za to jak po ciąży sobie skorzystasz

Cytat:
Ja sos czosnkowy to robie na bazie jogurtu naturalnego.
Ząbek czosnku, jeden ogórek starty na tarce. Wodę z niego trzeba całkowicie odsączyć. Jogurt naruralny i łyżeczka majonezu. Sos jest bardzo lekki ale czosnek... jak czosnek. Ten posmak utrzymuje sie nawet do 48 godzin. Ale ja raczej po nim zgagi nie mam.

Noga z kaczki ma BardO delikatne mieso. O ile dobrze przyrządzona rozpływa sie w ustach. Ja uwielbiam, dla mnie lepsza niz z kurczaka.
Mieso porównałabym do tego z golonki. Ten środkowy kawałek bez tłuszczu No bo kaczka jest bardzo tłusta dlatego ta noga w tym tłuszczu sie piecze. Jednak tego tłuszczu sie nie je.
Ja to bardzo wybredna jestem jeśli chodzi o mięso i u mnie podejdzie tylko z piersi kurczaka

Któraś tu pisała o kłuciach w pochwie. Ja też to mam, ale nie jakoś bardzo często. We środę zapytam o to ginekologa.

Stary 2018-01-13, 19:59   #4867
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Smacznie!

A ja, jak tylko ktos wspomni ze mu przechodzi to wracam a pierwsA stronę sprawdzić na kiedy ma termin zeb6 zobaczyc jak długo mne to jeszcze czeka . Na kiedy masz termin porannarosa? Nie widze Cie na pierwsze stronie!

Mnie juz piersi wcale nie bola. Krew z nosa nie leci. Ale widze czesto jak czyszczę nos to mam takie strupki. Nie zawsze ale czasami.

A ja mam cos takiego na aperitif. Whisky Tz oczywiscie zeby nie było. A na obiad Tz robi nogę z kaczki z serowym ravioli w sosie pomidorowym.

Dziewczyny czy Wy w ogole jecie czekolade? Czy zupełnie odstawilyscie?
Już jem normalnie czekoladę kiedy mam ochotę.
Wcześniej nie jadłam, bo mnie odrzucilo.
Czemu miałabym odstawić czekoladę?? 😊

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-13, 20:01   #4868
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Już jem normalnie czekoladę kiedy mam ochotę.
Wcześniej nie jadłam, bo mnie odrzucilo.
Czemu miałabym odstawić czekoladę??

Może Karolinie chodziło o nadmiar cukru? Żeby nie przedobrzyć w ciąży?

Stary 2018-01-13, 20:06   #4869
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa
To ja w ogóle na to nie patrzę odkąd mi wyszła taka Glukoza mam ochotę to jem,czasem kostkę, czasem dwie, a czasem cała tabliczkę.

Moje nadzienie do rogalikow... Bo dopiero dziś je robię ale ciasto drożdżowe już rosnie

DSC_0052.JPG

Stary 2018-01-13, 20:08   #4870
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Ja miałam gofry na śniadanie 😝

Dlaczego mi to mowisz zła kobieto ?

Cytat:
Pierwsze słyszę, że octanisept ma zły skład. Kiedyś była afera, ale to nie miało żadnego poparcia w badaniach. Ktoś wypuścił takie info i była gówno burza.
Ale każdy robi jak uważa.
Dla mnie octanisept, sudocrem, dicoflor, sab simplex, smoczek i Chusteczki nawilżające to podstawa podstaw.
Ale każdy ma swoje zdanie.

Misia szumisia tez planuje kupić, najwyżej się nie sprawdzi i będzie leżał.

My juz mamy Szumisia, kupila go dla nas przyjaciolka na fb z grupy sprzedażowej praktycznie za bezcen. Wyglada jak nowy, szumi jak nowy, to po co przepłacać
Zachcialo mi sie frytek, ale czy to dobry pomysl ? Czemu mnie tak nachodzi na same niedobre jedzenie ? nie moze mi sie chciec czegos na parze zdrowego, z sałatą ? Tylko na nic frytki z keczupem ? No bezsens.

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-13, 20:10   #4871
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość

My juz mamy Szumisia, kupila go dla nas przyjaciolka na fb z grupy sprzedażowej praktycznie za bezcen. Wyglada jak nowy, szumi jak nowy, to po co przepłacać
Zachcialo mi sie frytek, ale czy to dobry pomysl ? Czemu mnie tak nachodzi na same niedobre jedzenie ? nie moze mi sie chciec czegos na parze zdrowego, z sałatą ? Tylko na nic frytki z keczupem ? No bezsens.

Ja ostatnio miałam chrupiące frytki z garnka pieczone na oleju i smalcu do tego sos czosnkowy!

Wcinaj frytki! Masz moje rozgrzeszenie!
Bo....... Ja czekam na pizzę serowa

Stary 2018-01-13, 20:12   #4872
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaa
To ja w ogóle na to nie patrzę odkąd mi wyszła taka Glukoza mam ochotę to jem,czasem kostkę, czasem dwie, a czasem cała tabliczkę.

Moje nadzienie do rogalikow... Bo dopiero dziś je robię ale ciasto drożdżowe już rosnie

Załącznik 7388976

Biała czekolada.. omnomnomnomnom Kiedyś w Biedronce była taka pyszna kawowa czekolada, już nie mogę jej znaleźć, a ile bym dała, żeby zasmakować..

Nu, przy mojej glukozie 66, to też nie mam chyba czego się obawiać Ale i tak z głową.

Tak w ogóle, to wstyd mi za siebie, bo ja tu czytam Blanka jakie pyszności robisz czy ogólnie obiady smakowite, a ja nie umiem, nie dam rady zabrać się za to. Rogaliki, rzecz prosta, a jak myślę o tym, to za nic mi się robić nie chce. Zastanawiam się czy to efekt tego, że kuchnia jest malutka i po prostu mnie odpycha.

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:

Cytat:
Ja ostatnio miałam chrupiące frytki z garnka pieczone na oleju i smalcu do tego sos czosnkowy!

Wcinaj frytki! Masz moje rozgrzeszenie!
Bo....... Ja czekam na pizzę serowa

O wy, złe kobiety! Jedna o frytkach, druga o pizzy!

Stary 2018-01-13, 20:13   #4873
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
No o cukier i ogolńie. Ja przed ciąża czekolade jadłam czekolade
Raczej od swieta. Teraz jak wezme jedna czekoladkę to kończy sie na 3-4 i mam wyrzuty sumienia. Nie codziennie ale cześciej niz zwykle...

Cytat:

No mi tez tak wlasnie. A najgorsze jest to ze jak jem to niezdrowe to tez wcale mi ne smakuje .

A wicie co mi mezus zrobił na deser. Ryz na mleku .
Stary 2018-01-13, 20:15   #4874
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Biała czekolada.. omnomnomnomnom Kiedyś w Biedronce była taka pyszna kawowa czekolada, już nie mogę jej znaleźć, a ile bym dała, żeby zasmakować..

Nu, przy mojej glukozie 66, to też nie mam chyba czego się obawiać Ale i tak z głową.

Tak w ogóle, to wstyd mi za siebie, bo ja tu czytam Blanka jakie pyszności robisz czy ogólnie obiady smakowite, a ja nie umiem, nie dam rady zabrać się za to. Rogaliki, rzecz prosta, a jak myślę o tym, to za nic mi się robić nie chce. Zastanawiam się czy to efekt tego, że kuchnia jest malutka i po prostu mnie odpycha.
Ej jaki wstyd!
Ja do 10-11tyg ciąży to w większości leżałam odgrzewalam moje zapasy z zamrażalnika, albo M. Mi przywozil gotowe jedzenie..
Ewentualnie mama mnie ratowała obiadem..

Teraz mam znów siłę i chęci to działam, ale ja uwielbiam piec i gotować,a moja kuchnia jest malutka.
Gotowanie mnie relaksuje.

Stary 2018-01-13, 20:20   #4875
Radena
Zadomowienie

Mi od tych frytek mega niedobrze pizze bym mogla zjesc

Wiecie co, tesciowa mi zrobila jakieś super duper te badania i mi wyszedł niedobór sodu ( za malo wody piję) i jeszcze taki hormon troponina czy jakoś tak,ktory sie pojawia przy zawale :-/ i to sporo podwyzszony. Wiem,ze nie powinnam sie nakrecac, tesciowa mi w sumie nic nie powiedziala,ze to coś złego,ale z 2 strony chyba nie powinnam tego tak zostawiać...a jeszcze teraz mąż na delegacji a ja sama w domu z dzieckiem...

Sent from my LG-M200 using Wizaz Forum mobile app
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-13, 20:22   #4876
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Raczej od swieta. Teraz jak wezme jedna czekoladkę to kończy sie na 3-4 i mam wyrzuty sumienia. Nie codziennie ale cześciej niz zwykle...

No mi tez tak wlasnie. A najgorsze jest to ze jak jem to niezdrowe to tez wcale mi ne smakuje .

Moze tak jest, bo organizm potrzebuje?
Cytat:
Ej jaki wstyd!
Ja do 10-11tyg ciąży to w większości leżałam odgrzewalam moje zapasy z zamrażalnika, albo M. Mi przywozil gotowe jedzenie..

Teraz mam znów siłę i chęci to działam, ale ja uwielbiam piec i gotować,a moja kuchnia jest malutka.

I chyba o tę pasję chodzi, u mnie jej brak.. No i rozleniwia mnie fakt, że mąż kucharz z zawodu Ale to niczego nie tłumaczy, bacik mi się należy i tyle. Mnie chyba zniechęcają problemy z kręgosłupem, gdzie boli jak tylko postoje przy blacie (coś nie tak z kością krzyżową mam, chyba zbyt pozioma, no i skolioza w lędźwiowym). Blaty są dla mnie za niskie, tak samo zlew. Jak tylko pomyślę, że będzie bolało, to bronię się rekami i nogami..

Stary 2018-01-13, 20:22   #4877
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:

Oooooo ryz na mleku, smak dziecinstwa !!!! Moja tesciowa ostatnio mi zrobila na sniadanie, boooooze wpierdzielalam jak reksio szynke.

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-13, 20:25   #4878
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi od tych frytek mega niedobrze pizze bym mogla zjesc

Wiecie co, tesciowa mi zrobila jakieś super duper te badania i mi wyszedł niedobór sodu ( za malo wody piję) i jeszcze taki hormon troponina czy jakoś tak,ktory sie pojawia przy zawale :-/ i to sporo podwyzszony. Wiem,ze nie powinnam sie nakrecac, tesciowa mi w sumie nic nie powiedziala,ze to coś złego,ale z 2 strony chyba nie powinnam tego tak zostawiać...a jeszcze teraz mąż na delegacji a ja sama w domu z dzieckiem...

Sent from my LG-M200 using Wizaz Forum mobile app
Proszę mi się tu nie nakręcać, Radeno Może dla spokoju zadzwoń do teściowej i wypytaj o ten hormon? Kiedy masz wizytę u ginekologa?

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Oooooo ryz na mleku, smak dziecinstwa !!!! Moja tesciowa ostatnio mi zrobila na sniadanie, boooooze wpierdzielalam jak reksio szynke.

Ryż na mleku...... Chciałabym się podjarac jak wy, ale chyba nigdy nie jadłam Nawet za mamusi, za dzieciństwa.

Stary 2018-01-13, 20:27   #4879
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Proszę mi się tu nie nakręcać, Radeno Może dla spokoju zadzwoń do teściowej i wypytaj o ten hormon? Kiedy masz wizytę u ginekologa?

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Ryż na mleku...... Chciałabym się podjarac jak wy, ale chyba nigdy nie jadłam Nawet za mamusi, za dzieciństwa.
Tesciowka mi powiedziała coś mgliscie,ze to nic nie znaczy. Ale w necie wyczytałam,ze jak jest wszystko ok to to wychodzi 0,a mi wyszlo 6.4 tak jakby mi sie zawał zaczynał... Wiem,nie nakrecac się. Wizyte mam w czwartek

Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-13, 20:30   #4880
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Tesciowka mi powiedziała coś mgliscie,ze to nic nie znaczy. Ale w necie wyczytałam,ze jak jest wszystko ok to to wychodzi 0,a mi wyszlo 6.4 tak jakby mi sie zawał zaczynał... Wiem,nie nakrecac się. Wizyte mam w czwartek

Co ja tam... Ciężko mówić, żeby się nie nakręcać Sama pewnie zachodziłabym w głowę. Może przejdź się do rodzinnego? Rodzinnu musi coś o tym wiedzieć.

Stary 2018-01-13, 20:44   #4881
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Ej jaki wstyd!

Oj ja tez kocham gotować . Tylko teraz chwilowo raczej unikam bo niesmak dlatego Tz przejął pałeczkę i kiedy ma czas to robi a gotuje bardzo smacznie .
Kuchnia to zdecydowanie moje królestwo. Ale ja musze miec duza kuchnie, przestrzenna, z dobrym oświetleniem i najlepiej blatem śniadaniowym wysokim na 90 cm przy którym mozna wygodnie usiąść i wszystko pokroić. Zawsze miałam taki i bez niego nie umiałabym funkcjonować.

Taki objad miałam

Norka Tz kucharz szczęściara!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6B5CDD46-7825-469C-BB49-AEBC6BA04231.jpg (89,8 KB, 42 załadowań)
Stary 2018-01-13, 20:51   #4882
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj ja tez kocham gotować . Tylko teraz chwilowo raczej unikam bo niesmak dlatego Tz przejął pałeczkę i kiedy ma czas to robi a gotuje bardzo smacznie .
Kuchnia to zdecydowanie moje królestwo. Ale ja musze miec duza kuchnie, przestrzenna, z dobrym oświetleniem i najlepiej blatem śniadaniowym wysokim na 90 cm przy którym mozna wygodnie usiąść i wszystko pokroić. Zawsze miałam taki i bez niego nie umiałabym funkcjonować.

Taki objad miałam

Norka Tz kucharz szczęściara!
O toto, możliwość, żeby usiąść przy robieniu obiadu, to u mnie też mus i przyjemność. Może kiedyś się doczekam, w przyszłym domku...

A nu, ma się to szczęście Chociaż mam wrażenie, że czasem robi tak troszkę na odwal i nie wychodzi tak pysznie jakbym chciała albo tak pysznie jak w restauracji, ale to dosłownie raz czy dwa razy się zdarzyło. Jeśli trzeba coś ugotować nawet jeśli ja bym mogła, to ni ma problemu Do dziś pamiętam ten pyszny sos z zielonym pieprzem.....

Za bardzo się męża przyczepiłam, on taki dobry dla mnie jest.. Porównując mojego tatę, który nigdy naczyń nie zmył w domu.. Tyle lata, zakupy robi, jak chorowałam, to tak się przejmował, dbał. Jak każdy normalny, kochający mąż zresztą

Edytowane przez norka93
Czas edycji: 2018-01-13 o 20:57
Stary 2018-01-13, 21:26   #4883
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sandam13 Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie może jakiś pomysł co mogę brać na wypadanie włosów? Wszędzie są moje włosy nawet w obiedzie je znajdujemy.. Przed ciążą brałam Skrzypowitę i pomagała mi ale czytałam że w ciąży nie należy jej brać..
mi za to rosną ,jak szalone. Może jakieś wcierki ziołowe??
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Cytat:
Napisane przez asiaczek Pokaż wiadomość
Octanisept zawiera fenoksyetanol, a ta sybstancja budzi pewne wątpliwości co do jej bezpieczeństwa,zwłaszcza w stosowaniu u dzieci. Ale masz rację,każdy robi jak uważa.

Ja na pewno jestem spaczona na punkcie zdrowych kosmetyków i odżywiania, bo mam dziecko alergiczne i dużo się naczytałam o tym wszystkim

Witaj w grupie. Sama muszę kombinować,co dać do zjedzenia.

Cytat:
Napisane przez porannarosa Pokaż wiadomość
Ja też już się chyba lepiej czuję - mdłości mam mniejsze i nie wymiotuję. Aż się trochę zmartwiłam czy to aby normalne... Za to praktycznie codziennie od kilku dni boli mnie głowa No i dzisiaj pierwszy raz w życiu poleciała mi krew z nosa

Dziewczyny a czy nadal bolą Was w tym samym stopniu piersi? Bo mnie raz w ogóle nie bolą, a za chwilę nie mogę ich dotknąć.
mnie dalej bolą, ale trochę mniej
Cytat:
Napisane przez porannarosa Pokaż wiadomość
Tp na 17.07 obecnie 13t4d.
Strupki w nosie też mam i często kicham.

"Nogę z kaczki z serowym ravioli w sosie pomidorowym" o kurczę ale pyszności...
strupki w nosie Też mi dają popalić...
pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-13, 21:29   #4884
xXBlankaXx
Zakorzenienie

No i zaliczyłam pierwszy wybuch hormonów.
Popłakałam się przy facecie od pizzy bo przywiózł tylko pizze brata.
Moja zapomnieli zrobić i znów muszę czekać godzinę ponad!!!

Stary 2018-01-13, 21:29   #4885
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
O toto, możliwość, żeby usiąść przy robieniu obiadu, to u mnie też mus i przyjemność. Może kiedyś się doczekam, w przyszłym domku...

A nu, ma się to szczęście Chociaż mam wrażenie, że czasem robi tak troszkę na odwal i nie wychodzi tak pysznie jakbym chciała albo tak pysznie jak w restauracji, ale to dosłownie raz czy dwa razy się zdarzyło. Jeśli trzeba coś ugotować nawet jeśli ja bym mogła, to ni ma problemu Do dziś pamiętam ten pyszny sos z zielonym pieprzem.....

Za bardzo się męża przyczepiłam, on taki dobry dla mnie jest.. Porównując mojego tatę, który nigdy naczyń nie zmył w domu.. Tyle lata, zakupy robi, jak chorowałam, to tak się przejmował, dbał. Jak każdy normalny, kochający mąż zresztą
Dobry Tz!

Chyba musze sie podzielić
Nie ma wyjścia.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CED5BF35-CEB0-4657-AB93-F4C887F990F8.jpg (105,8 KB, 41 załadowań)
Stary 2018-01-13, 21:44   #4886
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:

zjedz bratu
pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-13, 21:47   #4887
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:

Blanka przegryz cos. Moze to z głodu?

Teraz jak zaczęlyscie mowić o tym kłuciu to tez zauwazylam ze mam.
Stary 2018-01-13, 21:49   #4888
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pozytywnaj Pokaż wiadomość
zjedz bratu
On ma z papryka, nie lubię papryki...
a moja to serowa...

Cytat:
Blanka przegryz cos. Moze to z głodu?

Teraz jak zaczęlyscie mowić o tym kłuciu to tez zauwazylam ze mam.
Jem już sałatkę, bo bym zeszła z głodu..

Jakim kłuciu??

Stary 2018-01-13, 21:52   #4889
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Rogaliki gotowe

DSC_0053.JPG

Stary 2018-01-13, 21:55   #4890
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
On ma z papryka, nie lubię papryki...
a moja to serowa...

Jem już sałatkę, bo bym zeszła z głodu..

Jakim kłuciu??

Ktos pisał tu wczesniej o kłuciu w pochwie...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości